Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

από το PC ναι συνδέομαι κανονικά

και με δεύτερο λογαριασμό που δοκίμασα δεν μπαίνω από το κινητό

μέσο browzer μπαίνω στο mail

συγνώμη αλλά έχω θέμα και δεν μπορώ να μπω στο store με τίποτα

μου βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή

ξέρεις σε τι μπορεί να οφείλετε ;;;;

Διέγραψε τον gmail λογαριασμό σου από τη συσκευή, κάνε εκκαθάριση δεδομένων του play store, reboot τη συσκευή και βάλε πάλι τον λογαριασμό σου.

Εάν βάλω τρεις φορές λάθος πιν που κλειδωνω το κινητό(όχι το πιν της σιμ), μετά απλά περιμένω δέκα λεπτά να με ξανά αφήσει η κλειδώνει πιο μόνιμα; Γιατί έχω τον μικρό που ενίοτε βάζει λάθος νούμερα.

Γιατί δεν το βγάζεις τελείως, χωρίς κωδικό;

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μετά από 3 φορές λάθος θέλει τον κωδικό PUK

Eίναι πάνω στην κάρτα σιμ (την μεγάλη) που πήρες και έβγαλες την μικρή που έχει μέσα στο τηλ.

Γιατί δεν το βγάζεις τελείως, χωρίς κωδικό;

Για πιο ασφάλεια! έκλεψαν του κουμπάρου το κινητό και λόγω του πιν ο Πακιστανός φυσικά δεν ήξερε να αλλάξει ρομ και πρόλαβε να τον εντοπίσει με το cerberus! πήγε αστυνομία το υλικό και το βρήκε και τον έπιασαν!

Eίναι πάνω στην κάρτα σιμ (την μεγάλη) που πήρες και έβγαλες την μικρή που έχει μέσα στο τηλ.

Δεν λέω για το πιν της σιμ....

Δεν μιλάει για την sim αλλά για το τηλέφωνο.

Το αναφέρει...

Edit: άκυρο. Με πρόλαβε!

Edited by SERS1612

Καλησπερα..ενδιαφερομαι για την αγορα νεου κινητου και μπορω να δωσω μεχρι 300 ευρω..τι θα μου προτεινατε??
Για επιλογή συσκευής συζητάμε και ρωτάμε εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Εχω το note 2 με 4.1.2 ρουταρισμενο και τις τελευταιες μερες συμβαινει κατι περιεργο και για πρωτη φορα.

Στο ιστορικο μου των κατεβασμενων εφαρμογων στο play store καθε μερα μου δειχνει να εχω 2-3 εφαρμογες καινουργιες,συνηθως παιχνιδια,χωρις να τα εχω ποτε μου κατεβασει.Εγω τα σβηνω και την επομενη μερα εχουν μπει αλλα καινουργια!

Παιζει κατι με το ρουτ;

Ειναι αρκετα σπαστικο!

Εχω το note 2 με 4.1.2 ρουταρισμενο και τις τελευταιες μερες συμβαινει κατι περιεργο και για πρωτη φορα.

Στο ιστορικο μου των κατεβασμενων εφαρμογων στο play store καθε μερα μου δειχνει να εχω 2-3 εφαρμογες καινουργιες,συνηθως παιχνιδια,χωρις να τα εχω ποτε μου κατεβασει.Εγω τα σβηνω και την επομενη μερα εχουν μπει αλλα καινουργια!

Παιζει κατι με το ρουτ;

Ειναι αρκετα σπαστικο!

ΓΙα αλλαξε τον κωδικό του play store .

ΓΙα αλλαξε τον κωδικό του play store .

Ααααα δεν παμε καλα,μολις εψαξα τον λογαριασμο μου στην google και ειδα οτι εχουν συνδεθει ενα galaxy s4 και ενας mac(ετσι το αναφερει,ειναι της apple mac;γιατι εχει και απο κατω ενα windows που μαλλον ειναι το λαπτοπ μου) τα οποια ειχαν συνδεση πριν μια ωρα και εχουν απενεργοποιημενες τις υπηρεσιες εντοπισμου!δεν εχω καποιον γνωστο με s4 ουτε με mac και εκανα προσωρινα κλειδωμα στο s4 μεχρι να βρω και κατι αλλο....

Ααααα δεν παμε καλα,μολις εψαξα τον λογαριασμο μου στην google και ειδα οτι εχουν συνδεθει ενα galaxy s4 και ενας mac(ετσι το αναφερει,ειναι της apple mac;γιατι εχει και απο κατω ενα windows που μαλλον ειναι το λαπτοπ μου) τα οποια ειχαν συνδεση πριν μια ωρα και εχουν απενεργοποιημενες τις υπηρεσιες εντοπισμου!δεν εχω καποιον γνωστο με s4 ουτε με mac και εκανα προσωρινα κλειδωμα στο s4 μεχρι να βρω και κατι αλλο....

Με ποιον τροπο ειδες οτι ειναι και αλλες συσκευες συνδεδεμενες με τον λογαριασμο σου?

The day is my enemy, the night my friend

Με ποιον τροπο ειδες οτι ειναι και αλλες συσκευες συνδεδεμενες με τον λογαριασμο σου?

Απ' τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στην Google, φαίνεται ποιές συσκευές τον χρησιμοποιούν!

Απ' τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου στην Google, φαίνεται ποιές συσκευές τον χρησιμοποιούν!

Μπορείς να μας πεις ακριβώς τα βήματα Γιατί δεν βρίσκω κάτι? Θέλω να του ρίξω μια ματιά κ εγώ.

Μπορείς να μας πεις ακριβώς τα βήματα Γιατί δεν βρίσκω κάτι? Θέλω να του ρίξω μια ματιά κ εγώ.

Μπορείς να μπεις με κάποιο πλοηγό εδώ:

http://www.android.com/devicemanager

Βάζεις το λογαριασμό Google που θέλεις να δεις

Ή κατεβάζεις αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm

Καλημέρα έχω στην μνήμη του τηλεφώνου εγγατεστημενες όλες τις εφαρμογές τώρα πήρα κάρτα μνήμης και θέλω να τις εγκαταστήσω εκεί πώς θα τις περάσω; πιστεύω με file manager με αντιγραφή επικόλληση αλλά πώς; μην έχω κανένα πρόβλημα.

Καλημέρα έχω στην μνήμη του τηλεφώνου εγγατεστημενες όλες τις εφαρμογές τώρα πήρα κάρτα μνήμης και θέλω να τις εγκαταστήσω εκεί πώς θα τις περάσω; πιστεύω με file manager με αντιγραφή επικόλληση αλλά πώς; μην έχω κανένα πρόβλημα.

Kαλημερα δες μια εφαρμογη που λεγεται αν δεν κανω λαθος App 2 SD ..κανει αυτο που θες..και επισης δε ξερω τι τηλ εχεις android και εκδοση ,πας στις ρυθμισεις-διαχειριση εφαρμογων ανοιγεις πχ μια εφαρμογη και απο κει εχει επιλογη μετακινηση στην καρτα sd...

Edited by bikos68
Jason the Greek

Καλημέρα παιδιά εχω λιγο προβλημα με τον κλασικο dialer όπως και με μερικους αλλους που εγκατεστησα. στην εικόνα καλουντος μου βγαζει τη γνωστη καρτελα android με το σκιτσο απο το χαμογελαστο ανθρωπακι (όταν λειπει φωτο) και ψηλα με μικρα γραμματα το ονομα καλουντος και το τηλεφωνο του πχ [ATTACH]62084[/ATTACH] [ATTACH]62087[/ATTACH]. Θέλω να αλλάξω τη γραμματοσειρα να την κανω πιο μεγαλη και ευαναγνωστη.. να μεταφερθει στο κεντρο το ονομα και άν ειναι δυνατον να εξαφανιστει το ανθρωπακι.. δεν ξερω αν υπαρχει ενας dialer που να το κανει αυτο... ή να έχει μια λλη εικονα διαφορετικης αισθητικης...ή να επιδεχεται τετοια ρυθμιση.. τυπου [ATTACH]62086[/ATTACH] όποιος ξερει ας διαφωτισει. ευχαριστω

Καλημέρα παιδιά εχω λιγο προβλημα με τον κλασικο dialer όπως και με μερικους αλλους που εγκατεστησα. στην εικόνα καλουντος μου βγαζει τη γνωστη καρτελα android με το σκιτσο απο το χαμογελαστο ανθρωπακι (όταν λειπει φωτο) και ψηλα με μικρα γραμματα το ονομα καλουντος και το τηλεφωνο του πχ [ATTACH]62084[/ATTACH] [ATTACH]62087[/ATTACH]. Θέλω να αλλάξω τη γραμματοσειρα να την κανω πιο μεγαλη και ευαναγνωστη.. να μεταφερθει στο κεντρο το ονομα και άν ειναι δυνατον να εξαφανιστει το ανθρωπακι.. δεν ξερω αν υπαρχει ενας dialer που να το κανει αυτο... ή να έχει μια λλη εικονα διαφορετικης αισθητικης...ή να επιδεχεται τετοια ρυθμιση.. τυπου [ATTACH]62086[/ATTACH] όποιος ξερει ας διαφωτισει. ευχαριστω

Η εικονα καλουντος δεν αλλαζει με dialer.

Ψαξε στις ρυθμισεις >> κλησεις >> αν υπαρχει καποια επιλογη να εξαφανιστει ή να αλλαξει το ανθρωπακι.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημέρα. Διαθέτω ένα κινητό τηλέφωνο LG DG-605 χωρίς κάρτα μνήμης. Απο λάθος χειρισμό έγινε διαγραφή όλων των φωτογραφιών. Υπάρχει τρόπος να τις ανακτήσω?

root και diskdigger και κανεις την προσευχη σου, επισης να μην εχει περασει πολυς καιρος

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned