nikolaos1977 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 από το PC ναι συνδέομαι κανονικά και με δεύτερο λογαριασμό που δοκίμασα δεν μπαίνω από το κινητό μέσο browzer μπαίνω στο mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 συγνώμη αλλά έχω θέμα και δεν μπορώ να μπω στο store με τίποτα μου βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή ξέρεις σε τι μπορεί να οφείλετε ;;;; Διέγραψε τον gmail λογαριασμό σου από τη συσκευή, κάνε εκκαθάριση δεδομένων του play store, reboot τη συσκευή και βάλε πάλι τον λογαριασμό σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 και με soft (επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) που το έκανα το πρόβλημα συνεχίζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Εάν βάλω τρεις φορές λάθος πιν που κλειδωνω το κινητό(όχι το πιν της σιμ), μετά απλά περιμένω δέκα λεπτά να με ξανά αφήσει η κλειδώνει πιο μόνιμα; Γιατί έχω τον μικρό που ενίοτε βάζει λάθος νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Γιατί δεν το βγάζεις τελείως, χωρίς κωδικό; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μετά από 3 φορές λάθος θέλει τον κωδικό PUK Eίναι πάνω στην κάρτα σιμ (την μεγάλη) που πήρες και έβγαλες την μικρή που έχει μέσα στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Γιατί δεν το βγάζεις τελείως, χωρίς κωδικό; Για πιο ασφάλεια! έκλεψαν του κουμπάρου το κινητό και λόγω του πιν ο Πακιστανός φυσικά δεν ήξερε να αλλάξει ρομ και πρόλαβε να τον εντοπίσει με το cerberus! πήγε αστυνομία το υλικό και το βρήκε και τον έπιασαν! Μετά από 3 φορές λάθος θέλει τον κωδικό PUK Eίναι πάνω στην κάρτα σιμ (την μεγάλη) που πήρες και έβγαλες την μικρή που έχει μέσα στο τηλ. Δεν λέω για το πιν της σιμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Μετά από 3 φορές λάθος θέλει τον κωδικό PUK Eίναι πάνω στην κάρτα σιμ (την μεγάλη) που πήρες και έβγαλες την μικρή που έχει μέσα στο τηλ. Δεν μιλάει για την sim αλλά για το τηλέφωνο. Το αναφέρει... Edit: άκυρο. Με πρόλαβε! Edited June 9, 2015 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosHrakleio Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Καλησπερα..ενδιαφερομαι για την αγορα νεου κινητου και μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω..τι θα μου προτεινατε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Καλησπερα..ενδιαφερομαι για την αγορα νεου κινητου και μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω..τι θα μου προτεινατε?? Για επιλογή συσκευής συζητάμε και ρωτάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εχω το note 2 με 4.1.2 ρουταρισμενο και τις τελευταιες μερες συμβαινει κατι περιεργο και για πρωτη φορα. Στο ιστορικο μου των κατεβασμενων εφαρμογων στο play store καθε μερα μου δειχνει να εχω 2-3 εφαρμογες καινουργιες,συνηθως παιχνιδια,χωρις να τα εχω ποτε μου κατεβασει.Εγω τα σβηνω και την επομενη μερα εχουν μπει αλλα καινουργια! Παιζει κατι με το ρουτ; Ειναι αρκετα σπαστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Εχω το note 2 με 4.1.2 ρουταρισμενο και τις τελευταιες μερες συμβαινει κατι περιεργο και για πρωτη φορα. Στο ιστορικο μου των κατεβασμενων εφαρμογων στο play store καθε μερα μου δειχνει να εχω 2-3 εφαρμογες καινουργιες,συνηθως παιχνιδια,χωρις να τα εχω ποτε μου κατεβασει.Εγω τα σβηνω και την επομενη μερα εχουν μπει αλλα καινουργια! Παιζει κατι με το ρουτ; Ειναι αρκετα σπαστικο! ΓΙα αλλαξε τον κωδικό του play store . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 ΓΙα αλλαξε τον κωδικό του play store . Ααααα δεν παμε καλα,μολις εψαξα τον λογαριασμο μου στην google και ειδα οτι εχουν συνδεθει ενα galaxy s4 και ενας mac(ετσι το αναφερει,ειναι της apple mac;γιατι εχει και απο κατω ενα windows που μαλλον ειναι το λαπτοπ μου) τα οποια ειχαν συνδεση πριν μια ωρα και εχουν απενεργοποιημενες τις υπηρεσιες εντοπισμου!δεν εχω καποιον γνωστο με s4 ουτε με mac και εκανα προσωρινα κλειδωμα στο s4 μεχρι να βρω και κατι αλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ααααα δεν παμε καλα,μολις εψαξα τον λογαριασμο μου στην google και ειδα οτι εχουν συνδεθει ενα galaxy s4 και ενας mac(ετσι το αναφερει,ειναι της apple mac;γιατι εχει και απο κατω ενα windows που μαλλον ειναι το λαπτοπ μου) τα οποια ειχαν συνδεση πριν μια ωρα και εχουν απενεργοποιημενες τις υπηρεσιες εντοπισμου!δεν εχω καποιον γνωστο με s4 ουτε με mac και εκανα προσωρινα κλειδωμα στο s4 μεχρι να βρω και κατι αλλο.... Με ποιον τροπο ειδες οτι ειναι και αλλες συσκευες συνδεδεμενες με τον λογαριασμο σου? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Με ποιον τροπο ειδες οτι ειναι και αλλες συσκευες συνδεδεμενες με τον λογαριασμο σου? Απ' τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στην Google, φαίνεται ποιές συσκευές τον χρησιμοποιούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Απ' τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στην Google, φαίνεται ποιές συσκευές τον χρησιμοποιούν! Μπορείς να μας πεις ακριβώς τα βήματα Γιατί δεν βρίσκω κάτι? Θέλω να του ρίξω μια ματιά κ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Μπορείς να μας πεις ακριβώς τα βήματα Γιατί δεν βρίσκω κάτι? Θέλω να του ρίξω μια ματιά κ εγώ. Μπορείς να μπεις με κάποιο πλοηγό εδώ: http://www.android.com/devicemanager Βάζεις το λογαριασμό Google που θέλεις να δεις Ή κατεβάζεις αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 και σε εμενα δειχνει ενα σαμσουνγκ gti9300 που ποτε δεν είχα.Δεν ξέρω τι έιναι αυτό το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ιιιιιισως αυριο αν καταφερω να βρω χρονο να κανω μια δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Καλημέρα έχω στην μνήμη του τηλεφώνου εγγατεστημενες όλες τις εφαρμογές τώρα πήρα κάρτα μνήμης και θέλω να τις εγκαταστήσω εκεί πώς θα τις περάσω; πιστεύω με file manager με αντιγραφή επικόλληση αλλά πώς; μην έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 (edited) Καλημέρα έχω στην μνήμη του τηλεφώνου εγγατεστημενες όλες τις εφαρμογές τώρα πήρα κάρτα μνήμης και θέλω να τις εγκαταστήσω εκεί πώς θα τις περάσω; πιστεύω με file manager με αντιγραφή επικόλληση αλλά πώς; μην έχω κανένα πρόβλημα. Kαλημερα δες μια εφαρμογη που λεγεται αν δεν κανω λαθος App 2 SD ..κανει αυτο που θες..και επισης δε ξερω τι τηλ εχεις android και εκδοση ,πας στις ρυθμισεις-διαχειριση εφαρμογων ανοιγεις πχ μια εφαρμογη και απο κει εχει επιλογη μετακινηση στην καρτα sd... Edited June 12, 2015 by bikos68 Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragorin Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλημέρα παιδιά εχω λιγο προβλημα με τον κλασικο dialer όπως και με μερικους αλλους που εγκατεστησα. στην εικόνα καλουντος μου βγαζει τη γνωστη καρτελα android με το σκιτσο απο το χαμογελαστο ανθρωπακι (όταν λειπει φωτο) και ψηλα με μικρα γραμματα το ονομα καλουντος και το τηλεφωνο του πχ [ATTACH]62084[/ATTACH] [ATTACH]62087[/ATTACH]. Θέλω να αλλάξω τη γραμματοσειρα να την κανω πιο μεγαλη και ευαναγνωστη.. να μεταφερθει στο κεντρο το ονομα και άν ειναι δυνατον να εξαφανιστει το ανθρωπακι.. δεν ξερω αν υπαρχει ενας dialer που να το κανει αυτο... ή να έχει μια λλη εικονα διαφορετικης αισθητικης...ή να επιδεχεται τετοια ρυθμιση.. τυπου [ATTACH]62086[/ATTACH] όποιος ξερει ας διαφωτισει. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Καλημέρα παιδιά εχω λιγο προβλημα με τον κλασικο dialer όπως και με μερικους αλλους που εγκατεστησα. στην εικόνα καλουντος μου βγαζει τη γνωστη καρτελα android με το σκιτσο απο το χαμογελαστο ανθρωπακι (όταν λειπει φωτο) και ψηλα με μικρα γραμματα το ονομα καλουντος και το τηλεφωνο του πχ [ATTACH]62084[/ATTACH] [ATTACH]62087[/ATTACH]. Θέλω να αλλάξω τη γραμματοσειρα να την κανω πιο μεγαλη και ευαναγνωστη.. να μεταφερθει στο κεντρο το ονομα και άν ειναι δυνατον να εξαφανιστει το ανθρωπακι.. δεν ξερω αν υπαρχει ενας dialer που να το κανει αυτο... ή να έχει μια λλη εικονα διαφορετικης αισθητικης...ή να επιδεχεται τετοια ρυθμιση.. τυπου [ATTACH]62086[/ATTACH] όποιος ξερει ας διαφωτισει. ευχαριστω Η εικονα καλουντος δεν αλλαζει με dialer. Ψαξε στις ρυθμισεις >> κλησεις >> αν υπαρχει καποια επιλογη να εξαφανιστει ή να αλλαξει το ανθρωπακι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Str Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Καλημέρα. Διαθέτω ένα κινητό τηλέφωνο LG DG-605 χωρίς κάρτα μνήμης. Απο λάθος χειρισμό έγινε διαγραφή όλων των φωτογραφιών. Υπάρχει τρόπος να τις ανακτήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 root και diskdigger και κανεις την προσευχη σου, επισης να μην εχει περασει πολυς καιρος Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts