Jump to content

EverGreen13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by EverGreen13

  1. Υπάρχει τρόπος να κάνω root χωρίς να πάει το knox στο 1;
  2. Δυστυχώς μία από τα ίδια. Σχεδόν καμία διαφορά :(
  3. Αν κατεβάσω την 10 απο εδώ την κάνω απλά install από TWRP? Εντιντ: Οκ το έβαλα έκανα και ρουτ θα δω πως πάει και θα ενημερώσω.
  4. Δεν μου βγάζει update gia miu10. Από πού το κατεβάζω;
  5. Μετά από πολλά updates η μπαταρία εξαφανίζεται πολύ γρήγορα. Στο idle αντέχει 1 μέρα με το ζόρι ενώ διαρκούσε 3-4 μέρες. Τι φταίει; Να κάνω factory reset? Να βάλω κάποια άλλη (προηγούμενη) rom; Τώρα είμαι με MIUI Global 9.6 | Stable 9.6.2.0
  6. Ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω μόνιμα το dns; Είμαι root.
  7. Ευχαριστώ το παίρνω. Δεν έχει σημασία αν είναι για 4x; Δουλεύει για το 4 global;
  8. Ακόμα δεν πήρα τίποτα. Μερικές που βρήκα στο alliexpress λένε δεν είναι compatible me snapdragon και κάποιες άλλες λένε δεν έχουν φως για τα κάτω κουμπιά. Μπέρδεμα.
  9. Πήγα για τρέξιμο και μου έπεσε από την τσέπη. Δουλεύει κανονικά απλά το γυαλί είναι ραγισμένο σχεδόν παντού. Πως μπορώ να ξέρω αν είναι η σωστή οθόνη; Το πήρα από allieexpress οπότε δεν έχω επιλογή πρέπει να το κάνω μόνος μου. Το καλό είναι πως είναι φθηνό αν δεν τα καταφέρω παίρνω άλλο.
  10. Μου έσπασε η οθόνη. Αν πάρω μία καινούργια απο το ebay λογικά θα δουλέψει αν την αλλάξω μόνος μου;
  11. Πήγα απο g2 σε redmi note 4 πριν απο ένα μήνα. Τεράστια διαφορά. Σε ταχύτητα, μπαταρία, μεγαλύτερη οθόνη, πιάνει σήμα gps άμεσα, ποιότητα κλήσης (το g2 μου πρέπει να είχε πρόβλημα). Η μέρα με την νύχτα.
  12. Ναι με το τελευταίο test build του Universal SafetyNet Fix τα περνάει.
  13. Λοιπόν η λύση εδω κάνεις edit το Build.prop στο System Folder και προσθέτεις τις γραμμές απο κάτω. Το φιξ δουλεύει αλλά μόνο αν έχεις το USB Debugging on. persist.service.adb.enable=1 persist.service.debuggable=1 persist.sys.usb.config=mtp,adb Η άλλη λύση είναι κάνεις uninstall to SuperSu και φλας magisk και Universal SafetyNet Fix το οποίο δουλεύει ρολόι.
  14. Ένα άλλο πρόβλημα μόλις έκανα root και όταν βάζω το usb κάνει charging χωρίς επιλογές για mtp ptp. Πάω Developer options - Select Usb configuration επιλέγω Mtp και πάλι κάνει charging μόνο. Πριν το ροοτ έκανε charging αλλά μου έδινε επιλογές να το αλλάξω. Από το twrp δουλεύει κανονικά το mtp.
  15. Στα προηγούμενα κινητά που είχα όταν με έπαιρνε κάποιος στο viber άναβε η οθόνη με τις επιλογές να το απαντήσω ή να το κλείσω για παράδειγμα. Ή όταν έπαιζε το ξυπνητήρι το κάνεις snooze απευθείας. Στο miui πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το κινητό πριν να κάνω οτιδήποτε. Το ενεργοποίησα. Έκανα βασικά όλα τα βήματα που λέει εδώ Edit: Το βρήκα. Πας Settings -> Permissions -> Other Permissions βρήσκεις το αππ που θέλεις και κάνεις enable το Show on Lock Screen
  16. Υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσω τις ειδοποιήσεις στο lock screen? Για παράδειγμα όταν με παίρνει κάποιος στο skype ή στο viber ή όταν παίζει το ξυπνητήρι δεν δείχνει τίποτα και πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσω το τηλ πριν να κάνω οτιδήποτε. Τα έβαλα και τα 2 στο autostart.
  17. Το πήρα απο aliexpress ήρθε σε 20 μέρες χωρίς δασμούς €133 στην Κύπρο. Πριν το πάρω ρώτησα σχεδόν όλα τα μαγαζιά να βρω ποιοι το στέλνουν με κανονικό ταχυδρομείο και ποιοι με κούριερ. Το μαγαζί που το πήρα το δήλωσε €45 με κανονικό ταχυδρομείο και δεν πλήρωσα τίποτα. Μακριά από κούριερ και ειδικά στην Ελλάδα. Καλύτερα να περιμένεις λίγο παραπάνω από το να μπλέξεις με το τελωνείο. Τον εκτελωνισμό μπορείς να τον κάνεις μόνος σου πολύ φθηνότερα άλλα είναι λίγο ταλαιπωρία. Αν είχα πρόσβαση στο σκρουτζ δεν θα το ρίσκαρα. Το κινητό είναι τρομερό. Έκανα αίτηση για να με αφήσουν να κάνω unlock το bootloader για να κάνω root. Παίζει να μην με αφήσουν; Αφότου γίνει unlocked παραμένει unlocked ή κάθε φορά που θέλω να περάσω μια custom ρομ θα πρέπει να παίρνω την άδεια τους και να περιμένω;
  18. θενκς. Να υποθέσω τα "800ρια" είναι καλό οπότε καλύτερα να αποφύγω το 4x;
  19. Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ 4x και 4? Ρωτάω γιατί στο σκρουτζ έχουν τα ίδια λεφτά και τα ίδια σπεκς. Το 4 όμως έχει φορουμ στο xda με custom ρομς κλπ το οποίο είναι μεγάλο συν. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις 2 συσκευές ή το 4x είναι εντελώς διαφορετικό κινητό; Υπάρχουν λόγοι για να προτιμήσει κανείς κάποιο από τα δύο; Ευχαριστώ.
  20. Ευχαριστώ ανέστη. Έβαλα την 20d και μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά και έφτιαξε και το rotation. :)
  21. Υπάρχει κάποιο άλλο modem για το cloudy g2? Με το KK baseband το σήμα και η ποιότητα κλήσεων είναι άθλια. Έβαλα to D80210b-EUR-XX που βρήκα στο xda εδώ και το φτιάχνει είναι μια χαρά αλλα τότε σταματάει να δουλεύει το screen rotation.
  22. Έχω βάλει το CloudyG2 2.2 και το σήμα του κινητού όταν μιλάω είναι άθλιο ακούγομαι δεν ακούγομαι σχεδόν όπου και να είμαι. Τι μπορώ να κάνω;
  23. Δοκίμασα όλες τις Αγγλικές, Γερμανικές, Ολλανδικές και Ελληνικές ρομ που έχουν βγει ποτέ, το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο. Boot loop και πάνω αριστερά με μπλε γράμματα Recovery Booting. Να το πάρω απόφαση ότι το κινητό είναι bricked;
×
×
  • Create New...