bill33 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 έτυχε τόσο μικρό διάστημα.και αύριο να στο δείξω θα λέει 16% Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μηπως έχεις ενεργοποιησει εντοπισμό συσκευής ή έχεις το gps στη μέγιστη ακρίβεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Σσσσσωραιος αρχηγέ μου.. Αυτή μάλιστα! Αν κατάλαβα περιμένουμε και άλλες δυνατότητες σε επερχόμενες αναβαθμίσεις ε; Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 έτυχε τόσο μικρό διάστημα.και αύριο να στο δείξω θα λέει 16% Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι θέμα τύχης. Αν θες να πάρεις σωστή απάντηση, ποσταρε αποτελέσματα μετά από 5-6 ώρες χρήσης καλύτερα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Σσσσσωραιος αρχηγέ μου.. Αυτή μάλιστα! Αν κατάλαβα περιμένουμε και άλλες δυνατότητες σε επερχόμενες αναβαθμίσεις ε; Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Αυτο δεν ξερω να στο πω με σιγουρια,παντος απο τη στιγμη που το project εγινε αναβαθμιση προσφατα,σημαινει οτι ειναι ζωντανο ακομα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 προσπαθω να συνδεσω το huawei p9 με τον mac μεσω του android file transfer αλλα δυστηχως μου πεταει ενα παραθυρο οτι δεν μπορει να συνδεθει. Το προβλημα ειναι γνωστο και εμφανιζεται σε πολλα τηλεφωνα. καποια βιντεακια που ειδα στο youtube δεν με βοηθησαν και πολυ μιας και εδειχναν αλλα τηλεφωνα και το μενου ηταν καπως διαφορετικο. Αν επισης εχετε να προτεινεται καποια εφαρμογη αλλη να την ακουσω. Εβαλα το airdroid, αλλα ζηταει λεφτα για να εχεις προσβαση στην εξωτερικη καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 προσπαθω να συνδεσω το huawei p9 με τον mac μεσω του android file transfer αλλα δυστηχως μου πεταει ενα παραθυρο οτι δεν μπορει να συνδεθει. Το προβλημα ειναι γνωστο και εμφανιζεται σε πολλα τηλεφωνα. καποια βιντεακια που ειδα στο youtube δεν με βοηθησαν και πολυ μιας και εδειχναν αλλα τηλεφωνα και το μενου ηταν καπως διαφορετικο. Αν επισης εχετε να προτεινεται καποια εφαρμογη αλλη να την ακουσω. Εβαλα το airdroid, αλλα ζηταει λεφτα για να εχεις προσβαση στην εξωτερικη καρτα. τελικα επρεπε να πατησω στην μπαρα ειδοποιησεων και να επιλεξω την επιλογη αρχεια. Οποτε λυθηκε το προβλημα. Βεβαια προεκυψε ενα αλλο. Περασα ενα ringtone μεσα και ενω δειχνει στο android file transfer οτι εχει περασει κανονκα οταν μπαινω στην εφαρμογη μουσικη του τηλεφωνου εκει δεν φαινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 τελικα επρεπε να πατησω στην μπαρα ειδοποιησεων και να επιλεξω την επιλογη αρχεια. Οποτε λυθηκε το προβλημα. Βεβαια προεκυψε ενα αλλο. Περασα ενα ringtone μεσα και ενω δειχνει στο android file transfer οτι εχει περασει κανονκα οταν μπαινω στην εφαρμογη μουσικη του τηλεφωνου εκει δεν φαινεται. Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το αρχείο θα περάσει στη μουσική, μπορεί να είναι σε άλλο φάκελο. Μπορεί να είναι σε φάκελο του android file transfer. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Καλησπέρα παιδιά.γινεται με κάποιον τρόπο να φαίνεται ότι μια εφαρμογή ότι έχει κατέβει για πρώτη φορά στην συσκευή αυτή; Με επαναφορά γίνεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 απο το google play store, αν πατησεις στις γραμμουλες αριστερα, εχει επιλογη "οι εφαρμογες/παιχνιδια μου" το 2ο tab γραφει "ολες" εκει θα δεις οσες εφαρμογες εχεις κατεβασει απο το λογαριασμο σου.... Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 (edited) Δεν κατάλαβες φίλε μου τι ακριβώς θέλω η μάλλον δεν το έθεσα εγώ σωστά. Είναι κάποιες εφαρμογές που είναι trial για κάποιο διάστημα. Εγώ θέλω να την διαγράψω και να την ξανά έγκατα στήσω και να φαίνεται ότι την κάνω εγκατάσταση για πρώτη φορα Sent from my iPhone using Tapatalk Edited October 29, 2016 by gnikosr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Κάθε εφαρμογή που κατεβάζεις καταγράφεται στον λογαριασμό σου gmail και η εφαρμογή επίσης καταγράφει τον λογαριασμό σου οπότε θα φαίνεται ότι την έχεις ξαναβάλει trial. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πάνω σε αυτό εκτός κι αν περάσεις καινούριο λογαριασμό gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Η εφαρμογή δεν είναι από το play store Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikosr Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 Η εφαρμογές εκτός playstore πως καταλαβαίνουν ότι έχουν ξανά εγκατασταθεί σε μια συσκευή;από το imei? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Wifi tethering Κατι πρεπει να κανω λαθος, γι'αυτο πειτε μου. Θελησα να δωσω internet στο laptop μου χρησιμοποιωντας τη συνδεση του κινητου. Ενεργοποιησα λοιπον το wifi tethering. Παροτι συνδεθηκα στο δικτυο του κινητου απο το laptop, κανονικα με τον κωδικο που ειχα ορισει στο κινητο, και παροτι το laptop ως συσκευη φαινονταν συνδεδεμενη στο κινητο, ωστοσο, το laptop επι της ουσιας internet δεν ειχε (ενω το κινητο φυσικα και ειχε). Γιατι ρε παιδια; Τι εχει ξεχαστει ή τι εχει γινει λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μηπως έχεις ενεργοποιησει εντοπισμό συσκευής ή έχεις το gps στη μέγιστη ακρίβεια; Όλα τα έχω ανοιχτά.αλλά εντοπισμό συσκευής οχι.απλά ενεργή την μέγιστη ακρίβεια Δεν είναι θέμα τύχης. Αν θες να πάρεις σωστή απάντηση, ποσταρε αποτελέσματα μετά από 5-6 ώρες χρήσης καλύτερα. Sent from my m1 note using Tapatalk και μετα από 24 ώρες η χρήση wifi(ακόμα και χτες, σήμερα που είμαι σε σπίτι χωρίς Wi-Fi) δείχνει π.χ.χρήση Wi-Fi 22% Αυτό με το Wi-Fi δεν υπήρχε πριν αναβαθμιστεί το κινητό σε marshmallow Wifi tethering Κατι πρεπει να κανω λαθος, γι'αυτο πειτε μου. Θελησα να δωσω internet στο laptop μου χρησιμοποιωντας τη συνδεση του κινητου. Ενεργοποιησα λοιπον το wifi tethering. Παροτι συνδεθηκα στο δικτυο του κινητου απο το laptop, κανονικα με τον κωδικο που ειχα ορισει στο κινητο, και παροτι το laptop ως συσκευη φαινονταν συνδεδεμενη στο κινητο, ωστοσο, το laptop επι της ουσιας internet δεν ειχε (ενω το κινητο φυσικα και ειχε). Γιατι ρε παιδια; Τι εχει ξεχαστει ή τι εχει γινει λαθος; Αυτό μου το έκανε όταν είχα Vodafone τώρα με cosmote, wind δίνει ίντερνετ μια χαρά Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Όλα τα έχω ανοιχτά.αλλά εντοπισμό συσκευής οχι.απλά ενεργή την μέγιστη ακρίβεια Χρησιμοποιεί και το wifi για το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Όλα τα έχω ανοιχτά.αλλά εντοπισμό συσκευής οχι.απλά ενεργή την μέγιστη ακρίβεια και μετα από 24 ώρες η χρήση wifi(ακόμα και χτες, σήμερα που είμαι σε σπίτι χωρίς Wi-Fi) δείχνει π.χ.χρήση Wi-Fi 22% Αυτό με το Wi-Fi δεν υπήρχε πριν αναβαθμιστεί το κινητό σε marshmallow Αυτό μου το έκανε όταν είχα Vodafone τώρα με cosmote, wind δίνει ίντερνετ μια χαρά Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην marshmallow εχει μια "κρυφη" ρυθμιση στις ρυθμισεις τοποθεσιας. Δες μηπως εχεις ενεργη την παρακατω ρυθμιση : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/814c6f8a9950380eba01ba51c0faaa85.jpg Η ρυθμιση αυτη ειναι στις ρυθμισεις τοποθεσιας, εκει που ενεργοποιεις το gps και επιλεγεις εναν απο τους 3 τροπους. Κατω χαμηλα στην οθονη εχει το μενου με 3 παυλες κ μετα σε παει στην παραπανω ρυθμιση. Σε εσενα μπορει να ειναι διαφορετικα. Για τσεκαρε το μπας και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Αυτό μου το έκανε όταν είχα Vodafone τώρα με cosmote, wind δίνει ίντερνετ μια χαρά Εγω εχω cosmote. Εχουν αναφερθει προβληματα στο wifi tethering λογω παροχου κινητης; Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να εντοπισω το προβλημα. Εχει κανεις ιδεα ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Εγω εχω cosmote. Εχουν αναφερθει προβληματα στο wifi tethering λογω παροχου κινητης; Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να εντοπισω το προβλημα. Εχει κανεις ιδεα ρε παιδια; Το έταξες Μήπως είναι bug της ρόμ που έχεις στο κινητό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το έταξες Μήπως είναι bug της ρόμ που έχεις στο κινητό? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Λες δηλαδη οτι υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να δουλευει, σωστα;;;; Αλλοι με ιδιο προβλημα, που πιθανως να προκληθηκε απο παρομοιες συνθηκες/αιτιες; (τις οποιες εγω αναζητω, και αν μου πει καποιος που ειχε κολησει η δικη του αντιστοιχη περιπτωση-ισως βγαλω κι εγω ακρη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Λες δηλαδη οτι υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να δουλευει, σωστα;;;; Αλλοι με ιδιο προβλημα, που πιθανως να προκληθηκε απο παρομοιες συνθηκες/αιτιες; (τις οποιες εγω αναζητω, και αν μου πει καποιος που ειχε κολησει η δικη του αντιστοιχη περιπτωση-ισως βγαλω κι εγω ακρη). Ναι μπορεί να φταίει το ότι έχεις κάνει εγκατάσταση Custom Rom (μου έχει τύχει σε samsung κινητό με Custom rom) .Μπορεί να είναι bug της ίδιας της rom .Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum όπου και την κατέβασες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Στην marshmallow εχει μια "κρυφη" ρυθμιση στις ρυθμισεις τοποθεσιας. Δες μηπως εχεις ενεργη την παρακατω ρυθμιση : https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/814c6f8a9950380eba01ba51c0faaa85.jpg Η ρυθμιση αυτη ειναι στις ρυθμισεις τοποθεσιας, εκει που ενεργοποιεις το gps και επιλεγεις εναν απο τους 3 τροπους. Κατω χαμηλα στην οθονη εχει το μενου με 3 παυλες κ μετα σε παει στην παραπανω ρυθμιση. Σε εσενα μπορει να ειναι διαφορετικα. Για τσεκαρε το μπας και. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/d8559d7b1dd0ad6f18729014515543b2.jpg εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση με marshmallow, μήπως είναι αλλού; Δεν την βρίσκω Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/d8559d7b1dd0ad6f18729014515543b2.jpg εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση με marshmallow, μήπως είναι αλλού; Δεν την βρίσκω Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψαξε και μεσα στις ρυθμίσεις του Wi-Fi..Νομίζω την εχω δει και εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ψαξε και μεσα στις ρυθμίσεις του Wi-Fi..Νομίζω την εχω δει και εκεί. ούτε εκεί! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/d8559d7b1dd0ad6f18729014515543b2.jpg εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση με marshmallow, μήπως είναι αλλού; Δεν την βρίσκω Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν πατήσεις τις 3 τελείες θα την βρεις την επιλογή. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts