minast Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Κάθε 3μερες το κινητό θέλει επανεκκίνηση γιατί λαγκαρι στης επαφές, ενώ από μνήμη είναι πάνω από 100μβ και cashe καθάρισμα κάθε μέρα γιατί;; Μήπως να πρέπει να το κλείνουμε κάθε βράδυ;; Νομίζω είναι περισσότερο θέμα της συσκευής σου - αν υπάρχει χωριστό θέμα για αυτήν, λογικά θα βρεις πιο χρήσιμες πληροφορίες εκεί. Εγώ τυπικά κάνω επανεκκίνηση μια φορά το μήνα και δεν έχω θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) μπορω να εχω ειδοποιησεις για αδιαβαστα μηνυματα κ κληεις στη lockscreen?? μπορω να εχω ειδοποιησεις για αδιαβαστα μηνυματα κ κληεις στη lockscreen?? αλλα να μην με παει σε συγκεκριμενη lockscreen της εφαρμογης αλλα αυτη που εχω Edited July 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 μπορω να εχω ειδοποιησεις για αδιαβαστα μηνυματα κ κληεις στη lockscreen?? Αν έχεις android 4.2 κοίτα το dashclock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 καποιο αλλο υπαρχει? γιατι το δοκιμασα κ μου φαινεται καπως αργο κ να κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 έχω κάνει root το κινητό μου εδώ και 8 μήνες, και θα ήθελα να μάθω αν κάνω hard reset τι μπορεί να συμβεί? και αν γίνετε τελικά τι πρέπει να προσέξω? Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 έχω κάνει root το κινητό μου εδώ και 8 μήνες, και θα ήθελα να μάθω αν κάνω hard reset τι μπορεί να συμβεί? και αν γίνετε τελικά τι πρέπει να προσέξω? Το hard reset σβήνει ότι εγκατέστησες manually ή από το play store και όλες σου τις ρυθμίσεις. Κατεβασμένα αρχεία, βίντεο, φωτογραφίες κτλ, δεν χάνονται. Ούτε το root. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εχει κανεις αγορασασει το lockerpro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλησπερα,ειμαι καινουριο μελος του φορουμ και πολυ απελπισμενος σε σχεση με το προβλημα που εχει προκυψει.Μου εκαναν δωρο ενα ταμπλετ VIRGO MID9120 με τα εξης στοιχεια, android 4.0.4 , baseband version 1,5 , kernel version 3.0.8+ το κινητο μου ειναι το sony ericsson NEO V και υπαρχει εγκατεστημενη στο λαπ-τοπ μου η εφαρμογη PCC companion που αφορα το κινητο.Συνδεσα το ταμπλετ στο λαπ-τοπ με το καλωδιο που ειχε στην συσκευασια του και χωρις καμμια ερωτηση ή καποια αλλη ενδειξη εχει συμβει κατι που με τις λιγες γνωσεις που εχω μου φαινεται αδυνατον.Το ταμπλετ συμπεριφερεται σαν το κινητο μου,οτι παω να εγκαταστησω απο το μαρκετ μου λεει οτι ειναι συμβατο με το μοντελο του κινητου μου και κανει εγκατασταση,ψαχνω να βρω μεσα στο μενου των ληψεων την εφαρμογη που κατεβασα (π.χ. firefox,keyboard) και δεν υπαρχει τιποτα.Μολις το κινητο μπει στο διαδυκτιο αρχιζει και κανει ληψη αυτα που κατεβασα στην ταμπλετα (δεν εχουν συνδεθει ΠΟΤΕ μεταξυ τους) και με τρελαινει,επισης στο ταμπλετ δεν παιζουν κλιπ απο youtube (γραφουν οτι δεν παιζουν σε κινητα).Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα,εχω φρικαρει.Μπορει καποιος να με ενημερωσει για καποια λυση? Ευχαριστω. Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum! Το κινητό έχει γενικώς το google play εγκατεστημένο; Αλλιώς αν πηγαίνεις από την ιστοσελίδα, το μόνο που κάνεις είναι να ζητήσεις να γίνει η εγκατάσταση στο κινητό σου! Επιπλέον κάποια βίντεο είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην παίζουν από κινητά αλλά μόνο από υπολογιστή. Τσέκαρε στις ρυθμίσεις του browser του tablet να φαίνεται το desktop site (user agent) κι όχι το mobile site αλλά και πάλι σε κάποια video μπορεί να μη λειτουργήσει αυτό ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis156 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 H ταμπλετα το εχει εγκατεστημενο,η πλακα ειναι ομως οτι τα κλιπ που δεν βλεπω στο ταμπλετ στο κινητο τα βλεπω χωρις κανενα προβλημα.Οντας λιγο ασχετος,πως επεμβαινω στις ρυθμισεις του broswer? Ευχαριστω για την βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) H ταμπλετα το εχει εγκατεστημενο,η πλακα ειναι ομως οτι τα κλιπ που δεν βλεπω στο ταμπλετ στο κινητο τα βλεπω χωρις κανενα προβλημα.Οντας λιγο ασχετος,πως επεμβαινω στις ρυθμισεις του broswer? Ευχαριστω για την βοηθεια. Πρεπει να υπαρχει εφαρμογη youtube player του μαρκετ. Αναβαθμισεις εχεις κανει; Στο μαρκετ υπαρχεις με καποιο λογαριασμο. Οποιος κανει εισοδο φαινεται οτι υπαρχει ξαι η συσκευη. Δλδ κατα καποιον τροπο απο οποιονδηποτε browser μπορεις να συγχρονισεις το κινητο σου με το μαρκετ. Αντι να πανικοβαλλεσαι, αραξε και σιγα σιγα θα τα μαθεις ολα. Ξεκινα τις αναζητησεις σου γιατι οι απαντησεις στα φορουμ αργουν, αλλα οτι θελεις να μαθεις εχει γραφτει χιλιαδες φορες. Παντως οτι σου συμβαινει ειναι φυσιολογικο ΥΓ. Για να βρεις τις ρυθμισεις πατα στο κουμπι ρυθμισεις. Edited July 29, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis156 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Υπαρχω με διαφορους λογαριασμους (ψαχνοντας για λυση ανοιξα 2 νεα mail)Στο παλιο εχει περασμενη την συσκευη του κινητου και δεν μου δινει δυνατοτητα να την αλλαξω,στα νεα μου εβγαλε μια λιστα με συσκευες που η δικια μου δεν υπαρχει μεσα και ετσι δεν μπορω να προχωρησω,τελικα δεν εβαλα καμμια.Αν τελικα δεν βγαλω ακρη με το μαρκετ,δηλαδη δεν μπορεσω να ταιριαξω την συσκευη,δεν υπαρχει αλλος τροπος για να καταβασω προγραμματα,παιχνιδια και οτι αλλο χρειαστω?Παλιοτερα δεν ηταν απλουστερα και ευκολοτερα τα πραγματα?ουτε συνδεση με λογαριασμο,ουτε δηλωση συσκευης.Η απορια μου ομως παραμενει,γιατι ενω στο κινητο παιζουν σχεδον τα παντα στην ταμπλετα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν παιζουν σε κινητα:what:Οσο για αναβαθμιση μου βγαζει οτι εχει το τελευταιο λογισμικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Υπαρχω με διαφορους λογαριασμους (ψαχνοντας για λυση ανοιξα 2 νεα mail)Στο παλιο εχει περασμενη την συσκευη του κινητου και δεν μου δινει δυνατοτητα να την αλλαξω,στα νεα μου εβγαλε μια λιστα με συσκευες που η δικια μου δεν υπαρχει μεσα και ετσι δεν μπορω να προχωρησω,τελικα δεν εβαλα καμμια.Αν τελικα δεν βγαλω ακρη με το μαρκετ,δηλαδη δεν μπορεσω να ταιριαξω την συσκευη,δεν υπαρχει αλλος τροπος για να καταβασω προγραμματα,παιχνιδια και οτι αλλο χρειαστω?Παλιοτερα δεν ηταν απλουστερα και ευκολοτερα τα πραγματα?ουτε συνδεση με λογαριασμο,ουτε δηλωση συσκευης.Η απορια μου ομως παραμενει,γιατι ενω στο κινητο παιζουν σχεδον τα παντα στην ταμπλετα μου βγαζει μηνυμα οτι δεν παιζουν σε κινητα:what:Οσο για αναβαθμιση μου βγαζει οτι εχει το τελευταιο λογισμικο. Να πας στους λογαριασμους και να διαγραψεις οτι δεν ισχυει. Ασε μονο εναν λογαριασμο. Με τον πανικο που σε πιανει δεν μπορεις να σκεφτεις λογικα. Παντα ετσι ητανε. Χαλαρωσεεεεεε, δεν ειναι το τελος του κοσμου. Αφου εισαι καινουργιος, μην απαιτεις σε μια ωρα τα τα μαθεις ολα. Και σταματα να αυτοσχεδιαζεις πατωντας κουμπια στη τυχη. Η συσκευη σου ειναι μια χαρα. Σιγα σιγα θα γινουν ολα. Ολοι ετσι ξεκινησαμε και συν τω χρονω μαθαμε 5 πραγματα και βεβαια μετα απο χρονια, μαθαινουμε κι αλλα καθε μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Έχει πετύχει κανείς κάποια εφαρμογή που να κάνει Bluetooth Voice Dialing και να λειτουργεί χωρίς πολλά πολλά ; Ευχαριστώ :) Δοκίμασα το "Cyberon Voice Commander(GR)" αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Υποτίθεται ότι καταλαβαίνει άψογα τα Ελληνικά, αλλά γενικά έχει θέμα σε εμένα που έχω πάνω από 1500 επαφές. Πρέπει να του περιορίσω τις επαφές και να αφήσω τις πιο σημαντικές για να λειτουργεί σωστά. Επιπλέον δε, αυτή η βλακεία να πρέπει να κάνεις επίσημη επιστροφή σε 15' δεν προλαβαίνεις τίποτα. Αν είχε DEMO π.χ. 10 ημέρες θα το έψαχνα μέχρι αηδίας να δω αν τελικά μου κάνει. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Να πας στους λογαριασμους και να διαγραψεις οτι δεν ισχυει. Ασε μονο εναν λογαριασμο. Με τον πανικο που σε πιανει δεν μπορεις να σκεφτεις λογικα. Παντα ετσι ητανε. Χαλαρωσεεεεεε, δεν ειναι το τελος του κοσμου. Αφου εισαι καινουργιος, μην απαιτεις σε μια ωρα τα τα μαθεις ολα. Και σταματα να αυτοσχεδιαζεις πατωντας κουμπια στη τυχη. Η συσκευη σου ειναι μια χαρα. Σιγα σιγα θα γινουν ολα. Ολοι ετσι ξεκινησαμε και συν τω χρονω μαθαμε 5 πραγματα και βεβαια μετα απο χρονια, μαθαινουμε κι αλλα καθε μερα. +1 και απο εμένα η ταμπλετα δεν έχει θέμα απλά σκεψου οτι προσπαθούσες να βάλεις εφαρμογές κινητού σε ταμπλετ λογικό να μην λειτουργουν όλα σωστά . σβήστα και ξανακάνε την διαδικασία απο την αρχή για κάθε συσκευή σιγά σιγά και όλα θα πάνε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 SOS..... σε android συσκευη 2.2.2 πως ενεργοποιω της εισερχομενες κλησεις γιατι το δειχνει κατειλημμένο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση.όταν κάνουμε αναβάθμιση το κινητό μας Π.χ. από την 2.3 στην 4.0.4 και έχει για παράδειγμα 600mb.αυτά τα mb που αποθηκεύονται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 γινεται να αλλαξω τη λειτουργια των πληκτρων που ειναι το μενου κ το πισω στο galaxy s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 γινεται να αλλαξω τη λειτουργια των πληκτρων που ειναι το μενου κ το πισω στο galaxy s4? Στο /system/usr υπάρχει ένα αρχείο που καθορίζει τη λειτουργεία κάθε πλήκτρου. Μπορείς να τα αντιστρέψεις πχ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλησπερα!Εχω επιδοτηση για συσκευη και εχω αποφασισει να παρω το galaxy s4..ειμαι ομως στο εξωτερικο και θα ερθω για δυο βδομαδες Ελλαδα και θα ξανα φυγω,οποτε πρεπει να "βιαστω".Το ερωτημα μου ειναι αν πιστευετε (με τεκμηριωμενη αποψη) αν αξιζει να περιμενω το s4 i9506 με snapdragon 800 (αν και εφοσον ερθει ευρωπη-Ελλαδα,απο οτι λενε αρχες Σεπτεμβρη) και να το παρω στα χερια μου με καποιο curier...απλα ειναι κριμα να εχει καποιες εστω και μελλοντικες παραπανω ικανοτητες(οπως δυκτιο 4G καλυτερο, στα 2,3 gh κ.λ.π.)δεν παιρνω συχνα τηλεφωνο και θα ηθελα να ξερω,αλλιως να παρω το s4 i9505 που σιγουρα ειναι δυνατο!! Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hectoras Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Στο κλειδωμα οθονης εχω βαλει ασφαλισμενο με μοτιβο.Οταν παω να αλλαξω μεθοδο κλειδωματος ή να βγαλω τελιως το κλειδωμα δεν μπορω.Δεν ειναι ενεργη καποια απο της αλλες επιλογες...συγκεκριμενα λεει << Απενεργοποιηθηκε απο διαχειριστη,πολιτικη κρυπτογραφησης ή χωρο αποθηκευσης διαπιστευτηριων>>. Τι συμβαινει? Και τι ειναι τελος παντων αυτα τα διαπιστευτηρια?!?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 γινεται να αλλαξω τη λειτουργια των πληκτρων που ειναι το μενου κ το πισω στο galaxy s4? Αυτό είναι ο λόγος που έβαλα CyanogenMod. Τα κάνεις ότι θες εκεί. Εγώ ειδικά θέλω αντί για menu να έχω recents (multi tasking). Για TouchWiz ρομ, βάλε το Jkay mod και έχει κάποιες επιλογές να τα πειράξεις λίγο. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις μάλλον. Για περισσότερα όμως στο ανάλογο θέμα: Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S4 Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 (edited) Παιδία έχω ένα πρόβλημα με το κινητό ZTE black ICE (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=341269). Επειδή το πρόβλημα είναι γενικά με το άντροιντ γράφω εδώ κ ζητάω τα φώτα σας. Θα σας πω τι έγινε: 1)Εϊχα βάλει CWM recovery στο κινητο για να μπορω να φλασαρω άλλες ρομ. 2) Βρήκα μία custom ROM απο ένα τουρκικο σαητ που έχουν το ίδιο μοντέλο 3) Εβαλα την ΡΟΜ και μετά το τηλέφωνο κολουσε σε boot loop. Επίσης χάθηκε το CWM recovery και απεκτησα stock recovery. έκανα wipe cache και τα σχετικά αλλα χωρίς αποτέλεσμα. 4) Κατέβασα απο το σαητ της ΖΤΕ την επίσημη ΡΟΜ και την έτρεξα σαν update (έβαλα την τουρκικη έκδοση, γιατι έβγαζε σφάλμα με την ελληνική). 5)Το κινητό άνοιξε αλλά λείπανε το ΙΜΕΙ και δεν είχα MAC address οποτε δεν μπορουσα να συνδεθω σε ασυρματα δικτυα. Το CWM recovery πήγα να το βάλω αλλα πάντα μου έδειχνε το στοκ recovery..... 6)Βάζω το κινητο σε FTM mode και κάνει ένα update. 7)ΤΟ κινιτό μου ζητάει network unlock key, δλδ κλειδώθηκε στο ξένο δίκτυο, μάλλον της TURCKcell που έβαλα την ρόμ. 8)Μπόρεσα έπειτα να βάλω CWM recovery και να φλασαρω την αρχική ρομ που έιχα, αλλα το κινητό έχει πλέον network lock. Μπορώ να το ανοίξω χωρίς κάρτα σιμ(και δουλευει κανονικά κ έχει ΙΜΕΙ και MAC), αλλα άν βάλω σιμ, μου ζητάει κωδικό για να το ξεκλειδώσω. Πώς μπορώ να το ξεκλειδώσω το netwrok lock ? :help: Σας παρακαλω δώστε μου τα φώτα σας, μιας και ήταν η πρώτη προσπάθεια να βάλω cutom rom και απογοητευτηκα με την βλακεία που έγινε :fool: Edited July 31, 2013 by malcolmthe4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση.όταν κάνουμε αναβάθμιση το κινητό μας Π.χ. από την 2.3 στην 4.0.4 και έχει για παράδειγμα 600mb.αυτά τα mb που αποθηκεύονται??? Κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ειδα καπου που καποιος εχει φτιαξει icons με φωτογραφιες. πως μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Κανείς???? Eννοείς τα mb που καταλαμβάνει το αρχείο της αναβάθμισης; Θεωρητικά δε θα'πρεπε να σ'ενδιαφέρει μιας και μετά την αναβάθμιση το αρχείο αυτό διαγράφεται μόνο του ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts