Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έτυχε τόσο μικρό διάστημα.και αύριο να στο δείξω θα λέει 16%

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μηπως έχεις ενεργοποιησει εντοπισμό συσκευής ή έχεις το gps στη μέγιστη ακρίβεια;

Σσσσσωραιος αρχηγέ μου..

Αυτή μάλιστα!

Αν κατάλαβα περιμένουμε και άλλες δυνατότητες σε επερχόμενες αναβαθμίσεις ε;

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

έτυχε τόσο μικρό διάστημα.και αύριο να στο δείξω θα λέει 16%

Δεν είναι θέμα τύχης.

Αν θες να πάρεις σωστή απάντηση, ποσταρε αποτελέσματα μετά από 5-6 ώρες χρήσης καλύτερα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σσσσσωραιος αρχηγέ μου..

Αυτή μάλιστα!

Αν κατάλαβα περιμένουμε και άλλες δυνατότητες σε επερχόμενες αναβαθμίσεις ε;

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Αυτο δεν ξερω να στο πω με σιγουρια,παντος απο τη στιγμη που το project εγινε αναβαθμιση προσφατα,σημαινει οτι ειναι ζωντανο ακομα :)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

προσπαθω να συνδεσω το huawei p9 με τον mac μεσω του android file transfer αλλα δυστηχως μου πεταει ενα παραθυρο οτι δεν μπορει να συνδεθει. Το προβλημα ειναι γνωστο και εμφανιζεται σε πολλα τηλεφωνα. καποια βιντεακια που ειδα στο youtube δεν με βοηθησαν και πολυ μιας και εδειχναν αλλα τηλεφωνα και το μενου ηταν καπως διαφορετικο. Αν επισης εχετε να προτεινεται καποια εφαρμογη αλλη να την ακουσω. Εβαλα το airdroid, αλλα ζηταει λεφτα για να εχεις προσβαση στην εξωτερικη καρτα.

προσπαθω να συνδεσω το huawei p9 με τον mac μεσω του android file transfer αλλα δυστηχως μου πεταει ενα παραθυρο οτι δεν μπορει να συνδεθει. Το προβλημα ειναι γνωστο και εμφανιζεται σε πολλα τηλεφωνα. καποια βιντεακια που ειδα στο youtube δεν με βοηθησαν και πολυ μιας και εδειχναν αλλα τηλεφωνα και το μενου ηταν καπως διαφορετικο. Αν επισης εχετε να προτεινεται καποια εφαρμογη αλλη να την ακουσω. Εβαλα το airdroid, αλλα ζηταει λεφτα για να εχεις προσβαση στην εξωτερικη καρτα.

τελικα επρεπε να πατησω στην μπαρα ειδοποιησεων και να επιλεξω την επιλογη αρχεια. Οποτε λυθηκε το προβλημα.

Βεβαια προεκυψε ενα αλλο. Περασα ενα ringtone μεσα και ενω δειχνει στο android file transfer οτι εχει περασει κανονκα οταν μπαινω στην εφαρμογη μουσικη του τηλεφωνου εκει δεν φαινεται.

τελικα επρεπε να πατησω στην μπαρα ειδοποιησεων και να επιλεξω την επιλογη αρχεια. Οποτε λυθηκε το προβλημα.

Βεβαια προεκυψε ενα αλλο. Περασα ενα ringtone μεσα και ενω δειχνει στο android file transfer οτι εχει περασει κανονκα οταν μπαινω στην εφαρμογη μουσικη του τηλεφωνου εκει δεν φαινεται.

Δεν σημαίνει ότι απαραίτητα το αρχείο θα περάσει στη μουσική, μπορεί να είναι σε άλλο φάκελο. Μπορεί να είναι σε φάκελο του android file transfer.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα παιδιά.γινεται με κάποιον τρόπο να φαίνεται ότι μια εφαρμογή ότι έχει κατέβει για πρώτη φορά στην συσκευή αυτή;

Με επαναφορά γίνεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

απο το google play store, αν πατησεις στις γραμμουλες αριστερα, εχει επιλογη "οι εφαρμογες/παιχνιδια μου" το 2ο tab γραφει "ολες" εκει θα δεις οσες εφαρμογες εχεις κατεβασει απο το λογαριασμο σου....

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

Δεν κατάλαβες φίλε μου τι ακριβώς θέλω η μάλλον δεν το έθεσα εγώ σωστά.

Είναι κάποιες εφαρμογές που είναι trial για κάποιο διάστημα.

Εγώ θέλω να την διαγράψω και να την ξανά έγκατα στήσω και να φαίνεται ότι την κάνω εγκατάσταση για πρώτη φορα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by gnikosr

Κάθε εφαρμογή που κατεβάζεις καταγράφεται στον λογαριασμό σου gmail και η εφαρμογή επίσης καταγράφει τον λογαριασμό σου οπότε θα φαίνεται ότι την έχεις ξαναβάλει trial. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πάνω σε αυτό εκτός κι αν περάσεις καινούριο λογαριασμό gmail.

Wifi tethering

Κατι πρεπει να κανω λαθος, γι'αυτο πειτε μου.

Θελησα να δωσω internet στο laptop μου χρησιμοποιωντας τη συνδεση του κινητου.

Ενεργοποιησα λοιπον το wifi tethering.

Παροτι συνδεθηκα στο δικτυο του κινητου απο το laptop, κανονικα με τον κωδικο που ειχα ορισει στο κινητο,

και παροτι το laptop ως συσκευη φαινονταν συνδεδεμενη στο κινητο,

ωστοσο, το laptop επι της ουσιας internet δεν ειχε (ενω το κινητο φυσικα και ειχε).

Γιατι ρε παιδια; Τι εχει ξεχαστει ή τι εχει γινει λαθος;

Μηπως έχεις ενεργοποιησει εντοπισμό συσκευής ή έχεις το gps στη μέγιστη ακρίβεια;

Όλα τα έχω ανοιχτά.αλλά εντοπισμό συσκευής οχι.απλά ενεργή την μέγιστη ακρίβεια

Δεν είναι θέμα τύχης.

Αν θες να πάρεις σωστή απάντηση, ποσταρε αποτελέσματα μετά από 5-6 ώρες χρήσης καλύτερα.

Sent from my m1 note using Tapatalk

και μετα από 24 ώρες η χρήση wifi(ακόμα και χτες, σήμερα που είμαι σε σπίτι χωρίς Wi-Fi) δείχνει π.χ.χρήση Wi-Fi 22%

Αυτό με το Wi-Fi δεν υπήρχε πριν αναβαθμιστεί το κινητό σε marshmallow

Wifi tethering

Κατι πρεπει να κανω λαθος, γι'αυτο πειτε μου.

Θελησα να δωσω internet στο laptop μου χρησιμοποιωντας τη συνδεση του κινητου.

Ενεργοποιησα λοιπον το wifi tethering.

Παροτι συνδεθηκα στο δικτυο του κινητου απο το laptop, κανονικα με τον κωδικο που ειχα ορισει στο κινητο,

και παροτι το laptop ως συσκευη φαινονταν συνδεδεμενη στο κινητο,

ωστοσο, το laptop επι της ουσιας internet δεν ειχε (ενω το κινητο φυσικα και ειχε).

Γιατι ρε παιδια; Τι εχει ξεχαστει ή τι εχει γινει λαθος;

Αυτό μου το έκανε όταν είχα Vodafone τώρα με cosmote, wind δίνει ίντερνετ μια χαρά

Όλα τα έχω ανοιχτά.αλλά εντοπισμό συσκευής οχι.απλά ενεργή την μέγιστη ακρίβεια

και μετα από 24 ώρες η χρήση wifi(ακόμα και χτες, σήμερα που είμαι σε σπίτι χωρίς Wi-Fi) δείχνει π.χ.χρήση Wi-Fi 22%

Αυτό με το Wi-Fi δεν υπήρχε πριν αναβαθμιστεί το κινητό σε marshmallow

Αυτό μου το έκανε όταν είχα Vodafone τώρα με cosmote, wind δίνει ίντερνετ μια χαρά

Στην marshmallow εχει μια "κρυφη" ρυθμιση στις ρυθμισεις τοποθεσιας. Δες μηπως εχεις ενεργη την παρακατω ρυθμιση :

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/814c6f8a9950380eba01ba51c0faaa85.jpg

Η ρυθμιση αυτη ειναι στις ρυθμισεις τοποθεσιας, εκει που ενεργοποιεις το gps και επιλεγεις εναν απο τους 3 τροπους. Κατω χαμηλα στην οθονη εχει το μενου με 3 παυλες κ μετα σε παει στην παραπανω ρυθμιση. Σε εσενα μπορει να ειναι διαφορετικα. Για τσεκαρε το μπας και.

Εγω εχω cosmote.

Εχουν αναφερθει προβληματα στο wifi tethering λογω παροχου κινητης;

Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να εντοπισω το προβλημα.

Εχει κανεις ιδεα ρε παιδια;

Εγω εχω cosmote.

Εχουν αναφερθει προβληματα στο wifi tethering λογω παροχου κινητης;

Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να φταιει και δεν μπορω να εντοπισω το προβλημα.

Εχει κανεις ιδεα ρε παιδια;

Το έταξες Μήπως είναι bug της ρόμ που έχεις στο κινητό?

The day is my enemy, the night my friend

Το έταξες Μήπως είναι bug της ρόμ που έχεις στο κινητό?

Λες δηλαδη οτι υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να δουλευει, σωστα;;;;

Αλλοι με ιδιο προβλημα, που πιθανως να προκληθηκε απο παρομοιες συνθηκες/αιτιες; (τις οποιες εγω αναζητω, και αν μου πει καποιος που ειχε κολησει η δικη του αντιστοιχη περιπτωση-ισως βγαλω κι εγω ακρη).

Λες δηλαδη οτι υπο νορμαλ συνθηκες θα επρεπε να δουλευει, σωστα;;;;

Αλλοι με ιδιο προβλημα, που πιθανως να προκληθηκε απο παρομοιες συνθηκες/αιτιες; (τις οποιες εγω αναζητω, και αν μου πει καποιος που ειχε κολησει η δικη του αντιστοιχη περιπτωση-ισως βγαλω κι εγω ακρη).

Ναι μπορεί να φταίει το ότι έχεις κάνει εγκατάσταση Custom Rom (μου έχει τύχει σε samsung κινητό με Custom rom) .Μπορεί να είναι bug της ίδιας της rom .Καλύτερα να ρωτήσεις στο forum όπου και την κατέβασες

Στην marshmallow εχει μια "κρυφη" ρυθμιση στις ρυθμισεις τοποθεσιας. Δες μηπως εχεις ενεργη την παρακατω ρυθμιση :

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/814c6f8a9950380eba01ba51c0faaa85.jpg

Η ρυθμιση αυτη ειναι στις ρυθμισεις τοποθεσιας, εκει που ενεργοποιεις το gps και επιλεγεις εναν απο τους 3 τροπους. Κατω χαμηλα στην οθονη εχει το μενου με 3 παυλες κ μετα σε παει στην παραπανω ρυθμιση. Σε εσενα μπορει να ειναι διαφορετικα. Για τσεκαρε το μπας και.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161030/d8559d7b1dd0ad6f18729014515543b2.jpg

εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση με marshmallow, μήπως είναι αλλού; Δεν την βρίσκω

εμένα δεν την έχει αυτή τη ρύθμιση με marshmallow, μήπως είναι αλλού; Δεν την βρίσκω

Ψαξε και μεσα στις ρυθμίσεις του Wi-Fi..Νομίζω την εχω δει και εκεί.

Ψαξε και μεσα στις ρυθμίσεις του Wi-Fi..Νομίζω την εχω δει και εκεί.

ούτε εκεί!

Αν πατήσεις τις 3 τελείες θα την βρεις την επιλογή.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned