Jump to content

panossidis28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panossidis28

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

panossidis28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πώς συγχρονιζώ το samsung galaxy s4 με το facebook γιατί έκανα μαλάκια και διέγραψα και επεγκατεστήσα την εφαρμογή και τώρα μου βγάζει σφάλμα πως η εφαρμογή βρίσκεται σε ανάπτηξη τί κάνω γι'αυτό?και 2ή ερώτηση πώς εμφανίζω την επιλογή πιο πρόσφατα στις επίλογες του facebook?
  2. Πριν από μερικούς μήνες είχα κάνει τη ρύθμιση ν'άνοιγω τις ιστοσελίδες που εμφανίζονται στις δημοσιεύσεις με browser του κινήτου και όχι με τον προσωρινό broeser που έβγαζε το facebook ,τώρα πώς μπορώ να κάνω την ρύθμιση να βγάζω τον προσωρινό browser που βγαζέ το facebook?
  3. Στο chrome παιδιά οταν κάνω αναζητηση μου βγάζει περισσότερα αποτελέσματα και όχι τ'αποτελέσματα αναζήτησης σε σελίδες πώς το αλλάζω?
  4. Στο chrome παιδιά οταν κάνω αναζητηση μου βγάζει περισσότερα αποτελέσματα και όχι τ'αποτελέσματα αναζήτησης σε σελίδες πώς το αλλάζω?
  5. Φιλαράκι ενεργοποιήσα το μικρόφωνο μετά τί κάνω? ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς κάνω υπαγόρευση λέξεων στο messenger?
  6. Γειά σας έχω ένα iphone 5s και δεν ξέρω τί πάτησα κατά λάθος στο facebook messenger και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικρόφωνο στην υπαγόρευση λέξεων στο messenger τί να κάνω?
  7. Πώς ρυθμίζω το όριο των χαρακτήρων σε sms από 160 σε 65 στο samsung galaxy s4 μου?
  8. Μου λεει πως δεν έχουν οριστεί defaults ώστε να κάνω clear!τί να κάνω?
  9. Ρε mol πώς πάω στις ρυθμίσεις του dialer ή του skype πες μου γιατί είμαι άσχετος
  10. Έχω το εξής πρόβλημα ενώ είναι ενεργοποιήμενο το skype μου στο κινητό μου που είναι samsung galaxy s4 όταν στο google chrome βρήσκω ένα τηλεφωνικό αριθμό δεν με πάει στην επίλογη ανοίγμα με skype ή με τηλέφωνο αλλά με πάει κατευθίαν στο τηλέφωνο τί να κάνω?
  11. Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy s4 και έχω 2 προβλήματα το πρώτο είναι πώς στο facebook πάτησα always στο άνοιγμα σελίδων του internet με chrome και από τότε δε μου βγάζει την ερώτηση πώς μπορώ να επαναφέρω την προγενέστερη ρύθμηση.Το δεύτερο πρόβλημα που έχω είναι πως στο skype του κινητού μου μου έβγαζε μέχρι έναν καιρό τις διαθέσημες επαφές του windows live messenger στο availiable και τώρα δεν το κάνει.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
×
×
  • Create New...