al_exis Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Εμείς που μπαίνουμε από Tapatalk (εφαρμογή) στο φόρουμ, δεν βλέπουμε τίτλους!!! Γι αυτό γράψε όλο το πρόβλημα μέσα στο μήνυμα σου για να μπορούμε να το δούμε όλοι και να έχεις περισσότερες πιθανότητες να πάρεις απάντηση. :) Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Ε καλά κι εσύ βρε lek, κάνε κι ένα browsing, δε θα σε παρεξηγήσει το tapa :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Ε καλά κι εσύ βρε lek, κάνε κι ένα browsing, δε θα σε παρεξηγήσει το tapa :p Δεν με βολεύει φίλε μου ο browser στο κινητό για το myphone! Κ ο υπολογιστής μου άφησε χρόνους. Ο,τι με βολεύει κάνω η γυναίκα! :D Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited January 19, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Στην αναλυση της χρησης της μπαταριας εδω και δυο μερες μου δειχνει οτι ο διακομηστης πολυμεσων τραβαει πολυ μπαταρια.ποιο πολυ απο το συνηθισμενο.φταει κατι; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 σε rooted συσσκευη χωρις οθονη,εχει σπασει, πως να ενεργοποιω τα data και το usb tethering Δε μπορείς... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Δε θα την βρείς σε LG και Samsung γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει και γενικά δεν υφίσταται στις default ρυθμίσεις του android. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις για κάποια εφαρμογή από το play store που θα κάνει παρόμοια δουλειά. Το παρόν κλειδώνεται και θα παρακάλέσω να μην ανοίγετε νέο θέμα για κάθε ερώτηση σας όταν αυτή μπορεί να γίνει σε κάποιο κατάλληλο επισημασμένο θέμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasbass Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Ποιες εφαρμογες θεωρειτε οτι πρεπει να εχετε στο κινητο σας? Εγω μολις παρω μια συσκευη βαζω: swiftkey viber droidwall (θελει root) Εσεις? Παράθεση προσωπικο μου: LeEco pro3 x722 εργασιας : Bluboo Picasso Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 σε rooted συσσκευη χωρις οθονη,εχει σπασει, πως να ενεργοποιω τα data και το usb tethering Αν είναι ενεργοποιημένο το usb debuging μπορείς με αυτό: https://www.xda-developers.com/control-a-device-with-a-broken-screen-from-the-comfort-of-your-windows-pc/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 καλημερα παιδια καλη κυριακη να εχουμε λοιπον δεν θελω να ζαλισω πολυ μιας κ με την αναζητηση δεν εβγαλα ακρη εχω ενα mls magic σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βαλω στο andriod κ να το αναγνωρισει wifi usb μιας κ η κεραια του wifi του ειναι λιγο αδυναμη κ αν αναγνωριζετε ποια μαρκα εχετ αγορασει να μην το ρισκαρω με συμβατοτητες ααααα κ εχει εκδοση 5.1 ευχαρισω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Ξερετε πως μπορουμε να βρουμε την επιλογή 'προγραμματισμενη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση' μιας android συσκευής? Δηλαδη να κλείνει και να ανοιγει την ωρα που θα ορίσουμε. Κανονικά αυτή η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις http://www.trishtech.com/wp/wp-content/uploads/2014/06/schedule-power-on-off-android-0.jpg αλλά σε δυο κινητα που εχω LG,Samsung με Android 4.2.2 , 5.1 Δεν Υπαρχει!! αυτη η επιλογή. Αντιθέτως σε ενα ταμπλετ του Πλαισίου με 4.2.2 υπάρχει. Πως μπορώ να βρω αυτή την επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Ξερετε πως μπορουμε να βρουμε την επιλογή 'προγραμματισμενη ενεργοποιηση/απενεργοποιηση' μιας android συσκευής? Δηλαδη να κλείνει και να ανοιγει την ωρα που θα ορίσουμε. Κανονικά αυτή η επιλογή υπάρχει στις ρυθμίσεις http://www.trishtech.com/wp/wp-content/uploads/2014/06/schedule-power-on-off-android-0.jpg αλλά σε δυο κινητα που εχω LG,Samsung με Android 4.2.2 , 5.1 Δεν Υπαρχει!! αυτη η επιλογή. Αντιθέτως σε ενα ταμπλετ του Πλαισίου με 4.2.2 υπάρχει. Πως μπορώ να βρω αυτή την επιλογη? Αν δεν τη βρίσκεις στις ρυθμίσεις, απλά δεν υπάρχει. Δεν την έχουν όλες οι ρομ την επιλογή αυτή και αν δεν κάνω λάθος εμφανίστηκε από Android 5 και μετά στις περισσότερες ρομ. Sent from my TbooK 16 Pro using Tapatalk Edited January 22, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 σωστά γι'αυτό δεν την έχω δει ποτέ, σε δύο κινητά με kit Kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Υπήρχε και από τις πιο παλιές εκδόσεις αυτή η επιλογή. Έχω ένα κινέζικο με jellybean που την έχει. Από όσο ξέρω αυτή την επιλογή την έχουν μόνο τα φθηνά κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 zopo speed plus 7 Android 6 την έχει πάντως. Sent from my Zopo speed plus 7 via tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Nova Launcher Prime, Exdialer pro, SwiftKey, Textra sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Από όσο ξέρω αυτή την επιλογή την έχουν μόνο τα φθηνά κινέζικα Καμία σχέση, όπως είπα από το Android 5 και μετά οι πιο πολλές συσκευές το έχουν. Επίσης ανάλογα με τη ρομ που πλασάρει η κάθε εταιρία μπορεί να υπάρχει ή όχι αυτή η επιλογή. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Άκυρο Επίθεση σπαμ είναι τα κινέζικα.....? g5 lg g5 nougat monster Edited January 23, 2017 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλημέρα. Μια ερώτηση (συγνώμη αν υπάρχει πιο σχετικό θέμα, δεν βρήκα κάποιο): ψάχνω για συσκευή σχετικά οικονομική (150-200 €), dual sim, με χαμηλό SAR για γυναίκα. Μέχρι στιγμής μόνο το Galaxy J5 2016 πληροί τα κριτήρια αυτά (πχ το Huawei P9 LITE και το Xiaomi Redmi 3 καμπανίζουν από SAR). Κάτι καλύτερο; Α, να βγαίνει και σε κανένα χρώμα πλην μαύρου. Ευχαριστώ σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλημέρα. Μια ερώτηση (συγνώμη αν υπάρχει πιο σχετικό θέμα, δεν βρήκα κάποιο): ψάχνω για συσκευή σχετικά οικονομική (150-200 €), dual sim, με χαμηλό SAR για γυναίκα. Μέχρι στιγμής μόνο το Galaxy J5 2016 πληροί τα κριτήρια αυτά (πχ το Huawei P9 LITE και το Xiaomi Redmi 3 καμπανίζουν από SAR). Κάτι καλύτερο; Α, να βγαίνει και σε κανένα χρώμα πλην μαύρου. Ευχαριστώ σας. Δε μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το sar, εκτός και αν εμπιστεύεσαι τις ανακοινώσεις των εταιρειών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να καταγράφω κλήσεις απο viber με ή χωρίς video αλλά σίγουρα με ήχο ; Επίσης υπάρχει και για skype ? Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Όπως είπα και παραπάνω στο Tablet του πλαισιου με kit Kat το έχει! Ειναι αρκετά χρήσιμη λειτουργεια . Καμια ιδεα πως μπορει να μπει στις εκδοσεις που δεν υπαρχει? Οσο και να εψαξα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 φανταζομαι για να μπει πρεπει να αλλαξεις ρομ, πρεπει να το εχει η ρομ, αν δεν το εχει πως να μπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μπορούμε να βρούμε μια συσκευή που χάθηκε? Η συσκευή είναι σε λειτουργία αλλά είναι απενεργοποιημενα κ τα δεδομένα κ το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται με την αναβάθμιση nugat?? Λένε ότι κυκλοφορεί αλλά εμένα δεν μου έχει έρθει τίποτα... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου να σου πούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 θελω να σβησω μια παλια συσκευη απο τον google λογαριασμο μου και δεν μπορω δεν εχει κουμπι καταργησης τι να κανω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts