Trendelenburg Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Νουμπάς εδώ :lol: Νέος και χαρούμενος κάτοχος ενός ΟΝΕ S :p Προτάσεις για εφαρμογές ψάχνω που θα μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν σε μια πιο καθημερινή βάση ας πούμε. Ιδέες; :) Επίσης, οι αρχικές 7 σελίδες (κεντρική και από 3 εκατέρωθεν) μπορούν να επεκταθούν ή το Sense ασκεί βέτο; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 ποια συσκευή έχεις; zte skate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Παιδιά ας μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΟΣ που να υποστηρίζει τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες...Έχω δοκιμάσει πάνω από 15 και έχω απογοητευτεί..Κανένα δεν υποστηρίζει ελληνικά..Έχω το android 2.2 σε ένα galaxy i5800..Όλα τέλεια με μόνο μειονέκτημα αυτό σε σχέση με ένα nokia που είχα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 (edited) Νουμπάς εδώ :lol: Νέος και χαρούμενος κάτοχος ενός ΟΝΕ S :p Προτάσεις για εφαρμογές ψάχνω που θα μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν σε μια πιο καθημερινή βάση ας πούμε. Ιδέες; :) Επίσης, οι αρχικές 7 σελίδες (κεντρική και από 3 εκατέρωθεν) μπορούν να επεκταθούν ή το Sense ασκεί βέτο; :confused: Ως τις 7 το διαπραγματεύεται...μετά όχι. Τώρα για εφαρμογές, αν και εξαρτάται τη χρήση που κάνει o καθένας εγώ ας πούμε θα σου προτείνω από προσωπική εμπειρία και επιλογή: noled, trillian, pulse, flipboard, bsplayer (δεν ξέρω αν o player του συστήματος παίζει τα πάντα), Es file manager, Web sharing (ή κάτι αντίστοιχο), tvme.gr, pocket... Αυτά για αρχή καλά είναι. Edited June 11, 2012 by bouss Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Υπάρχει εφαρμογή να συγχρονίζει αρχεία κινητού και PC μέσω USB καλωδίου; Τονίζω "μέσω καλωδίου USB" γιατί μέσω wi-fi έχω βρει πολλά αλλά δε με εξυπηρετούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Παιδιά ας μου πει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΝΤΟΣ που να υποστηρίζει τις επαφές με ελληνικούς χαρακτήρες...Έχω δοκιμάσει πάνω από 15 και έχω απογοητευτεί..Κανένα δεν υποστηρίζει ελληνικά..Έχω το android 2.2 σε ένα galaxy i5800..Όλα τέλεια με μόνο μειονέκτημα αυτό σε σχέση με ένα nokia που είχα.. αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mailboxer.saymyname σε συνδυασμο με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ειχα ξαναρωτησει σχετικα με το προβλημα που εχω , που κατα λαθος αν πατηθει το πληκτρο του ενσυρματου handsfree, ξεκινα και παιζει μουσικη! Θελω να το απενεργοποιησω αυτο. Μου ειπατε οτι ειναι θεμα του προγραμματος 'music'. Κοιταξα ομως εκει να βρω καμια ρυθμιση, και δεν βρισκω τιποτε. Απο που οριζεται, οτι αν πατηθει το πληκτρο του handsfree, θα ξεκινα η μουσικη, ωστε να το απενεργοποιησω; Προφανως το προβλημα ειναι δυσεπιλυτο, οποτε σκεφτηκα, μηπως αν βγαλω την εν λογω εφαρμογη 'music' που με το ετσι θελω ξεκινα οποτε τυχον πατηθει το κουμπι του handsfree, και βαλο μια αλλη, λυθει το προβλημα. Εχω αραγε ελπιδα? (μονιμως βρισκω το κινητο να παιζει μουσικη εντος των ακουστικων του handsfree) Για πειτε μια εφαρμογη, οσο πιο 'tiny'/λιλιπουτεια γινεται, και ελπιζω να μην εχει κι αυτη την ιδια συμπεριφορα με το handsfree, ή τουλαχιστον αν εχει τετοια επιλογη, να την εχει εμφανη, ωστε να μπορω να την απενεργοποιησω. Για πειτε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Προφανως το προβλημα ειναι δυσεπιλυτο, οποτε σκεφτηκα, μηπως αν βγαλω την εν λογω εφαρμογη 'music' που με το ετσι θελω ξεκινα οποτε τυχον πατηθει το κουμπι του handsfree, και βαλο μια αλλη, λυθει το προβλημα. Εχω αραγε ελπιδα? (μονιμως βρισκω το κινητο να παιζει μουσικη εντος των ακουστικων του handsfree) Για πειτε μια εφαρμογη, οσο πιο 'tiny'/λιλιπουτεια γινεται, και ελπιζω να μην εχει κι αυτη την ιδια συμπεριφορα με το handsfree, ή τουλαχιστον αν εχει τετοια επιλογη, να την εχει εμφανη, ωστε να μπορω να την απενεργοποιησω. Για πειτε μου. απλά άλλαξε ακουστικά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 απλά άλλαξε ακουστικά. μπα, το κανει με ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 @μπους θα τα κοιτάξω αυτά που πρότεινες :) Έχω ένα προβληματάκι με το skype. 2 φορές το εγκατέστησα και το πρόβλημα δε λύθηκε (αν και μπορώ να πω ότι τη 2η καλυτέρεψε): ενώ με ακούνε καλά, εγώ ακούω λες και έχει χαλάσει το ηχείο :wacko: Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 (edited) Παιδιά είμαι νέος στο android και έχω κάποιες απορίες .... 1)Εάν κάνω back up την ROM,πχ την εργοστασιακή, τότε το back up θα έχει και τον kernel (απ ότι κατάλαβα είναι οι drivers) της συσκευής; (Το ρωτάω γιατί σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποια custom ROMS) 2) Καταλαβαίνω οτι οι διάφορες custom roms είναι για διαφορετικές συσκευές,μιας και κάθε υλικό ειναι διαφορετικό και χρειάζεται άλλους drivers,(οπότε και διαφορετικό κερνελ,ε;;; ). Υπάρχει κίνδυνος στο πέρασμα κάποιας custom rom?Εάν η ρόμ είναι σχεδιασμένη για άλλη συσκευη απο αυτή που προσπαθώ να την περάσω, τότε η συσκευή μου ή το( clockworkmod app) θα καταλάβει οτι πάω να κάνω κάτι λάθος και θα με αποτρέψει ή θα με προειδοποιήσει οτι κάνω κάτι λάθος; 3)Έχω ένα smartphone ( το ZTE Carl), που θα ήθελα να πειραματιστώ με αυτό (μιας κ δεν έχω εμπειρία και δεν θέλω να πειράξω ακόμα το EVO).Στο αντίστοιχο thread sto myphone.gr τα παιδία δέν γνωρίζουν και δέν έχει ασχοληθεί κ πολύ ο κόσμος. Δέν μπόρεσα να βρώ κάποια custom roms για αυτό... πιστεύω οτι το ZTE Carl είναι μία άλλη ονομασία για το ZTE Racer 1... και έχουν πάνω κάτω το ίδιο hardware. Θα μπορούσα να δοκίμαζα κάποια custom rom απο το modaco; (ασχολούνται αρκετά με αυτό το κινητό εκεί) το κινητό είναι αυτό http://www.wind.com.gr/en/for-individual/phones-and-devices/phones-devices/view-device/?deviceid=274 στο site h γουιντ έχει για το κινητό αυτό το manual toy ZTE Racer 1.. όντως, δέν έχουν διαφορές στα χαρακτηριστικά... http://www.gsmarena.com/zte_racer-3423.php Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Edited June 12, 2012 by malcolmthe4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Παιδιά είμαι νέος στο android και έχω κάποιες απορίες .... 1)Εάν κάνω back up την ROM,πχ την εργοστασιακή, τότε το back up θα έχει και τον kernel (απ ότι κατάλαβα είναι οι drivers) της συσκευής; (Το ρωτάω γιατί σκέφτομαι να δοκιμάσω κάποια custom ROMS) 2) Καταλαβαίνω οτι οι διάφορες custom roms είναι για διαφορετικές συσκευές,μιας και κάθε υλικό ειναι διαφορετικό και χρειάζεται άλλους drivers,(οπότε και διαφορετικό κερνελ,ε;;; ). Υπάρχει κίνδυνος στο πέρασμα κάποιας custom rom?Εάν η ρόμ είναι σχεδιασμένη για άλλη συσκευη απο αυτή που προσπαθώ να την περάσω, τότε η συσκευή μου ή το( clockworkmod app) θα καταλάβει οτι πάω να κάνω κάτι λάθος και θα με αποτρέψει ή θα με προειδοποιήσει οτι κάνω κάτι λάθος; 3)Έχω ένα smartphone ( το ZTE Carl), που θα ήθελα να πειραματιστώ με αυτό (μιας κ δεν έχω εμπειρία και δεν θέλω να πειράξω ακόμα το EVO).Στο αντίστοιχο thread sto myphone.gr τα παιδία δέν γνωρίζουν και δέν έχει ασχοληθεί κ πολύ ο κόσμος. Δέν μπόρεσα να βρώ κάποια custom roms για αυτό... πιστεύω οτι το ZTE Carl είναι μία άλλη ονομασία για το ZTE Racer 1... και έχουν πάνω κάτω το ίδιο hardware. Θα μπορούσα να δοκίμαζα κάποια custom rom απο το modaco; (ασχολούνται αρκετά με αυτό το κινητό εκεί) το κινητό είναι αυτό http://www.wind.com.gr/en/for-individual/phones-and-devices/phones-devices/view-device/?deviceid=274 στο site h γουιντ έχει για το κινητό αυτό το manual toy ZTE Racer 1.. όντως, δέν έχουν διαφορές στα χαρακτηριστικά... http://www.gsmarena.com/zte_racer-3423.php Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Το λεγόμενο nandroid backup κάνει backup τα πάντα :εφαρμογές, drivers κλπ. Φαντάσου το σαν image. Οπότε δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Για τις δοκιμές με το νέο κινητό, θα πρότεινα να μην κάνεις πειράματα και να δεις τι λένε οι XDA. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Πρέπει να είμαστε rooted για να μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάποια custom ROM ? Και μόλις εγκατασταθεί, έχουμε administrative privileges να φανταστώ ..??.. Που κολλάει ο bootloader ?? Ποια είναι τα συνήθη εργαλεία για custom ROM και η διαδικασία ??? Ελπίζω να μην είμαι offtopic, απλά θέλω να απαντήσω σε αυτές τις βασικές ερωτήσεις για να ξέρω τι χρειάζομαι πριν ξεκινήσω να ψάχνω ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mailboxer.saymyname σε συνδυασμο με αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic.langpack.ell_grc_fem :) Έχω πρόβλημα με το svox . Αγόρασα την ελληνική φωνή αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται ενεργοποίηση . Μου γράφει : the voice data failed to install.please make sure there is an activeinternet connection and try again. If theproblem persists, please try again at a later time or contact the developer. Κανείς καμιά ιδέα … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Έχω πρόβλημα με το svox . Αγόρασα την ελληνική φωνή αλλά για κάποιο λόγο δεν γίνεται ενεργοποίηση . Μου γράφει : the voice data failed to install.please make sure there is an activeinternet connection and try again. If theproblem persists, please try again at a later time or contact the developer. Κανείς καμιά ιδέα … Αρχικά πάμε στο market και κατεβάζουμε την εφαρμογή Svox Classic Tts https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&hl=el. Εδώ να τονίσω ότι ναι μεν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά "δυστυχώς" οι φωνές είναι επί πληρωμή, το ποσό βέβαια δεν είναι μεγάλο (€2.10). Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πάμε Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο και στο Μηχανές τσεκάρουμε το SVOX Classic TTS. Μετά πάμε λίγο παραπάνω στο Προεπιλεγμένη μηχανή και επιλέγουμε Svox. Στη συνέχεια πατάμε το από κάτω κουμπί (Εγκατάσταση δεδομένων φωνής) που θα μας πάει στο πρόγραμμα Svoc Classic TTS που κατεβάσαμε πριν. Ψάχνουμε να βρούμε τα ελληνικά (Greek) και εδώ σε εσάς θα πρέπει να λέει Buy, οπότε το πατάτε και σας μεταφέρει στην ελληνική φωνή της Svox στο market για να προχωρήσετε στην αγορά της. Μόλις τελειώσουμε και με την αγορά πάμε πάλι στο Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο και τώρα στο πεδίο Γλώσσα επιλέγουμε τα Ελληνικά. Πλέον το κινητό μας μιλάει Ελληνικά... To svox μπορει να διαβασει ΜΟΝΟ τα μικρα Ελληνικα, αν ο καταλογος με της επαφες ειναι με ανακατεμενα ελληνικα-αγγλικα δεν θα μπορει.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αρχικά πάμε στο market και κατεβάζουμε την εφαρμογή Svox Classic Tts https://play.google.com/store/apps/details?id=com.svox.classic&hl=el. Εδώ να τονίσω ότι ναι μεν η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά "δυστυχώς" οι φωνές είναι επί πληρωμή, το ποσό βέβαια δεν είναι μεγάλο (€2.10). Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πάμε Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο και στο Μηχανές τσεκάρουμε το SVOX Classic TTS. Μετά πάμε λίγο παραπάνω στο Προεπιλεγμένη μηχανή και επιλέγουμε Svox. Στη συνέχεια πατάμε το από κάτω κουμπί (Εγκατάσταση δεδομένων φωνής) που θα μας πάει στο πρόγραμμα Svoc Classic TTS που κατεβάσαμε πριν. Ψάχνουμε να βρούμε τα ελληνικά (Greek) και εδώ σε εσάς θα πρέπει να λέει Buy, οπότε το πατάτε και σας μεταφέρει στην ελληνική φωνή της Svox στο market για να προχωρήσετε στην αγορά της. Μόλις τελειώσουμε και με την αγορά πάμε πάλι στο Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις κειμένου σε λόγο και τώρα στο πεδίο Γλώσσα επιλέγουμε τα Ελληνικά. Πλέον το κινητό μας μιλάει Ελληνικά... To svox μπορει να διαβασει ΜΟΝΟ τα μικρα Ελληνικα, αν ο καταλογος με της επαφες ειναι με ανακατεμενα ελληνικα-αγγλικα δεν θα μπορει.... Αυτό κάνω φίλε μου και μου βγάζει το μήνυμα που ανέφερα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Αυτό κάνω φίλε μου και μου βγάζει το μήνυμα που ανέφερα . Το μηνυμα που σου βγαζει (μεταφρασμενο) ειναι αυτο τα δεδομένα φωνής απέτυχαν να εγκαταστήσουν. βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ενεργή σύνδεση στο Internet και δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή Κανε μια επανεκινηση στο τηλεφωνο μπας και φτιαξει, αν οχι κανε παλι τη διαδικασια απο την αρχη. Δεν ξερω να σου πω κατι αλλο.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Το λεγόμενο nandroid backup κάνει backup τα πάντα :εφαρμογές, drivers κλπ. Φαντάσου το σαν image. Οπότε δεν σε απασχολεί τίποτα άλλο. Για τις δοκιμές με το νέο κινητό, θα πρότεινα να μην κάνεις πειράματα και να δεις τι λένε οι XDA. στο XDA δεν το έχουν..στο modaco έχουν το racer1, γιαυτό κάνω κ αυτες τις ερωτήσεις. to nandroid backup τι είναι; σε τί διαφέρει απο τα άλλα; Υπάρχει κίνδυνος στο πέρασμα κάποιας custom rom?Εάν η ρόμ είναι σχεδιασμένη για άλλη συσκευη απο αυτή που προσπαθώ να την περάσω, τότε η συσκευή μου ή το( clockworkmod app) θα καταλάβει οτι πάω να κάνω κάτι λάθος και θα με αποτρέψει ή θα με προειδοποιήσει οτι κάνω κάτι λάθος; Είναι όπως στον υπολογιστή; Δηλαδή μπορεί εγώ να βάλω μια ρομ, που να μην είναι σχεδιασμένη για το κινητό μου κ αυτό να δουλεψει(έστω και με κάποια bug λόγω έλλειψης σωστών drivers) ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Το μηνυμα που σου βγαζει (μεταφρασμενο) ειναι αυτο τα δεδομένα φωνής απέτυχαν να εγκαταστήσουν. βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ενεργή σύνδεση στο Internet και δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, παρακαλώ προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή Κανε μια επανεκινηση στο τηλεφωνο μπας και φτιαξει, αν οχι κανε παλι τη διαδικασια απο την αρχη. Δεν ξερω να σου πω κατι αλλο.... το χω κανει φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 στο XDA δεν το έχουν..στο modaco έχουν το racer1, γιαυτό κάνω κ αυτες τις ερωτήσεις. to nandroid backup τι είναι; σε τί διαφέρει απο τα άλλα; Υπάρχει κίνδυνος στο πέρασμα κάποιας custom rom?Εάν η ρόμ είναι σχεδιασμένη για άλλη συσκευη απο αυτή που προσπαθώ να την περάσω, τότε η συσκευή μου ή το( clockworkmod app) θα καταλάβει οτι πάω να κάνω κάτι λάθος και θα με αποτρέψει ή θα με προειδοποιήσει οτι κάνω κάτι λάθος; Είναι όπως στον υπολογιστή; Δηλαδή μπορεί εγώ να βάλω μια ρομ, που να μην είναι σχεδιασμένη για το κινητό μου κ αυτό να δουλεψει(έστω και με κάποια bug λόγω έλλειψης σωστών drivers) ? Ευχαριστώ Είναι backup της rom, όλων των εγκατεστημένων εφαρμογών και των δεδομένων, του kernel και του recovery και αποθηκεύεται στην sd για μελλοντική επαναφορά. Η εγκατάσταση rom που προορίζεται για άλλη συσκευή δεν συνίσταται σε καμία περίπτωση εκτός αν αυτός που την έφτιαξε λέει πως είναι συμβατή και με τη συσκευή σου. Το clockworkmod δεν μπορεί να ξέρει και δεν σε αποτρέπει ότι και αν πας να κάνεις οπότε δεν θα σε αποτρέψει να κάνεις ζημιά στη συσκευή σου με κανένα τρόπο ούτε θα σε προειδοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 το χω κανει φιλε μου... Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την trial έκδοση γι αυτό και δεν προχώρησα στην αγορά της. Άλλη λύση είναι να γράψεις τις επαφές που χρειάζεσαι σε greeklish και να περάσεις οποιοδήποτε πρόγραμμα αναγνωρίζει αγγλικά (υπάρχουν πολλά αν γράψεις π.χ. talking caller στο market). Εγώ δεν το έχω κάνει γιατί γενικά δε συμπαθώ τα greeklish. Γι αυτό ψάχνω αν βρω κάποιο άλλο προγραμματάκι να αναγνωρίζει ελληνικά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι τώρα.. Αν βρείτε εσείς κάτι παρακαλώ στείλτε το.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Πρέπει να είμαστε rooted για να μπορούμε να εγκαταστήσουμε κάποια custom ROM ? Και μόλις εγκατασταθεί, έχουμε administrative privileges να φανταστώ ..??.. Που κολλάει ο bootloader ?? Ποια είναι τα συνήθη εργαλεία για custom ROM και η διαδικασία ??? Ελπίζω να μην είμαι offtopic, απλά θέλω να απαντήσω σε αυτές τις βασικές ερωτήσεις για να ξέρω τι χρειάζομαι πριν ξεκινήσω να ψάχνω ... Θα πρέπει να ρωτήσεις ή να ψάξεις στο θέμα της συσκευής σου. Ο ξεκλείδωτος bootloader χρειάζεται για να κάνει boot η νέα ρομ, τα κερνελ κλπ. Ουσιαστικά το πιο βασικό είναι αυτό, μαζί με το να βάλεις custom recovery απ' όπου θα φλασάρεις την νέα ρομ. Το ροοτ δεν παίζει ρόλο σ' αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Προσπαθω να εγκαταστησω μερικες εφαρμογες απο το play, και μου λεει κατι για invalid package, σχεδον λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση. Τι ειναι αυτο? Γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Προσπαθω να εγκαταστησω μερικες εφαρμογες απο το play, και μου λεει κατι για invalid package, σχεδον λιγο πριν τελειωσει η εγκατασταση. Τι ειναι αυτο? Γιατι δεν μπορω να εγκαταστησω; Κανε ενα clear data και clear cache στο play store και ξαναδοκίμασε Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Κανε ενα clear data και clear cache στο play store και ξαναδοκίμασε clear cache κανω με cache cleaner προγραμμα. Τι αλλο να κανω? Μπορω να κανω κατι εντος του play store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts