mimo Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Για να βρούμε την συσκευή μας με το android device manager, πρέπει να είναι συνδεδεμένη στο internet; Ναι για real time , αλλιώς σου λέει την τελευταία γνωστή θέση ή την τελευταία σύνδεση Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 (edited) Παιδια μερικες ερωτησεις γιατι παρολο που εχω ψαξει σε οδηγους για αρχαριους σε android σαν και εμενα δεν βρηκα απαντησεις αμεσα και χαθηκα. Το κινητο μου εχει μνημη 8gb συμφωνα με τον κατασκευαστη αλλα τα 4κατι ειναι ελευθερα για εγκατασταση εφαρμογων κλπ., γιατι προφανως τα υπολοιπα τα πιανει το λειτουργικο. Ωραια? 1) Αν τη γεμισω την μνημη αυτη με εφαρμογες και αρχεια το τηλεφωνο θα γινει πιο αργο χοντρικα? Η αυτονομια μπαταριας θα επηρεαστει? 2) Αν γινεται πιο αργο ειναι προτιμοτερο να ειναι γεματη η μνημη με μια μεγαλη εφαρμογη, οπως ενα απαιτητικο παιχνιδι, παρα γεματη με πολλες εφαρμογες? 3) Αν το κανω root και περασω τις εφαρμογες σε εξωτερικη καρτα θα κερδισω (εκτος απο χωρο) σε ταχυτητα και αυτονομια? 4) Αν το κανω root και ξεφορτωθω αχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογες θα κερδισω σε ταχυτητα-αυτονομια?Τα ελευθερα gb της μνημης θα αυξηθουν? Edited October 5, 2013 by omnian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Παιδια μερικες ερωτησεις γιατι παρολο που εχω ψαξει σε οδηγους για αρχαριους σε android σαν και εμενα δεν βρηκα απαντησεις αμεσα και χαθηκα. Το κινητο μου εχει μνημη 8gb συμφωνα με τον κατασκευαστη αλλα τα 4κατι ειναι ελευθερα για εγκατασταση εφαρμογων κλπ., γιατι προφανως τα υπολοιπα τα πιανει το λειτουργικο. Ωραια? 1) Αν τη γεμισω την μνημη αυτη με εφαρμογες και αρχεια το τηλεφωνο θα γινει πιο αργο χοντρικα? Η αυτονομια μπαταριας θα επηρεαστει? 2) Αν γινεται πιο αργο ειναι προτιμοτερο να ειναι γεματη η μνημη με μια μεγαλη εφαρμογη, οπως ενα απαιτητικο παιχνιδι, παρα γεματη με πολλες εφαρμογες? 3) Αν το κανω root και περασω τις εφαρμογες σε εξωτερικη καρτα θα κερδισω (εκτος απο χωρο) σε ταχυτητα και αυτονομια? 4) Αν το κανω root και ξεφορτωθω αχρηστες προεγκατεστημενες εφαρμογες θα κερδισω σε ταχυτητα-αυτονομια?Τα ελευθερα gb της μνημης θα αυξηθουν? 1) ναι , ναι προς το χειρότερο 2) Εξαρτάται αν μένουν εφαρμογές ανοικτές στο παρασκήνιο. οι περισσότερες μένουν ανοικτές. 3) οχι 4)θα κερδίσεις λίγο. Το διαμέρισμα θα παραμείνει ιδιο όμως. Δεν θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις άλλες εφαρμογές στη θέση τους, εκτός από λίγες και με κόλπο. Δεν συνιστάται εγκατάσταση άλλων εφαρμογών. Οι περισσότερες εφαρμογές (ανάλογα με το τι κάνουν) επιτρέπουν την εγκατάσταση στην κάρτα. Τι σε πιάνει όμως να την γεμίσεις? Τηλέφωνο είναι.....τα παιχνίδια τρώνε μπαταρία και η αισθησή τους είναι κακή σε σχέση με την οθόνη του ΗΥ. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι αχρηστες εκτός απ αυτές για επικοινωνία και κανα gps....viber, skype, navigon, maveric.....κλπ. Εσύ αποφασίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλημερα σας. Λοιπον εχω ενα GS 3 και σκεφτομαι να το κανω φορματ..αρχισε να κολλαει ασχημα. Τωρα η βοηθεια απο εσας.. Πως γινεται να το κανω φορματ και να κανω backup μερικες εφαρμογες; Δεν θελω να ξανακατεβαζω τα ιδια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλημερα σας. Λοιπον εχω ενα GS 3 και σκεφτομαι να το κανω φορματ..αρχισε να κολλαει ασχημα. Τωρα η βοηθεια απο εσας.. Πως γινεται να το κανω φορματ και να κανω backup μερικες εφαρμογες; Δεν θελω να ξανακατεβαζω τα ιδια. Ευχαριστω. Για τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους μπορείς να χρησιμοποιήσεις το titanium backup. Δεν είναι δωρεάν και θέλει ρουτ. Καλό είναι να ξανά κατεβάσεις τις εφαρμογές και να κάνεις restore μόνο τα δεδομένα τους. Αν δεν είσαι ρουτ, έχω ακούσει για το helium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 1) ναι , ναι προς το χειρότερο 2) Εξαρτάται αν μένουν εφαρμογές ανοικτές στο παρασκήνιο. οι περισσότερες μένουν ανοικτές. 3) οχι 4)θα κερδίσεις λίγο. Το διαμέρισμα θα παραμείνει ιδιο όμως. Δεν θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις άλλες εφαρμογές στη θέση τους, εκτός από λίγες και με κόλπο. Δεν συνιστάται εγκατάσταση άλλων εφαρμογών. Οι περισσότερες εφαρμογές (ανάλογα με το τι κάνουν) επιτρέπουν την εγκατάσταση στην κάρτα. Τι σε πιάνει όμως να την γεμίσεις? Τηλέφωνο είναι.....τα παιχνίδια τρώνε μπαταρία και η αισθησή τους είναι κακή σε σχέση με την οθόνη του ΗΥ. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι αχρηστες εκτός απ αυτές για επικοινωνία και κανα gps....viber, skype, navigon, maveric.....κλπ. Εσύ αποφασίζεις. Φιλε ευχαριστω. Οντως συμφωνω απολυτα οτι ειναι τηλεφωνο και δεν υπαρχει λογος να το φορτωνουμε με αχρηστες ή καλυτερα αχρειαστες εφαρμογες. Μια τελευταια διευκρινηση. Στην απαντηση 1 λες οτι οταν γεμιζει η καρτα το τηλεφωνο γινεται σταδιακα πιο αργο. Στην απαντηση 3 λες οτι αν μεταφερουμε εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα δεν κερδιζουμε κατι εκτος απο χωρο. Ναι αλλα δεν ελαφρυνουμε την εσωτερικη καρτα με αυτον τροπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galaxias4 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες έγινα μέλος της παρέας των android. Αφού εξέτασα το iPhone 5 και το Galaxy S4 αποφάσισα να αγοράσω το Samsung. Το προηγούμενο κινητό μου δεν είχε καμία σχέση με smartphone οπότε είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή, αλλά ευτυχώς τα πάω καλά με την τεχνολογία και δεν έχω πρόβλημα. Έχω μία ερώτηση να κάνω σχετικά με το google now. Γενικά μου φαίνετε ΠΟΛΥ καλύτερο σε σχέση με το S-Voice σε θέματα αναγνώρισης ομιλίας και ταχύτητας ωστόσο ότι και να το ρωτήσω απλά μου κάνει αναζήτηση στο google και μου ανοίγει τον chrome. Εχω δει βίντεο που απαντάει ερωτήσεις και γενικά ότι κάνει το S-Voice αλλα απλά δεν ξέρω πως να το κάνω στο δικό μου. Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει έναν green horn στο android ας το κάνει παρακαλώ! :lol::lol: Επίσης χαίρομαι που είμαι πλέον μέλος της κοινώτητας! :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Πριν από λίγες μέρες έγινα μέλος της παρέας των android. Αφού εξέτασα το iPhone 5 και το Galaxy S4 αποφάσισα να αγοράσω το Samsung. Το προηγούμενο κινητό μου δεν είχε καμία σχέση με smartphone οπότε είναι λίγο δύσκολη η προσαρμογή, αλλά ευτυχώς τα πάω καλά με την τεχνολογία και δεν έχω πρόβλημα. Έχω μία ερώτηση να κάνω σχετικά με το google now. Γενικά μου φαίνετε ΠΟΛΥ καλύτερο σε σχέση με το S-Voice σε θέματα αναγνώρισης ομιλίας και ταχύτητας ωστόσο ότι και να το ρωτήσω απλά μου κάνει αναζήτηση στο google και μου ανοίγει τον chrome. Εχω δει βίντεο που απαντάει ερωτήσεις και γενικά ότι κάνει το S-Voice αλλα απλά δεν ξέρω πως να το κάνω στο δικό μου. Οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει έναν green horn στο android ας το κάνει παρακαλώ! :lol::lol: Επίσης χαίρομαι που είμαι πλέον μέλος της κοινώτητας! :):) Γύρνα την γλώσσα του κινητού στα αγγλικά και προσπάθησε ξανά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galaxias4 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σωστός ο φίλος! Τώρα λειτουργέι κανονικά! Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ποτέ με τα ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Στην απαντηση 1 λες οτι οταν γεμιζει η καρτα το τηλεφωνο γινεται σταδιακα πιο αργο. Στην απαντηση 3 λες οτι αν μεταφερουμε εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα δεν κερδιζουμε κατι εκτος απο χωρο. Ναι αλλα δεν ελαφρυνουμε την εσωτερικη καρτα με αυτον τροπο? Δεν γίνεται πιο αργό μόνο γιατί αργεί να διαβάσει στη μνήμη αλλά γιατί αυτά που "γεμίζουμε" είναι ενεργοβόρες εφαρμογές. την αδειάζουμε αλλά αν οι εφαρμογές τρέχουν απ την εξωτερική κάρτα, οι πόροι (cpu/ram->μπαταρία) απασχολούνται το ίδιο. δλδ το viber είτε τρέχει απ την εξωτερική (sd) είτε απ την εσωτερική (rom) τους ίδιους πόρους καταναλώνει. Αν έχεις ανοικτά skype, whatsapp, viber, wifi counter, mail client, syn, 3G, browser κλπ. όπου και νάναι, δεν την βγαζεις μέχρι το μεσημέρι χωρίς φόρτιση. Διάβασε λίγο για την δομή ενός υπολογιστικού συστήματος και θα τα καταλάβεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Σωστός ο φίλος! Τώρα λειτουργέι κανονικά! Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει ποτέ με τα ελληνικά? Αν κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ και το κάνουν και όλοι οι Έλληνες χρήστες ίσως να βάλουν Ελληνικά.μπες στο play store, αξιολόγησε την εφαρμογή με 1 αστεράκι και γράψε από κάτω βάλτε Ελληνικά επιτέλους...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Με root κάτι γίνεται http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1803739 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ και το κάνουν και όλοι οι Έλληνες χρήστες ίσως να βάλουν Ελληνικά.μπες στο play store, αξιολόγησε την εφαρμογή με 1 αστεράκι και γράψε από κάτω βάλτε Ελληνικά επιτέλους...:p αψογη απαντηση φιλτατε:lol: πραγματικα πεθανα στο γελιο δεν σε ειρωνευομαι καθολου. το εννοω λες και απειλεις τον dev οτι αμα δεν μπουν ελληνικα 1 αστερακι θα βλεπει:lol: Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Αν κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ και το κάνουν και όλοι οι Έλληνες χρήστες ίσως να βάλουν Ελληνικά.μπες στο play store, αξιολόγησε την εφαρμογή με 1 αστεράκι και γράψε από κάτω βάλτε Ελληνικά επιτέλους...:p Αρα βρηκα αλλον εναν που τι κανει εκτος απο μένα! ! +839 ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galaxias4 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 Πιστεύω πως είναι όντως μια επιλογή το να βαθμολογήσεις με ένα αστεράκι την εφαρμογή, αλλά μου φαίνετε και λίγο σκληρό από την άλλη. Όσο για το xda δεν έχω σκοπό ακόμα τουλάχιστον να δοκιμάσω κάτι επειδή οι λειτουργίες με καλύπτουν προς το παρόν και δεν είμαι και πολύ hardcore χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 (edited) ρε παιδια εχω εδω κ καιρο το thl w8+ ολα καλα αλλα εχω ενα θεματακι οταν μιλαω στο τηλ και παω να το κλεισω απομακρυνοντας το απο το αυτι μου η οθονη δεν ενεργοπηειτε αμεσως μηπως μπορειτε να μου πειτε πως να βελτιωσω καλυτερη αποκριση του αισθητηρα προσεγγισης??? Έχεις screen protection;; αν ναι δοκίμασε να τη βγαλεις μήπως κ ενοχλεί τον αισθητήρα της συσκευή σου. Edited October 8, 2013 by jastonas Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 υπαρχει κανενα tool να κατεβασω σαν αυτο??http://www.youtube.com/watch?v=dYUiXs4bYYU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2013 γεια σας.στο chat του facebook οταν μου στελνουν ενα βιντεο απο το youtube δεν μου παιζει.γιατι δεν μου ανοιγει?εχω βαλει και το mxplayer εχω κανει ολες τις ρυθμισεις αλλα μου γραφει σφαλμα.περιεργο που δεν ανοιγει το youtube. Κι εμένα το ιδιο δε μ το ανοίγει!! Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είναι.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 γεια σας.στο chat του facebook οταν μου στελνουν ενα βιντεο απο το youtube δεν μου παιζει.γιατι δεν μου ανοιγει?εχω βαλει και το mxplayer εχω κανει ολες τις ρυθμισεις αλλα μου γραφει σφαλμα.περιεργο που δεν ανοιγει το youtube. Κι εμένα το ιδιο δε μ το ανοίγει!! Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα είναι.. Σε όλους παίζει αυτό το πρόβλημα. Ίσως εδώ υπάρχει λύση. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει προγραμμα που να κανει επανασυνδεση στο vpn οταν το κινητο χανει στιγμιαια το 3g σημα;Μου εχουν σπασει τα νευρα να κανω συνεχεια συνδεση στο vpn... Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Παιδια SOS εχω το xperia x10 mini και οταν παω να δω βιντεο στο ιντερνετ youtube η σε καποιο site μου βγαζει *σφαλμα κατα την εκκινηση* ελεξτε την ωρα συστηματος η τις συνδεσεις δικτυου* !! Το βγαζει και οταν ειμαι με wifi και οταν ειμαι με 3g! Παλια δεν το εκανε! :-( καποια βοηθεια? Παιδια κανεις καμια γνωμη? :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikonakias_33 Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Ρε παιδια μια μεγαλη χαρη επειδη η ταμπλετα που πηρα δεν εχει το google store και σκεφτηκα το amazon αλλα δεν εχω πιστωτικη τι γινεται τελικα μπορεις η δεν μπορεις απο Ελλαδα να κανεις register. Το προβλημα μου ειναι οτι το app που θελω ειναι μονο απο google και amazon Α και μιλαω αν υπαρχει λυση χωρις ρουταρισμα. Ευχαριστω θερμα υ.σ. εχω το turbox breeze 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Πάντα δηλαδή στο βγάζει ή κάποιες φορές; Σε όλα τα wifi ή σε ένα συγκεκριμένο; Κάνε uninstall και ξανά install το YouTube. Πήγαινε στις ρυθμίσεις συστήματος και βάλε auto time ή αν είναι έτσι βγάλτο και ρύθμισε το manually. Επίσης, βάλε το κινητό στην αγγλική, και γράψε ξανά το error που σου βγάζει εδώ και στο google να δεις μήπως άλλως έχει το ίδιο πρόβλημα. Και υπάρχει πάντα η επιλογή για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. (factory reset). παντα και σε wifi και σε 3g και στην εφαρμογη του youtube και στο ιντερνετ απο διαφορους browsers δοκιμασα! πως κανω unistall το youtube? ειναι system app και δεν ειμαι ροοτ! θα ψαξω και στο google να δω τι γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 παντα και σε wifi και σε 3g και στην εφαρμογη του youtube και στο ιντερνετ απο διαφορους browsers δοκιμασα! πως κανω unistall το youtube? ειναι system app και δεν ειμαι ροοτ! θα ψαξω και στο google να δω τι γινεται settings apps all apps, clear data. Δεν θα κάνει uninstall, αλλά το φέρνει στην εργοστασιακή ρύθμιση. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Το ροοτ δεν έχει σχέση και δεν χρειάζεται. Εγώ προσωπικά έκανα register στο Αμερικάνικο Άμαζον με κάποια κάρτα από Αμερική που βρήκα μέσω google και η οποία δεν είναι πραγματική. Δουλεύει μια χαρά το account ακόμα. Επειδή άκουσα ότι κυκλοφόρησαν και εκδοσεις για Ευρώπη, μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιες από αυτές στην αρχή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts