Jump to content

_manos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

_manos_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό μού το έκανε εμένα μια φορά που δεν είχε κατέβει νέος χάρτης. Αν ενεργοποιηθεί wifi και μπει στο ρεύμα, γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση χάρτη και δουλεύει καλά. Πάντως η πλοήγηση κάνει δουλειά, η αναζήτηση δουλεύει και στο περίπου, βγάζοντας επιλογές αν δεν γράψεις ακριβώς διεύθυνση ή μέρος.
  2. Opera δεν υπάρχει, υπάρχουν όμως καλοί browser όπως UC, Monument, Maxthon.
  3. H επί πληρωμή έκδοση του Sygic (κανα 20άρι την είχα αγοράσει) είναι ΟΚ, θεωρητικά ανανεώνει τους χάρτες "για πάντα" και αν θέλει κάποιος να περάσει σε άλλο λειτουργικό, android/iphone, την ξαναγοράζει 25% φθηνότερα και την κρατάει στην προηγούμενη συσκευή WP. Νομίζω ότι για τόσο σοβαρό θέμα όσο η πλοήγηση, ένα 20ρικο δεν είναι σοβαρό έξοδο, σε σχέση με το πανάκριβο Navigon. Έχει με μια μικρή επιβάρυνση και συμπαθητικό HUD. Υποθέτω ότι θα παίζει και σε tablet με Windows 10 και gps, σίγουρα κατεβαίνει σε PC, ενώ το Navigon λέει ότι δεν λειτουργεί σε μη φορητή συσκευή.
  4. Δεν ξέρω τι παιζόταν πιο παλιά με το whatsapp, προτιμούσα το viber. Αλλά το viber δείχνει πιο βαρύ, αρκετές φορές κρεμάει, ειδικά όταν προσπαθώ να κάνω βιντεοκλήση ή να τραβήξω φωτό μέσα από την εφαρμογή για τη στείλω κλπ. Το whatsapp μετά την πρόσφατη έκδοση δείχνει άψογο. Εξαιρετικό θα έλεγα.
  5. Καλημέρα. Μια ερώτηση (συγνώμη αν υπάρχει πιο σχετικό θέμα, δεν βρήκα κάποιο): ψάχνω για συσκευή σχετικά οικονομική (150-200 €), dual sim, με χαμηλό SAR για γυναίκα. Μέχρι στιγμής μόνο το Galaxy J5 2016 πληροί τα κριτήρια αυτά (πχ το Huawei P9 LITE και το Xiaomi Redmi 3 καμπανίζουν από SAR). Κάτι καλύτερο; Α, να βγαίνει και σε κανένα χρώμα πλην μαύρου. Ευχαριστώ σας.
  6. Ήρθε στο Slow η 1001. Αφού εγκαταστάθηκε, δαιμονίστηκε το κινητό κι άρχισε να μιλάει μόνο του σε μια γλώσσα που δεν καταλάβαινα. :X Τελικά είχε ενεργοποιηθεί ο Αφηγητής, αλλά για να τον βγάλω πάλεψα αρκετή ώρα, αφού το κινητό έμοιαζε κολλημένο και δεν έπαιρνε εντολές από το touch screen εύκολα. Τώρα δείχνει εντάξει. :worry:
  7. Καταλαβαίνω τον θυμό όσων αντιμετωπίζουν σπαστικά προβλήματα, όμως από τη στιγμή που έβαλα SLOW Ring, όλα πάνε όλο και καλύτερα ως ουσιαστικά άψογα. Δεν αποχωρίζομαι τα tiles, έχω πλοήγηση, βασικές εφαρμογές που απλώς δουλεύουν (κι ας λείπουν κάτι συννεφάκια και σαχλαμαρίτσες στο messenger πχ), ορισμένα παιχνιδάκια, τηλέφωνο με επαφές ΟΚ, μηνύματα, αξιόπιστος browser, καλή τιμή συσκευής, καλές φωτογραφίες (εκτός από ημίφως). Και τελευταία έκδοση λειτουργικού, 1,5 χρόνο αφού αγόρασα το κινητό (735). Δεν έχω παράπονο. Αν τώρα η MS το παρατήσει, είναι κάτι που θα το δούμε προσεχώς. Οι εφαρμογές πάντως ανανεώνονται ακόμα και δεν είμαι 15 χρονών να ψάχνω την καλύτερη εφαρμογή ανάμεσα σε δεκάδες ή εκατοντάδες για να κάνω sepia μια φωτογραφία. Απλώς, δουλεύει.
  8. Πλέον η εφαρμογή Maps είναι μια χαρά. Φωνητική πλοήγηση, πλοήγηση για αυτοκίνητο/πεζό/ΜΜΜ, ειδική λειτουργία για να αποθηκεύεις το σημείο που πάρκαρες, "καταλαβαίνει" (μέσω internet υποθέτω) απλές διευθύνσεις χωρίς διαδοχική εισαγωγή πόλης/δρόμου/αριθμού, αλλά και σημεία ενδιαφέροντος (Κουτούκι του Μπαρμπαλέξη ας πούμε). Μπορείς να βάλεις και οποιοδήποτε σημείο σε χωριστό tile, να το πατάς και να σε πηγαίνει χωρίς πολλά-πολλά. Ικανοποιημένος.
  9. Διαβάζω για "εγγραφή συνομιλίας" στις κλήσεις. Πώς γίνεται αυτό; Υποτίθεται, αν το κατάλαβα σωστά, ότι μπορείς να πατήσεις κάποιο κουμπάκι την ώρα που μιλάς και ενεργοποιείται η "Εγγραφή Φωνής". Με κάποια επιλογή στις Ρυθμίσεις. Εγώ δεν βλέπω πουθενά τέτοια επιλογή (Lumia 735, Slow Ring).
  10. Διαβάζω για "εγγραφή συνομιλίας" στις κλήσεις. Πώς γίνεται αυτό; Υποτίθεται, αν το κατάλαβα σωστά, ότι μπορείς να πατήσεις κάποιο κουμπάκι την ώρα που μιλάς και ενεργοποιείται η "Εγγραφή Φωνής". Με κάποια επιλογή στις Ρυθμίσεις. Εγώ δεν βλέπω πουθενά τέτοια επιλογή (Lumia 735, Slow Ring).
  11. Μετά την τελευταία αναβάθμιση σε slow, το κινητό είναι όπως ήταν στα 8, δηλαδή σταθερό. Κάποιες ιστοσελίδες στον Edge εμφανίζουν τεράστια γράμματα, πρακτικά δεν διαβάζονται αν δεν βάλεις στις επιλογές προβολής "Έκδοση για υπολογιστές". Το Maps βελτιώθηκε, το Messenger ομοίως, κάτι κρασαρίσματα δεν υπάρχουν πια. Α, μόνο στον Messenger, περιστασιακά απενεργοποιείται η πρόταση λέξεων κατά τη πληκτρολόγηση, δεν εμφανίζονται προτάσεις - δεν ξέρω αν είναι θέμα εφαρμογής ή έκδοσης λειτουργικού.
  12. Slow, αναβάθμιση σε 14342. Εκτός ότι μού φόρεσαν Bing υποχρεωτικά (γνωστό), δεν λειτουργεί η αναφορά παράδοσης SMS, αν και φαίνεται να είναι ενεργή στις ρυθμίσεις. Ξέρουμε κάτι;
  13. Πώς το βλέπουμε αυτό; Μια ελληνική φωνή έχει διαθέσιμη, γυναικεία.
  14. Slow, η Fast μπορεί να σού δημιουργήσει αρκετά προβλήματα λόγω ελλιπούς ελέγχου για bug κλπ. Κερδίζεις κάποια νέα στοιχεία, αλλά παρατηρούνται αρκετά θέματα που σε λιγότερο φρέσκες εκδόσεις δεν υφίστανται. Είναι θέμα ρίσκου. Εγώ είχα βάλει Fast και έκανα reset για να συνέλθει το κινητό. ΙΣΩΣ τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα, όμως δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει στην επόμενη αναβάθμιση.
  15. Ορισμένες που χρησιμοποιώ: Imgur Uploader Γιατί η αποστολή εικόνας μέσω messenger κλπ γίνεται με αυτόματη σμίκρυνση και απώλεια πληροφοριών. Ενώ ανεβάζοντάς την εικόνα στον λογαριασμό μας στο Imgur, δίνουμε το link και την κατεβάζει κάποιος σωστά. LockMix Πολύ καλή εφαρμογή για την εισαγωγική οθόνη, ακόμα και στη δωρεάν έκδοσή της. Διάφορα αυτόματα ανανεούμενα wallpaper, καιρός, βασικές πληροφορίες κ.ά. Total Commander Το γνωστό από τα PC Chronos Calendar Εύχρηστο, συνεργάζεται με την ατζέντα/ημερολόγιο του Outlook, του Gmail και του Facebook. [Βλέπω ότι πλέον είναι επί πληρωμή, μάλλον το είχα τσιμπήσει δωρεάν παλιότερα] Jack of Tools Πολυεργαλείο με διάφορες υποεφαρμογές Flashlight XT Προτιμώ εικονίδιο, παρά το έτοιμο στην πάνω μπάρα. Δεν έχει διαφημίσεις και απλώς δουλεύει. Επίσης, αν δεν θέλουμε δυνατό φως, ασπρίζει την οθόνη για ελαφρύ φωτισμό. Battery Tile Χωρίς διαφημίσεις, δείχνει το απλό πράγμα του πόση μπαταρία μένει με εικονίδιο που ανανεώνεται τακτικά.
×
×
  • Create New...