nikosxeng3 Δημ. August 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2018 Παιδιά θέλω να κάνω ομαδοποίηση κλήσεων σε 7.1 ποια εφαρμογή να εγκαταστήσω; Δηλαδή όλες οι κλήσεις πχ από Κώστας να είναι μια στο αρχείο με βάση χρονική κατάταξη. Κώστας (19)... Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 (edited) Μου στειλε ενας φιλος μεσω bluetouth στο ταμπλετ φωτογραφιες και βιντεο που βγαλαμε σε διακοπες. Τα αρχεια τα εμφανιζει κανονικα σαν αρχεια και μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες στο ταμπετ αλλα δεν μπορω να τις βλεπω σε σειρα, πηγαινοντας το δαχτυλο απο δεξια προς τα αριστερα, παρα μονο μια μια. Να βγαινω εξω δηλαδη και να επιλεγω μεμονομενα την επομενη. Στις φωτογραφιες που τραβαει το ιδιο το ταμπλετ αυτο δεν συμβαινει και τις εμφανιζει κοιλιομενα κανονικα χωρις προβλημα. Δοκιμασα να μεταφερω τις φωτογραφιες σε αλλο φακελο, στην καρτα sd κλπ αλλα δεν αλλαξε κατι. Επισεις αμα ανοιξω το app συλογη που ανοιγει φωτογραφιες και παω να κανω αναζητηση φωτογραφιων για να τις ανοιξω ετσι, μεσα στον φακελο εμαφανιζει μονο αυτεςπου εχει τραβιξει το ταμπλετ απο μονο του καθως και ΜΟΝΟ τα βιντεο που εστειλε ο φιλος. Οι αλλες φωτο δεν υπαρχουν!!! Εχει κανεις καμια ιδεα;;;; Edited August 26, 2018 by geioannou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Δοκίμασε το QuickPic μήπως κάνει τίποτα. Ψάχνω για ομαδοποίηση των κλήσεων ανά αριθμό με κάποιον dialer. Δηλαδή όλες οι κλήσεις από ένα αριθμό να εμφανίζονται ως μια καταχώρηση. Το Truecaller το έχει άλλα είναι πολύ μικρή η γραμματοσειρά του κι όπως είδα δεν αλλάζει. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Ψάχνω για ομαδοποίηση των κλήσεων ανά αριθμό με κάποιον dialer. Δηλαδή όλες οι κλήσεις από ένα αριθμό να εμφανίζονται ως μια καταχώρηση. Το Truecaller το έχει άλλα είναι πολύ μικρή η γραμματοσειρά του κι όπως είδα δεν αλλάζει. Κ ο "μαμά" dialer του καθε κινητού το κανει αυτο. Στην επεξεργασια της επαφης, στο νουμερο που εχεις αποθηκευσει, διπλα γραφει ενα +, για να προσθεσεις κι αλλο νουμερο. Μπορεις να το δεις και στο pc, στις επαφες google ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Δοκίμασε το QuickPic μήπως κάνει τίποτα. Το δοκιμασα αλλα δεν κανει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Μου στειλε ενας φιλος μεσω bluetouth στο ταμπλετ φωτογραφιες και βιντεο που βγαλαμε σε διακοπες. Τα αρχεια τα εμφανιζει κανονικα σαν αρχεια και μπορω να βλεπω τις φωτογραφιες στο ταμπετ αλλα δεν μπορω να τις βλεπω σε σειρα, πηγαινοντας το δαχτυλο απο δεξια προς τα αριστερα, παρα μονο μια μια. Να βγαινω εξω δηλαδη και να επιλεγω μεμονομενα την επομενη. Στις φωτογραφιες που τραβαει το ιδιο το ταμπλετ αυτο δεν συμβαινει και τις εμφανιζει κοιλιομενα κανονικα χωρις προβλημα. Δοκιμασα να μεταφερω τις φωτογραφιες σε αλλο φακελο, στην καρτα sd κλπ αλλα δεν αλλαξε κατι. Επισεις αμα ανοιξω το app συλογη που ανοιγει φωτογραφιες και παω να κανω αναζητηση φωτογραφιων για να τις ανοιξω ετσι, μεσα στον φακελο εμαφανιζει μονο αυτεςπου εχει τραβιξει το ταμπλετ απο μονο του καθως και ΜΟΝΟ τα βιντεο που εστειλε ο φιλος. Οι αλλες φωτο δεν υπαρχουν!!! Εχει κανεις καμια ιδεα;;;;Μετέφερε τις φώτο στο φάκελο που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που τραβάς με το τάμπλετ για να στις εμφανίζει στη συλλογή. Θα πας internal storage και Συνήθως είναι ο φάκελος DCIM->camera Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Κ ο "μαμά" dialer του καθε κινητού το κανει αυτο. Στην επεξεργασια της επαφης, στο νουμερο που εχεις αποθηκευσει, διπλα γραφει ενα +, για να προσθεσεις κι αλλο νουμερο. Μπορεις να το δεις και στο pc, στις επαφες google ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Εννοώ όταν πχ έχω δεχτεί κλήσεις από Κώστα, Γιάννη, παλι Κωστα και πάλι Γιάννη. Το ιστορικό τώρα είναι: Γιάννης Κώστας Γιάννης Κωστας Θέλω να εμφανίζεται ως εξης: Γιάννης (2) Κώστας (2) Αυτό. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Εννοώ όταν πχ έχω δεχτεί κλήσεις από Κώστα, Γιάννη, παλι Κωστα και πάλι Γιάννη. Το ιστορικό τώρα είναι: Γιάννης Κώστας Γιάννης Κωστας Θέλω να εμφανίζεται ως εξης: Γιάννης (2) Κώστας (2) Αυτό. True phone Dialer & contacts κάνει ακριβώς αυτό που θες (και πολλά άλλα). Απλά κορυφαίο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Μετέφερε τις φώτο στο φάκελο που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες που τραβάς με το τάμπλετ για να στις εμφανίζει στη συλλογή. Θα πας internal storage και Συνήθως είναι ο φάκελος DCIM->camera Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Τις εβαλα και εκει. Ηταν απο τα πρωτα πραγματα που εκανα, αλλα δεν εκανε κατι διαφορετικο. Εβλεπε τις φωτογραωιες οιυ τραβαει αυτο αλλα οχι τις αλλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Στο Truecaller είναι πολύ μικρή η γραμματοσειρά. Αν υπάρχει κάποιο άλλο με μεγάλα γράμματα όπως του λειτουργικού. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 μακριά είπαμε από truecaller κλέβει τις επαφές σας και τις ανεβάζει στον sever του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 Στο Truecaller είναι πολύ μικρή η γραμματοσειρά. Αν υπάρχει κάποιο άλλο με μεγάλα γράμματα όπως του λειτουργικού. True phone και όχι true caller. Είναι διαφορετικά. Γράψε στο playstore true phone, εγκατέστησε το και θα με θυμηθείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 ε ο από πάνω έγραψε truecaller, anyway, οκ, θα το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 (edited) True phone και όχι true caller. Είναι διαφορετικά. Γράψε στο playstore true phone, εγκατέστησε το και θα με θυμηθείς Ευχαριστώ φαίνεται πολύ καλό! Edited August 29, 2018 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2018 το είδα κι εγώ, πολύ παραμετροποίηση, αλλά προσωπικά θα μείνω στο google contacts (και στα δύο κινητά) και google phone/dialer στο ένα, μαμησιο στο άλλο, δεν αλλάζουν τόσο εύκολα αυτά, έχουν φασαρία, π.χ. δείτε αυτό με τις αναπάντητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 True phone Dialer & contacts κάνει ακριβώς αυτό που θες (και πολλά άλλα). Απλά κορυφαίο Δεν εχω βρει πιο καλο dialer απο τον exDialer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 σωστα, κι εγω αυτον χρησιμοποιουσα, επισης πολλες επιλογες, ελαφρυς κλπ, αλλα δεν μου εδειχνε τα προσαρμοσμενα πεδια στις επαφες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 σωστα, κι εγω αυτον χρησιμοποιουσα, επισης πολλες επιλογες, ελαφρυς κλπ, αλλα δεν μου εδειχνε τα προσαρμοσμενα πεδια στις επαφες Τα ποια? 10 χαρακτηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 custom fields; στα αγγλικα; προσαρμοσμενα πεδια οπου αποθηκευεις πληροφοριες οπως αφμ, αμκα, ιβαν κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAN0l0 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Δεν εχω βρει πιο καλο dialer απο τον exDialer. Αν δεν υποστηρίζει dual Sim είναι μίσος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 custom fields; στα αγγλικα; προσαρμοσμενα πεδια οπου αποθηκευεις πληροφοριες οπως αφμ, αμκα, ιβαν κλπ Ok. Ευχαριστω. Δεν τα ξερω γιατι δεν "φακελωνω" τοσο αναλυτικα τις επαφες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 μηπως πρεπει να μαθεις να το χρησιμοποιεις θα πω εγω; πηγα τις προαλες πχ σε γιατρο και μου ζητησε το αμκα κι εκει που ημουν σιγουρος οτι το ειχα στο κινητο, ειχα την εφαρμογη επαφων την μαμισια και δεν μπορουσα να το δω! και απειρες αλλες χρησεις, κλεινω ραντεβου π.χ για τους δικους μου, στελνω λεφτα σε φιλους, οικογενεια, πολυ χρησιμα, προσωπικα δεν κανω χωρις αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hyoscyamus Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 παιδια εχω κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα. Ενω εχω επιλεξει να μην τρεχουν στο παρασκηνιο, εξακολουθουν να ανοιγουν οι εφαρμογες αυτοματα. Μηπως ξερει καποιος πώς μπορουμε με συγκεκριμενα βηματα να το λυσουμε? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panossidis28 Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Πώς συγχρονιζώ το samsung galaxy s4 με το facebook γιατί έκανα μαλάκια και διέγραψα και επεγκατεστήσα την εφαρμογή και τώρα μου βγάζει σφάλμα πως η εφαρμογή βρίσκεται σε ανάπτηξη τί κάνω γι'αυτό?και 2ή ερώτηση πώς εμφανίζω την επιλογή πιο πρόσφατα στις επίλογες του facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaaNooS Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Γεια σας. Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης : Προσπαθω να βρω ενα τροπο να μπορω να τυπωνω απο διαφορετικα κινητα σε διαφορετικους εκτυπωτες. Και εξηγω πιο αναλυτικα: Εχω καταστημα με ψηφιακες εκτυπωσεις/φωτοτυπιες και θελω να μπορουν οι πελατες μου να τυπωνουν απευθειας σε ορισμενο εκτυπωτη. Αυτη τη στιγμη τους προτεινω να μου προωθησουν το mail τους ή το αρχειο τους στο δικο μου mail (αφου σιγουρευτουν οτι εχουν διαθεσιμα δεδομενα ή εχουν ανοιχτο το wifi) αλλα δυστυχως η πλειοψηφια δυσκολευεται με τη διαδικασια ή δε τη γνωριζει καθολου. Προσπαθω λοιπον να βρω μια απλη, ευκολη και γρηγορη λυση.. Τα προβληματα που πρεπει να βρω λυση ειναι πολλα: 1. Διαφορετικοι πελατες αρα διαφορετικα κινητα με διαφορετικα λειτουργικα (κατα βαση βεβαια εχουν Android αλλα διαφορετικες εκδοσεις). 2. Εκτυπωση απο διαφορετικες εφαρμογες. Αλλος θελει να τυπωσει μηνυμα, αλλος το συνημμενο απο mail, αλλος τη φωτογραφια του απο viber κλπ. 3. Διαφορετικος εκτυπωτης. Αλλοι εχουν κειμενα που τυπωνονται ασπρομαυρα, αλλοι εχουν φωτογραφιες που τυπωνονται εγχρωμες. Οι προβληματισμοι μου : - Ξερω οτι υπαρχουν apps (οπως το PrintShare) που μπορουν να κανουν αυτα τη δουλεια, αλλα δεν μπορω να περναω σε 'ξενα' κινητα εφαρμογες χωρις την εγκριση τους. - Μπορω να διαθεσω ενα δικο μου κινητο (ή tablet) το οποιο θαχω σεταρει apps και drivers εκτυπωτων και να τους ζηταω να μπαινουν στην εφαρμογη απο την οποια θελουν να τυπωσουν, αλλα το πιο συνηθισμενο προβλημα ειναι οτι δεν θυμουνται τους κωδικους τους (και φυσικα τα θεματα ασφαλειας, αφου μετα απο καθε εκτυπωση θα πρεπει να τους διαβεβαιωνω οτι οι κωδικοι τους ΔΕΝ αποθηκευτηκαν). - Θα μπορουσα να συνδεω το κινητο με καποιον υπολογιστη μου, αλλα τα Windows διαχειριζονται τελειως διαφορετικα τα αρχεια ενος κινητου. - Θα μπορουσα να συνδεω το κινητο του πελατη με το δικο μου (το ετοιμο σεταρισμενο) με bluetooth αλλα αυτο θα βοηθουσε μονο για εκτυπωση αρχειων, οχι μηνυματων (πχ τη συνομιλια ενος mail) - Δοκιμασα καποια στιγμη με OTG flash drive αλλα ειτε οι συσκευες δεν το αναγνωριζαν ειτε ηθελαν καποια εξτρα ρυθμιση Ζηταω λοιπον καθε πιθανη ιδεα που θα μπορουσε να με βοηθησει να λυσω το γριφο Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts