Jump to content

mrmatchris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mrmatchris

  1. Λοιπόν να πω και εγώ την εμπειρία μου μιας και μου ήρθε και μένα η περιβόητη...11. Θα συμφωνήσω ότι το τηλέφωνο είναι ακριβώς το ίδιο όπως είπε και ένας άλλος φίλος πιο πριν και πως να μην είναι άλλωστε, αφού φοράει την ίδια έκδοση android 7, οπότε απλά η MIUI 11, έρχεται να προσθέσει ελάχιστες πινελιές ως facelifting, που απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις νέο τηλέφωνο ! Μπουρμ******λα έχεις, μην ξεγελιόμαστε παιδιά.... Το τηλ. είναι ακριβώς το ίδιο με πριν, με ελάχιστες αλλαγές καλαισθησίας ή ψιλορυθμίσεις, τίποτα σοβαρό δηλ. ! Αντιθέτως πολύ θα βρουν ενοχλητικό ότι κάποια πραγματάκια που είχαν με την 10, τώρα απλά έχουν εξαφανιστεί, όπως π.χ. η ηχητική ειδοποίηση ανά λεπτό κλήσης κ.α... Τώρα στο θέμα της μπαταρίας, μπορώ να πω ότι είδα μια ελάχιστη βελτίωση προς το καλύτερο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται ότι μετά την εγκατάσταση της ROM, έκανα Factory Default, οπότε ότι σαχλαμάρες και σκουπίδια είχα μαζέψει που κάνανε drain, αυτά απλά εξαφανίστηκαν και το τηλ. "έστρωσε" ! Πάντα παιδιά όταν παίρνετε μια καινούργια ROM, να ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής, το Factory default, ίσως είναι μονόδρομος... Εκεί που κυριολεκτικά μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως, είναι το MI MAIL, όπου η εν λόγω εφαρμογή της ΧΙΑΟΜΙ, κάνει συγχρονισμό με τους Servers των mail accounts σου, την 1η φορά χωρίς πρόβλημα, στη συνέχεια όμως όποτε του καπνίσει... Συνέχεια μου βγάζει ότι λήξαν τα διαπιστευτήρια των λογαριασμών μου, σε άσχετο χρόνο, και μετά πάλι τελείως στα ξαφνικά μπορεί να το δεις να συγχρονίζεται... Άλλα ντ' άλλων δηλαδή !!! Αν δεν είναι αυτό bug τότε πιθανών εγώ κάτι κάνω λάθος, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΥΣΗ, θα του ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να μου ρίξει τα φώτα του !! Αυτά από εμένα και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!
  2. Ρε σεις, μην ακούμε βλακείες... Εδώ και καιρό η ΧΙΑΟΜΙ έχει ανακοινώσει ότι οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Miui 11 και που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν ακόμα λαμβάνοντας περαιτέρω υποστήριξη είναι οι παρακάτω. Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Miui 11 και ανήκουν στην σειρά Mi είναι οι παρακάτω. Mi 9, Mi 8, Mi 8 SE, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi 6, Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mix Mix 2, Mi Mix, Mi Note 3, Mi Note 2 Mi Max 3 Mi Max 2, Mi Max, Mi Play, Mi 6Χ Mi 5c, Mi 5Χ, Mi 5s, Mi 5s Plus Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Miui 11 και ανήκουν στην σειρά RedMi είναι οι παρακάτω. RedMi Note 7, RedMi Note 6/Pro, RedMi Note 5/Pro, RedMi Note 5Α, RedMi Note 4, RedMi Note 4X, RedMi 6, RedMi 6Α, RedMi 6 Pro, RedMi 5, RedMi 5Α, RedMi 5 Plus, RedMi 4, RedMi 4Α, RedMi 4Χ, RedMi 3s, RedMi 3Χ, RedMi S2 Δεν θα λάβουν αναβάθμιση σε Miui 11 τα: Mi 5, Mi 4, Mi 4S, Mi 4C και RedMi 3 Pro, αφού όπως είναι γνωστό έχει σταματήσει εδώ και καιρό η Xiaomi να τα υποστηρίζει με αναβαθμίσεις.
  3. Κοίτα, στο παρελθόν μετά την εγκατάσταση έμενε για λίγο διάστημα (δεν θυμάμαι για πόσο) και μετά έχεις δίκιο διαγραφόταν ! Τώρα, έχω βάλει την τελευταία ROM απο την 1η μέρα που βγήκε OTA και μέχρι πριν λίγο που έλεγξα, ακόμα υπάρχει ! Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα του τι συμβαίνει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ROM υπάρχει στο κινητό σου και ακόμα και αν ισχύει τα όσα λέμε περί αυτόματης διαγραφής, μπορείς, μέχρι να γίνει αυτό, να της κάνεις μια κόπια και να την μετακομίσεις σε κάποια άλλη θέση, οπότε την έχεις για όποτε την χρειαστείς !
  4. Αφού άμα την κατεβάσεις μια φορά σώζεται στον φάκελο "downloaded_rom" στο κινητό σου ! Άρα ήδη υπάρχει, άρα την έχεις ! Για ποιο λόγο να θες να ξανακατεβάσεις κάτι που έχεις ?
  5. Πόσο ηλίθια σκέψη.... Σαίνια προγραμματιστές !!
  6. Εγώ στην "Ενημέρωση συστήματος", όταν πατώ τις 3 τελείες πάνω δεξιά, μου βγάζει την επιλογή "Λήψη τελευταίου πακέτου", μεταξύ άλλων, και όταν πατήσω εκεί αρχίζει να κατεβάζει κάποιου είδους αναβάθμιση, γιατί βλέπω την μπάρα των λήψεων να φορτώνει 1% κλπ... ! Όταν ΔΕΝ πατήσω όμως τις 3 τελείες να μπω σε αυτό το μενού, αλλά πατήσω κατευθείαν κάτω στον "Έλεγχο για ενημερώσεις", μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό που κατεβάζει την 1η φορά και που αδυνατεί να βρει την 2η ?
  7. ΟΚ, βρήκα τι εννοείς με το λουκέτο. Να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα προσέξει ότι υπήρχε πάνω στο εικονίδιο. Να είσαι καλά για την βοήθεια. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως τώρα γνωρίζει κάποιος, γιατί ενώ φορτίζει το κινητό στην οθόνη κλειδώματος, δεν μου δείχνει πλέον πόση ώρα απομένει μέχρι την πλήρη φόρτιση? Είναι κάποια ρύθμιση απο κάπου που δεν έχω κάνει? Με την προηγούμενη ΡΟΜ αυτό το έβλεπα...
  8. Εγώ έχω βολευτεί με τις θήκες της Nillkin Flip Case, όπως επίσης και tenderred glass της ίδιας εταιρείας. Νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά απο άποψη ποιότητας και αντοχής στο χρόνο. Να τονίσω ότι ταυτόχρονα είχα παραγγείλει και την γνήσια της XIAOMI, την οποία όμως την έβαλα στην άκρη, συγκρόνοντάς την με αυτήν της Nillkin. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν καταλαβαίνω που είναι αυτό το χαρακτηριστικό λουκέτο που λες ! Μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία ?
  9. Έχω παρατηρήσει ότι μετά την αναβάθμιση σε 10 stable, όταν έχω κάποιες εφαρμογές ανοικτές και πατάω το κουμπί αριστερά με τις 3 γραμμές για να τις κλείσω ομαδικά, όταν πατάω στην οθόνη το (Χ), αυτές φαίνονται φαινομενικά ότι κλείνουν, αλλά σε επανάληψη της διαδικασίας στο καπάκι, τα εικονίδια των εφαρμογών ακόμα εμφανίζονται ενεργά στην οθόνη. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει το πρόβλημα αυτό ?
  10. δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις-> Μπαταρία και απόδοση-> κατανάλωση μπαταρίας->(πάνω δεξιά το γρανάζι) και δες αν η 1η επιλογη "Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής όταν η συσκευή είναι κλειστή" είναι στη ρύθμιση "Ποτέ". Αν είναι σε 5, 10, 30 λεπτά, αυτό λογικά σου δημιουργεί το πρόβλημα ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκίμασε να πας και εσύ στις ρυθμίσεις-> Μπαταρία και απόδοση->επιλογή εφαρμογών και στις εφαρμογές κάτω απο την ομπρέλα "προσαρμογη", λογικά θα βρεις και αυτήν που χρησιμοποιείς για το Gps σου. Πάτα στο εικονίδιο να την ανοίξεις και τσέκαρε αν οι ρυθμίσεις παρασκηνίου είναι "χωρίς περιορισμούς". Επίσης, αφού κάνεις το παραπάνω, πήγαινε και στην ενεργοποίηση του εικονιδίου του GPS, πάτα το για 2'' για να μπεις στις ρυθμίσεις και έλεγξε ότι η "λειτουργία τοποθεσίας" είναι στην θέση "υψηλή ακρίβεια" και ΟΧΙ στο "εξοικονόμιση μπαταρίας". Πιθανών κάποιο απο τα δύο σου δημιουργούσε το πρόβλημα ! Δες το και πες μας...
  11. Πόσα ξέρεις εσύ, ώχου το...πόσα ξέρεις ! Καλά, αδερφέ...κάτσε να διερωτάσαι λοιπόν γιατί έχεις drain στην μπαταρία σου ! Καλό βράδυ και καλή τύχη...
  12. Όχι φίλε μου. Αν με την ίδια ROM εσύ έχεις 5 εφαρμογές και εγώ αλλες 5, αλλά οι δικές σου απλά υπάρχουν και δεν απαιτούν να τρέχουν στο παρασκήνιο την λειτουργία του επεξεργαστή, το δίκτυο για ενημέρωση δεδομένων κλπ, κλπ.... (καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ...), ενώ οι δικές μου όλα τα προαναφερόμενα, είναι λογικό και επόμενο, εμένα να κρατάει 8 ώρες και λιγότερο (άσχετα με το SOT) ενώ εσένα 10+ ώρες. Ρε παιδιά, θα το πω και θα συνεχίσω να το ξαναλέω, Για να βγάλετε συμπεράσματα αν το κινητό σας έχει πρόβλημα ή όχι σε σχέση με άλλη όμοια συσκευή, απλά κάντε του ένα Factory Reset, μην του πετάξετε τίποτα 3ες εφαρμογές ή δικά σας "σκουπίδια" και μετρήστε το έτσι, με την δεύτερη συσκευή δίπλα δίπλα. Αν η σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις όμοιες συσκευές (και απείραχτες) είναι ανομοιογενής, τότε υπάρχει λόγος περαιτέρω ψαξίματος και ανησυχίας ! Οτιδήποτε άλλο, είναι κουβέντες του καφενείου και απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε... Υ.Γ.: Και ακόμα καλύτερα να έχετε αφήσει το κινητό με την μαμίσια ROM και να μην έχετε βάλει κάποια DEV ROM και μετά να κλαίγεστε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες τα ρε δικέ μου.... Άμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα τα αυτονόητα, τι να πούμε περαιτέρω !!
  13. Να κοιτάξεις και τους δείκτες SAR !!
  14. Ρε παιδιά τι κόλλημα έχετε πάθει με την μπαταρία ? Το πόσο κρατάει στον κάθε έναν, είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό ! Αν το κινητό το ξεσκίζεις δε θα σου βγάλει ούτε μέρα, αν είσαι νορμάλ, θα σου βγάλει 1μιση άντε 2 μέρες. Αν το αφήνεις και σε αφήνει στην ησυχία του και υπό άλλες προϋποθέσεις (1 κάρτα SIM και όλες τις λοιπές κεραίες κλειστές, θα σε πάει και 3 μέρες στο χαλαρό μπορεί και παραπάνω... Τόσο μυαλό θέλει για να δει κανείς τα αυτονόητα ??
  15. Εγώ που είμαι με Snapdragon 625 και Redmi Note 4 (Global B20) Version, έχω την stable MIUI 9.6.2.0, για να έχεις τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων ανα εφαρμογή, πας στις ρυθμίσεις---->Χρήση δεδομένων. Εκεί μέσα μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο ως προς το ποια SIM και δεδομένα αυτής θα έχει πρόσβαση η κάθε εφαρμογή ! Εξαιρετικό εργαλείο θα έλεγα, με έχει βγάλει απο πολλές κακοτοπιές !
  16. Μαζί δεν πάνε αυτά? Εννοώ το MIUI 10 δεν βασίζεται στην Oreo έκδοση του Android ?
  17. Τελικά γνωρίζει κανείς αν το τηλέφωνο θα αναβαθμιστεί σε Oreo και MIUI 10 , ή τσάμπα περιμένουμε ?
  18. Να συμπληρώσω εγώ ότι η Infoquest το Redmi Note 4 Global Edition με snapdragon 625 και την 800αρα (Β20), το ονομάζει ως Redmi Note 4Χ. Αυτά τα οποία λες, να ξεκαθαρίσουμε ότι αφορούν για αγορές απο σκρουτζομάγαζα ή απ' ευθείας απο το εξωτερικό !
  19. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη θήκη που μπορείς να βρεις για το κινητό είναι αυτή της Nillkin, αλλά προσοχή να διαλέξεις για το XIAOMI REDMI NOTE 4X και ΟΧΙ για το XIAOMI REDMI NOTE 4 το οποίο η πλειοψηφία μας έχουμε. Αν πάρεις για το XIAOMI REDMI NOTE 4 να είσαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα σου δουλέψει διότι η θέση του μαγνήτη που ρυθμίζει την λειτουργία που αναφέρεις βρίσκεται ελαφρώς σε διαφορετικό σημείο. Η Θήκη της Nillikin σε ποιότητα και ευχρηστία είναι ακόμα καλύτερη και απο την γνήσια που δίνει η ίδια η ΧΙΑΟΜΙ την οποία επίσης έχω, αλλά την παρόπλισα, διότι δεν μου άρεσε σαν design ! Αν ψάξεις απο ebay κλπ θα την βρείς γύρω στα 5€, αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις 1 μήνα το λιγότερο. Απο Ελλάδα θα την βρεις επίσης απο τα skroutzoμάγαζα, αλλά σε 2πλάσια τουλάχιστον τιμή. Η επιλογή είναι καθαρά δική σου, στο πόσο είσαι διατεθημένος να περιμένεις ή όχι !
  20. 5€ περίπου κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά απο e-bay ! Δες εδώ: https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Original+Nillkin+Sparkle+Leather+Flip+Slim+Case+Cover+For+Xiaomi+Redmi+Note+4X&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XNILLKIN+Sparkle+Flip+.TRS0&_nkw=NILLKIN+Sparkle+Flip+For+Xiaomi+Redmi+Note+4X&_sacat=0 Εγώ την πήρα απο αυτόν: https://www.ebay.com/itm/NILLKIN-Sparkle-Flip-Visual-Window-Leather-Cases-Covers-For-XIAOMI-RedMi-Note-4X/192413306528?hash=item2cccba0ea0:m:m16tcqNUwZkjCd-i0M-JC-g Για κάποιον που μπορεί να περιμένει κατά την γνώμη μου παίρνει την κορυφαία θήκη προστασίας για το κινητό του. Μόνο προϊόντα Nillkin μάγκες και μην το ψάχνεται περαιτέρω... Απλά προσοχή πρέπει να είναι για το 4Χ, άσχετα αν στην Global Version (B20), σου γράφει στο κουτί και το τηλέφωνο στα χαρακτηριστικά ότι έχεις την 4 έκδοση !
  21. Έχω την ίδια και θα έλεγα ότι υπερτερεί ακόμα και απο την γνήσια της XIAOMI την οποία επίσης έχω. Πάρε την άφοβα και δεν θα το μετανιώσεις! Το θέμα είναι ότι αν την πάρεις απο Ελλάδα θα την πληρώσεις 2πλάσια τιμή απο ότι αν την πάρεις απο ebay, από όπου την πήρα εγώ σχεδόν στην μισή τιμή ! Αν θες να περιμένεις και να γλιτώσεις χρήματα κάντο, αλλιώς η Ελλάδα είναι μονόδρομος. Βασικά όλα τα προϊόντα της NILLKΙΝ είναι κορυφαίας ποιότητας, ακόμα και το Temperred Glass το οποίο επίσης αγόρασα για το εν λόγω κινητό.
  22. Εμένα το συγκεκριμένο είδος γυαλιού μου το είχαν στείλει δώρο με την αγορά του κινητού. Το μόνο του θετικό είναι ότι απο όλα όσα έχω δοκιμάσει (Temperred glass), αυτό είναι το μοναδικό που εφαρμόζει απο άκρη σε άκρη, δηλ. 100% καλύπτει την οθόνη του κινητού και για κάποιον που δεν γνωρίζει, δεν θα το καταλάβει ότι φοράς Temperred Glass. Τα αρνητικά του είναι ότι επειδή έχει μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω, κρύβει ελάχιστα (αλλά τις κρύβει), τις φωτεινές ενδείξεις των κουπιών και των φωτιστικών LED του κινητού, στο κάτω και στο πάνω μέρος της οθόνης αντίστοιχα, πράγμα του οποίο εμένα προσωπικά με ενοχλούσε. Επίσης επειδή η οθόνη είναι όπως γνωρίζετε όλοι σας ελαφρώς κυρτή, αυτό αφήνει προς το κέντρο του κινητού ένα αποτύπωμα και αυτό εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι για να "κάτσει" το τζαμάκι στο κινητό, κόλλα προσαρμογής έχουν βάλει μόνο κάτω απο το μαύρο πλαίσιο του τζαμιού, στις άκρες γύρω γύρω, ενώ όλο το υπόλοιπο τζαμάκι στο διάφανο κομματι είναι "καθαρό". Αυτό ελαφρά "κουρμπάρει" τα γυαλί προς τα έξω, με αποτέλεσμα να φαίνεται αυτό το αποτύπωμα στο κέντρο, το οποίο διακρίνεται μόνο όταν η οθόνη του κινητού είναι σβηστή. Τέλος, οφείλω να ομολογήσω ότι υπάρχει ένα θέμα με τις δαχτυλιές, οι οποίες τραβιώνται σα μαγνήτης και για να βγουν, θέλουν πολύ τρίψιμο και υπομονή. Πολυ σπαστικό αυτό. Δεν είναι ότι καλύτερο για όσους θέλουν την οθόνη τους να είναι "καθρέφτης". Ότι και να κάνεις, όσο και να προσέξεις, οι δαχτυλιές εμφανίζονται σε χρόνο dt. Για όλα τα παραπάνω, που εμένα με ενοχλούσαν αρκετά..., σύντομα το πέταξα και στράφηκα σε άλλη λύση. Για την ώρα έχω προτιμήσει Τζάμι και θήκη της Nillkin απο την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Για την θήκη δεν το συζυτώ καθόλου. Επείδή αγορασα και την γνήσια της XIAOMI, η Nillkin υπερτερεί κατά πολύ, τώρα όσον αφορά το τζαμάκι, να τονίσω ότι καλύπτει το 95% της οθόνης, αν το βάλεις προσεχτικά περιορίζεις τελείως το "άσπρο" σημαδάκι δεξιά και αριστερά στις άκρες λόγω της κυρτότητας της οθόνης. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο πάνω και κάτω. Έχω πάρει υποτίθεται τζαμάκι με κύρτωση στις άκρες, αλλά σε σχέση με άλλα της ίδιας εταιρίας χωρίς, δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά. Εμπας περιπτώσει, αυτό που χρησιμοποιώ τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος, όσον αφορά την ποιότητα (δαχτυλιές κλπ...αποτελούν παρελθόν), και αν εξαιρέσεις μερικά mm ασπρίλας (επειδή δεν κάθετε σωστά) λίγο στην πάνω και στην κάτω όπως προείπα, λόγω κυρτότητας, όλα τα υπόλοιπα είναι κομπλέ. Αυτά και ελπίζω να βοήθησα....
  23. και εγω μιας και το λέτε το κοίταξα και στο δικό μου το android φαίνεται να καταναλώνει περί του 25-28% της ενέργειας της μπαταρίας. Του έκανα μια επανεκκίνηση και στο καπάκι το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 45%. Μετά απο λίγο κατέβηκε στο 34% και ευελπιστώ ότι με το πέρασμα των λεπτών θα ξαναπάει στο 25% περίπου. Αλλα σε καμμία περίπτωση δεν πέφτει κάτω απο εκεί, όπως ένας φίλος παραπάνω είπε για 12-13%, με τη χρήση κάπαιας εφαρμογής..... Το τι γινόταν με τις 1ες ROM όσον αφορά αυτόν τον τομέα δεν έχω ιδέα διότι τότε δεν έμπαινα σε διαδικασία να βλέπω αυτούς τους δείκτες, παρά μόνο μετά την την 9.2.0 όπου άρχισαν και όλα τα ευτράπελα με την μπαταρία. Στο σημείο αυτό να τονίσω ότι δεν ξέρω μήπως εγώ δεν κάνω κάτι σωστά, και το λέω αυτό διότι δεν έχω κανένα σενάριο εξοικονόμισης ενέργειας ανοικτό και ενεργοποιημένο, ούτε έχω, αυτόματα το κινητό να κλείνει εφαρμογές που είναι σε αδράνεια στο παρασκήνιο. Τα λεγόμενά μου είναι με βάσει πως είχα συνηθίσει να δουλεύω το κινητό με το που το πήρα. Να τονίσω επίσης ότι με πλήρης φόρτιση το βράδυ στο 98%, και όλα κλειστά εκτός το GSM το πρωί το βλέπω και έχει κατέβει στο 91%, ενώ με τα ίδια δεδομένα στην αρχή ζήτημα να μου έπεφτε το βράδυ 1-2%. Απο κει και πέρα όλη τη διάρκεια της μέρα πηγαίνει απο το 91% στο 83% περίπου και επι συνολου με την ελαφριά χρήση που του κάνω εγώ θα μου την παλέψει γύρω στις 3 μέρες για να φτάσει στο 20%, ενώ παλαιότερα άνετα έφτανα περί τις 5 μέρες ! Τώρα αν βγάλω τις 3 μέρες θεωρούμμαι πολύ τυχερός !! Αν έχετε κάτι επι των λεγομένων μου να μου πείτε ρίχτε το.... Τι στο καλό συμβαίνει?
  24. Εγώ μέχι στιγμής έχω παρατηρήσει να αφήνεται ελεύθερη περισσότερη μνήμη, αλλά όσον αφορά την διαχείριση ενέργειας της μπαταρίας, θα έλεγα στα ίδια επίπεδα! Εκεί δεν έχω δει κάποια ιδιαίτερη βελτίωση.
  25. Τελικά ρε παιδιά θα πει κανείς υπεύθυνα καμμιά φορά, χρειάζεται Factory Reset πρίν ή μετά απο κάθε νέα OTA ROM ή Όχι ? Γιατί θα μας τρελάνετε εδώ με τα όσα γράφονται !!
×
×
  • Create New...