Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αγορασα το bitmore apptv για να κανω την τηλεοραση καπως smart tv.ειναι αυτο: http://www.public.gr/product/sound-and-vision/home-cinema/media-players/bitmore-android-apptv-media-player/prod4620414pp/

ενω ολα δουλευαν καλα απο περιεργεια πατησα ενα κουμπι που ειχε πανω της η συσκευη με το οποιο θα εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.και οντως την εκανε.αλλα τα σαινια της infoquest οταν εστηναν την ρομ της συσκευης δεν φροντισαν να βαλουν και εναν launcher σαν εφαρμογη συστηματος.το αποτελεσμα?ολες οι εφαρμογες τυπου video player,music player,internet explorer και τεtοια υπαρχουν αλλα μετα την επαναφορα σβηστηκαν και οι 3 launcher που ειχε εγκατεστημενους.τωρα η συσκευη αναβει αλλα βλεπω μονο τ 3 κουμπια του αντροιντ,πισω,home,recent apps και την μπαρα που εχει το ρολοι και τις ειδοποιησεις,και μια μαυρη οθονη:(

μπορω να στις ρυθμισεις του αντροιντ και να ανοιξω το wifi ας πουμε αλλα δεν εχω launcher η συρταρι εφαρμογων!!

η συσκευη δεν εχει bluetooth και το mail εχει σβηστει για να εστελνα με mail το apk ενος launcher.

καμια ιδεα καποιος?

Καλησπέρα Στέλιο!

Κοίταξε αν θες εδώ την τρίτη μέθοδο και πέρασε έναν launcher με αυτό τον τρόπο!

Τhe end of an era...

αγορασα το bitmore apptv για να κανω την τηλεοραση καπως smart tv.ειναι αυτο: http://www.public.gr/product/sound-and-vision/home-cinema/media-players/bitmore-android-apptv-media-player/prod4620414pp/

ενω ολα δουλευαν καλα απο περιεργεια πατησα ενα κουμπι που ειχε πανω της η συσκευη με το οποιο θα εκανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.και οντως την εκανε.αλλα τα σαινια της infoquest οταν εστηναν την ρομ της συσκευης δεν φροντισαν να βαλουν και εναν launcher σαν εφαρμογη συστηματος.το αποτελεσμα?ολες οι εφαρμογες τυπου video player,music player,internet explorer και τεtοια υπαρχουν αλλα μετα την επαναφορα σβηστηκαν και οι 3 launcher που ειχε εγκατεστημενους.τωρα η συσκευη αναβει αλλα βλεπω μονο τ 3 κουμπια του αντροιντ,πισω,home,recent apps και την μπαρα που εχει το ρολοι και τις ειδοποιησεις,και μια μαυρη οθονη:(

μπορω να στις ρυθμισεις του αντροιντ και να ανοιξω το wifi ας πουμε αλλα δεν εχω launcher η συρταρι εφαρμογων!!

η συσκευη δεν εχει bluetooth και το mail εχει σβηστει για να εστελνα με mail το apk ενος launcher.

καμια ιδεα καποιος?

Αν είχες χρησιμοποιήσει το play store, μπες από τον υπολογιστή στο play store και κάνε Install έναν launcher

edit: άκυρο μάλλον γιατί δεν έχεις ανοίξει το play store στην τωρινή εγκατάσταση...

Επόμενο: Αν σύρεις το home προς τα πάνω σου ανοίγει το google search??

Edited by maden123456

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

κανει το home τετοια κινηση?θα το δοκιμασω

το προβλημα ειναι οτι δεν το βλεπει με τιποτα ο υπολογιστης.το εχω συνδεσει απο την usb,τιποτα και την micro usb παλι τιποτα.δε μπορω να του εγκαταστησω launcher ουτε μεσω adb

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Κανένα screenshot ή αν δοκίμαζες να ψάξεις τις ρυθμίσεις της εφαρμογής για κωδικούς;

http://s02.imageupper.com/1_t/8/R138869689775938_1.jpg

είναι η εφαρμογή του κινητού από την μάνα του με όνομα "Σημείωση"

http://s02.imageupper.com/1_t/8/R138869689775938_2.jpg

εδώ είναι πως είναι μέσα και πρώτη έχει μια σημείωση η οποία την έφτιαξα τώρα, και οι άλλες 2 είναι οι κλειδωμένες

http://s02.imageupper.com/1_t/8/R138869689775938_3.jpg

αυτό το κάνει όταν πατάω πάνω σε μια κλειδωμένη

http://s02.imageupper.com/1_t/8/R138869689775938_4.jpg

και αυτό το μήνυμα βγάζει είτε βάλω pin κινητού/pin κλειδώματος οθόνης/pin defaults (0000, 123, etc etc etc)

http://s02.imageupper.com/1_t/8/R138869689775938_5.jpg

εδώ φαίνονται γενικά οι επιλογές μιας σημείωσης που έχουμε κάνει

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν έχω επιλέξει συγχρονισμό, συγκεκριμένα μου ζητάει "σύνδεση με google" εφόσον δεν έχω κάνει, και έχει και επιλογή "κλείδωμα pin" που μου βγάζει ακριβώς την ίδια οθόνη 3η.

Και τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εφόσον στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν υπάρχει κάπου κωδικός για αυτή τη χρήση, ίσως ορίστηκε από εκεί και τον έχω ξεχάσει...

Εάν κάποιος μπορεί να δει σε αυτή την επιλογή αν μπορεί να εισάγει καινούργιο κωδικό ή αν ζητάει κάποιον default θα με βοηθήσει

το προβλημα ειναι οτι δεν το βλεπει με τιποτα ο υπολογιστης.το εχω συνδεσει απο την usb,τιποτα και την micro usb παλι τιποτα.δε μπορω να του εγκαταστησω launcher ουτε μεσω adb

Δοκίμασες??? :-)

Αν έχει bluetooth, κατέβασε το .apk του launcher που θες και στείλε το από το κινητό σου αφού πρώτα έχεις ενεργοποιήσει την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές. Λογικά μόλις το λάβεις, από το notification bar θα μπορείς να το δεις- κάνεις εγκατάσταση.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Απλά πήγαινε το πίσω με εγγύηση θα έλεγα εγώ...

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής δεν έχω επιλέξει συγχρονισμό, συγκεκριμένα μου ζητάει "σύνδεση με google" εφόσον δεν έχω κάνει, και έχει και επιλογή "κλείδωμα pin" που μου βγάζει ακριβώς την ίδια οθόνη 3η.

Και τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εφόσον στις ρυθμίσεις της συσκευής δεν υπάρχει κάπου κωδικός για αυτή τη χρήση, ίσως ορίστηκε από εκεί και τον έχω ξεχάσει...

Εάν κάποιος μπορεί να δει σε αυτή την επιλογή αν μπορεί να εισάγει καινούργιο κωδικό ή αν ζητάει κάποιον default θα με βοηθήσει

Δείξε και τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής όχι των σημειώσεων. Δοκίμασες / σε αφήνει να βάλεις κενό Password?

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Δείξε και τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής όχι των σημειώσεων. Δοκίμασες / σε αφήνει να βάλεις κενό Password?

πατώντας το πλήκτρο ρυθμίσεων βγάζει αυτό

http://s02.imageupper.com/1_t/1/P1388746897753882_1.jpg

πατάω περισσότερα και βγάζει αυτό

http://s02.imageupper.com/1_t/1/P1388746897753882_2.jpg

πατάω στο συγχρονισμός και βγάζει αυτό

http://s02.imageupper.com/1_t/1/P1388746897753882_3.jpg

πατάω το κλείδωμα πιν και βγάζει αυτό

http://s02.imageupper.com/1_t/1/P1388746897753882_4.jpg

Βάζω κωδικό αλλά μου βγάζει "τα πιν δεν συμφωνούν".

Καλησπέρα. :) Για να μπορώ να διακόπτω τη λειτουργία κάποιων εφαρμογών, που ξεκινούν με το boot της συσκευής, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω root τη συσκευή μου;
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. :) Για να μπορώ να διακόπτω τη λειτουργία κάποιων εφαρμογών, που ξεκινούν με το boot της συσκευής, πρέπει οπωσδήποτε να κάνω root τη συσκευή μου;

Ναι εκτος αμα η ιδια η εφαρμογή έχει απο μονη της στις ρυθμίσεις να μην ξεκινάει αποτομα

Βάζω κωδικό αλλά μου βγάζει "τα πιν δεν συμφωνούν".

Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια! Δοκίμασες να ρωτήσεις στο forum της συσκευής;

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Ναι εκτος αμα η ιδια η εφαρμογή έχει απο μονη της στις ρυθμίσεις να μην ξεκινάει αποτομα

να ρωτήσω από περιέργεια μπορείς να μου πεις καμια εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά; θα ήταν πολύ χρήσιμο...

Ειλικρινά σηκώνω τα χέρια! Δοκίμασες να ρωτήσεις στο forum της συσκευής;

όχι, αλλά θα ρωτήσω τώρα...

νομίζω όμως ότι σε όλες τις εκδόσεις android 2.3.6 το ίδιο πράγμα θα ισχύει...

να ρωτήσω από περιέργεια μπορείς να μου πεις καμια εφαρμογή που κάνει αυτή τη δουλειά; θα ήταν πολύ χρήσιμο...

startup manager

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Προτάσεις για ελληνικές γραμματοσειρές κανείς??

Edit : Comfortaa είναι μια που μόλις δοκίμασα και εγκρίνω!

Edited by Sofos_5

Δική μου βαθμολογία, εννοείται φουλ λειτουργικές σε όλους τους χαρακτήρες:

Νο 1 Ubuntu (όλα τα L7)

Νο 2 Mg open modata (πολύ στυλάτη)

Νο 3 Sony sketch

Καλημέρα παιδιά

Έχω ένα θεματάκι και πιστεύω πως θα με βοηθήσετε να το λύσω...

Συχνά-πυκνά, στο browsing η στη πληκτρολόγηση μου πετάει την ηχογράφηση της google.

Και αυτό γίνεται συνεχόμενα 10-15 φορές.

Πως μπορώ να απαλλαγώ απο αυτό;;;

Δική μου βαθμολογία, εννοείται φουλ λειτουργικές σε όλους τους χαρακτήρες:

Νο 1 Ubuntu (όλα τα L7)

Νο 2 Mg open modata (πολύ στυλάτη)

Νο 3 Sony sketch

που τις βρισκουμε? πως τις βαζουμε?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

που τις βρισκουμε? πως τις βαζουμε?

Ενας ευκολος τροπος ειναι με το Font Installer *Root*.

Εχει αρκετες γραμματοσειρες, την ubuntu την εχει σιγουρα.

•••

Ενας ευκολος τροπος ειναι με το Font Installer *Root*.

Εχει αρκετες γραμματοσειρες, την ubuntu την εχει σιγουρα.

ευχαριστω , εννοεις τις προσφερει μεσα απο το προγραμμα?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

ευχαριστω , εννοεις τις προσφερει μεσα απο το προγραμμα?

Ναι, συμπεριλαμβάνονται μέσα στην εφαρμογή.

Προϋποθέτει root πρόσβαση φυσικά.

Ναι, συμπεριλαμβάνονται μέσα στην εφαρμογή.

Προϋποθέτει root πρόσβαση φυσικά.

ναι ναι εννοειται...ευχαριστω παιδια! :D

Επειδή το κινητό δεν είναι δικό μου και στο άτομο που ανήκει δεν θα έλεγα ότι πολύ ασχολείται με τέτοια θέματα θέλω ένα όσο το δυνατόν ποιο απλό πρόγραμμα(Ίσως σαν αυτό) που να μπορεί να κάνει απλά μετακίνηση(ή ακόμα και πλήρης απεγκατάσταση) των system app στην κάρτα μνήμης για να ελευθερωθεί λίγο από την ελάχιστη μνήμη του κινητού(samsung galaxy ace gt-s5839i) που έχει και κάθε φορά που γεμίζει η εσωτερική μνήμη το κινητό αρχίζει και σέρνετε στα πάντα ακόμα και στον σκρολλαρισμα των επαφών του.

Τι μου προτείνετε να κάνω στο κινητό του ώστε να μην χρειάζεται να ξανά-ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα.

θελω να κανω root το xperia mini με 4.0.2.Α.0.84 και απο οτι εχω ψαξει δεν υπαρχει one click root ή καποιος αλλος ευκολος τροπος..πως μπορω λοιπον να το κανω root ? :)

Επειδή το κινητό δεν είναι δικό μου και στο άτομο που ανήκει δεν θα έλεγα ότι πολύ ασχολείται με τέτοια θέματα θέλω ένα όσο το δυνατόν ποιο απλό πρόγραμμα(Ίσως σαν αυτό) που να μπορεί να κάνει απλά μετακίνηση(ή ακόμα και πλήρης απεγκατάσταση) των system app στην κάρτα μνήμης για να ελευθερωθεί λίγο από την ελάχιστη μνήμη του κινητού(samsung galaxy ace gt-s5839i) που έχει και κάθε φορά που γεμίζει η εσωτερική μνήμη το κινητό αρχίζει και σέρνετε στα πάντα ακόμα και στον σκρολλαρισμα των επαφών του.

Τι μου προτείνετε να κάνω στο κινητό του ώστε να μην χρειάζεται να ξανά-ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα.

Link2SD

To εμπιστεύομαι χρόνια!

θελω να κανω root το xperia mini με 4.0.2.Α.0.84 και απο οτι εχω ψαξει δεν υπαρχει one click root ή καποιος αλλος ευκολος τροπος..πως μπορω λοιπον να το κανω root ? :)

- Πάντα με δική σου ευθύνη!

- ΟΚ!

Πρωτα ρουτάρεις και μετά εγκαθιστάς εφαρμογές στην κάρτα. Απεγκατασταση εφαρμογών συστήματος ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ μνήμη. Απλώς δεν τρέχουν άχρηστα apps στο παρασκήνιο.

Κάτι πολύ απλό ή πολύ εύκολο δεν είναι. Θέλει τον τρόπο του.

Link2SD

To εμπιστεύομαι χρόνια!

- Πάντα με δική σου ευθύνη!

- ΟΚ!

ναι συμφωνω αλλα πως γινεται ? πρεπει να κανω downgrade απο οτι καταλαβα..ειναι δυσκολο για εναν "αρχαριο" σαν εμενα ?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned