truckman Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Όταν μια εφαρμογή περάσει στο σύστημα δεν βγαίνει με κανένα wipe. Η μόνη λύση είναι να περάσεις από πάνω μια official (ή και κάποια custom που είναι πλήρης κι όχι προσθετική στην υπάρχων στοκ). Θα κάνεις κι ένα factory reset στη συνέχεια και θα καθαρίσουν τα πάντα. LG G4 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Όταν μια εφαρμογή περάσει στο σύστημα δεν βγαίνει με κανένα wipe. Η μόνη λύση είναι να περάσεις από πάνω μια official (ή και κάποια custom που είναι πλήρης κι όχι προσθετική στην υπάρχων στοκ). Θα κάνεις κι ένα factory reset στη συνέχεια και θα καθαρίσουν τα πάντα. LG G4 ακριβως αυτο θελω να κανω... αλλα ελα που δεν βρισκω custom.... ευχαριστω για την απαντηση. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ακριβως αυτο θελω να κανω... αλλα ελα που δεν βρισκω custom.... ευχαριστω για την απαντηση. http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-1/ Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ναι ξερω ποια ρυθμιση λες. Επελεξα αυτη που λεει χωρις να χανεις χωρο. Δλδ ειναι ανεβασμενες χωρις να καλυπτουν χωρο και αν κανω επαναφορα στο κινητο ή τις σβησω κατα λαθος θα της βρω στο google photos; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι. Αν σβηστούν για τον οποιονδήποτε λόγο από το κινητό, όσες έχεις ανεβάσει στο Google Photos θα υπάρχουν εκεί. Με επιλογή την "πειραγμένη" ποιότητα σου δίνει απεριόριστο χώρο για ανέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ναι. Αν σβηστούν για τον οποιονδήποτε λόγο από το κινητό, όσες έχεις ανεβάσει στο Google Photos θα υπάρχουν εκεί. Με επιλογή την "πειραγμένη" ποιότητα σου δίνει απεριόριστο χώρο για ανέβασμα. Σ' ευχαριστω πολυ! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Καλησπέρα στο forum, Έχω ένα lenovo P70 και ένα k3 note. Και τα δύο συνδέονται στο ίντερνετ μέσω wifi (router wind) Εδώ και δύο μέρες το k3note ενώ συνδέεται δεν ανοίγει σελίδες. Το p70 τις ανοίγει κανονικά. Γνωρίζει κανεις τι μπορεί να εχει συμβει και το k3 ενώ συνδέεται δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο; Ευχαριστώ. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 http://www.needrom.com/download/leagoo-elite-1/ Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το λινκ. την εχω δει αυτη τη σελιδα.. δε λεει πουθενα για custom -η δεν βλεπω.. απο official τις εχω περασει ολες.. μεχρι και indian rom official.. Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το λινκ. την εχω δει αυτη τη σελιδα.. δε λεει πουθενα για custom -η δεν βλεπω.. απο official τις εχω περασει ολες.. μεχρι και indian rom official.. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=685901&st=4360 Βάλε και λίγο την μετάφραση Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Μόνο στο browsing παρουσιάζεται το πρόβλημα? Δοκίμασες άλλες εφαρμογές που θέλουν ίντερνετ αν δουλεύουν? Για αρχή δοκίμασε να κάνεις διαγραφή του δικτύου wifi από τη μνήμη και να ξανασυνδεθείς πάλι βάζοντας το password. Και αν δεν γίνει κάτι δοκίμασε και ένα restart στο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=685901&st=4360 Βάλε και λίγο την μετάφραση Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και απο εκει εχω κατεβασει 3-4.. rom , custom καμια.... εκανα full μεταφραση.... ειδες καποια custom..? τι να πω.. ποση γκαντεμια.. ευχαριστω και παλι Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=685901&st=5800#entry49116649 Εδώ λέει για αφέρεση Trojan Στάλθηκε από το R7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Τελικά χρειάστηκε ένα hard reset και επανήλθε. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, καλή συνέχεια. Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ σένα tablet Samsung Galaxy Tab E (T561,3G/WiFi) το οποίο αν και διαθέτει εσωτερική μνήμη 8Gb, κάρτα SD 32Gb, εν τούτοις δεν με αφήνει να εγκαταστήσω παραπάνω από 15-20 προγράμματα και ζητάει απελευθέρωση χώρου. Πολλά από τα προγράμματα τα μετέφερα στην κάρτα SD αλλά τα περισσότερα δεν με αφήνει να τα μεταφέρω, ίσως να χρειάζεται root (βρίσκω δύσκολο να γίνει διότι δεν θέλω να το κάνω flash για να μην χάσει την εγγύηση..tablet είναι αυτό, δεν ξέρεις, μπορεί να χρειαστεί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blueox Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Οι λύσεις είναι 2. Η 2η λύση προϋποθέτει το τηλέφωνο να είναι rooted. 1. Εργοστασιακό reset 2. - Σύνδεση με PC ή χρήση ROOT EXPLORER ή ROOT BROWSER - Πρόσβαση ROOT στο /data/system/ - Μετονομασία του αρχείου accounts.db σε accounts.db.bk και επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Δεν έχει σημασία πόση εσωτερική μνήμη έχει. Αν για παράδειγμα έχει 512ΜΒ Ram, θα έχεις πολύ γρήγορα πρόβλημα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι το partition resize που αναφέρθηκε παραπάνω έτσι ώστε να μικρύνει το διαμέρισμα με τα 8GB και να μεγαλώσει αυτό που περιλαμβάνει τις εφαρμογές(το /data). Αυτό βέβαια χρειάζεται root και εξαρτάται από τι συσκευή το πως και αν μπορεί να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπέρα, Μια συσκευή η οποία είναι κλειδωμένη σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, είναι κλειδωμένη σε επίπεδο ROM; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μπορούμε να κάνουμε sandboxing στο Android; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 γίνεται να φύγει εντελώς αυτό το γελοίο το doze?όχι για κάποιες εφαρμογές, δεν θέλω να υπάρχει καν να πάει στο καλο. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 μετα απο πτωση του κινητου εσπασε η οθονη. βλεπω μεν τι δειχνει αλλα δεν δουλευει το touch. συνδέοντας το με τον υπολογιστη δεν μου το εμφανιζει σαν εξωτερικο δισκο για να περω δεδομενα απο μεσα. ξερει κανεις το γιατι ? μπορω να κανω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 μετα απο πτωση του κινητου εσπασε η οθονη. βλεπω μεν τι δειχνει αλλα δεν δουλευει το touch. συνδέοντας το με τον υπολογιστη δεν μου το εμφανιζει σαν εξωτερικο δισκο για να περω δεδομενα απο μεσα. ξερει κανεις το γιατι ? μπορω να κανω κατι ? Δοκίμασε να συνδέσεις ποντίκι και αν δουλέψει, είτε μετέφερε τα δεδομένα σου σε sd, είτε εγκατέστησε το Airdroid και μετέφερε τα στο pc. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) γίνεται να φύγει εντελώς αυτό το γελοίο το doze?όχι για κάποιες εφαρμογές, δεν θέλω να υπάρχει καν να πάει στο καλο. Τρέχεις την εντολή dumpsys deviceidle disable από terminal.Η αντίστοιχη με enable το ενεργοποιεί πάλι.Πριν δίνεις su. Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk Edited September 3, 2016 by xxlakis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Δοκίμασε να συνδέσεις ποντίκι και αν δουλέψει, είτε μετέφερε τα δεδομένα σου σε sd, είτε εγκατέστησε το Airdroid και μετέφερε τα στο pc. ωπα γιατι σε εχασα. - οταν λες να συνδεσω ποντικι, τι εννοεις ! ποντικι που ? - το airdroid ειναι εφαρμογη για τον υπολογιστη η για το κινητο. να πω, σε περιπτωση που δεν εχει γινει κατανοητο, οτι το κινητο αναβει αλλα επειδη δεν δουλευει το touch δεν μπορω να βαλω pin κλπ, πραγμα που σημαίνει οτι δεν μπορει να ανεβει το λειτουργικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 συνδεεις ποντικι με καλωδιο usb otg, αν το υποστηριζει η συσκευη σου φυσικα Sent from my V967S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Στο σκληρό του H/Y ξέρω ότι υπάρχει δυνατότητα ανάκτησης αρχείων. Μια φίλη έχει το Samsung J7 και έσβησε τις φωτογραφίες καταλάθος από την SD. Υπάρχει οποισδήποτε τρόπος ανάκλησης από SD; Edited September 4, 2016 by Black_Drag0n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) ωπα γιατι σε εχασα. - οταν λες να συνδεσω ποντικι, τι εννοεις ! ποντικι που ? - το airdroid ειναι εφαρμογη για τον υπολογιστη η για το κινητο. να πω, σε περιπτωση που δεν εχει γινει κατανοητο, οτι το κινητο αναβει αλλα επειδη δεν δουλευει το touch δεν μπορω να βαλω pin κλπ, πραγμα που σημαίνει οτι δεν μπορει να ανεβει το λειτουργικο. Όπως είπε και ο mol, βρες ένα καλώδιο η αντάπτορα OTG και δες αν δουλεύει το ποντίκι στη συσκευή σου. Αν μιλάμε για το S200 που έχεις στο προφίλ σου, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν δουλέψει, δοκίμασε απλά άλλο ποντίκι κατά προτίμηση ενσύρματο. :) Edited September 4, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts