al3x1k0 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Βολική για πληρωμές λογαριασμών ηλικιωμένων. Άντε να πείσεις την 81 ετών γιαγιά σου που θέλει να πληρώνεις τους λογαριασμούς της, να βγάλετε κάρτα. Ακούει τράπεζες ή κάρτες και φοβάται. Της έδειξα την δική μου και της είπα «Είναι σαν πορτοφολάκι, όσα βάζεις τόσα έχει. Ούτε λογαριασμός από πίσω να σου πάρουν λεφτά (φόβος1), ούτε τράπεζες (φόβος2). Nα, λέει Cosmote, όχι τράπεζα. Είναι όπως βάζουμε στο κινητό λεφτά (είχε, ξέρει) αλλά αντί να μιλάμε και να τα κρατάει η Cosmote, τα δίνει στους λογαριασμούς όταν πληρώνουμε». Κάπως έτσι της το έφερα για να μην με φάνε οι ουρές ή να φαίνονται στην δικά μου κάρτα στην εφορία. Μου μένουν και τα ΜΒ. Έτσι ξεκινάνε και μετά θα την δεις να τσεκάρει υπόλοιπο και κινήσεις από το smartphone και θα πάθεις πλάκα! :happy::lol: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Σε κατάστημα γερμανός ισχύει το ίδιο με τα καταστήματα κοσμοτε, όσον αφορά την έκδοση της κάρτας; δωρεάν με ταυτόχρονη φόρτιση και 1€ προμήθεια; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Σε κατάστημα γερμανός ισχύει το ίδιο με τα καταστήματα κοσμοτε, όσον αφορά την έκδοση της κάρτας; δωρεάν με ταυτόχρονη φόρτιση και 1€ προμήθεια; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέρυσι που την είχα πάρει εγώ ίσχυε ακριβώς αυτό που λες.Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι μέχρι τώρα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλημέρα μόλις έβγαλα την κάρτα, την έβαλα ένα 50€ όμως δεν το εμφανίζει στην εφαρμογή.πρέπει να την συνδέσω με το i pay υποχρεωτικά; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλημέρα μόλις έβγαλα την κάρτα, την έβαλα ένα 50€ όμως δεν το εμφανίζει στην εφαρμογή.πρέπει να την συνδέσω με το i pay υποχρεωτικά; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι.. Διαφορετικά θα το βλέπεις από το i bank της εθνικής . MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Καλημέρα μόλις έβγαλα την κάρτα, την έβαλα ένα 50€ όμως δεν το εμφανίζει στην εφαρμογή.πρέπει να την συνδέσω με το i pay υποχρεωτικά; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπως είπε ο minotavros.Βασικά μέσα από την εφαρμογή της Cosmote το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις πόσα λεφτά έχεις μέσα,πόσα mb έχεις μαζέψει και να βάζεις τα mb σου για χρήση.Για όλα τα άλλα σε παραπέμπει στο ibank pay.Έχε υπόψιν επίσης,ότι τα mb δεν μπαίνουν κατευθείαν μετά από χρήση της prepaid,αλλά κάνουν κανά 24ωρο να μπουν στην εφαρμογή. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ωραία θα την συνδέσω, απλά έβαλα στο κατάστημα κατά την έκδοση και φαντάστηκα ότι θα φαίνεται αμέσως Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Στα 5ΜΒ/1€ πάλι, μην ξεχνιόμαστε. Και άλλο το πλήθος των ΜΒ που μπορούν να δοθούν για άλλα χρονικά διαστήματα από ό,τι ξεκίνησε πριν 1 χρόνο. ΜΗΝ ξεχνιόμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Καλημέρα, από την εφαρμογή της εθνικής μπορώ να φορτίσω δωρεάν την κάρτα; σε πιο μενού πηγαίνω; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Για δοκίμασε πληρωμές -> κάρτες -> πληρωμή άλλης κάρτας. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Για δοκίμασε πληρωμές -> κάρτες -> πληρωμή άλλης κάρτας. Sent from my SM-G930FΩραία, ευχαριστώ πολύ! Κάτι άλλο, χρειάζεται η εφαρμογή i bank πλέον; έχω και την go4more, την επίσημη και της prepaid. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Όχι δε χρειάζεται, εκτός αν θέλεις να βλέπεις το υπόλοιπο της κάρτας από την εφαρμογή της prepaid. MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 δες τον παρακατω σύνδεσμο Με το i-bank Pay μπορείς να στείλεις και να λάβεις χρήματα από τους φίλους στο Facebook ή τις επαφές του τηλεφωνικού σου καταλόγου. Έχεις Prepaid κάρτα της Εθνικής ή Cosmote Prepaid Mastercard; Τώρα μπορείς να συνδεθείς εύκολα και γρήγορα στην εφαρμογή i-bank Pay απλά εισάγοντας τον αριθμό μιας Prepaid κάρτας έκδοσης Εθνικής Τράπεζας ή της Cosmote Prepaid Mastercard. Συνδέσου και φόρτισε την προπληρωμένη κάρτα σου ή δες το ιστορικό των συναλλαγών σου μέσα από την εφαρμογή i-bank Pay. https://ibankpay.nbg.gr/iBankPay/el ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Αν ενεργοποιήσω παραπάνω πακέτα από την prepaid, μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης των MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Αν ενεργοποιήσω παραπάνω πακέτα από την prepaid, μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης των MB? Εμένα μου τα βγάζει χωριστά από τα υπόλοιπα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2018 Αν ενεργοποιήσω παραπάνω πακέτα από την prepaid, μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης των MB?Όχι. . MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Αυτό που θέλω να ρωτήσω (μπορεί να ρωτάω και βλακεια) είναι ότι αφού μπορούμε να κάνουμε ανάληψη σε οποιοδήποτε ATM εθνικής τράπεζας, μπορούμε να κάνουμε κατάθεση στο ATM και να μπουν τα λεφτά από κει; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Καλησπέρα παιδιά, Αυτό που θέλω να ρωτήσω (μπορεί να ρωτάω και βλακεια) είναι ότι αφού μπορούμε να κάνουμε ανάληψη σε οποιοδήποτε ATM εθνικής τράπεζας, μπορούμε να κάνουμε κατάθεση στο ATM και να μπουν τα λεφτά από κει; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ανάληψη δεν γίνεται λόγω capital controls. Κατάθεση γίνεται, κάνεις ουσιαστικά φόρτιση με τις ανάλογες χρεώσεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Όχι. . MI 5 using Tapatalk Τελικά μια χαρά μεταφέρονται τελικά τα ΜΒ του prepaid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Τελικά μια χαρά μεταφέρονται τελικά τα ΜΒ του prepaid.Που γράφει μέχρι πότε μεταφέρονται; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Τι εννοείται αν μεταφέρονται? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Τι εννοείται αν μεταφέρονται? Ενεργοποιώ σήμερα π.χ. πακέτο 1GB/7ημέρες. Αν την 6η μέρα μου έχουν περισσέψει 200MB από αυτό το πακετό και ενεργοποιήσω οποιοδήποτε από τα πακέτα της prepaid mastercard, θα προστεθούν τα MB στα παλιά και θα λήγουν όλα μαζί όταν λήγει το καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Ενεργοποιώ σήμερα π.χ. πακέτο 1GB/7ημέρες. Αν την 6η μέρα μου έχουν περισσέψει 200MB από αυτό το πακετό και ενεργοποιήσω οποιοδήποτε από τα πακέτα της prepaid mastercard, θα προστεθούν τα MB στα παλιά και θα λήγουν όλα μαζί όταν λήγει το καινούργιο.Ωραία! Δεν το γνώριζα αυτό Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_95 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Ανάληψη δεν γίνεται λόγω capital controls. Κατάθεση γίνεται, κάνεις ουσιαστικά φόρτιση με τις ανάλογες χρεώσεις. Δεν γίνεται ανάληψη λόγω CC; Αφού το γράφει στο site ότι γίνεται ανάληψη σε οποιοδήποτε ΑΤΜ εθνικής... Δεν έχω κάνει ανάληψη γιατί βάζω μικροποσα π.χ. 30 ευρώ, αλλά με την κατάθεση ισχύει το έχει δοκιμάσει κανένας και να του μπουν στην prepaid; Γιατί μια μέρα είδα κάτι σε προσφορά το βράδυ κατά τις 10 και ήθελα να το πάρω αλλά δεν είχα λεφτά μέσα! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Δεν γίνεται ανάληψη λόγω CC; Αφού το γράφει στο site ότι γίνεται ανάληψη σε οποιοδήποτε ΑΤΜ εθνικής... Δεν έχω κάνει ανάληψη γιατί βάζω μικροποσα π.χ. 30 ευρώ, αλλά με την κατάθεση ισχύει το έχει δοκιμάσει κανένας και να του μπουν στην prepaid; Γιατί μια μέρα είδα κάτι σε προσφορά το βράδυ κατά τις 10 και ήθελα να το πάρω αλλά δεν είχα λεφτά μέσα! Έχει αστεράκι που λέει «υπό τις ισχύουσες περιοριστικές διατάξεις στην κίνηση κεφαλαίων». Η κάρτα το επιτρέπει, όταν η νομοθεσία το αφήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts