Jump to content

mrmatchris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mrmatchris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν να πω και εγώ την εμπειρία μου μιας και μου ήρθε και μένα η περιβόητη...11. Θα συμφωνήσω ότι το τηλέφωνο είναι ακριβώς το ίδιο όπως είπε και ένας άλλος φίλος πιο πριν και πως να μην είναι άλλωστε, αφού φοράει την ίδια έκδοση android 7, οπότε απλά η MIUI 11, έρχεται να προσθέσει ελάχιστες πινελιές ως facelifting, που απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι έχεις νέο τηλέφωνο ! Μπουρμ******λα έχεις, μην ξεγελιόμαστε παιδιά.... Το τηλ. είναι ακριβώς το ίδιο με πριν, με ελάχιστες αλλαγές καλαισθησίας ή ψιλορυθμίσεις, τίποτα σοβαρό δηλ. ! Αντιθέτως πολύ θα βρουν ενοχλητικό ότι κάποια πραγματάκια που είχαν με την 10, τώρα απλά έχουν εξαφανιστεί, όπως π.χ. η ηχητική ειδοποίηση ανά λεπτό κλήσης κ.α... Τώρα στο θέμα της μπαταρίας, μπορώ να πω ότι είδα μια ελάχιστη βελτίωση προς το καλύτερο, αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται ότι μετά την εγκατάσταση της ROM, έκανα Factory Default, οπότε ότι σαχλαμάρες και σκουπίδια είχα μαζέψει που κάνανε drain, αυτά απλά εξαφανίστηκαν και το τηλ. "έστρωσε" ! Πάντα παιδιά όταν παίρνετε μια καινούργια ROM, να ξέρετε ότι τις περισσότερες φορές για την εύρυθμη λειτουργία της συσκευής, το Factory default, ίσως είναι μονόδρομος... Εκεί που κυριολεκτικά μου έχει σπάσει τα νεύρα όμως, είναι το MI MAIL, όπου η εν λόγω εφαρμογή της ΧΙΑΟΜΙ, κάνει συγχρονισμό με τους Servers των mail accounts σου, την 1η φορά χωρίς πρόβλημα, στη συνέχεια όμως όποτε του καπνίσει... Συνέχεια μου βγάζει ότι λήξαν τα διαπιστευτήρια των λογαριασμών μου, σε άσχετο χρόνο, και μετά πάλι τελείως στα ξαφνικά μπορεί να το δεις να συγχρονίζεται... Άλλα ντ' άλλων δηλαδή !!! Αν δεν είναι αυτό bug τότε πιθανών εγώ κάτι κάνω λάθος, ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΥΣΗ, θα του ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε να μου ρίξει τα φώτα του !! Αυτά από εμένα και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!
  2. Ρε σεις, μην ακούμε βλακείες... Εδώ και καιρό η ΧΙΑΟΜΙ έχει ανακοινώσει ότι οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Miui 11 και που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν ακόμα λαμβάνοντας περαιτέρω υποστήριξη είναι οι παρακάτω. Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Miui 11 και ανήκουν στην σειρά Mi είναι οι παρακάτω. Mi 9, Mi 8, Mi 8 SE, Mi 8 Pro, Mi 8 Explorer Edition, Mi 6, Mi Mix 3, Mi Mix 2s, Mix Mix 2, Mi Mix, Mi Note 3, Mi Note 2 Mi Max 3 Mi Max 2, Mi Max, Mi Play, Mi 6Χ Mi 5c, Mi 5Χ, Mi 5s, Mi 5s Plus Οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Miui 11 και ανήκουν στην σειρά RedMi είναι οι παρακάτω. RedMi Note 7, RedMi Note 6/Pro, RedMi Note 5/Pro, RedMi Note 5Α, RedMi Note 4, RedMi Note 4X, RedMi 6, RedMi 6Α, RedMi 6 Pro, RedMi 5, RedMi 5Α, RedMi 5 Plus, RedMi 4, RedMi 4Α, RedMi 4Χ, RedMi 3s, RedMi 3Χ, RedMi S2 Δεν θα λάβουν αναβάθμιση σε Miui 11 τα: Mi 5, Mi 4, Mi 4S, Mi 4C και RedMi 3 Pro, αφού όπως είναι γνωστό έχει σταματήσει εδώ και καιρό η Xiaomi να τα υποστηρίζει με αναβαθμίσεις.
  3. Κοίτα, στο παρελθόν μετά την εγκατάσταση έμενε για λίγο διάστημα (δεν θυμάμαι για πόσο) και μετά έχεις δίκιο διαγραφόταν ! Τώρα, έχω βάλει την τελευταία ROM απο την 1η μέρα που βγήκε OTA και μέχρι πριν λίγο που έλεγξα, ακόμα υπάρχει ! Παρόλα αυτά, ανεξάρτητα του τι συμβαίνει, αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ROM υπάρχει στο κινητό σου και ακόμα και αν ισχύει τα όσα λέμε περί αυτόματης διαγραφής, μπορείς, μέχρι να γίνει αυτό, να της κάνεις μια κόπια και να την μετακομίσεις σε κάποια άλλη θέση, οπότε την έχεις για όποτε την χρειαστείς !
  4. Αφού άμα την κατεβάσεις μια φορά σώζεται στον φάκελο "downloaded_rom" στο κινητό σου ! Άρα ήδη υπάρχει, άρα την έχεις ! Για ποιο λόγο να θες να ξανακατεβάσεις κάτι που έχεις ?
  5. Πόσο ηλίθια σκέψη.... Σαίνια προγραμματιστές !!
  6. Εγώ στην "Ενημέρωση συστήματος", όταν πατώ τις 3 τελείες πάνω δεξιά, μου βγάζει την επιλογή "Λήψη τελευταίου πακέτου", μεταξύ άλλων, και όταν πατήσω εκεί αρχίζει να κατεβάζει κάποιου είδους αναβάθμιση, γιατί βλέπω την μπάρα των λήψεων να φορτώνει 1% κλπ... ! Όταν ΔΕΝ πατήσω όμως τις 3 τελείες να μπω σε αυτό το μενού, αλλά πατήσω κατευθείαν κάτω στον "Έλεγχο για ενημερώσεις", μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό που κατεβάζει την 1η φορά και που αδυνατεί να βρει την 2η ?
  7. ΟΚ, βρήκα τι εννοείς με το λουκέτο. Να είμαι ειλικρινής, δεν το είχα προσέξει ότι υπήρχε πάνω στο εικονίδιο. Να είσαι καλά για την βοήθεια. ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως τώρα γνωρίζει κάποιος, γιατί ενώ φορτίζει το κινητό στην οθόνη κλειδώματος, δεν μου δείχνει πλέον πόση ώρα απομένει μέχρι την πλήρη φόρτιση? Είναι κάποια ρύθμιση απο κάπου που δεν έχω κάνει? Με την προηγούμενη ΡΟΜ αυτό το έβλεπα...
  8. Εγώ έχω βολευτεί με τις θήκες της Nillkin Flip Case, όπως επίσης και tenderred glass της ίδιας εταιρείας. Νομίζω ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά απο άποψη ποιότητας και αντοχής στο χρόνο. Να τονίσω ότι ταυτόχρονα είχα παραγγείλει και την γνήσια της XIAOMI, την οποία όμως την έβαλα στην άκρη, συγκρόνοντάς την με αυτήν της Nillkin. ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν καταλαβαίνω που είναι αυτό το χαρακτηριστικό λουκέτο που λες ! Μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία ?
  9. Έχω παρατηρήσει ότι μετά την αναβάθμιση σε 10 stable, όταν έχω κάποιες εφαρμογές ανοικτές και πατάω το κουμπί αριστερά με τις 3 γραμμές για να τις κλείσω ομαδικά, όταν πατάω στην οθόνη το (Χ), αυτές φαίνονται φαινομενικά ότι κλείνουν, αλλά σε επανάληψη της διαδικασίας στο καπάκι, τα εικονίδια των εφαρμογών ακόμα εμφανίζονται ενεργά στην οθόνη. Έχει κάποιος άλλος παρατηρήσει το πρόβλημα αυτό ?
  10. δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις-> Μπαταρία και απόδοση-> κατανάλωση μπαταρίας->(πάνω δεξιά το γρανάζι) και δες αν η 1η επιλογη "Απενεργοποίηση δεδομένων κινητής όταν η συσκευή είναι κλειστή" είναι στη ρύθμιση "Ποτέ". Αν είναι σε 5, 10, 30 λεπτά, αυτό λογικά σου δημιουργεί το πρόβλημα ! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκίμασε να πας και εσύ στις ρυθμίσεις-> Μπαταρία και απόδοση->επιλογή εφαρμογών και στις εφαρμογές κάτω απο την ομπρέλα "προσαρμογη", λογικά θα βρεις και αυτήν που χρησιμοποιείς για το Gps σου. Πάτα στο εικονίδιο να την ανοίξεις και τσέκαρε αν οι ρυθμίσεις παρασκηνίου είναι "χωρίς περιορισμούς". Επίσης, αφού κάνεις το παραπάνω, πήγαινε και στην ενεργοποίηση του εικονιδίου του GPS, πάτα το για 2'' για να μπεις στις ρυθμίσεις και έλεγξε ότι η "λειτουργία τοποθεσίας" είναι στην θέση "υψηλή ακρίβεια" και ΟΧΙ στο "εξοικονόμιση μπαταρίας". Πιθανών κάποιο απο τα δύο σου δημιουργούσε το πρόβλημα ! Δες το και πες μας...
  11. Πόσα ξέρεις εσύ, ώχου το...πόσα ξέρεις ! Καλά, αδερφέ...κάτσε να διερωτάσαι λοιπόν γιατί έχεις drain στην μπαταρία σου ! Καλό βράδυ και καλή τύχη...
  12. Όχι φίλε μου. Αν με την ίδια ROM εσύ έχεις 5 εφαρμογές και εγώ αλλες 5, αλλά οι δικές σου απλά υπάρχουν και δεν απαιτούν να τρέχουν στο παρασκήνιο την λειτουργία του επεξεργαστή, το δίκτυο για ενημέρωση δεδομένων κλπ, κλπ.... (καταλαβαίνεις πιστεύω τι εννοώ...), ενώ οι δικές μου όλα τα προαναφερόμενα, είναι λογικό και επόμενο, εμένα να κρατάει 8 ώρες και λιγότερο (άσχετα με το SOT) ενώ εσένα 10+ ώρες. Ρε παιδιά, θα το πω και θα συνεχίσω να το ξαναλέω, Για να βγάλετε συμπεράσματα αν το κινητό σας έχει πρόβλημα ή όχι σε σχέση με άλλη όμοια συσκευή, απλά κάντε του ένα Factory Reset, μην του πετάξετε τίποτα 3ες εφαρμογές ή δικά σας "σκουπίδια" και μετρήστε το έτσι, με την δεύτερη συσκευή δίπλα δίπλα. Αν η σύγκριση ανάμεσα σε αυτές τις όμοιες συσκευές (και απείραχτες) είναι ανομοιογενής, τότε υπάρχει λόγος περαιτέρω ψαξίματος και ανησυχίας ! Οτιδήποτε άλλο, είναι κουβέντες του καφενείου και απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε... Υ.Γ.: Και ακόμα καλύτερα να έχετε αφήσει το κινητό με την μαμίσια ROM και να μην έχετε βάλει κάποια DEV ROM και μετά να κλαίγεστε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πες τα ρε δικέ μου.... Άμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι εδώ μέσα τα αυτονόητα, τι να πούμε περαιτέρω !!
  13. Να κοιτάξεις και τους δείκτες SAR !!
  14. Ρε παιδιά τι κόλλημα έχετε πάθει με την μπαταρία ? Το πόσο κρατάει στον κάθε έναν, είναι καθαρά θέμα υποκειμενικό ! Αν το κινητό το ξεσκίζεις δε θα σου βγάλει ούτε μέρα, αν είσαι νορμάλ, θα σου βγάλει 1μιση άντε 2 μέρες. Αν το αφήνεις και σε αφήνει στην ησυχία του και υπό άλλες προϋποθέσεις (1 κάρτα SIM και όλες τις λοιπές κεραίες κλειστές, θα σε πάει και 3 μέρες στο χαλαρό μπορεί και παραπάνω... Τόσο μυαλό θέλει για να δει κανείς τα αυτονόητα ??
  15. Εγώ που είμαι με Snapdragon 625 και Redmi Note 4 (Global B20) Version, έχω την stable MIUI 9.6.2.0, για να έχεις τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων ανα εφαρμογή, πας στις ρυθμίσεις---->Χρήση δεδομένων. Εκεί μέσα μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο ως προς το ποια SIM και δεδομένα αυτής θα έχει πρόσβαση η κάθε εφαρμογή ! Εξαιρετικό εργαλείο θα έλεγα, με έχει βγάλει απο πολλές κακοτοπιές !
×
×
  • Create New...