cca Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Το redmi 4x είναι άλλο τηλέφωνο, εδώ μιλάμε για Redmi note 4x, Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο σε αυτό, δικό μου τυπογραφικό λάθος. Κι εγώ για το Redmi Note 4 μιλάω αλλά έφαγα τη λέξη "Note" παραπάνω. Διορθώθηκε. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorro_1972 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Νέος κάτοχος remi note 4 global. Τελευταία stable σταθερή. Εκ του αποτελέσματος εξαιρετική επιλογή. Όλα οκ. Ερώτηση, πως γίνεται να μεγαλώσουν σε μέγεθος τα εικονιδια και τα σύμβολα στο notification bar. (Σήμα wifi, ένδειξη μπαταρίας, ένδειξη παρόχου, κ.λ.π. θα τα ήθελα λίγο μεγαλύτερα. Προφανώς δεν έχει απασχολήσει κανέναν έως τώρα και είναι άνευ σημασίας. Κανείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Μόλις έβαλα την 8.5.8.0 και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει άψογα πλέον. Το τηλέφωνο έχει σαφώς βελτιωθεί στη ταχύτητα. Μένει να τσεκάρω κατανάλωση. Μου είχε έρθει ota αλλά για κάποιο λόγο χάθηκε και τη βρήκα και τη κατέβασα από αλλού. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4now Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 παιδες ειδα δεν κανει quick charge...το χει πειραξει κανεις για να εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) παιδες ειδα δεν κανει quick charge...το χει πειραξει κανεις για να εχουμε? Ο επεξεργαστής μπορεί μεν να σηκώνει qc αλλα δεν σηκώνουν τα υπόλοιπα κυκλώματα. Οπότε δύσκολο να υπάρξει kernel με qc. Edited September 22, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ο επεξεργατής μπορεί μεν να σηκώνει qc αλλα δεν σηκώνουν τα υπόλοιπα κυκλώματα. Οπότε δύσκολο να υπάρξει kernel με qc. Παντως να πουμε την αληθεια για 4100 φορτιζει μια χαρα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παντως να πουμε την αληθεια για 4100 φορτιζει μια χαρα;) Σίγουρα. Στη τελική ένα 20λεπτο φόρτισης μπορεί να δίνει μόνο ενα 15% αλλά αυτό το 15% αρκεί για να βγάλεις το υπόλοιπο της μέρας σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Τελικα ναι με την τελευταια "δοκιμαστικη" αναβαθμιση ΟΤΑ ανεβηκε η αυτονομια για παραδειγμα εχω 60% μπαταρια ακομα και ενεργη οθονη 6,23 λεπτα. Αναμονη συσκευης 9,32 ωρες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Τελικα ναι με την τελευταια "δοκιμαστικη" αναβαθμιση ΟΤΑ ανεβηκε η αυτονομια για παραδειγμα εχω 60% μπαταρια ακομα και ενεργη οθονη 6,23 λεπτα. Αναμονη συσκευης 9,32 ωρες. μπορείς να ανεβάσεις screenshots από σοτ, αναμονή και γενικα την χρήση οθόνης πλιζ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άσχετο... δοκιμάζω το bluemail αλλά βάζω σε ένα account απ τα 6 που έχω να έχει ειδοποίηση στο φωτάκι κόκκινο αλλά ανέβει κίτρινο! όλα τα χρώματα που έχει το κινητό μας τα δείχνει. στο κόκκινο όμως το αλλάζει σε κίτρινο. με Aquamail μια χαρά ανάβει το κόκκινο. τι να φταίει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις έβαλα την 8.5.8.0 και οι πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές. Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει άψογα πλέον. Το τηλέφωνο έχει σαφώς βελτιωθεί στη ταχύτητα. Μένει να τσεκάρω κατανάλωση. Μου είχε έρθει ota αλλά για κάποιο λόγο χάθηκε και τη βρήκα και τη κατέβασα από αλλού. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που την βρήκες και πως την πέρασες; την φλασαρες η μέσω του τοπικού updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Είναι διαθέσιμη στο site της Xiaomi http://en.miui.com/download-321.html Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδιά δεν επτρέπονται αγγελίες εντός των θεμάτων των κινητών. Για τις αγγελίες όπως πολύ σωστά λες υπάρχει η ενότητα bye & sell :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Που την βρήκες και πως την πέρασες; την φλασαρες η μέσω του τοπικού updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την κατέβασα από ξένο σάιτ και την πέρασα μέσω updater με τον γνωστό τρόπο. Στη διάθεσή σου ότι θες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 22, 2017 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Ήρθε και σε μένα η 8.5.8.0 stable. Όντως το δακτυλικό φαίνεται να δουλεύει καλύτερα. Κατά τ' άλλα δεν παρατήρησα διαφορά. Edited September 22, 2017 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ηρθε και σε μενα. Καμια διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George94pav Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά, η ερώτηση απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που δοκιμάζουν custom ROMS. Σε λίγες μέρες θα μου έρθει το κινητό και θα το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο οπότε και θα πειραματιστώ με custom ROMS και ήθελα να ρωτήσω είναι καλύτερα να δοκιμάσω AOSP/LOS ή MIUI πχ ελληνική; Κυρίως από άποψη bugs και μπαταρίας όπου αυτά με ενδιαφέρουν περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ηρθε και σε μενα. Καμια διαφορα! Μια από τα ίδια και από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digenis80 Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Για την επιλογή εύρεσης του κινητού πετάει ένα μηνυματάκι και λέει ότι θα υπάρξει κάποια χρέωση sms. Αυτό θα γίνει μόνο μια φορά με χρέωση απλού μηνύματος ή κρύβει κάποια παγίδα και χρεώνει συνέχεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Παιδιά συγνώμη για το offtopic , αλλά σήμερα είδα την συσκευή σε μαύρο χρώμα στα χέρια ενός συναδέλφου που το αγόρασε από μεγάλη αλυσίδα. Δεν είχε τύχει να το δω κάπου ως σήμερα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Σε μαύρο χρώμα είναι πολύ όμορφο,πολύ ωραίο μέγεθος ,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η οθόνη του είναι μια χαρά με ωραία χρώματα και καλή φωτεινότητα. Ο κύριος λόγος που γράφω είναι πως αμέσως άρχισα να σκέφτομαι για ποιο λόγο έδωσα 200 και βάλε ευρώ παραπάνω για το Mi note 2! Tι κάνει τόσο καλύτερα για να δικαιολογεί την διαφορά; Πόσο πιο γρήγορα ανοίγει τις εφαρμογές; 1-2 δευτερόλεπτα; Πόσο πιο γρήγορα τις εγκαθιστά; Στην καλύτερη 10 με 15 δεύτερα. Ε και; Με 15 εφαρμογές ανοικτές έχω 2,5-2,7gb διαθέσιμα απο τα 6gb, το RN4 λογικά θα έχει διαθέσιμο 700mb με 1gb. Και τι έγινε; Θα αργεί να ξαναφορτώσει κάποια από αυτές 1-2 δευτερόλεπτα παραπάνω. Κάμερα; Εξίσου απογοητευτική είναι και του Mi note2 σε χαμηλό φωτισμό. Χωρητικότητα; Εχω 128 gb . με το RN4 με μια SD θα είχα περισσότερα αν ήθελα! Σχεδίαση; Μου άρεσε πάρα πολύ ήταν πιο βολικό στο χέρι και δεν κατάλαβα διαφορά στο μέγεθος της οθόνης μάλλον λόγω edge του Mi note. Μπαταρία ok πολύ καλή και το Mi αλλά δεν πιάνει το RN4. (Τον συνάδελφο αυτόν 4 χρόνια τον θυμάμαι πάντα να ψάχνει πρίζα για να φορτίζει ή με powerbank πάνω στο γραφείο τα σκίζει σε ομιλία και email, γιαυτό μου έκανε εντύπωση σήμερα που τον είδα να είναι ... καθαρός και πρόσεξα τη κινητό του) Ακόμη και εγώ που ξέρω την μάρκα από το 2013 και πόσο καλές συσκευές βγάζει, είχα τους ενδοιασμούς μου ως προς την ποιότητα του , και επίσης επειδή προκρίνω αρκετά την εμφάνιση στα κριτήρια επιλογή συσκευής από τα βίντεο που έβλεπα μου φαινόταν αδιάφορο και χοντροκομμένο. Καμία απολύτως σχέση και στα δύο! Σίγουρα όλα αυτά τα ξέρετε αλλά εγώ τώρα συνειδητοποίησα πραγματικά γιατί η επιλογή του RN4 είναι με διαφορά η πιο λογική και VFM καταναλωτική επιλογή για το 90% των χρηστών. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να προτείνει κάποιο άλλο σήμερα που μιλάμε; Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος θα χρειάζεται πραγματικά κάποια άλλη συσκευή εκτός του RN4 είναι η καλή κάμερα. Και με βάση την υπόθεση αυτή το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ως VFM είναι το S7 edge που παίζει στα 460-480 ευρώ. Πόσοι ιεραρχούν όμως τόσο πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους τις φώτο-βίντεο ώστε να δικαιολογηθεί η διαφορά; (κάποιοι σίγουρα θα επιχειρηματολογήσουν πως υπάρχουν και ενδιάμεσες επιλογές αλλά στο θέμα της κάμερας θεωρώ πως θα είναι συμβιβασμός , μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια άλλη τόσο καλή συσκευή όσο το S7e στον τομέα αυτό στην τιμή αυτή) Edited September 22, 2017 by VASKIR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskazanakis Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Παιδιά μια άσχετη ερώτηση. Το συγκεκριμένο κινητό είναι από τα ελάχιστα, για να μη πω το μόνο που βρίσκω, που οι τιμές στην Ελλάδα συγκρίνονται με τις τιμές στην Κίνα,κυρίως η 3/32 έκδοση. Η 4/64 βλέπω ότι είναι πιο ακριβή εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τη σύγκριση με ευρωπαϊκά site. Ξέρει κανείς σε τι οφείλεται αυτό; Και μια δυο ερωτήσεις: 1) Εφόσον (ακόμα) είναι στο ΜΜ φοράει (εύκολα) Xposed? 2) Τι χρώματα έχουν τα led notifications? 3) Σα wifi hotspot τί λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Βασικά το Mi note 2 έχει μεγαλύτερη και κυρίως πολύ καλύτερη οθόνη (βάλτα κόντρα στον ήλιο και θα καταλάβεις), καλύτερο ήχο, καλύτερη κατασκευή, ανθρωπινό βίντεο, καλύτερο multitasking (προφανώς και πιο futureproof) και καλύτερο soc. Τώρα αν δεν το δουλεύεις κάτω από τον ήλιο, δεν σε πείραζε να πέσεις σε μέγεθος οθόνης, αν δεν σε νοιάζει ο ήχος, αν δεν σε νοιάζει η ποιότητα κατασκευής, αν δεν σε νοιάζει το βίντεο και αν είσαι light user (πχ δεν το χεις φορτωμένο και δεν παίζεις παιχνίδια) τότε ναι μπορούσες να βολευτείς με το rn4 global. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Βασικά το Mi note 2 έχει μεγαλύτερη και κυρίως πολύ καλύτερη οθόνη (βάλτα κόντρα στον ήλιο και θα καταλάβεις), καλύτερο ήχο, καλύτερη κατασκευή, ανθρωπινό βίντεο, καλύτερο multitasking (προφανώς και πιο futureproof) και καλύτερο soc. Τώρα αν δεν το δουλεύεις κάτω από τον ήλιο, δεν σε πείραζε να πέσεις σε μέγεθος οθόνης, αν δεν σε νοιάζει ο ήχος, αν δεν σε νοιάζει η ποιότητα κατασκευής, αν δεν σε νοιάζει το βίντεο και αν είσαι light user (πχ δεν το χεις φορτωμένο και δεν παίζεις παιχνίδια) τότε ναι μπορούσες να βολευτείς με το rn4 global. ;) Δεν είμαι σίγουρος, δεν το σύγκρινα κόντρα στον ήλιο με το RN4 , αλλά με το προηγούμενο Mi note που το έχω κάνει ήταν χειρότερο το 2 , άσε που το 1 είχε και ένα κόλπο που αύξανε αυτόματα την αντίθεση σχεδόν σαν ασπρόμαυρη γινόταν η οθόνη και πολύ έντονη η γραμματοσειρά μόλις το χτυπούσε κόντρα ο ήλιος. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα το 2 στην πιο χαμηλή φωτεινότητα είναι στο μισό σε σχέση με άλλα σε σημείο που σε τυφλώνει σε σκοτεινό χώρο. Σίγουρα είναι χαρακτηριστικό της amoled αλλά είναι πολύ ενοχλητικό σε σχέση με άλλες amoled που έχω δει. Οι 5,7 με 5,5 δεν έχουν μεγάλη διαφορά ειδικά λόγω edge. Ποιότητα κατασκευής οκ το Mi note είναι άπαιχτο, στιβαρό και αψεγάδιαστο, αλλά δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά που να γίνεται αντιληπτή όταν τα κρατάς και τα δύο στα χέρια σου. Καλύτερος ήχος σίγουρα ναι, καλύτερο για power user επίσης σίγουρα ναι. Για να γίνω κατανοητός που ήθελα να καταλήξω με την σύγκριση που έκανα θα δώσω ένα ίσως τραβηγμένο παράδειγμα: Αν κάποιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά για επιλογή συσκευής έχει τις εξής 2 επιλογές και μόνο: RN4 global και S8/S8+ RN4 για απόλυτο VFM , S8 (S8+ αν η μεγάλη οθόνη είναι σημαντική στις προτιμήσεις του) για κορυφαία κάμερα , κορυφαία οθόνη και πολύ καλές επιδόσεις στους υπόλοιπους τομείς , στην καλύτερη δυνατή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δεν είμαι σίγουρος, δεν το σύγκρινα κόντρα στον ήλιο με το RN4 , αλλά με το προηγούμενο Mi note που το έχω κάνει ήταν χειρότερο το 2 , άσε που το 1 είχε και ένα κόλπο που αύξανε αυτόματα την αντίθεση σχεδόν σαν ασπρόμαυρη γινόταν η οθόνη και πολύ έντονη η γραμματοσειρά μόλις το χτυπούσε κόντρα ο ήλιος. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα το 2 στην πιο χαμηλή φωτεινότητα είναι στο μισό σε σχέση με άλλα σε σημείο που σε τυφλώνει σε σκοτεινό χώρο. Σίγουρα είναι χαρακτηριστικό της amoled αλλά είναι πολύ ενοχλητικό σε σχέση με άλλες amoled που έχω δει. Οι 5,7 με 5,5 δεν έχουν μεγάλη διαφορά ειδικά λόγω edge. Ποιότητα κατασκευής οκ το Mi note είναι άπαιχτο, στιβαρό και αψεγάδιαστο, αλλά δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά που να γίνεται αντιληπτή όταν τα κρατάς και τα δύο στα χέρια σου. Καλύτερος ήχος σίγουρα ναι, καλύτερο για power user επίσης σίγουρα ναι. Για να γίνω κατανοητός που ήθελα να καταλήξω με την σύγκριση που έκανα θα δώσω ένα ίσως τραβηγμένο παράδειγμα: Αν κάποιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά για επιλογή συσκευής έχει τις εξής 2 επιλογές και μόνο: RN4 global και S8/S8+ RN4 για απόλυτο VFM , S8 (S8+ αν η μεγάλη οθόνη είναι σημαντική στις προτιμήσεις του) για κορυφαία κάμερα , κορυφαία οθόνη και πολύ καλές επιδόσεις στους υπόλοιπους τομείς , στην καλύτερη δυνατή τιμή. Φιλε vaskir εγω που ειμαι σε αναζητηση συσκευης το σκεφτομαι σοβαρα το RN4 αλλα εχω ενδιασμους. Ειναι ομως μια πραγματικοτητα οτι σε αυτα τα λεφτα κ ακομα κ 100+ δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο. Το μεγεθος ειναι υποκειμενικο. Εγω ας πουμε δεν θα ειχα προβλημα για μια διαοφρα 0.2 ιντσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Δεν είμαι σίγουρος, δεν το σύγκρινα κόντρα στον ήλιο με το RN4 , αλλά με το προηγούμενο Mi note που το έχω κάνει ήταν χειρότερο το 2 , άσε που το 1 είχε και ένα κόλπο που αύξανε αυτόματα την αντίθεση σχεδόν σαν ασπρόμαυρη γινόταν η οθόνη και πολύ έντονη η γραμματοσειρά μόλις το χτυπούσε κόντρα ο ήλιος. Επίσης τώρα που το θυμήθηκα το 2 στην πιο χαμηλή φωτεινότητα είναι στο μισό σε σχέση με άλλα σε σημείο που σε τυφλώνει σε σκοτεινό χώρο. Σίγουρα είναι χαρακτηριστικό της amoled αλλά είναι πολύ ενοχλητικό σε σχέση με άλλες amoled που έχω δει. Οι 5,7 με 5,5 δεν έχουν μεγάλη διαφορά ειδικά λόγω edge. Ποιότητα κατασκευής οκ το Mi note είναι άπαιχτο, στιβαρό και αψεγάδιαστο, αλλά δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά που να γίνεται αντιληπτή όταν τα κρατάς και τα δύο στα χέρια σου. Καλύτερος ήχος σίγουρα ναι, καλύτερο για power user επίσης σίγουρα ναι. Για να γίνω κατανοητός που ήθελα να καταλήξω με την σύγκριση που έκανα θα δώσω ένα ίσως τραβηγμένο παράδειγμα: Αν κάποιος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αγορά για επιλογή συσκευής έχει τις εξής 2 επιλογές και μόνο: RN4 global και S8/S8+ RN4 για απόλυτο VFM , S8 (S8+ αν η μεγάλη οθόνη είναι σημαντική στις προτιμήσεις του) για κορυφαία κάμερα , κορυφαία οθόνη και πολύ καλές επιδόσεις στους υπόλοιπους τομείς , στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε συσκευή. Προφανώς όσο κατώτερα τα specs τόσο χαμηλότερη και η τιμή. Οπότε το θέμα είναι να μην σπαταλήσεις τα λεφτά σου σε κάτι που δεν χρειάζεσαι (ή μάλλον να τα σπαταλήσεις όσο το δυνατόν λιγότερο). Αν για παράδειγμα πάρω στο πατέρα μου ένα mate 9 προφανώς τσάμπα λεφτά πέταξα. Ένα honor 6x για να χει καλή κάμερα και τέλος. ;) Τέσπα. Αρκετό offtopic και για σήμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πηρα tempered glass απο ebay. Ok, ειναι λίγο μικρο όμως δείχνει να προστατεύει καλά την οθονη από γρατζουνιές. 2 μαζι εκαναν κατω απο 2 ευρω. Υποτίθεται 9Η+ ειναι Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Ερώτηση. Για την επιλογή εύρεσης του κινητού πετάει ένα μηνυματάκι και λέει ότι θα υπάρξει κάποια χρέωση sms. Αυτό θα γίνει μόνο μια φορά με χρέωση απλού μηνύματος ή κρύβει κάποια παγίδα και χρεώνει συνέχεια; Δεν κατάλαβα ποιά επιλογή λες, αλλά μάλλον σου λέει ότι ενδέχεται να χρεωθείς εάν βάσει του προγράμματός σου χρεώνεσαι για εισερχόμενα ή εξερχόμενα μηνύματα (ότι είναι αυτό που ετοιμάζεσαι να κάνεις). Σχεδόν σίγουρα είναι για μία φορά. Σε βολεύει να ανεβάσεις κάποιο screenshot για να σιγουρευτούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts