Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα και σε εσένα. Ακόμη στον μέσο όρο της αναμονής είμαι. Εντός των λογικών χρονοδιαγραμμάτων. Δεν είναι ότι πιο ευχάριστο η αναμονή, αλλά είναι εις γνωσιν μου. Στο νήμα "οδηγός αγορών από Κίνα" που έχει 2100 σελίδες οπότε υπάρχει όλη η πληροφορία, διαβάζεις και για δίμηνα αναμονων.. Οπότε και καλά είμαι. Άλλωστε μπορεί να μπήκε τελωνείο κάτι το οποίο απευχομαι, για αυτό και η αναμονή.

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε το unpacking ""παρέα"" μόλις έρθει, οπότε θα μεταφέρω άμεσα εντυπώσεις.

Ποιά θήκη παρήγγειλες; προσωπικά περιμένω και δύο Nillkin, (αυτή τη φορά έκανα σωστή παραγγελία για το 4Χ).

άντε να δούμε γτ δε θυμάμαι τέτοια καθυστέρηση στο παρελθόν κ τώρα πήρα κάποια πράγματα τον 7ο και το 8ο κ παρατήρησα ότι βγήκαν εκτός χρονοδιαγραμματος όλα!! όχι κινητά κλπ. θήκες, μεμβράνες και τέτοια... σορρυ για το οφτοπικ

τεσπα στο οντοπικ θέμα παρήγγειλα αυτή

Παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο. Έκανα αντίγραφο ασφαλείας μέσα από τις ρυθμίσεις (αντίγραφα ασφάλειας και επαναφορά) αλλά δε βρίσκω που έχει πάει το αντίγραφο. Στο φάκελο miui >backup δεν είναι. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να είναι? Φοράει stable 8.5.4.0

MI 5 Tapatalk

Nαι εκει παει.Miui/backup/allbackup/

Εγω παντως που το δοκιμασα το ενσωματωμενο backup της miui δεν εμεινα ευχαριστημενος.

Νομιζα οτι θα μπορουσα να αντικαταστησω το titanium μ αυτο αλλα δεν.

Σε restore των apps δεν μπορεσε να κανει restore και των data (για τις περισσοτερες),παρα μονο των apk τους.

Δηλαδη ψιλοαχρηστο (για μενα) η καλυτερα αναξιοπιστο.Kαλα που ειχα κρατησει τα data σε titanium.

άντε να δούμε γτ δε θυμάμαι τέτοια καθυστέρηση στο παρελθόν κ τώρα πήρα κάποια πράγματα τον 7ο και το 8ο κ παρατήρησα ότι βγήκαν εκτός χρονοδιαγραμματος όλα!! όχι κινητά κλπ. θήκες, μεμβράνες και τέτοια... σορρυ για το οφτοπικ

τεσπα στο οντοπικ θέμα παρήγγειλα αυτή

Ωραία θήκη, είναι στα γούστα μου, προσωπικά προτιμώ τις σκληρές και λεπτές θήκες. Προσωπικά παρήγγειλα αυτή σε Champagne gold, και αυτή σε μαύρη.

Edited by Vasileios26

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Oύτε και με το stock recovery της miui περνούσαν τα updates της dev. Μάλλον φταίει το πειραγμένο build.prop.

Ισως.Βαλε το παλιο build.prop και δοκιμασε.

Εφόσον λοιπόν δεν είχες υψηλή κατανάλωση από οθόνη ή από facebook κλπ apps τότε αυτό αναγκαστικά θα είχε το μεγαλύτερο ;). Μιλάμε για ποσοστά και όχι mah την ημέρα.

Ενδεχομένως να είναι αυτό, όπως το λες :) ;)

Θνξ για τα σχόλια.

Μήπως απλά δεν έχει ενεργοποιήσει το 4g από το πάροχό σου;

Έχει δίκιο ο Αντρέας τελικά ήθελε ενεργοποίηση από την wind. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Θενξ Αντρέα

Έχω το εξής προβλήματα, ενώ εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην status bar πολλές φορές δεν ακούγεται ο ήχος των ειδοποιήσεων.

Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω το εξής προβλήματα, ενώ εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στην status bar πολλές φορές δεν ακούγεται ο ήχος των ειδοποιήσεων.

Συμβαίνει και σε άλλον αυτό;

settings/notifications/app notifications/διαλεγεις τι και πως.

Η κατευθειαν παρατεταμενο πατημα στο επιμαχο notification

Εμένα μ έχει βολέψει το galaxy s8 light που βγάζει 5 εικονίδια σε κάθε γραμμή στον launcher και επίσης το Mi Note 2 που αν και σκούρο είναι εύχρηστο και έχει ωραίες επιλογές στην οθόνη κλειδώματος.
Στον θέμα του Mi Note 2 πως ορίζεις επαφες στην οθόνη κλειδώματος;

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk

Edited by kotlid
bb pin 2564C061

Battery Drain

Έχω παρατηρήσει τελευταία πολύ αυξημένη κατανάλωση από "Android System" (~30% και κατέληξα με SOT 3.5 ώρες στο 19% μπαταρία...). Τρέχω MIUI 9 global beta (dev) 7.9.7. Κανείς να έχει παρόμοιο θέμα;

(να λείπουν τα σχόλια τύπου "ώχου εσείς που βάζετε beta τι ρωτάτε άμα έχετε προβλήματα, καλά να πάθετε" που είχαν παίξει πριν από μερικές εβδομάδες...)

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ: Τι σημαίνει το greklish (sot)

Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι)

Παρακαλώ: Τι σημαίνει το greklish (sot)
Δεν είναι greeklish, είναι τα αρχικά των λέξεων Screen On Time, και σημαίνει όπως ακριβώς λένε οι λέξεις πόση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη του κινητού.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Στον θέμα του Mi Note 2 πως ορίζεις ελάτε στην οθόνη κλειδώματος;

Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70F using Tapatalk

"ελάτε" δε το κατάλαβα

Κάποιο θέμα που να είναι σχετικά σκούρο και να τοποθετηθεί 5 εικονίδια ανά γραμμή στον launcher, έχετε βρει;

Γιατί δεν βάζεις απλά άλλο launcher (πχ nova) να του αλλάξεις ότι θες;

Ο επιπλεον launcher δεν βαραινει το κινητο ή του δημιουργει θεματα? Στο παλιο μου κινητο παντως (Zopo 980+) ο nova το εκανε πιο βαρυ.

Μου έπεσε το κινητό μέσα στο πιάτο με το φαι. Ναι ακόμα ένα κατόρθωμα.

Γέμισαν οι τρύπες του ηχείου με ταραμοσαλάτα, κάτι τέτοιο.

Η αυθόρμητη αντίδραση μου ήταν να το ρουφήξω με την ηλεκτρική σκούπα. Τη μεγάλη

Όχι δεν κάνω πλάκα κατάφερα όλα τα παραπάνω.

Anyway, δείχνει να καθαρισε, αλλά ο ήχος δεν ακούγεται καλά. Είναι σαν να ακούγεται ρομπότ. Με παράσιτα και ετσι.

Το κλαιω; Το πετάω; Τρώω το υπόλοιπο φαι και πάω για ύπνο; Τι κάνω;

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by guido

Γιατί δεν βάζεις απλά άλλο launcher (πχ nova) να του αλλάξεις ότι θες;

Κάτι από τη μαγεία της MIUI είναι ο launcher! Μου ρχεται "δύσκολο" να τον αλλάξω!!

Anyway, δείχνει να καθαρισε, αλλά ο ήχος δεν ακούγεται καλά. Είναι σαν να ακούγεται ρομπότ. Με παράσιτα και ετσι.

Ευχαριστώ

προφανως στο σερβις και αλλαζεις το ακουστικο,δεν κοστιζει πολλα,ψαξτο.

:ninja:

Κάποιο θέμα που να είναι σχετικά σκούρο και να τοποθετηθεί 5 εικονίδια ανά γραμμή στον launcher, έχετε βρει;

Βρήκα το "Dark Extended" που εκτός από ευχάριστα σκουρόχρωμo, έχει τα εικονίδια σε έξι γραμμές και 5 στήλες στον launcher.

Βρήκα το "Dark Extended" που εκτός από ευχάριστα σκουρόχρωμo, έχει τα εικονίδια σε έξι γραμμές και 5 στήλες στον launcher.
Έτσι είναι το Dark Extended, μόλις το έβαλα....

67251cd495ba666d2199d328b927d477.jpg

Sent from my Redmi Note 4Χ using Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ευχαριστώ

Εννοείται πως τρως το υπόλοιπο φαγητό :p

Ηταν από infoquest ή σκρουτζ; Αν ειναι το δευτερο, χωρίς δεύτερη σκέψη το πας απλά σε κάποιο τεχνικό. Δεν πιστεύω να κοστίσει πολύ.

Εννοείται πως τρως το υπόλοιπο φαγητό :p

Ηταν από infoquest ή σκρουτζ; Αν ειναι το δευτερο, χωρίς δεύτερη σκέψη το πας απλά σε κάποιο τεχνικό. Δεν πιστεύω να κοστίσει πολύ.

Από geekbuying ιταλική αποθήκη.

Ξαναεβαλα προσεκτικά σκούπα για κάνα λεπτο και βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση. Πλέον μικροφωνιζει και κάνει παράσιτα μόνο αν το βαλω αρκετά δυνατά. Πριν μου το έκανε στο 50% της έντασης.

Τώρα επειδή το έχω και λιγο καιρό και ακούω μουσική με ακουστικά, δεν ξέρω αν έχει επανέλθει στα σχεδον νορμάλ επίπεδα και απλά εκ γενετής δεν έχει και καλό ήχο η συσκευή σε φουλ ένταση.

Το φαι το παράτησα, σιχαθηκα. Χαχαχ

Από geekbuying ιταλική αποθήκη.

Ξαναεβαλα προσεκτικά σκούπα για κάνα λεπτο και βελτιώθηκε αρκετά η κατάσταση. Πλέον μικροφωνιζει και κάνει παράσιτα μόνο αν το βαλω αρκετά δυνατά. Πριν μου το έκανε στο 50% της έντασης.

Τώρα επειδή το έχω και λιγο καιρό και ακούω μουσική με ακουστικά, δεν ξέρω αν έχει επανέλθει στα σχεδον νορμάλ επίπεδα και απλά εκ γενετής δεν έχει και καλό ήχο η συσκευή σε φουλ ένταση.

Το φαι το παράτησα, σιχαθηκα. Χαχαχ

θα ξεραθει και θα φυγει λογικα ο ταραμας! (χωρις πλακα.!) Μετα με σπρει αερα/αερα βενζιναδικου και ηλεκτρικη.

Αλλιως αν το χεις με ανοιγματα το ανοιγεις και το καθαριζεις η αλλαζεις ηχειο,πανω απο 10ε δεν θα χει

θα ξεραθει και θα φυγει λογικα ο ταραμας! (χωρις πλακα.!) Μετα με σπρει αερα/αερα βενζιναδικου και ηλεκτρικη.

Αλλιως αν το χεις με ανοιγματα το ανοιγεις και το καθαριζεις η αλλαζεις ηχειο,πανω απο 10ε δεν θα χει

Λογικά θα τράβηξε και λάδι που είχε το πιάτο.

Το σπρέι αέρα δεν θα τα σπρώξει προς τα μέσα; Θα φύγουν από το ηχείο αλλά μήπως πάνε πουθενά χειρότερα;

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)