evansarmor Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. Και επί τη ευκαιρεία, επειδή θέλω να δώσω ένα τηλέφωνο σε συγγενή, εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εξαφανισθούν όλα τα δικά μου δεδομένα;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Έχω την True Phone Dialer αλλά θέλω όταν με παίρνουν να μην ανοίγει η κλασική εφαρμογή των κλήσεων, μπορεί να αλλάξει αυτό? αν δεν γίνεται με την συγκεκριμένη εφαρμογή, υπάρχει άλλη να το κάνει? Edited March 18, 2016 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και εδώ το ίδιο πρόβλημα είχα και έβαλα την εφαρμογή hd caller id και επέλεξα από εκεί κάποιο θέμα που ήθελα για φόντο μόνο εισερχομένων κλήσεων.δοκίμασε το αν θες εμένα με βόλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 παιδια καλησπερα...μια ερωτηση,πως μπορω να στειλω της φωτο που εχω απο την εφαρμογη φωτογραφιες (google) στην συλλογη;υπαρχει τροπος;ευχαριστω Αν τις έχεις ανεβάσει στο Cloud της Google θα πρέπει είτε να τις κατεβάσεις στη συσκευή για να τις βλέπεις και με άλλες εφαρμογές (όπως την εφαρμογή Συλλογή), είτε να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή όπως την QuickPic που σου επιτρέπει να κάνεις login στο Google Photos και να τις βλέπεις ουσιαστικά πάλι από το Google Photos αλλά μέσω του QuickPic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Και επί τη ευκαιρεία, επειδή θέλω να δώσω ένα τηλέφωνο σε συγγενή, εάν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα εξαφανισθούν όλα τα δικά μου δεδομένα;; Ναι, κανονικά το τηλέφωνο θα πρέπει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Απλώς μετά τσέκαρε αν έχουν μείνει κάποια αρχεία όπως κυρίως φωτογραφίες γιατί σε ορισμένα τηλέφωνα, πχ σε ένα Xperia που είχα, με την επαναφορά δεν διαγράφονται όλα τα δεδομένα, κυρίως τα media files. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ρομ οπότε έτσι διαγράφονται τα πάντα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ναι, κανονικά το τηλέφωνο θα πρέπει να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση. Απλώς μετά τσέκαρε αν έχουν μείνει κάποια αρχεία όπως κυρίως φωτογραφίες γιατί σε ορισμένα τηλέφωνα, πχ σε ένα Xperia που είχα, με την επαναφορά δεν διαγράφονται όλα τα δεδομένα, κυρίως τα media files. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση της ρομ οπότε έτσι διαγράφονται τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ, μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να αφαιρέσω την μπάρα του google από την αρχική οθόνη σε 5.1 ;;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. Είσαι σίγουρος? Για ψάξτο λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το γνωρίζω κι έχω και το link, αλλά δεν είμαι root. :) ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root (κάνε εγκατάσταση τα 4 αρχεία και είσαι έτοιμος !!) Μπορείς να έχεις παράλληλα και το og και το επίσημο app του YouTube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. δεν το χανεις το ρουτ Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλή Σαρακοστή σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για να βεβαιωθώ: σε περίπτωση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων στη συσκευή μας χάνεται ενδεχόμενο rootάρισμα; Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. Το su binary εγκαθίσταται στο σύστημα και το super su είναι εφαρμογή συστήματος. Εφόσον δεν χάνεται καμία εφαρμογή συστήματος έτσι δεν χάνεται και αυτό! Το γνωρίζω κι έχω και το link, αλλά δεν είμαι root. :) ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root (κάνε εγκατάσταση τα 4 αρχεία και είσαι έτοιμος !!) Μπορείς να έχεις παράλληλα και το og και το επίσημο app του YouTube Εγώ είπα για το root και xposed γιατί μόνο το root δεν φτάνει. Υπάρχει το nodule που φτιάχνει το sing in στο ogyoutube και επειδή είπε πως θέλει τις playlist του και σίγουρα δουλεύει σωστά με το nodule στο xposed. Αν με τα έξτρα αρχεία που κατεβάζεις δουλεύει σωστά δεν το γνωρίζω καθώς δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω σε συσκευή μου χωρίς xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Αν τις έχεις ανεβάσει στο Cloud της Google θα πρέπει είτε να τις κατεβάσεις στη συσκευή για να τις βλέπεις και με άλλες εφαρμογές (όπως την εφαρμογή Συλλογή), είτε να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή όπως την QuickPic που σου επιτρέπει να κάνεις login στο Google Photos και να τις βλέπεις ουσιαστικά πάλι από το Google Photos αλλά μέσω του QuickPic.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Το su binary εγκαθίσταται στο σύστημα και το super su είναι εφαρμογή συστήματος. Εφόσον δεν χάνεται καμία εφαρμογή συστήματος έτσι δεν χάνεται και αυτό! Εγώ είπα για το root και xposed γιατί μόνο το root δεν φτάνει. Υπάρχει το nodule που φτιάχνει το sing in στο ogyoutube και επειδή είπε πως θέλει τις playlist του και σίγουρα δουλεύει σωστά με το nodule στο xposed. Αν με τα έξτρα αρχεία που κατεβάζεις δουλεύει σωστά δεν το γνωρίζω καθώς δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω σε συσκευή μου χωρίς xposed. Εάν κανείς εγκατάσταση και τα 4 αρχεία μπορείς να κάνεις login κανονικά στον λογαριασμό σου ...(Ναι η άλλη λύση είναι με root και xposed) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σαφώς και το χάνεις, αφού λογικά δεν λειτουργεί πια το supersu. To root δε χάνεται. Το su binary και τα υπόλοιπα που χρειάζονται, παραμένουν στο σύστημα, δεν είναι στο /data partition που σβήνεται. Το Supersu ή όποια άλλη εφαρμογη διαχείρισης δικαιωμάτων root, αν ειν εγκατεστημένο ως εφαρμογή χρήστη, σβήνεται κι απλά το επανεγκαθιστάς. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkshodan Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Γεια και χαρα. Εχω ένα samsung s5 duos και προσπαθώ να το συνδέσω με ένα tablet lenovo tab2 a7-10f μέσω WiFi-Display(miracast) sink (playstore) για να χειρίζομαι το s5 απο το lenovo όταν είμαι στο αυτοκίνητο. Επίσης εχω ένα lenovo vibe z2 pro, με το οποίο συνδέεται άψογα το s5. κανένα από τα κινητά δεν συνδέονται στο ταμπετ με του της εφαρμογής WiFi-Display(miracast) sink παρα μόνο mirrorlink από τις ρυθμίσεις του ταμπλετ. Δεν ξέρω τι φταίει. καμιά ιδέα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 ΔΕΝ χρειάζεται να είσαι root (κάνε εγκατάσταση τα 4 αρχεία και είσαι έτοιμος !!) Μπορείς να έχεις παράλληλα και το og και το επίσημο app του YouTube Πωωω.... Τώρα που μου το έγραψες ξανά, το θυμήθηκα... Το επίσημο app μου είναι αχρηστο. :p Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Επίσης το έχω κάνει. Ηρεμεί λίγο, αλλά μετά πάλι τα ίδια... :/Nα υποθέσω ότι όταν στο ξαναπαρουσιάζει μετά από επαναφορά, έχεις φορτώσει πάλι τρίτες εφαρμογές; Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_xristos Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εχω το samsung galaxy mini2 gt-s6500 της κορης μου και δεν ανοιγει , παταω το on βγαζει το λογοτυπο (samsung mini2 gt-s6500) σβηνει ξανα το λογοτυπο σβηνει και ξανα τα ιδια και τα ιδια.