Arinos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το παλιό τι μάρκα είναι; Samsung galaxy a5 2015 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το mi mover το έχει δοκιμάσει κανείς? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13497-%CE%A4%CE%BF-Mi-Mover-%CF%83%CF%84%CE%BF-MIUI-7-2-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C/?pageNo=1 Θα περάσω από ενα rn3p στο δικό μας και αναρωτιέμαι ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να περάσουν τα περισσότερα από το παλιό στο καινούργιο. Να το κάνω μέσω mi account η μέσω mi mover? Μήπως με το mover περνάνε και τα data της κάθε εφαρμογής να γλυτώσουμε και τα login? χλωμό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Γνωρίζουμε ή έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει το πρωτόκολλο MHL σε αυτή τη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Samsung galaxy a5 2015 Αν ήταν Xiaomi με restore σπό το mi account θα έρχοντσν και οι κωδικοί. Από Samsung δεν ξέρω...... Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα. Σήμερα μου ανέκυψε ένα πρόβλημα. 2 φορες (ισως και παραπανω σε στιγμη που δεν ειχα το κινητο στα χερια μου), εβγαλε για μερικα δευτερολεπτα τη μαυρη οθονη οπως οταν ξεκιναει το κινητο και μετα με επανεφερε στην αρχικη οθονη (δηλαδη δεν εκανε επανεκινηση), βγαζοντας παραλληλα ενα παραθυρο οτι το ταδε προγραμμα σταματησε να λειτουργει. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Να προσθεσω εδω οτι χθες απενεργοποιησα 4-5 εφαρμογες της google και σκεφτομαι μηπως εχει καποια σχεση... ΥΓ: Ειμαι με την 8.2.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλησπέρα. Σήμερα μου ανέκυψε ένα πρόβλημα. 2 φορες (ισως και παραπανω σε στιγμη που δεν ειχα το κινητο στα χερια μου), εβγαλε για μερικα δευτερολεπτα τη μαυρη οθονη οπως οταν ξεκιναει το κινητο και μετα με επανεφερε στην αρχικη οθονη (δηλαδη δεν εκανε επανεκινηση), βγαζοντας παραλληλα ενα παραθυρο οτι το ταδε προγραμμα σταματησε να λειτουργει. Σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Να προσθεσω εδω οτι χθες απενεργοποιησα 4-5 εφαρμογες της google και σκεφτομαι μηπως εχει καποια σχεση... ΥΓ: Ειμαι με την 8.2.10 δοκιμασε μια επαννεκινηση για να σβησουν αυτα τα μηνυματα και ισως και τα εικονιδια απο τις εφαρμογες που διεγραψες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 δοκιμασε μια επαννεκινηση για να σβησουν αυτα τα μηνυματα και ισως και τα εικονιδια απο τις εφαρμογες που διεγραψες. Μολις τωρα το ξαναεκανε και εγραφε οτι σταματησε το messaging. Θα δοκιμασω επανεκινηση, αλλιως factory reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Αν ήταν Xiaomi με restore σπό το mi account θα έρχοντσν και οι κωδικοί. Από Samsung δεν ξέρω...... Μπορώ να κάνω root χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία να συμπληρώσω την φόρμα για ξεκλείδωμα και να περιμένω 2 εβδομάδες; Ή γενικά οποιοδήποτε άλλος τρόπος γίνεται. Η εφαρμογή που έχω βρει θέλει root για να κάνω restore τους κωδικούς πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μπορώ να κάνω root χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία να συμπληρώσω την φόρμα για ξεκλείδωμα και να περιμένω 2 εβδομάδες; Ή γενικά οποιοδήποτε άλλος τρόπος γίνεται. Η εφαρμογή που έχω βρει θέλει root για να κάνω restore τους κωδικούς πάντως Μήπως το titanium δεν ζητάει root για το restore και ζητάει μόνο για το backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μήπως το titanium δεν ζητάει root για το restore και ζητάει μόνο για το backup? Τι εννοείς; Αυτή είναι η εφαρμογή που ζητάει root για restore, εγώ έχω official global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μπορώ να κάνω root χωρίς να μπαίνω στην διαδικασία να συμπληρώσω την φόρμα για ξεκλείδωμα και να περιμένω 2 εβδομάδες; Ή γενικά οποιοδήποτε άλλος τρόπος γίνεται. Η εφαρμογή που έχω βρει θέλει root για να κάνω restore τους κωδικούς πάντωςRoot μόνο με ξεκλείδωτο bootloader Βάζεις twrp και μετά supersu. Αν έχεις root στο παλιό κινητό μπορείς να δεις τους κωδικούς wifi με έναν root explorer στην διαδρομή /data/misc/wifi ανοίγοντας το αρχείο wpa_supplicant.conf Μπορείς μετά να τους αντιγράψεις χειροκίνητα στο νέο σου κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Το mi mover το έχει δοκιμάσει κανείς? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13497-%CE%A4%CE%BF-Mi-Mover-%CF%83%CF%84%CE%BF-MIUI-7-2-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%84%CF%8C/?pageNo=1 Θα περάσω από ενα rn3p στο δικό μας και αναρωτιέμαι ποιός είναι ο ευκολότερος τρόπος να περάσουν τα περισσότερα από το παλιό στο καινούργιο. Να το κάνω μέσω mi account η μέσω mi mover? Μήπως με το mover περνάνε και τα data της κάθε εφαρμογής να γλυτώσουμε και τα login? χλωμό ε? Εγω φιλε απο g2 με το μι μουβερ περασα στο χιαομθ τα παντα εφαρμογες κωδικοι wifi μειλ σου βγαζει μια λιστα τι να περασει εχεις να χασεις κατι; δοκιμασε. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μια χαρά ακούγετε. Δεν έχω να χάσω κάτι εκτός από καμιά μέρα, με υπομονή. Όπως δεν σίγουρα δεν έχω να χάσω και ρωτώντας απόψεις. Αν σου πέρασαν και οι κωδικοί τότε μάλλον είναι καλύτερο από την "μεταφορά" με mi account, εκτός αν χάνω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Μπορει καποιος να μου πει απο ποιο καταστημα με συμφερει να αγορασω το κινητο; Ελλαδα, Ευρωπη, Κινα; Αν η διαφορα ειναι μεχρι 20 ευρω θα προτιμησω Ελλαδα. Η εκδοση με τον SnapDragon ειναι η καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Απο Ελλάδα θα το παρεις. Ψαξε στο σκρουτζ. Ναι, snapdragon θα επιλεξεις Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 (edited) Μια χαρά ακούγετε. Δεν έχω να χάσω κάτι εκτός από καμιά μέρα, με υπομονή. Όπως δεν σίγουρα δεν έχω να χάσω και ρωτώντας απόψεις. Αν σου πέρασαν και οι κωδικοί τότε μάλλον είναι καλύτερο από την "μεταφορά" με mi account, εκτός αν χάνω κάτι. Δεν εχεις τιποτα να χασεις δοκιμασε. Μεταφερονται μηνυματα, επαφες, εφαρμογες, μειλ, φωτο, βιντεο, αρχεια, ολα σχεδον με κωδικους, για τις τραπεζες δεν ξερω δεν εχω. Edited August 4, 2017 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Το μοντέλο με τον snapdragon έχει μεγαλύτερη αυτονομία από αυτό με τον mediatek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Απο βδομάδα παραλαμβανω λογικά μετά από σχεδόν 2 μήνες...πέρασε τελωνείο θα ενημερώσω για το χαράτσι αργότερα. 1. Θα χρησιμοποιήσω το mi mover. Το έχει δοκιμάσει κανείς αν δουλεύει σωστά; 2. Ψάχνω θήκη από Ελλάδα (hardcase) , κάποια πρόταση; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Το μοντέλο με τον snapdragon έχει μεγαλύτερη αυτονομία από αυτό με τον mediatek; Ναι 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Μπορει καποιος να μου πει απο ποιο καταστημα με συμφερει να αγορασω το κινητο; Ελλαδα, Ευρωπη, Κινα; Αν η διαφορα ειναι μεχρι 20 ευρω θα προτιμησω Ελλαδα. Η εκδοση με τον SnapDragon ειναι η καλυτερη; θα ρωτήσεις αν εχει b20 με άλλα λόγια 800αρα μπάντα και θα τσεκάρεις να έχει κόκκινο αυτοκόλλητο global version. Πρόσεξε μην σου πουν global rom, αυτό ίσως είναι για παραπλάνηση. Δοκίμασα το mi mover και θα πω ότι γ@μει! Στις περισσότερες εφαρμογές περνάει και τα login! Θέλει βελτίωση βέβαια αλλά είναι άριστο για την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 (edited) Άσχετο αλλά δεν βρήκα σχετικό νήμα. Πήρα στη γυναίκα το redmi 4x (όχι το note) από public (global version) της infoquest. Αυτό ξερει κανείς έχει 800αρα b20? Γιατί πίσω στο αυτοκόλλητο δεν γράφει όπως στο note αλλά γραφει ένα 500. Edited August 5, 2017 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Άσχετο αλλά δεν βρήκα σχετικό νήμα. Πήρα στη γυναίκα το redmi 4x (όχι το note) από public (global version) της infoquest. Αυτό ξερει κανείς έχει 800αρα b20? Γιατί πίσω στο αυτοκόλλητο δεν γράφει όπως στο note αλλά γραφει ένα 500.Από public σίγουρα θα έχει. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EverGreen13 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο lock screen? Για παράδειγμα όταν με παίρνει κάποιος στο skype ή στο viber ή όταν παίζει το ξυπνητήρι δεν δείχνει τίποτα και πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το τηλ πριν να κάνω οτιδήποτε. Τα έβαλα και τα 2 στο autostart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο lock screen? Για παράδειγμα όταν με παίρνει κάποιος στο skype ή στο viber ή όταν παίζει το ξυπνητήρι δεν δείχνει τίποτα και πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το τηλ πριν να κάνω οτιδήποτε. Τα έβαλα και τα 2 στο autostart. Τι εννοεις λοκ σκριν; να ειναι μονιμα αναμμένη; η οταν κανεις ταπ ταπ να φαινονται οι ειδοποιησεις των εφαρμογων.; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο lock screen? Για παράδειγμα όταν με παίρνει κάποιος στο skype ή στο viber ή όταν παίζει το ξυπνητήρι δεν δείχνει τίποτα και πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το τηλ πριν να κάνω οτιδήποτε. Τα έβαλα και τα 2 στο autostart. Το notification led δεν ενεργοποιείται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts