Jump to content

binix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by binix

  1. Από τη στιγμή που άρχισε να μου βγάζει κάτι τέτοιο, έχω σταματήσει να κατεβάζω νέες εφαρμογές. Αντίθετα, απεγκατέστησα κάποιες που είχα βάλει τώρα τελευταία. Γενικά δεν ξέρω αν είναι κάποιο είδους ιού που κόλλησε το κινητό. Και καθαρισμό που κάνω ηρεμεί και σε λίγες ώρες ξεκινάει. Χρήση δεν του κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Τηλέφωνα, facebook, browsing, αυτά.
  2. Επίσης το έχω κάνει. Ηρεμεί λίγο, αλλά μετά πάλι τα ίδια... :/
  3. Καλημέρα παιδιά. Το βάζω εδώ γιατί έχω ένα πρόβλημα γενικό που δεν έχει να κάνει με τη συσκευή μου. Εδώ και μερικές μέρες, όποτε ανοίγω οποιαδήποτε εφαρμογή, ακόμη και για να πάρω τηλέφωνο ή καμιά φορά και στην αρχική οθόνη, μου εμφανίζεται το πάνω μέρος της οθόνης ένα μαύρο κουτί, όπου είναι διαφήμιση για κάποια εφαρμογή και άμα το πατήσω με πάει στο play store. http://s21.postimg.org/qf2lgb2on/11100173_10153376736060811_1476500617_n.jpg Επίσης, κάθε φορά που ανοίγω το chrome, μου ανοίγει νέα καρτέλα και μου ανοίγει σελίδες όπως αυτή: http://mobfactory.info/r/e17a2990-eb5d-11e5-acfa-114049c37b1b/1/ ή αυτή: http://play.zemgo.com/lpx/fz2BtaxTe8?aff=bck-mundo&reqid=814462305&oid=8484&affid=78&s1=242832|CD31422 Έχω δοκιμάσει αρκετά antivirus, addware κλπ από το play store αλλά μάταια... Έχει κάποιος καμιά ιδέα για το πως να το "καθαρίσω"; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση! Μπήκα στις ρυθμίσεις και περιόρισα κάποιες λειτουργίες του power manager και μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιαστεί ξανά το πρόβλημα. Ελπίζω να ήταν αυτό. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  5. Καλημέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό, καμιά φορά όταν με παίρνουν τηλέφωνο, η οθόνη ενώ δείχνει κανονικά και ποιος καλεί και τα κουμπιά απάντησης κλπ, δεν με αφήνει να πατήσω τίποτα. Παίζει το ringtone, φαίνεται ποιος καλεί, αλλά είναι σαν να "παγώνει" το touch. Με το που κλείνει αυτός που με καλεί το τηλέφωνο και ουσιαστικά σταματήσει να χτυπάει, μπορώ κανονικά να το ξεκλειδώσω, να κάνω κλήση κ.ο.κ., αλλά μπορεί πέντε λεπτά μετά, να με καλέσουν ξανά και να μου κάνει το ίδιο. Ξαναλέω δε συμβαίνει πάντα, αλλά αρκετά συχνά. Το ίδιο συμβαίνει καμιά φορά και στο ξυπνητήρι, που χτυπάει και δε με αφήνει να το σύρω για να κλείσει. Έχει κανείς καμία ιδέα του τι μπορεί να φταίει;
  6. Γεια σας παιδιά, ξέρει κάποιος να μου προτείνει κάποιο tablet από 7 ίντσες και πάνω, με 2gb ram, μπροστινή κάμερα και 3g built in;
  7. Παιδιά καταρχάς γεια σας. Είχα βάλει πριν αρκετό καιρό στο κινητό μου την honey smartdroid rom. Είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω και το άνοιξα πρόσφατα. Μου δούλευε κανονικά μέχρι που μου κόλλησε και έκλεισε μόνο του. Μου άνοιξε σε ασφαλή λειτουργία. Του έκανα επανεκκίνηση αλλά από τότε μου ανοίγει συνεχώς στην hboot και μάλιστα χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά του ήχου για να επιλέξω κάτι. Στο μόνο πράγμα που αντιδράει είναι όταν συνδέω το usb που μου βγάζει το μύνημα "Hboot USB Plug" και μου το αναγνωρίζει το pc ως Android 1.0. Ήθελα να το επαναφέρω μέσω εντολών του cmd, αλλά δεν βρίσκω τους κατάλληλους drivers ώστε να μου το αναγνωρίζει ως adb device. Έχω δοκιμάσει σε υπολογιστή με windows xp 32 bit και σε υπολογιστή με windows 7 64 bit. Μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  8. Όχι...:( Α, τελικά μπορείς. Απλά εγώ είχα μπει πριν εκεί που διαλέγεις τρόπο πληρωμής, και δεν με άφηνε να πατήσω το κουμπί για πιστωτική. Μπορεί κάποιος να μου στείλει το πρόγραμμα που σου λέει πότε υπάρχουν διαθέσιμα free accounts??? Το διαγράψανε από το rapidshare. Παιδιά, για διάφορα rapidshare links, όπως μουσική, προγράμματα, παιχνίδια, σειρές, ταινίες και άλλα, θα τα βρείτε στο Forum στο http://www.greekwarez.com και http://www.ellinadiko.com και σε άλλα τέτοια site. Προτείνω το greekwarez γιατί έχει περισσότερα links ενώ το ellinadiko έχει μόνο για μουσική.
  9. Ρε παιδιά, τα Free acounts δεν λειτουργούν πια???Μπορεί κάποιος να μου στείλει το πρόγραμμα που ελέγχει για free accounts??? Α, και κάτι ακόμα, έβγαλα μια Gift Card με 80 ευρώ, και δεν κάνει για το rapidshare. Το rapidshare δέχεται μόνο πληρωμές με Paypal, οπότε τζίφος η υπόθεση...
  10. Re paidia, ti prepei na kanw sto windows media player gia na ta paizei, den mou paizei tipota, an einai na valw kati stis parametrous gia mms, http k.a. na mou peite plz ti na valw.
×
×
  • Create New...