Ουτε ο υπολογιστης το βλεπει. Ολα αυτα στα καλα καθουμενα. Υπαρχει καποιος τροπος να το σωσουμε??? Δεν γινεται ουτε hard reset μετα κουμπια. Καποια βηθεια καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Εχω το samsung galaxy mini2 gt-s6500 της κορης μου και δεν ανοιγει , παταω το on βγαζει το λογοτυπο (samsung mini2 gt-s6500) σβηνει ξανα το λογοτυπο σβηνει και ξανα τα ιδια και τα ιδια.Ουτε ο υπολογιστης το βλεπει. Ολα αυτα στα καλα καθουμενα. Υπαρχει καποιος τροπος να το σωσουμε??? Δεν γινεται ουτε hard reset μετα κουμπια. Καποια βηθεια καποιος??? Εάν δεν γίνεται τίποτα από recovery (wipe data factory reset ) απλά κατέβασε από samobile το αντίστοιχο firmware για την συσκευή που έχεις και κάνε εγκατάσταση με odin (εάν δεν ξέρεις για odin ψάξε στο youtube ..είναι η ίδια διαδικασία για όλες τις συσκευές Samsung ...κάνεις τα ίδια ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ, μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να αφαιρέσω την μπάρα του google από την αρχική οθόνη σε 5.1 ;;; Σε 5.1.1 που έχω αφαιρείται όπως όλες οι εφαρμογές σέρνοντάς την στον κάδο. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Δυστυχώς δεν κουνιέται η άτιμη ... :p Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Δυστυχώς δεν κουνιέται η άτιμη ... :p Σίγουρα? Αρνείται πεισματικά? :D Πάτα και κράτα την πατημένη και την σέρνεις. Έτσι γίνεται!! Edited March 18, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Δυστυχώς δεν κουνιέται η άτιμη ... :p Υπαρχουν κινητα που για να το βγαλουν πρεπει να μπουνε μεσα στις ρυθμισεις και να κανουν απο εκει απενεργοποιηση, ψαξε στο μενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σίγουρα? Αρνείται πεισματικά? :D Πάτα και κράτα την πατημένη και την σέρνεις. Έτσι γίνεται!! Με UHU είναι κολλημένη η άτιμη ... Υπαρχουν κινητα που για να το βγαλουν πρεπει να μπουνε μεσα στις ρυθμισεις και να κανουν απο εκει απενεργοποιηση, ψαξε στο μενου Σε παλαιότερη έκδοση την είχε, εδώ δεν την βρήσκω πουθενά ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
binix Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Nα υποθέσω ότι όταν στο ξαναπαρουσιάζει μετά από επαναφορά, έχεις φορτώσει πάλι τρίτες εφαρμογές; Από τη στιγμή που άρχισε να μου βγάζει κάτι τέτοιο, έχω σταματήσει να κατεβάζω νέες εφαρμογές. Αντίθετα, απεγκατέστησα κάποιες που είχα βάλει τώρα τελευταία. Γενικά δεν ξέρω αν είναι κάποιο είδους ιού που κόλλησε το κινητό. Και καθαρισμό που κάνω ηρεμεί και σε λίγες ώρες ξεκινάει. Χρήση δεν του κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Τηλέφωνα, facebook, browsing, αυτά. Edited March 22, 2016 by Villis Προσθήκη παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Εχω το samsung galaxy mini2 gt-s6500 της κορης μου και δεν ανοιγει , παταω το on βγαζει το λογοτυπο (samsung mini2 gt-s6500) σβηνει ξανα το λογοτυπο σβηνει και ξανα τα ιδια και τα ιδια.Ουτε ο υπολογιστης το βλεπει. Ολα αυτα στα καλα καθουμενα. Υπαρχει καποιος τροπος να το σωσουμε??? Δεν γινεται ουτε hard reset μετα κουμπια. Καποια βηθεια καποιος??? Έχεις σίγουρα μπαταρία? Βάλτο να φορτίζει και πάτα να ανοίξει. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts