alex222800 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 μπα δεν λειτουργει. κρασαρει συνεχως κατα την ενημερωση της whitelist. ειμαι με λολιποπ. μπορει γι αυτο... http://youtu.be/4U8INXLjAfc (σε αυτόν λειτουργεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 τι να πω? 212346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εχετε δικιο. Βλακεια ειπα με τα 11Mbps αφου ειναι download speed. Αλλα στο βασικο μου ερωτημα (δηλ. που ανακαλυψε το Google+ photos αλλες 1200 φωτο) ξερει κανεις τι μπορει να συνεβη; :( Δεν ξέρω αν έχεις πάρει ήδη απάντηση. Λογικά από download images, screenshot κτλ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Πλέον καπουτ,δεν μου δουλεύει σήμερα και οπότε πάω να μπω στα μηνύματα μου λέει εγκατάστασή το messenger,κάτι πού μισώ. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα!Πήρα μια κάρτα micro sd και την έβαλα στο tablet που έχω, ένα samsung tab s 10.5. Ο φάκελος που αντιστοιχεί στην κάρτα αυτή ποιός είναι; Ευχαριστώ. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Λογικά μόλις ανοίγεις το file manager βλέπεις δύο φακέλους. Device storage και sd card. SD card είναι ο φάκελος της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ok την βρήκα την άκρη. Χρησιμοποιούσα τον ES File Explorer. Εντωμεταξύ wtite στην κάρτα μπορεί να κάνει μόνο ο 'μανίσιος' file explorer! Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ok την βρήκα την άκρη. Χρησιμοποιούσα τον ES File Explorer. Εντωμεταξύ wtite στην κάρτα μπορεί να κάνει μόνο ο 'μανίσιος' file explorer! Λογικά θα φοράς Κιτκατ, οπότε μόνο ο μαμά εάν δεν είσαι ρουτ ώστε να τρέξεις το fix. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ναι Kit-Kat 4.4.2 έχει το samsung tab s 10.5. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να βγάλει η samsung το Lolipop για αυτό το tablet μιας και είναι η ναυαρχίδα της στα tablets. Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi37 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις. Παράθεση Freya Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις. Μα αυτη ειναι η ουσια,τις φορτωνει μια φορα για να μην τις ανοιγει συνεχεια και καθυστερει η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 δεν μας έγραψες όμως το σημαντικότερο.... τι γίνεται με το xposed :spider: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ενώ με τη χρήση του Dalvik μεγάλο μέρος του Compiling γίνεται απο τη συσκευή του χρήστη κάθε φορά που τρέχει μια εφαρμογή, με το ART κάθε φορά που θα εγκαθιστάτε ένα πρόγραμμα θα κάνει προκαταβολικά Compile μετατρέποντας τη σε Native εφαρμογή, κάτι που σημαίνει επιτάχυνση στην εκκίνηση και γενικά την απόκριση των εφαρμογών σας μέχρι και 100%. Επίσης σύμφωνα με τη Google, η χρήση του ART μπορεί να βελτιώσει και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας αφού ο compiler θα λειτουργεί μόνο μια φορά και οχι σε κάθε εκκίνηση της εφαρμογής. Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση που βλέπω κατα την εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως και η καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τους. Και η μπαταρία σαφώς καλύτερη. Ευτυχής κάτοχος s4 i9506 με lollipop (ART) εδώ και δυο βδομάδες. Go Google go .... Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 οχι για ολες με 4.4 και ειδικα οχι για σαμσουγκ που εχει κλειδωμενη αυτη την επιλογη.εκτος και αν εχεις custom rom Επίσης σε συσκευές με υβριδικό Kitkat δεν υπάρχει καν η επιλογή. Ενδεικτικά το LG l7 ii, με επίσημη ρομ. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλησπέρα. Έκανα root και τώρα θέλω να αφαιρέσω οτιδήποτε άχρηστο π.χ το Google+, το hangouts, τον Chrome κλπ... αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα χαλάσει κάτι :) Μήπως υπάρχει κάποια λίστα με apps και αρχεία που θα πρέπει να μην σβήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 επειδη το κινητο εχει καποια προβληματα στο touch στις ακρες Θελω μια εφαρμογη που να δειχνει στο pc την οθονη του κινητου ωστε να μπορω απο το pc να κανω καποια πραγματα το teamviewer το εβαλα αλλα δεν ξερω γιατι μου βγαζει μονο επιλογη για file transfer και οχι live desktop Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 δεν μας έγραψες όμως το σημαντικότερο.... τι γίνεται με το xposed :spider: Εκανα θεμα που εκει μιλαμε για το xposed,υπαρχει πλεον συμβατοτητα με lollipop απλα ειναι σε alpha σταδιο. Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση που βλέπω κατα την εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως και η καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τους. Και η μπαταρία σαφώς καλύτερη. Ευτυχής κάτοχος s4 i9506 με lollipop (ART) εδώ και δυο βδομάδες. Go Google go .... Κερδιζεις σε μπαταρια,χανεις σε internal storage. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Έβαλα στο κινητό το my tracks Και το ξέχασα ανοιχτο στον καναπέ για κανένα Κ οταν άνοιξα την συσκευή έδειχνε ότι μετακινήθηκα Περίπου 200 μέτρα από το σπίτι και ξαναγύρισα πίσω! Lol! Μπορεί να δώσει τέτοια λανθασμένα στίγματα ο δορυφορος? Περιεργο Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του δορυφόρου κ όχι της εφαρμογής μιας κ απο αυτόν παίρνει της εντολες Edited February 22, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Λοιπόν τώρα που έβαλα την micro sd στο samsung tab s 10.5 και έμαθα και πως να μεταφέρω αρχεία εκεί έχω ακόμα μια απορία. Μπορείς να τρέξεις μια εφαρμογή εξολοκλήρου από την κάρτα; Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Απο τη στιγμη που το οποιοδηποτε κινητο βρισκει το στιγμα σου μεσω δορυφορουν και δεν εχει αμεση προσβαση σε αυτον ειναι λογικο να σου κανει τετοια κουλα. Οταν λεω αμεση προσβαση στον δορυφορο εννοω να μην παρεμβάλλονται αναμεσα στη κεραια gps και του ουρανου τοίχοι, σίδερα κ.τ.λ. Edited February 22, 2015 by adais Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Απο τη στιγμη που το οποιοδηποτε κινητο βρισκει το στιγμα σου μεσω δορυφορουν και δεν εχει αμεση προσβαση σε αυτον ειναι λογικο να σου κανει τετοια κουλα. Οταν λεω αμεση προσβαση στον δορυφορο εννοω να μην παρεμβαλωνται αναμεσα στη κεραια gps και του ουρανου τοίχοι, σίδερα κ.τ.λ. Λες να φταίει αυτο? Θα το δοκιμάσω εκτός σπιτιού να δω κάποια στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Λες να φταίει αυτο? Θα το δοκιμάσω εκτός σπιτιού να δω κάποια στιγμή Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;) Το ξέρω... δυστυχώς!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Δηλαδή μόλις κάνω απεγκατασταση όλες τις αηδιες τής google ,μού βγάζει μήνυμα ,σταμάτησε το ένα ,σταμάτησε το άλλο ,πρέπει νταβατζηλικη νά τά έχουμε εγκατεστημένα; Μετά μέ τα χίλια ζόρια τά περναω σαν εφαρμογές χρήστη και σταματάνε αυτά τά σπαστικα .Μού φαίνεται τόσα χρόνια υποστηρικτης τού android ,νά αλλαζω στρατόπεδό. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;) Αντίθετα εγώ έχω πολύ καλή γνώμη για το δέκτη GPS του G2. Άλλες συσκευές (και κάποια διακριτά GPS) χρειάζονταν πολύ καθαρή επαφή με ουρανό, ενώ στο G2 πιάνει μια χαρά ακόμη και από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts