Glx90 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπέρα! Έχω ένα samsung galaxy s2 και απο εχθές μου βγάζει πρόβλημα το facebook. Μόλις κάνω log in μου ανοίγει μια πολύ απλοποιημένη σελίδα του fb χωρίς καν φωτογραφίες κλπ είτε μπω απο την εφαρμογή είτε απο το site. Ξαφνικά το έπαθε αυτό εχθές. Αν κάνω log in με άλλο λογαριασμό ανοίγει κανονικά όπως επίσης αν κάνω log in σε άλλη συσκευή με τον δικό μου λογαριασμό πάλι ανοίγει κανονικά. Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 παιδια σημερα πηρα την καρτα μνημης...η αντιγραφη δεν μπορει να γινει...καποια αρχεια δεν μπορει να τα αντιγραψει και κολλαει η διαδικασια..τι φταιει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δοκίμασε να δημιουργήσεις έναν φάκελο στο root του σκληρού δίσκου. Ο φάκελος να έχει όνομα ενός χαρακτήρα μόνο. Και μετά ξεκίνα την διαδικασία της αντιγραφής σε αυτόν τον φάκελο. Αν έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα και εγώ, ίσως έτσι να ολοκληρωθεί η αντιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 παιδια σημερα πηρα την καρτα μνημης...η αντιγραφη δεν μπορει να γινει...καποια αρχεια δεν μπορει να τα αντιγραψει και κολλαει η διαδικασια..τι φταιει? Hidden files είναι ενεργά;; Τι μήνυμα βγάζει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Hidden files είναι ενεργά;; Τι μήνυμα βγάζει; φαινοται κανονικα κρυφα αρχεια...δεν βγαζει μυνημα...απλος κολλαει στο ιδιο σημειο επι μια ωρα.. και οταν πατησω ακυρο κολλαει η μνημη ειναι μεσα στο κινητο...συνδεω το κινητο στον υπολογιστη με το usb.το κινητο αναγνωριζεται κανονικα.αρχεια μπορουμε να μεταφερουμε αλλα καποια δεν πανε...θελω να κανω με ενα προγραμμα που εχω ενα συγχρονισμο αρχειων ΑΛΛΑ το κινητο στον υπολογιστη (η καρτα μνημης) δεν φαινεται ως καποιο γραμμα(συντομευση) που το προγραμμα ζηταει απαραιτητα ωστε να εκτελεσει την διαδικασια του συγχρωνισμου Edited April 24, 2012 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 φαινοται κανονικα κρυφα αρχεια...δεν βγαζει μυνημα...απλος κολλαει στο ιδιο σημειο επι μια ωρα.. και οταν πατησω ακυρο κολλαει η μνημη ειναι μεσα στο κινητο...συνδεω το κινητο στον υπολογιστη με το usb.το κινητο αναγνωριζεται κανονικα.αρχεια μπορουμε να μεταφερουμε αλλα καποια δεν πανε...θελω να κανω με ενα προγραμμα που εχω ενα συγχρονισμο αρχειων ΑΛΛΑ το κινητο στον υπολογιστη (η καρτα μνημης) δεν φαινεται ως καποιο γραμμα(συντομευση) που το προγραμμα ζηταει απαραιτητα ωστε να εκτελεσει την διαδικασια του συγχρωνισμου Την βγάζεις και δοκιμάζεις με card reader. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Την βγάζεις και δοκιμάζεις με card reader. εκανα αλλο..το αφησα να λειτουργησει την αντιγραφη οση ωρα και να κανει και οντως την εκανε...ισως ηθελε περισσοτερο χρονο...θα δουμε τωρα:) Edit: τα αρχεια περασανε...καποιες εφαρμογες που ηταν στην καρτα μνημης δεν εχουν διαβαστει...τι κανω? συγνωμη για το 2ο μυνημα Edited April 24, 2012 by Villis Συνένωση συνεχόμενων post! Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι πολυ απλο... την επισημη αναβαθμιση πως την περναω σε καποιο android? υπαρχει κατι οπως στα iphones πχ (itunes). ευχαριστω Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) ανάλογα με την ρομ που έχεις κοιτάς στους xda το αντίστοιχο τοπικ και ο developer στην πρώτη σελίδα ενημερώνει για τις αναβαθμίσεις του.:) χμ ναι ο φίλος m7ixalis το είπε πιο σωστα εμένα ο νούς μου πήγε κατευθείαν στις custom rom τις πειραγμένες Edited April 24, 2012 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι πολυ απλο... την επισημη αναβαθμιση πως την περναω σε καποιο android? υπαρχει κατι οπως στα iphones πχ (itunes). ευχαριστω εκτος απο τον γνωστό τροπο over the air (OTA) η καθε εταιρεία ι εχει το δικο της τρόπο ,δικο της προγραμμα που εγκαθιστάς στον υπολογιστή για επίσημη αναβάθμιση π.χ η samsung χρησιμοποιεί το kies η sony το pc Suite κ.τ.λ edit: αν κατάλαβα καλα την ερώτηση σου Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι πολυ απλο... την επισημη αναβαθμιση πως την περναω σε καποιο android? υπαρχει κατι οπως στα iphones πχ (itunes). ευχαριστω μεσω του λογισμικου που εχει το τηλεφωνο σου sony pc companion samsung kies νομιζω δεν ειμαι σιγουρος για τις αλλες εταιριες δεν ξερω επισης για δες μεσω ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - ενημερωση τηλεφωνου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Είχα δει μέσα στο forum πρόσφατα (δε θυμάμαι δυστυχώς που) για μια εφαρμογή για FB με την οποία έβαζες HQ pics στα contacts στο Ice Cream Sandwich από το Facebook. Θυμάται κανείς πως λέγεται; Θυμάμαι ήταν paid. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα. Έχω το galaxy nexus και στο synchronisation με τα contacts του gmail μου καθώς και του twitter μου, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "sync is currently experiencing problems. It will be back shortly". Δεν έχω βρει λύση μετα απο αναζητηση στο Ίντερνετ για αυτο το μήνυμα, αν και έχω καταλάβει ότι πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Ευχαριστω εκ´ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ευχαριστω παιδια καταλαβα. για htc λογικα χρειαζομαι αυτο το προγραμματακι που δινουν στο site τους htc.com Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 ποια συσκευή έχεις; ίσως μπορείς να κάνεις OTA(over the air=μεσω wifi/δεδομένα παρόχου) αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Είχα δει μέσα στο forum πρόσφατα (δε θυμάμαι δυστυχώς που) για μια εφαρμογή για FB με την οποία έβαζες HQ pics στα contacts στο Ice Cream Sandwich από το Facebook. Θυμάται κανείς πως λέγεται; Θυμάμαι ήταν paid. Haxsync :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 υπαρχει τετοια εφαρμογη στο μαρκετ! friends online for facebook λεγεται! σε μενα δουλευει κανονικα! ειμαι οφλαιν και μου δειχνει ολους τους φιλους μου...:) Και να φανταστεις αυτην την εφαρμογη την ειχα πριν μηνες,αλλα μια μερα σταματησε να μου δειχνει ποιοι ειναι online,την απεγκατεστησα και μετα δεν την εβρισκα πουθενα στο τοτε μαρκετ,ειχα ρωτησει και στο αλλο topic. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο παρακατω προβλημα. Έχω το galaxy nexus και στο synchronisation με τα contacts του gmail μου καθώς και του twitter μου, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "sync is currently experiencing problems. It will be back shortly". Δεν έχω βρει λύση μετα απο αναζητηση στο Ίντερνετ για αυτο το μήνυμα, αν και έχω καταλάβει ότι πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα Ευχαριστω εκ´ των προτέρων. Κάνε λίγη υπομονή. Ίσως στρώσει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Υπάρχει πρόγραμμα που να αναγνωρίζει αρχεία vnt (memos)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Υπάρχει πρόγραμμα που να αναγνωρίζει αρχεία vnt (memos)? Open .vnt (using windows script to convert to .txt) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 ευχαριστω παιδια καταλαβα. για htc λογικα χρειαζομαι αυτο το προγραμματακι που δινουν στο site τους htc.com Λογικά με το HTC Sense γίνεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 υπαρχει κανενας τροπος να εγκαταστησω εφαρμογες που εγκαθησταντε μονο σε android 4.0+ σε android με 2.3??? υπαρχει καποιο τρικ ωστε να διχνει οτι ειμαι με android 4.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Πως μπορω να εχω καποιους εξειδικευμενους χαρακτηρες στο smart keyboard? Πχ, σημερα χρειαστηκα να χρησιμοποιησω τους χαρακτηρες < > και δεν μπορουσα να τους βρω για να γραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Πως μπορω να εχω καποιους εξειδικευμενους χαρακτηρες στο smart keyboard? Πχ, σημερα χρειαστηκα να χρησιμοποιησω τους χαρακτηρες < > και δεν μπορουσα να τους βρω για να γραψω. Πατάς το πλήκτρο 123 και μετά το alt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Τελικα ποσο ελεγχο μπορουμε να εχουμε στα processes διαφορων εφαρμογων? Ειχα ανοιξει το yahoo mail app. Εκανα λιγα πραγματα που ηθελα, εφυγα απο την εφαρμογη. Κοιταζω σημερα στα apps, running, και βλεπω ακομη να τρεχει το yahoo mail process! 15 ωρες μετα! Πατω να κανω stop, αλλα τελικα το android δεν το σταματα. Δεν μπορω να σταματησω το process μιας 'τριτης' εφαρμογης? (εννοω non-critical για το android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts