Jump to content

kidonakisg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    576
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kidonakisg

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 19

kidonakisg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. παιδια προτεινομενη cam για android q??η gcam που ειχα απο την pie παταω να γυρισει στη μπροστα καμερα και πινω κανα καφε μεχρι να το κανει..
  2. cris πανω απ τις μισες επισκεψεις οφειλονται σε σενα..και σ ευχαριστουμε για ολα...κι εγω παιδια ειμαι υπερευχαριστημενος με την q...απιστευτη σπιρταδα και πολυ καλη μπαταρια...εχω βαλει και dark theme και ειναι ολα τελεια..το μονο ισως αρνητικο ειναι μια πολυ σημαντικη εφαρμογη για μενα που δεν παιζει επειδη φτιαχτηκε για παλαιοτερη εκδοση android..αλλα βολευτηκα βαζοντας την στο tvbox..δεν γυρναω πισω για καμια εφαρμογη..
  3. ναι μια χαρα δουλευει...ουτε εμενα μου χαλασε το apn...αν χρειαστουμε στιγμιαια να το απενεργοποιησουμε για να δουλεψει εφαρμογη που θελει ντε και καλα διαφημισεις γινεται;;;;
  4. λοιπον..ημουν με την aospextented πααααρα πολυ καιρο και δεν ειχα κανενα θεμα περαν του οτι ετρωγε λιγη μπαταρια..παντως δεν ειναι ντε και καλα αναγκη να το κανεις f2fs για να δοκιμασεις την q.. οσον αφορα τα μπακαπ τωρα..παντα το μπακαπ το κραταω στην ιντερναλ..αποφευγω αντιγραφες σε υπολογιστη η φλασακι γιατι ενα γραμμα να πειραχτει σε καποιο αρχειο ειναι αχρηστο το μπακαπ..ολικη επαναφορα ποτε δεν καταφερα να κανω στο letv με καμια twrp και με καμια ρομ..κανω ομως το εξης που ειναι και πιο γρηγορο και ισως πιο "καθαρο" και εξ ισου αποτελεσματικο με την ολικη επαναφορα..κανω wipe τα παντα ΕΚΤΟΣ internal και vendor..φλασαρω την ρομ για την οποια εχω κρατησει το μπακαπ και κανω ριστορ ΜΟΝΟ τα data του μπακαπ μου...ανοιγει ακριβως οπως οταν ειχες κρατησει μπακαπ..το εχω χιλιοδοκιμασει..
  5. το ιδανικο ειναι να ειναι καθαρο το κινητο απο οτιδηποτε..εγω επειδη δεν ειχα χρονο πειραματιστικα ετσι..αλλα αφου θα μπεις που θα μπεις στη διαδικασια τρεμπλ,κανε το και f2fs και περασε την καθαρη να εισαι μπομπα.... cris περιμενω πως και πως γιατι οι μισες μου εφαρμογες ειναι με διαφημισεις και με ενοχλουν πολυ..χαχα ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- με προλαβες..πηρε φωτια παλι το φορουμ με τις q...πειτε μου ενα λογο που αξιζει να αλλαξει κανεις το κινητο αυτο..
  6. οχι βρε...ημουν με pie σε treble σε μορφη ext4....εκανα wipe cache,dalvik,system και περασα απο πανω το ζιπ της q..εκανα ριμπουτ..σε κανα πενταλεπτο ανοιξε και ηταν οοολα στη θεση τους
  7. δεν πειραζει..καλα να ειναι το lucky patcher.. :-)
  8. ναι ναι..το εφτιαξα..αυτο ειναι το λιγοτερο,μισο λεπτο δουλεια...ξερουμε κανενα adaway γιατι το παλιο που ειχα κατεβασει απο xda για τις pie δε δουλευει εδω;;
  9. ωραιος...θενξξξξ...αν και η μπαταρια παει καλυτερα απο την pie τοτε ολα σουπερ..εντυπωσιαστηκα τοσο απ τη ρομ και οτι ξεκινησαμε πριν περιπου 5 χρονια απο android6 και τωρα φτανουμε q που εβαλα μεχρι και ιστορια στο ινσταγκραμ (που δε βαζω σχεδον ποτε)..χαχα
  10. ναι αυτην...ειμαι εντυπωσιασμενος με την ταχυτητα της τωρα 1 ωρα που την εχω..και ειμαι με ext4..δεν ειχα χρονο για να μπω σε διαδικασια στησιματος απ την αρχη και να παω σε f2fs..μαγεια το treble..ποιος θα πιστευε οτι θα γινοταν τοσο απλη η εγκατασταση ρομ χωρις να χασεις τιποτα..ομως ειμαι ακομα unrooted..να περασω το magisk της pie??
  11. λοιπον...εκανα το εξης...wipe cache,dakvik cache,system ολα αυτα απο 3 φορες...και περασα οπως ηταν την q aosip..το αποτελεσμα εντυπωσιακο..δουλεψε κανονικοτατα και ολες οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες στη θεση τους..μια ερωτηση μονο...για ρουτ να περασω το magisk που περνουσα και στην pie??
  12. λες ε;;;οκ...ας το κανω ετσι..σε συγκριση με τις pie ειναι καλυτερη η οχι πιστευεις;; ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δουλευει σε ext4 για να μη μπω στη διαδικασια f2fs και χασω παλι την internal??
  13. πωωω...τωρα με δελεασες να δοκιμασω κι εγω dirty μηπως και γλιτωσω το στησιμο..αν δε δουλεψει θα τη περασω καθαρη και θα κανω ριστορ μονο τα data της pie..αν παλι δε δουλεψει θα την κανω καθαρη εγκατασταση και στησιμο εξ αρχης..ετσι κι αλλιως τα μπακαπ υπαρχουν ;-)
  14. cris απο pie trebled σ αυτην την q παμε με απλο φλας που λεει στις οδηγιες χωρις να χαλασει το treble..ρωταω σε περιπτωση που θελουμε να γυρισουμε σε pie..
  15. η δευτερη να υποθεσω η δικη σου κανει τα παντα;;
×
×
  • Create New...