Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικά θα πρέπει: 1) να έχεις περάσει τους drivers για το κινητό σου στον υπολογιστή και 2) να ενεργοποιήσεις μέσα από τις "επιλογές προγραμματιστή", το "Εντοπισμός σφαλμάτων usb" διαφορετικά δε πρόκειται να συνδεθεί με adb.

Aφού κάνεις αυτά, στη συνέχεια θα τρέξεις την εντολή που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. Αν βλέπει τη συσκευή θα δείς να σου τη δείχνει στο command window με κάποιο αριθμό.

Αν λοιπόν βλέπει τη συσκευή σου, προχωράμε, κατεβάζεις το recovery που θέλεις και το οποίο θα πρέπει απαραίτητα να έχει κατάληξη σε .img (σε οτιδήποτε άλλο δε θα προχωρήσεις). Το αντιγράφεις στο folder που έχεις το adb και το μετονομάζεις σε recovery.img για λόγους ευκολίας.

Αφού έκανες τα παραπάνω, γράφεις στο command window :

adb reboot bootloader ( θα σε βάλει στον bootloader)

fastboot flash recovery recovery.img και θα κάνει flash το recovery.

Αυτό ήταν :)

Να σου πω, αν και είναι χιλιοειπωμένο, ότι πάντα σε τέτοιες ενέργειες υπάρχει το ενδεχόμενο κάτι να πάει λάθος και την ευθύνη για το οτιδήποτε συμβεί την έχεις αποκλειστικά εσύ.

Καλή επιτυχία.

Καλησπερα

Εχω μια καρτα ανάληψης απο την εθνικη προσπαθώ να την περάσω στο play store και δεν τι δέχεται

Κανω κατι λαθος η δεν ειναι η καρτα αποδεκτή απο την Google.....?

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μέσα από το e banking τις εθνικής δημιουργήστε μια εικονική προπληρωμή κάρτα και γεμίστε την μετά από τον άλλο λοαριασμό που έχετε κάρτα και κάνετε ανάληψη εγώ έτσι το κάνω την προπληρωμένη την δέχεται κανονικά

Δεν έχει ούτε συνδρομές ούτε τίποτα το μονο που έχει κάθε φορα που την κάνετε φόρτιση κρατάει 2 euro

spacer.png

Νομίζω ότι οι καινούριες χρεωστικές κάρτες της εθνικής είναι MasterCard και δέχονται ηλεκτρονικές συναλλαγές. Απλά έχουν ένα βήμα ασφαλείας παραπάνω.

Καλησπερα

Εχω μια καρτα ανάληψης απο την εθνικη προσπαθώ να την περάσω στο play store και δεν τι δέχεται

Κανω κατι λαθος η δεν ειναι η καρτα αποδεκτή απο την Google.....?

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εμένα το Google Play δεν δέχεται την MasterCard της Εθνικής.

Αυτό που έκανα ήταν να συνδέσω την κάρτα στο PayPal και να πληρώνω τις εφαρμογές μέσω αυτού.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αυτό που έκανα ήταν να συνδέσω την κάρτα στο PayPal και να πληρώνω τις εφαρμογές μέσω αυτού.

Σ Ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα και δουλεύει....

lg g5 nougat monster

μέσα από το e banking τις εθνικής δημιουργήστε μια εικονική προπληρωμή κάρτα και γεμίστε την μετά από τον άλλο λοαριασμό που έχετε κάρτα και κάνετε ανάληψη εγώ έτσι το κάνω την προπληρωμένη την δέχεται κανονικά

Δεν έχει ούτε συνδρομές ούτε τίποτα το μονο που έχει κάθε φορα που την κάνετε φόρτιση κρατάει 2 euro

Νομίζω ότι οι καινούριες χρεωστικές κάρτες της εθνικής είναι MasterCard και δέχονται ηλεκτρονικές συναλλαγές. Απλά έχουν ένα βήμα ασφαλείας παραπάνω.

Σ Ευχαριστώ πολύ μόλις το έκανα και δουλεύει....

lg g5 nougat monster

Ουτε καν να γεμιζεται προπληρωμενη καρτα και να σας παιρνει προμηθεια 1-2 ευρω!

απλα εχετε internet banking ανοιγεται εναν δευτερο λογαριασμο στην τραπεζα σας στο ενα συνδεεται την καρτα του ατμ της χρεωστικης καρτας και στον αλλον λογαριασμο εχετε χρηματα, καθε φορα που κανετε καταθεση τα μεταφερεται στον 2 λογαριασμο για ασφαλεια , και καθε φορα που θελετε να κανετε αγορες καρτα , απλα μπαινεται και κανετε μεταφορα χρηματων στον αλλον λογαριασμο ακριβως το ποσο που θελετε για ασφαλεια! και ετσι γλυτωνεται την προπληρωμενη καρτα και την προμηθεια της μου το ειπε μια κοπελα στην τραπεζα εδω και πολλα χρονια και το εχω εφαργμοσει σε ολες τις τραπεζες που ειμαι συνδικαιουχος ή πρωτο ονομα.

Παει αυτο .

Οσο για την αγορα εφαρμογης στο android μαρκετ και εμενα δεν μου επαιρνε την καρτα μεσω του market στο κινητο που προσπαθουσα να την περασω, ειχα παρει τηλεφωνο στην τραπεζα και ρωτουσα και μου ειπανε δεν υπαρχει προβλημα με το capital control , και μια μερα μπαινω στο android market απο τον υπολογιστη και καταχωρω την καρτα και μετα μπηκα απο το κινητο και εγινε κανονικα η αγορα !

και μια μερα μπαινω στο android market απο τον υπολογιστη και καταχωρω την καρτα και μετα μπηκα απο το κινητο και εγινε κανονικα η αγορα !

Ουπς λες?

Θα το δοκιμάσω

Πάντως μέσω περιηγητή στο f2g αγοράζω πακέτα με maestro από την εφαρμογή με τίποτα

LG V10

Αρχικά θα πρέπει: 1) να έχεις περάσει τους drivers για το κινητό σου στον υπολογιστή και 2) να ενεργοποιήσεις μέσα από τις "επιλογές προγραμματιστή", το "Εντοπισμός σφαλμάτων usb" διαφορετικά δε πρόκειται να συνδεθεί με adb.

Aφού κάνεις αυτά, στη συνέχεια θα τρέξεις την εντολή που σου έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. Αν βλέπει τη συσκευή θα δείς να σου τη δείχνει στο command window με κάποιο αριθμό.

Αν λοιπόν βλέπει τη συσκευή σου, προχωράμε, κατεβάζεις το recovery που θέλεις και το οποίο θα πρέπει απαραίτητα να έχει κατάληξη σε .img (σε οτιδήποτε άλλο δε θα προχωρήσεις). Το αντιγράφεις στο folder που έχεις το adb και το μετονομάζεις σε recovery.img για λόγους ευκολίας.

Αφού έκανες τα παραπάνω, γράφεις στο command window :

adb reboot bootloader ( θα σε βάλει στον bootloader)

fastboot flash recovery recovery.img και θα κάνει flash το recovery.

Αυτό ήταν :)

Να σου πω, αν και είναι χιλιοειπωμένο, ότι πάντα σε τέτοιες ενέργειες υπάρχει το ενδεχόμενο κάτι να πάει λάθος και την ευθύνη για το οτιδήποτε συμβεί την έχεις αποκλειστικά εσύ.

Καλή επιτυχία.

Δεν μπορω να μπω καθόλου στους προγραμματιστές στην δημοσίευση μου γραφω ακριβως το πρόβλημα ,επειδή δεν μπορω να επαναλαβω παλι το ιδιο ως ενα σημειο μπορω να παω και αυτο γιατι μου γραφει οτι έχει σταματήσει το keyboard και αυτο συνέβηκε αφου περασα καινούργια ρομ.Απο εκεινη την στιγμή απο το κινητο έχει εξαφανιστεί η recovery. Αν μπορουσα να μπω στους προγραμματιστές δεν θα χρειαζομουν καποια βοήθεια, δυστυχώς απο οτι ειδα εχει συμβεί μαι σε αλλους στην Μodaco αλλα αυτος που δημιουργησε τις αυτες τις ρομ σταματησε να ασχολείται με τα vdf..

Despina!

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι γιατί χρειάζεσαι το keyboard για να μπεις στις ρυθμίσεις. Στο αρχικό σου ποστ γράφεις ότι το κρασάρισμα του keyboard στο κάνει όταν αλλάζεις γλώσσα και ζητάς βοήθεια στη συνέχεια για να περάσεις recovery με adb. Δε χρειάζεσαι keyboard για να μπεις στις ρυθμίσεις της συσκευής και να κάνεις αυτά που σου έγραψα πριν, εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο και δε το λες σωστά.

Καλησπέρα παιδιά,έχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα για repair κατεστραμμένης sdcard?

Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Παιδια καλημερα!! Επειδη ειμαι λιγο ασχετος θα ηθελα να κανω μια ευκολη για εσας ερωτηση(Ελπιζω να ειμαι στο σωστο νημα)

Περασα στο κινητο μου την nougat και θελω να ρωτησω αν πρεπει να κανω hard reset η οχι.Το κινητο δεν εχει καποιο προβλημα απλα ξερω οτι καλο ειναι να κανουμε.Ακομα θελω να μαθω αν η επαναφορα εργοστασιανων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις κανει την ιδια δουλεια με το hard reset με συνδιασμο πληκτρων,δηλαδη ειναι το ιδιο πραγμα;;Επισης πως μπορω να μην χασω τις επαφες μου απο την μνημη;;

Παιδια καλημερα!! Επειδη ειμαι λιγο ασχετος θα ηθελα να κανω μια ευκολη για εσας ερωτηση(Ελπιζω να ειμαι στο σωστο νημα)

Περασα στο κινητο μου την nougat και θελω να ρωτησω αν πρεπει να κανω hard reset η οχι.Το κινητο δεν εχει καποιο προβλημα απλα ξερω οτι καλο ειναι να κανουμε.Ακομα θελω να μαθω αν η επαναφορα εργοστασιανων ρυθμισεων απο τις ρυθμισεις κανει την ιδια δουλεια με το hard reset με συνδιασμο πληκτρων,δηλαδη ειναι το ιδιο πραγμα;;Επισης πως μπορω να μην χασω τις επαφες μου απο την μνημη;;

Οσες αναβαθμίσεις εχω κανει από την 4 έως την 6.1 τωρα σε android ποτε δεν εκανα επαναφορά εργοστασιακών και δεν ειχα πρόβλημα .

Την ιδια δουλεια κανουν και οι δυο επιλογες που λες αν τελικα κανεις .Τις επαφες σου αν τις εχεις συγχρονισμενες με gmail θα επανελθουν μονες τους μετα τον πρωτο συγχρονισμο. Αν δεν τις εχεις κανε τις εξαγωγή στην προσθετη καρτα μνημης αν εχεις και μετα εισαγωγή απο αυτή.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Απλά, αλλάζεις profil (λογαριασμό), αφού έχεις ενεργοποιήσει και τον δεύτερο, και βλέπεις (διαχειρίζεσαι) τα μηνύματά σου.

Στη συνέχεια, μπορείς να επιστρέψεις στον 1ο λογαριασμό.

Παράλληλα, όμως, μπορείς να ορίσεις στον 1ο λογαριασμό να σου φέρνει και τα μηνύματα του 2ου.

Ναι είναι το ίδιο πράγμα είτε από τα κουμπιά είτε από μεσα.

Καλο θα ειναι μετα απο καποιο μεγάλο update να το γυρναμε εργοστασιακες ρυθμίσεις για να "κατσει" καλα σε καθαρό κινητο. Μπορεί αργοτερανα σου βγάλει μικροπροβληματα μπορει και οχι. Δεν είναι απόλυτο.

Οσο για τις επαφές που θες να κρατήσεις πας στον κατάλογο πατάς περισσότερα, ρυθμίσεις, εισαγωγή εξαγωγή επαφών και εξαγωγή σε vcf!! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170104/c0a3c5ea017ce46fd1cca2ee2f7d19d3.jpg όσες επαφές κ αν έχεις θα δημιουργηθεί μονο ενα αρχείο vcf και θα είναι όλες μέσα σε αυτό!! Οταν γίνει η εξαγωγή στείλε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή σου πχ. Και μετα τις εργοστασιακες στείλε το αρχείο πίσω στο κινητό και απλα τρεξτο. Θα μπουν όλες οι επαφές πίσω στον καταλογο.

Το πολύ πολύ μη το γυρίζεις εργοστασιακες αν δεν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα. Αν σου βγάλει καντο τοτε!

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Edited by lek88

Το πρόβλημα λύθηκε μόνο του.

Τώρα στην οθόνη δε βλέπω τίποτα το παράξενο.

Δεν μπήκα σε διαδικασία να το στειλω πισω.

Σε ηλεκτρονικους που είχα ρωτήσει μου είπαν ότι έμεινε ένα pixelaki αναμμένο για καπιο λόγο να και μην ανησυχώ. υποθέτω είχαν δίκιο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιήσω τις ετικέτες που μου βγάζει όταν πατάω κάποιες γρήγορες ενέργειες σε LG K10; Δεν είμαι root.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170104/8f968ae8b0fcbafc92d0ef6a94ce1462.jpg

Σε Android 6 έχει καμία επιλογή για αλφαβητική διάταξη εφαρμογων;

Αυτό πρέπει να το υποστηρίξει ο launcher της συσκευής. Αλλιώς βάζεις από το play store.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Πώς μπορώ από την εφαρμογή του Flickr να κάνω ποστ στο Tapatalk και να φαίνεται η φωτογραφία ; Το δοκίμασα με copy URL αλλά δεν δείχνει τη φωτό. Μόνο τον σύνδεσμο.

Πώς μπορώ από την εφαρμογή του Flickr να κάνω ποστ στο Tapatalk και να φαίνεται η φωτογραφία ; Το δοκίμασα με copy URL αλλά δεν δείχνει τη φωτό. Μόνο τον σύνδεσμο.

Θα κάνεις copy paste το bbc code. Από υπολογιστή, γιατί από την εφαρμογή δεν την έχει αυτή την επιλογή.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Σε Android 6 έχει καμία επιλογή για αλφαβητική διάταξη εφαρμογων;

Στο nova launcher έτσι είναι. Αλφαβητική η διάταξη. Πρώτα οι εφαρμογές με ελληνική ονομασία, και μετά οι με λατινική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσες αναβαθμίσεις εχω κανει από την 4 έως την 6.1 τωρα σε android ποτε δεν εκανα επαναφορά εργοστασιακών και δεν ειχα πρόβλημα .

Την ιδια δουλεια κανουν και οι δυο επιλογες που λες αν τελικα κανεις .Τις επαφες σου αν τις εχεις συγχρονισμενες με gmail θα επανελθουν μονες τους μετα τον πρωτο συγχρονισμο. Αν δεν τις εχεις κανε τις εξαγωγή στην προσθετη καρτα μνημης αν εχεις και μετα εισαγωγή απο αυτή.

Δεν παίζει αυτό που λες.

Η κάθε έκδοση Android φέρνει νέα χαρακτηριστικά, νέες λειτουργίες, drivers κλπ.

Δεν γίνεται να πέρασες 3 γενιές χωρίς factory reset και να μην έχεις δει καμία παρενέργεια.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν παίζει αυτό που λες.

Η κάθε έκδοση Android φέρνει νέα χαρακτηριστικά, νέες λειτουργίες, drivers κλπ.

Δεν γίνεται να πέρασες 3 γενιές χωρίς factory reset και να μην έχεις δει καμία παρενέργεια.

Sent from my m1 note using Tapatalk

Δεν πρέπει να μιλάει για την ίδια συσκευή

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned