Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ το μπαλκονι σου περνω και τηγανιζεις ψάρια και σου πεταω εναν κεφτε ευχαριστώ δεν καπνιζω.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τουρλουμπούκι πλοκαριά.

+ 1000

Πέστα βρε φίλε.

Μπράβο.

Είναι υποχρεωμένος βάση νόμου ο Κωτσος να σου πάει το χαλασμένο προϊόν στο σέρβις αφού το πας στο μαγαζί. Άλλο αν εμείς επιλέγουμε να το πάμε στο σέρβις για πιο γρήγορα

Όχι δε χρειάζεται σε κάθε αναβάθμιση factory reset. Που το λέει αυτό?

Πάρα πολλοί μέσα από εδώ εκφράζουν την πεποίθηση ότι μετά απο κάθε update για να λειτουργήσει σωστά το κινητό πρέπει να κάνεις Factory Reset !

Αυτό εννοούμε, απλα εγω επιλεγω να το κανω μόνος μου για καλύτερα και ταχυτερα αποτελεσματα.

Μιλαμε συγκεκριμενα για κινητα τηλεφωνα,τα ψυγεια που κολλανε?

Τωρα αν σε καποιον κανουν εντυπωση ολα αυτα ή δεν τα πιστευει για το κομματι των κινητων που μιλαμε,μπορειτε οπως ειπα πιο κατω να αγνοειστε το υπολοιπο σχολιο του Fulgore και του καθε συμφορουμιτη και να μιλησετε με τους αρμοδιους φορεις να σας τα επιβεβαιωσουν.

Mιλας για κινητα αλλα δε μπορει να γινεται εξαιρεση γιατι δεν πουλαει μονο κινητά γιαυτο αν σου χαλασει υποθετικα μιλαω το ψυγειο πληρωσε μεταφορικη να του το πας να σκασεις 50 ευρω να το στειλη αυτος στον πιτσο πχ και μετα αντε παλι να το παρεις απο κει επισκευασμενο αλλα 50 ευρω.

Παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο και λογικα. Το βασικό ειναι να μη μας χαλάσει τιποτα. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Δηλαδη ερχονται σπιτι αν σου χαλασει το ψυγειο η πλυντηριο εντος εγγυησης ο κωτσοβολος τα παμπλικ η μιντια μαρκετ η εξπερτ η ηλεκτραγορα ολα τα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων ανα την ελλαδα και τζαμπα; εφοσον υπαρχει εδω αντιπροσωπεια ετσι; θελετε και τα λετε η σας ξεφευγουν; για τιποτα σκρουτζομαγαζα να το καταλαβω που δουλευουν με κινα και δεν υπαρχει αντιπροσωπος ελλαδα. Απο το 1986 που ψωνιζω δεν το εχω ματαδει αλλα ξερω ειμαι κοροϊδο προφανως. :X

Γι'αυτό υπάρχει η εγγύηση για να σου στείλει η εκάστοτε εταιρεία τεχνικό στο σπίτι να στο φτιάξει. Για μικροσυσκευες όπως κονσόλες, τηλέφωνα ακόμα και τηλεοράσεις το πας, και ειναι υποχρεωμένοι να το στείλουν στο service, και πρέπει να σε ενημερώσουν για την βλάβη σε περίπτωση που δεν καλύπτεται από την εγγύηση, στο λέω επειδή το γνωρίζω καλά, αλλά ο χρόνος αναμονής είναι σχεδόν διπλάσιος από όταν θα το πας εσύ ο ίδιος απευθείας.

Edited by hotgr

οδηγο για downgrade από miui 9 σε miui 8 για το νοτε 4χ εχουμε; Ενος φίλου λεει οτι δεν ειναι καλη η νεα ρομ , ρουφαει πολυ μπαταρια.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μόλις αναβάθμισα σε 9.5.4.0 και θα τη λιώσω όλη μέρα αύριο να γράψω εντυπώσεις και κυρίως τι γίνεται με το battery drain

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

282a614d55f3982d2f8c93071b22035f.jpg

Εγω ειμαι ακομη με 9.2.1.0 τι γινεται ρε παιδια;Δεν εχει ερθει τιποτα στις ενημερωσεις,με global stable ειμαι.

Μόλις αναβάθμισα σε 9.5.4.0 και θα τη λιώσω όλη μέρα αύριο να γράψω εντυπώσεις και κυρίως τι γίνεται με το battery drain

Έχει βελτιωθεί πολύ η μπαταρία.

ποτε βγηκε καινουργια rom ?αφου δεν υπαρχει στο σαιτ της xioami

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2047052&extra=page%3D1&mobile=2

Είναι beta και την πήραν λίγοι

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Περιμένουμε με ανυπομονησία ειδικά για το battery drain.

Περιμένουμε με ανυπομονησία ειδικά για το battery drain.

Και εγώ με την 9.2.2.0 είμαι πάνω απο 1,5 μήνα τώρα και ανυπομονώ να βγει κάτι καινούργιο, διότι το Battery drain είναι πλέον οφθαλμοφανές ! Το κινητό εκεί που χαλαρά σου κράταγε 4-5 μέρες με πολύ χαλαρή χρήση, τώρα είσαι 1 μέρα κάτω, με την ίδια χρήση. Επίσης κατά την χρήση εφαρμογών η πτώση της μπαταρίας είναι πλέον ποιο γρήγορη και η μπαταρία....σα να ρουφιέται !!

Καλημερα! Ειναι πλεον σταθερη και διαθεσιμη σε ολους η 9.5

We're very excited to announce that MIUI 9.5 Global Stable ROM has started rolling out for Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Mi Max and Mi Max Prime. Many of you should be able to progressively receive the update over-the-air (OTA) on your phones via the Updater app. If you are using the above devices and haven't got the update, please don't worry, we will release the update to all users as soon as possible.

http://en.miui.com/thread-2069213-1-1.html

Μέχρι στιγμής αυτό που παρατήρησα ήδη είναι η σαφώς καλύτερη διαχείριση μνήμης ( έπαιζα στα 500-700 και τώρα πήγα πάλι στο 1.2) και ότι επιτέλους όλη νύχτα το κινητό μετά 9 ώρες έχασε μόλις 1%... Για να δούμε στο κλείσιμο των 24 ωρών πως θα πάει.

Επίσης έπεσε βελτίωση στη notification bar ,στη διαχείριση δηλαδή των μηνυμάτων απευθείας από αυτήν.

@mantilas εγώ την κατέβασα,δεν την πήρα ΟΤΑ. Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος Μαρτίου που θα δωθεί ΟΤΑ στείλε μου pm

Θα περιμένω καλύτερα ΟΤΑ. Ευχαριστώ παντως φιλε. Πριν την κατεβασω κανω factory reset η αφου την κατεβασω και την περασω;Σκέφτομαι το factory reset για καλύτερα.

Θα περιμένω καλύτερα ΟΤΑ. Ευχαριστώ παντως φιλε. Πριν την κατεβασω κανω factory reset η αφου την κατεβασω και την περασω;Σκέφτομαι το factory reset για καλύτερα.
Αν μπορείς καλό θα είναι... Αν όχι μην αγχώνεσαι, μια χαρά θα δουλέψει. Εγώ ποτέ εδώ και ένα χρόνο δεν το έχω κάνει επαναφορά σε καμία αναβάθμιση και δουλεύει άψογα. Επίσημα ενημέρωσε η Xiaomi ότι μέχρι τέλους Μαρτίου θα περάσει η OTA

Μέχρι στιγμής αυτό που παρατήρησα ήδη είναι η σαφώς καλύτερη διαχείριση μνήμης ( έπαιζα στα 500-700 και τώρα πήγα πάλι στο 1.2) και ότι επιτέλους όλη νύχτα το κινητό μετά 9 ώρες έχασε μόλις 1%... Για να δούμε στο κλείσιμο των 24 ωρών πως θα πάει.

Επίσης έπεσε βελτίωση στη notification bar ,στη διαχείριση δηλαδή των μηνυμάτων απευθείας από αυτήν.

@mantilas εγώ την κατέβασα,δεν την πήρα ΟΤΑ. Αν δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τέλος Μαρτίου που θα δωθεί ΟΤΑ στείλε μου pm

Εμ έτσι πες ψαχνω και γω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν χρειαζεται εργοστασιακο μηδενισμο μετα απο ληψη απο ΟΤΑ εγω δεν εχω κανει ποτε σε κανενα κινητο ασε να λενε. :lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Μπορει καποιος να μου θυμησει τον τροπον να περασω απο την stable στην dev?

Πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα το τηλ μου?

Λογικα θα πρεπει να εχω κανει backup γιατι θα χαθουν ολα αν θυμαμαι καλα.

Εχω προβλημα με την μπαταρια δεν μου βγαζει ουτε 2 μερες και εχω διαβασει εδω πως στις dev τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα.

Καθε βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Σε αλλο android όταν σε παίρνουν βγαίνει η φωτο του άλλου μεγάλη. Εδω βγαίνει μικρογραφία. Έτσι είναι?

Μπορει καποιος να μου θυμησει τον τροπον να περασω απο την stable στην dev?

Πρεπει να ξεκλειδωσω πρωτα το τηλ μου?

Λογικα θα πρεπει να εχω κανει backup γιατι θα χαθουν ολα αν θυμαμαι καλα.

Εχω προβλημα με την μπαταρια δεν μου βγαζει ουτε 2 μερες και εχω διαβασει εδω πως στις dev τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα.

Καθε βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω εκ των προτερων....

Θα την περασεις μέσου updater. Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις bootloader. http://en.miui.com/a-232.html

Να πάρεις backup θα κάνει factory reset

Redmi n3pro

Τελικά ρε παιδιά θα πει κανείς υπεύθυνα καμμιά φορά, χρειάζεται Factory Reset πρίν ή μετά απο κάθε νέα OTA ROM ή Όχι ?

Γιατί θα μας τρελάνετε εδώ με τα όσα γράφονται !!

Τελικά ρε παιδιά θα πει κανείς υπεύθυνα καμμιά φορά, χρειάζεται Factory Reset πρίν ή μετά απο κάθε νέα OTA ROM ή Όχι ?

Γιατί θα μας τρελάνετε εδώ με τα όσα γράφονται !!

με ΟΤΑ δεν χρειάζεται.... τέλος!!!!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)