Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπα δεν λειτουργει. κρασαρει συνεχως κατα την ενημερωση της whitelist. ειμαι με λολιποπ. μπορει γι αυτο...

http://youtu.be/4U8INXLjAfc (σε αυτόν λειτουργεί)

Εχετε δικιο. Βλακεια ειπα με τα 11Mbps αφου ειναι download speed. Αλλα στο βασικο μου ερωτημα (δηλ. που ανακαλυψε το Google+ photos αλλες 1200 φωτο) ξερει κανεις τι μπορει να συνεβη; :(

Δεν ξέρω αν έχεις πάρει ήδη απάντηση. Λογικά από download images, screenshot κτλ....

Πλέον καπουτ,δεν μου δουλεύει σήμερα και οπότε πάω να μπω στα μηνύματα μου λέει εγκατάστασή το messenger,κάτι πού μισώ.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλημέρα!Πήρα μια κάρτα micro sd και την έβαλα στο tablet που έχω, ένα samsung tab s 10.5.

Ο φάκελος που αντιστοιχεί στην κάρτα αυτή ποιός είναι;

Ευχαριστώ.

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Λογικά μόλις ανοίγεις το file manager βλέπεις δύο φακέλους. Device storage και sd card. SD card είναι ο φάκελος της κάρτας.

Ok την βρήκα την άκρη.

Χρησιμοποιούσα τον ES File Explorer.

Εντωμεταξύ wtite στην κάρτα μπορεί να κάνει μόνο ο 'μανίσιος' file explorer!

Ok την βρήκα την άκρη.

Χρησιμοποιούσα τον ES File Explorer.

Εντωμεταξύ wtite στην κάρτα μπορεί να κάνει μόνο ο 'μανίσιος' file explorer!

Λογικά θα φοράς Κιτκατ, οπότε μόνο ο μαμά εάν δεν είσαι ρουτ ώστε να τρέξεις το fix.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Ναι Kit-Kat 4.4.2 έχει το samsung tab s 10.5.

Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή να βγάλει η samsung το Lolipop για αυτό το tablet μιας και είναι η ναυαρχίδα της στα tablets.

Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις.
Freya

Αναφερω οτι σε Arc S με 4.4.4 η ενεργοποιηση ART τρωει την περισσοτερη απο την λιγη ηδη μνήμη για εφαρμογες.Επισης στην έκδοση 5.0 Lolipop το ART υπαρχει by default ενω στην 4.4 σου δινεται η δυνατοτητα να το επιλεξεις.

Μα αυτη ειναι η ουσια,τις φορτωνει μια φορα για να μην τις ανοιγει συνεχεια και καθυστερει η συσκευη.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Ενώ με τη χρήση του Dalvik μεγάλο μέρος του Compiling γίνεται απο τη συσκευή του χρήστη κάθε φορά που τρέχει μια εφαρμογή, με το ART κάθε φορά που θα εγκαθιστάτε ένα πρόγραμμα θα κάνει προκαταβολικά Compile μετατρέποντας τη σε Native εφαρμογή, κάτι που σημαίνει επιτάχυνση στην εκκίνηση και γενικά την απόκριση των εφαρμογών σας μέχρι και 100%.

Επίσης σύμφωνα με τη Google, η χρήση του ART μπορεί να βελτιώσει και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας αφού ο compiler θα λειτουργεί μόνο μια φορά και οχι σε κάθε εκκίνηση της εφαρμογής.

Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση που βλέπω κατα την εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως και η καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τους.

Και η μπαταρία σαφώς καλύτερη.

Ευτυχής κάτοχος s4 i9506 με lollipop (ART) εδώ και δυο βδομάδες.

Go Google go ....

iPhone 16 Pro Max

οχι για ολες με 4.4 και ειδικα οχι για σαμσουγκ που εχει κλειδωμενη αυτη την επιλογη.εκτος και αν εχεις custom rom

Επίσης σε συσκευές με υβριδικό Kitkat δεν υπάρχει καν η επιλογή. Ενδεικτικά το LG l7 ii, με επίσημη ρομ.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπέρα.

Έκανα root και τώρα θέλω να αφαιρέσω οτιδήποτε άχρηστο π.χ το Google+, το hangouts, τον Chrome κλπ... αλλά δεν ξέρω αν αυτό θα χαλάσει κάτι :)

Μήπως υπάρχει κάποια λίστα με apps και αρχεία που θα πρέπει να μην σβήσω;

επειδη το κινητο εχει καποια προβληματα στο touch στις ακρες

Θελω μια εφαρμογη που να δειχνει στο pc την οθονη του κινητου ωστε να μπορω απο το pc να κανω καποια πραγματα

το teamviewer το εβαλα αλλα δεν ξερω γιατι μου βγαζει μονο επιλογη για file transfer και οχι live desktop

δεν μας έγραψες όμως το σημαντικότερο.... τι γίνεται με το xposed :spider:

Εκανα θεμα που εκει μιλαμε για το xposed,υπαρχει πλεον συμβατοτητα με lollipop απλα ειναι σε alpha σταδιο.

Έτσι εξηγείται η καθυστέρηση που βλέπω κατα την εγκατάσταση μιας εφαρμογής όπως και η καλύτερη ταχύτητα στο άνοιγμα τους.

Και η μπαταρία σαφώς καλύτερη.

Ευτυχής κάτοχος s4 i9506 με lollipop (ART) εδώ και δυο βδομάδες.

Go Google go ....

Κερδιζεις σε μπαταρια,χανεις σε internal storage.

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Έβαλα στο κινητό το my tracks Και το ξέχασα ανοιχτο στον καναπέ για κανένα Κ οταν άνοιξα την συσκευή έδειχνε ότι μετακινήθηκα Περίπου 200 μέτρα από το σπίτι και ξαναγύρισα πίσω! Lol!

Μπορεί να δώσει τέτοια λανθασμένα στίγματα ο δορυφορος? Περιεργο

Νομίζω ότι είναι πρόβλημα του δορυφόρου κ όχι της εφαρμογής μιας κ απο αυτόν παίρνει της εντολες

Edited by lek88

Λοιπόν τώρα που έβαλα την micro sd στο samsung tab s 10.5 και έμαθα και πως να μεταφέρω αρχεία εκεί έχω ακόμα μια απορία.

Μπορείς να τρέξεις μια εφαρμογή εξολοκλήρου από την κάρτα;

Απο τη στιγμη που το οποιοδηποτε κινητο βρισκει το στιγμα σου μεσω δορυφορουν και δεν εχει αμεση προσβαση σε αυτον ειναι λογικο να σου κανει τετοια κουλα.

Οταν λεω αμεση προσβαση στον δορυφορο εννοω να μην παρεμβάλλονται αναμεσα στη κεραια gps και του ουρανου τοίχοι, σίδερα κ.τ.λ.

Edited by adais

Απο τη στιγμη που το οποιοδηποτε κινητο βρισκει το στιγμα σου μεσω δορυφορουν και δεν εχει αμεση προσβαση σε αυτον ειναι λογικο να σου κανει τετοια κουλα.

Οταν λεω αμεση προσβαση στον δορυφορο εννοω να μην παρεμβαλωνται αναμεσα στη κεραια gps και του ουρανου τοίχοι, σίδερα κ.τ.λ.

Λες να φταίει αυτο? Θα το δοκιμάσω εκτός σπιτιού να δω κάποια στιγμή

Λες να φταίει αυτο? Θα το δοκιμάσω εκτός σπιτιού να δω κάποια στιγμή

Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;)

Αν χάθηκε το στίγμα απ' το δορυφόρο είναι λογικό να γίνει. Το gps πάντως δεν ειναι απ' τα δυνατά σημεία του G2 να ξέρεις...;)

Το ξέρω... δυστυχώς!...

Δηλαδή μόλις κάνω απεγκατασταση όλες τις αηδιες τής google ,μού βγάζει μήνυμα ,σταμάτησε το ένα ,σταμάτησε το άλλο ,πρέπει νταβατζηλικη νά τά έχουμε εγκατεστημένα; Μετά μέ τα χίλια ζόρια τά περναω σαν εφαρμογές χρήστη και σταματάνε αυτά τά σπαστικα .Μού φαίνεται τόσα χρόνια υποστηρικτης τού android ,νά αλλαζω στρατόπεδό.
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Αντίθετα εγώ έχω πολύ καλή γνώμη για το δέκτη GPS του G2. Άλλες συσκευές (και κάποια διακριτά GPS) χρειάζονταν πολύ καθαρή επαφή με ουρανό, ενώ στο G2 πιάνει μια χαρά ακόμη και από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned