Nikos_Mpl Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Έχω βαρεθεί να κουβαλάω powerbank και αν πάρω το G6 με φαίνεται θα το κουβαλάω πάλι παρε s7 edge τοτε :p Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 παρε s7 edge τοτε :p Aντε μαλλον εκει θα παμε μου φαινεται...:lol: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Το S7 edge σε χρυσό.. Το πιάνω στο χέρια μου και λέω τι ωραίο ποιοτικό κινητό. Από μπαταρία όντως είναι σκυλί. Κοιτούσα και το Mate 9 αλλά σαν αίσθηση στο χέρι τι να πω. Το Samsung είναι ποιοτικό. Το γυαλί υπερτερεί σε σχέση με το αλουμίνιο. Μετά είναι και η οθόνη... Τι να πω... Αύγουστο θα κάνω την κίνηση μέχρι τότε έχουμε και θα ξέρουμε αν το G6 αξίζει η οχι. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εγώ θα το δοκιμάσω το g6 αν δω ότι ακούω θετικά σχόλια ξέροντας ότι θα χάσω από μπαταρία αλλά μου αρέσει πολύ σαν συσκευή και θέλω να το δοκιμάσω έστω για λίγο. Φυσικά όταν πέσει η τιμή στα 400 Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Mιας και εχω κόλλημα με την καμερα μακαρι εκει στην Lg να συνεχίσουν την πεπατημένη τους με καλές κάμερες και μην το γυρίσουν σε κάμερες για το Facebook. Γιατι αυτο το πισωγύρισμα σε Mp με ανυσηχει.Οχι οτι τα Mp κανουν την διαφορα μιας και ο φακος αλλα και το λειτουργικό παιζει μεγαλο ρολο αλλα αν το πανε να το κανουν σαν το s7 με αυτο το oversharpness που κανει κλαφτα χαραλαμπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) Προσοχη!! Θελει τουλαχιστον ενα τριμηνο feedback με μεγαλη χρηση, να ζεσταθει και να δουμε αν θα βγαλει η quantum image retention. Οταν ζεσταθηκε στους περισσοτερους βγηκε και το προβλημα. To G4, το G5 εβγαλαν ας ελπισουμε να το εφτιαξαν. Ειχα και τα 2 τηλεφωνα βγαλανε και τα 2. Δεν πειραζει αν βγαλει αλλα αν βγαλει θα πρεπει η procordia να το καλυψει 100% με αλλαγη για ολες τις περιπτωσεις οχι δηλαδη οτι εκανε με το G5 που η LG hellas ελεγε φωτεινοτητα στο 60% :lol: :lol: :lol: Και αν ξαναβγαλει image retention παλι; Ξανα αλλαγη εφοσον εχει εγγυηση!! Το service απο το καλυτερο τελικα εγινε το χειροτερο αφου ουτε την πρωτη φορα σου αλλαζανε οθονη στο G5. Το προβλημα με τον καιρο εγινε μεγαλυτερο στους κατοχους G5 και εψαχναν fixes με διαφορα προγραμματα - φιλτρα. Τραγικο για οθονη ναυαρχιδας. Edited March 7, 2017 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τυχεροί οι πρώτοι που θα πάρουν τα πρώτα κομμάτια..... Χαχαχαχαχα Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Τυχεροί οι πρώτοι που θα πάρουν τα πρώτα κομμάτια..... Χαχαχαχαχα Ναι σωστα!!! 750 ΕΥΡΩ και εαν βγει φόλα; χαχαχαχα!!!! Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πάντως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ κ θα είναι ο αντικαταστατης του φοβερού g2... Όχι τώρα βέβαια Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ κ θα είναι ο αντικαταστατης του φοβερού g2... Όχι τώρα βέβαια Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Γύρω στα Χριστούγεννα να πέσει κ η τιμή του... 700 κ 800 € κανένα κινητό δεν αξίζει... Μέχρι τότε θα δούμε κ το θέματα θα βγάλει αν βγάλει... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα να το δούμε από κοντά; Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πάντως εμένα μου αρέσει πάρα πολύ κ θα είναι ο αντικαταστατης του φοβερού g2... Όχι τώρα βέβαια Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γύρω στα Χριστούγεννα να πέσει κ η τιμή του... 700 κ 800 € κανένα κινητό δεν αξίζει... Μέχρι τότε θα δούμε κ το θέματα θα βγάλει αν βγάλει... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα να το δούμε από κοντά; Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Τελος αυτου του μηνα θα βγει στα σκρουτζομαγαζα και σιγα σιγα και στα public,mediamarkt, πλαισιο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εδώ πάντως ο τύπος λέει για 4,5+ ώρες sot πριν κλείσει από μπαταρία, με την οθόνη στο 60% φωτεινότητα. Δεν είναι και άσχημα! Εκεί τριγυρίζει και το Ρ9 που έχω τώρα και για τα δικά μου μέτρα το θεωρώ πολύ καλό στο θέμα αυτονομία. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) Εδώ πάντως ο τύπος λέει για 4,5+ ώρες sot πριν κλείσει από μπαταρία, με την οθόνη στο 60% φωτεινότητα. Δεν είναι και άσχημα! Εκεί τριγυρίζει και το Ρ9 που έχω τώρα και για τα δικά μου μέτρα το θεωρώ πολύ καλό στο θέμα αυτονομία. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Και με συσκευη προπαραγωγης...:D:D Εδω μερικα δειγματα της καμερας του G6 και των δυνατοτητων του... https://youtu.be/sim00A2HrWg Κατι μου λεει οτι αν το τηλεφωνο δεν παρουσιασει το φαινομενο του image redention,θα ειναι αστερι...Το πρωτο ισως απροβληματιστο Lg, μετα το g2... Edited March 8, 2017 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Και με συσκευη προπαραγωγης...:D:D Εδω μερικα δειγματα της καμερας του G6 και των δυνατοτητων του... https://youtu.be/sim00A2HrWg Κατι μου λεει οτι αν το τηλεφωνο δεν παρουσιασει το φαινομενο του image redention,θα ειναι αστερι...Το πρωτο ισως απροβληματιστο Lg, μετα το g2... Σύμφωνο κ επαυξάνω! Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Και με συσκευη προπαραγωγης...:D:D Εδω μερικα δειγματα της καμερας του G6 και των δυνατοτητων του... https://youtu.be/sim00A2HrWg Κατι μου λεει οτι αν το τηλεφωνο δεν παρουσιασει το φαινομενο του image redention,θα ειναι αστερι...Το πρωτο ισως απροβληματιστο Lg, μετα το g2... Αν βγει ετσι και το επίσημο μοντέλο στην καλυτερη μιλαμε για μια μετρια κάμερα. Μακαρι να αλλαξει κατι και τα δειγματα που κυκλοφορουν να ειναι μην ειναι οι μεγιστες φωτογραφικες δυνατοτητες του κινητου. Και αν συνεχισουν ετσι οι εταιριες με παραδειγμα το s7(για την καμερα μιλαω παντα) τοτε κριμα. Οκ το S7 βγηκε το καλύτερο καμεροτηλεφωνο γιατι οντως παιρνεις φωτο πανευκολα και με σωστο focus αλλα απο ποιοτητα στα δικα μου ματια ειναι meh. Ελα ρε LG κρατα τουλάχιστον την φυσικοτητα και την ποιοτητα στις φωτο τουλαχιστον για εμας τους ρομαντικους που μας αρεσει να σκαλιζουμε λιγο παραπανω το κομματι αυτο ! Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Αν βγει ετσι και το επίσημο μοντέλο στην καλυτερη μιλαμε για μια μετρια κάμερα. Μακαρι να αλλαξει κατι και τα δειγματα που κυκλοφορουν να ειναι μην ειναι οι μεγιστες φωτογραφικες δυνατοτητες του κινητου. Και αν συνεχισουν ετσι οι εταιριες με παραδειγμα το s7(για την καμερα μιλαω παντα) τοτε κριμα. Οκ το S7 βγηκε το καλύτερο καμεροτηλεφωνο γιατι οντως παιρνεις φωτο πανευκολα και με σωστο focus αλλα απο ποιοτητα στα δικα μου ματια ειναι meh. Ελα ρε LG κρατα τουλάχιστον την φυσικοτητα και την ποιοτητα στις φωτο τουλαχιστον για εμας τους ρομαντικους που μας αρεσει να σκαλιζουμε λιγο παραπανω το κομματι αυτο ! http://www.androidcentral.com/camera-comparison-lg-g6-vs-pixel-xl Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Παντα σε καμια καμερα δεν παιζει ρολο ο αισθητηρας...παιζει και ρολο το λογισμικο.η samsung φετος ηταν no1 στην καμερα s7 s7 edge και το lg g5 θα ελεγα.οποτε και στο g6 και με τον sony imx 258 rs που θα εχει θα εχει αριστη καμερα το Lg g6!Οι κινεζιες δεν το εχουν οτι και να βαλουν αισθητηρα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Θα εχουμε λετε καμια μεγαλη βελτιωση στις καμερες σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα; Η καμερα του G5 δεν ειχε διαφορα απο του G4 για να μην πω οτι βιντεο εβγαζε καλυτερα το G4 σε χαμηλο φωτισμο :p Η μεταβαση απο G2, G3 στα επομενα μοντελα ειχαν μεγαλη διαφορα. Edited March 10, 2017 by Asdf_7 Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Να δούμε πώς θα είναι η οθόνη του γιατί στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πάλι ξεθωριασμενη https://youtu.be/8RINsJFDd94 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 (edited) Να δούμε πώς θα είναι η οθόνη του γιατί στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πάλι ξεθωριασμενη https://youtu.be/8RINsJFDd94 Γιατί δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη :shifty::X Sent from my iPad using Tapatalk Edited March 11, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Να δούμε πώς θα είναι η οθόνη του γιατί στο παρακάτω βίντεο φαίνεται πάλι ξεθωριασμενη https://youtu.be/8RINsJFDd94 Μακάρι να μην έχουμε παλι τα ίδια. Αν και απο το συγκεκριμένο βίντεο εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βγάλω συμπεράσματα. Η επιλογή παστέλ χρωματισμών για background στο ενα, σε σχέση με έντονα, ζωηρά χρώματα συνδιασμένα με μαύρο φόντο στο άλλο, δεν μπορεί να με οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα. Θα πρέπει να δείχνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα για να μπορέσω να συγκρινω. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γενικά καλή Κρητική http://www.phonearena.com/reviews/LG-G6-Review_id4323 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Γενικά καλή Κρητική http://www.phonearena.com/reviews/LG-G6-Review_id4323 Εγω εαν δεν ακουσω απο δικους μας τη γνωμη τους δεν πολυπιστευω αυτους εξω.Ας το παρουν οταν ερθει Ελλαδα και να μας πουν τι ψαρια πιανει.Ο χρονος θα δειξει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Εγω εαν δεν ακουσω απο δικους μας τη γνωμη τους δεν πολυπιστευω αυτους εξω.Ας το παρουν οταν ερθει Ελλαδα και να μας πουν τι ψαρια πιανει.Ο χρονος θα δειξει. Δεν διαφωνώ σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Ενδιαφερον συγκριτικο μπαταριας σε χρηση, με το Huawei mate 9... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts