Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το να έχεις παραπάνω επιλογές απ τις βασικές φυσικά και είναι ανώτερο απ το να μην έχεις δεν νομίζω να μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Ειδικά ο wide είναι ο,τι καλύτερο για ταξίδια. Ας βάλω και γω δύο πρόσφατες φωτογραφίες να επιβεβαιώσω το άρθρο!

Lg g6 κανονικός φακός και wide.e2b65b7b56099589b9b0280893d4019f.jpg61e856ef2ccd26e00ca2591e2ba2b0af.jpg

Για κάποιους είναι σημαντική η επιλογή και η δυνατότητα. Είναι πολύ πρακτικό να έχεις έναν κανονικό φακό (βασικά ευρυγωνίζει, γύρω στο 29-30mm είναι σε 135 equivalent) και έναν υπερευρυγώνιο (είναι γύρω στα 10-11mm, πάλι σε 135 equivalent, πρόχειρα που το συνέκρινα με κανονικούς φακούς μου).

Μάντσεστερ είσαι;

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κάτι άλλο να ρωτήσω και θέλω την βοήθεια σας, μετά από τόσους μήνες αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το always on display.

Αλλά είναι πολύ χαμηλή η φωτεινότητα της. Βάζω τέρμα την φωτεινότητα από την μπάρα πάλι φαίνεται πολύ χαμηλά, δηλαδή ίσα που το βλέπω , ενεργοποίησα και το πιο φωτεινή οθόνη τίποτα. Καμία ιδέα;;

Γρηγορη αν δεν κανω λαθος σιγουρα δεν εχει να κανει με την ενταση φωτεινοτητας της οθονης που ρυθμιζουμε εμεις..

Η ενταση του AOD ρυθμιζεται μονο απο εκει που ειδες που γραφει "πιο φωτεινη οθονη" αλλα κ στις 2 λειτουργιες με η χωρις την πιο φωτεινη οθονη δηλαδη,η ενταση που εμφανιζεται η ειδοποιηση εχει να κανει με το φωτισμο περιβαλλοντος που βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη..προσαρμοζεται αυτοματα δηλαδη..εμενα παντως ενεργοποιωντας την πιο φωτεινη οθονη οταν ειμαι σε πολυ φωτισμενο χωρο,η ειδοποιηση οντως ειναι πιο εντονη σε φως κι αν παω σε πιο σκοτεινο χωρο πεφτει..παντως σιγουρα υπαρχει αρκετη διαφορα εντασης με την πιο φωτεινη οθονη ενεργοποιημενη..δοκιμασε το κατω απο ενα φωτιστικο εκει που εισαι κ παιξε λιγο μαζι του..μηπως θελει καθαρισμα ο αισθητηρας φωτος σου απο τιποτα δαχτυλιες;παιζει κι αυτο ρολο.

Γρηγορη αν δεν κανω λαθος σιγουρα δεν εχει να κανει με την ενταση φωτεινοτητας της οθονης που ρυθμιζουμε εμεις..

Η ενταση του AOD ρυθμιζεται μονο απο εκει που ειδες που γραφει "πιο φωτεινη οθονη" αλλα κ στις 2 λειτουργιες με η χωρις την πιο φωτεινη οθονη δηλαδη,η ενταση που εμφανιζεται η ειδοποιηση εχει να κανει με το φωτισμο περιβαλλοντος που βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη..προσαρμοζεται αυτοματα δηλαδη..εμενα παντως ενεργοποιωντας την πιο φωτεινη οθονη οταν ειμαι σε πολυ φωτισμενο χωρο,η ειδοποιηση οντως ειναι πιο εντονη σε φως κι αν παω σε πιο σκοτεινο χωρο πεφτει..παντως σιγουρα υπαρχει αρκετη διαφορα εντασης με την πιο φωτεινη οθονη ενεργοποιημενη..δοκιμασε το κατω απο ενα φωτιστικο εκει που εισαι κ παιξε λιγο μαζι του..μηπως θελει καθαρισμα ο αισθητηρας φωτος σου απο τιποτα δαχτυλιες;παιζει κι αυτο ρολο.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου θα το δοκιμάσω!!!

υπάρχει κάποιο αξιόπιστο λινκ να παραγγείλω κάποιο καλώδιο φορτισης για το g6 μου;; απο ebay

αυτά πήρα εδώ και λίγο καιρό....γρήγορη φόρτιση κανονικά....data σε υπολογιστή κανονικά....4 σε τιμή χώμα

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F322647975066

Edited by tarif16nikos
2i6fhs-5.png

Για κάποιους είναι σημαντική η επιλογή και η δυνατότητα. Είναι πολύ πρακτικό να έχεις έναν κανονικό φακό (βασικά ευρυγωνίζει, γύρω στο 29-30mm είναι σε 135 equivalent) και έναν υπερευρυγώνιο (είναι γύρω στα 10-11mm, πάλι σε 135 equivalent, πρόχειρα που το συνέκρινα με κανονικούς φακούς μου).

Μάντσεστερ είσαι;

Που το έπιασες ρε τσάκαλε; :P Όχι δεν είμαι τώρα ήμουν πριν 3 βδομάδες περίπου.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστω πολυ, περιμενω σχολιο σου για το καλωδιο
Είσαι πολύ τυχερός φίλε μου! Ηρθε σήμερα και το βράδυ θα το δοκιμάσω!

Edit: το καλώδιο είναι αυτό

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.ca%2Fulk%2Fitm%2F292231026276

Και μέχρι στιγμής δουλεύει όπως και το κανονικό.

Βάζω και ένα screenshot γιατί δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί το λινκ.5c2b99066978cd1935bc7fe55e439f54.jpg

Edited by stavrosspil

Δείτε φωτογραφία που μόλις έβαλε ένα παλικάρι στο reddit.com τραβηγμένη με το g6 (στοκ κάμερα)

f74hn2d0j0k01.jpg

Που το έπιασες ρε τσάκαλε; :P Όχι δεν είμαι τώρα ήμουν πριν 3 βδομάδες περίπου.

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είσαι πολύ τυχερός φίλε μου! Ηρθε σήμερα και το βράδυ θα το δοκιμάσω!

Edit: το καλώδιο είναι αυτό

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.ca%2Fulk%2Fitm%2F292231026276

Και μέχρι στιγμής δουλεύει όπως και το κανονικό.

Βάζω και ένα screenshot γιατί δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί το λινκ.5c2b99066978cd1935bc7fe55e439f54.jpg

Έχω κάνει το "αγροτικό" μου στο Μάντσεστερ! και οι συμπτώσεις συνεχίζονται, έχω παραγγείλει ακριβώς αυτά τα καλώδια!

Δείτε φωτογραφία που μόλις έβαλε ένα παλικάρι στο reddit.com τραβηγμένη με το g6 (στοκ κάμερα)

f74hn2d0j0k01.jpg

Απίστευτη φωτογραφία φαντάζομαι με μανουαλ θα την έβγαλε.

Ευχαριστώ για την απάντηση για τα καλώδια!!!

Παιδια Καλημέρα εχω το σ7 και σκέφτομαι να μεταβω στο g6.... είστε ικανοποιημένοι οι περισσότεροι παλια ειχα g2 κι έπινα νερο στο ονομα της εταιρίας αλλά μετα τα συνεχόμενα bootloop που χε σε μεταγενέστερες συσκευές που αποτραβήχτηκα... τo g6 εχει Θέματα αξιοπιστίας γενικά;;

Παιδια Καλημέρα εχω το σ7 και σκέφτομαι να μεταβω στο g6.... είστε ικανοποιημένοι οι περισσότεροι παλια ειχα g2 κι έπινα νερο στο ονομα της εταιρίας αλλά μετα τα συνεχόμενα bootloop που χε σε μεταγενέστερες συσκευές που αποτραβήχτηκα... τo g6 εχει Θέματα αξιοπιστίας γενικά;;

Σε θεμα αξιοπιστιας ειναι αριστο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Έχω κάνει το "αγροτικό" μου στο Μάντσεστερ! και οι συμπτώσεις συνεχίζονται, έχω παραγγείλει ακριβώς αυτά τα καλώδια!
Αυτά είναι! Μαρεσε Πολύ σαν πόλη! Με τα καλώδια να ξέρετε παρ ότι λέει 1 pack και σε κάνει να πιστέψεις ότι είναι 4 καλώδια είναι 1 τελικά. Αλλά οκ η τιμή προφανώς και είναι για 1.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απίστευτη φωτογραφία φαντάζομαι με μανουαλ θα την έβγαλε.

Ευχαριστώ για την απάντηση για τα καλώδια!!!

Τίποτα φίλε να είσαι καλά! Επίσης χωρίς να ξέρω παραπάνω πληροφορίες θα στοιχηματιζα πως αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε RAW και πρέπει να την έχει πειράξει και λίγο με Photoshop.

Όλο και πλησιάζει το μπισκοτάκι --- >> https://www.xda-developers.com/lg-g6-kernel-sources-android-oreo-korea/

Ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να βγαλεις αντιστοιχες φωτογραφιες και με το κινητο του profile σου αλλα και με παρομοιες ναυαρχιδες του 2016 οπως Htc 10,Google Pixel ειδικα κατω απο συνθηκες καλου φωτισμου δεν ειναι κανενα επιτευγμα.

Σε αντιθεση με την wide camera που εκει μιλαμε για ξεχωριστο feature που δεν βρισκεις σε αλλες συσκευες.

Γιαυτο και οι περισσοτεροι δινουν βαση περισσοτερο στις φωτογραφιες με χαμηλο φωτισμο(δυσκολες συνθηκες που λεμε)που εκει φαινονται περισσοτερο οι οποιες διαφορες μεταξυ των κινητων.

εγω να ρωτησω κατι αλλο ?

η μπαταρια πανω κατω ποσο χρονο ζωης εχει ?

και οταν παρει την κατηφορα αλλαζει ευκολα η οχι ?

(επειδη το κινητο ειναι αδιαβροχο ..)!

ρωταω γιατι σε αγγελιες το βρισκεις πλεον και στα 300 ...

........

ρωταω γιατι σε αγγελιες το βρισκεις πλεον και στα 300 ...

Αν μπεις bestprice θα σου βγάλει ένα κατάστημα που το έχει 340 ευρώ, νομίζω δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις 300 για μεταχειρισμένο! Απ΄ότι μίλησα με το κατάστημα, είναι Ευρωπαϊκά (Γερμανία), unbranded και σφραγισμένα εννοείτε. Την Παρασκευή περιμένω το δικό μου και ο Θεός βοηθός να βγει καλό!

Αν μπεις bestprice θα σου βγάλει ένα κατάστημα που το έχει 340 ευρώ, νομίζω δεν έχεις κανένα λόγο να δώσεις 300 για μεταχειρισμένο! Απ΄ότι μίλησα με το κατάστημα, είναι Ευρωπαϊκά (Γερμανία), unbranded και σφραγισμένα εννοείτε. Την Παρασκευή περιμένω το δικό μου και ο Θεός βοηθός να βγει καλό!

οκ ...αν μετα θελεις να αλλαξει μπαταρια μπορεις ?

σε περιπτωση που θελεις να το κρατησεις πολυ καιρο το κινητο ..

πχ εγω τωρα με το lg v 10 εκτος απο το θεμα της μπαταριας/αυτονομίας (που το εχω λυσει φυσικα με δευτερη ) σε ολα τα αλλα ειμαι φουλ καλυμμένος ..

Είναι αδιάβροχο το κινητό και έχει κάτι αυτοκόλλητες ταινίες (ή και κόλλα) στο καπάκι που όταν το αφαιρέσεις καταστρέφονται και πρέπει να τις βάλεις ξανά! ΑΝ πιάνουν τα χέρια σου ή έστω γνωρίζεις κάποιον μάστορα που είναι έξπερτ σε αυτά, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Παίρνεις για παράδειγμα (τυχαίο παράδειγμα, αν ψάξεις καλά θα βρεις και φτηνότερα) αυτή την μπαταρία από το ebay που είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας από την αρχική και μετά ακολουθείς πιστά τα βήματα στο βίντεο από κάτω που σου λέει αναλυτικά τι χρειάζεσαι και πως να το κάνεις!

*Δε γνωρίζω πόσο κοστίζει να το πας κατευθείαν στην επίσημη αντιπροσωπεία και να στην αλλάξουμε με μια original, αν το έχει κάνει κανείς ας μας πει!

Edited by hasiotis_john

Είναι αδιάβροχο το κινητό και έχει κάτι αυτοκόλλητες ταινίες στο καπάκι που όταν το αφαιρέσεις καταστρέφονται και πρέπει να τις βάλεις ξανά! ΑΝ πιάνουν τα χέρια σου ή έστω γνωρίζεις κάποιον μάστορα που είναι έξπερτ σε αυτά, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Παίρνεις για παράδειγμα (τυχαίο παράδειγμα, αν ψάξεις καλά θα βρεις και φτηνότερα) αυτή την μπαταρία από το ebay που είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας από την αρχική και μετά ακολουθείς πιστά τα βήματα στο βίντεο από κάτω που σου λέει αναλυτικά τι χρειάζεσαι και πως να το κάνεις!

*Δε γνωρίζω πόσο κοστίζει να το πας κατευθείαν στην επίσημη αντιπροσωπεία και να στην αλλάξουμε με μια original, αν το έχει κάνει κανείς ας μας πει!

ok σε ευχαριστω για την απαντηση ..!

για αυτο επεμενα γιατι το κινητο ειναι αδιαβροχο και σε τετοιες περιπτωσεις φοβασαι να μπει "χερι" πανω ...

Είναι αδιάβροχο το κινητό και έχει κάτι αυτοκόλλητες ταινίες (ή και κόλλα) στο καπάκι που όταν το αφαιρέσεις καταστρέφονται και πρέπει να τις βάλεις ξανά! ΑΝ πιάνουν τα χέρια σου ή έστω γνωρίζεις κάποιον μάστορα που είναι έξπερτ σε αυτά, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Παίρνεις για παράδειγμα (τυχαίο παράδειγμα, αν ψάξεις καλά θα βρεις και φτηνότερα) αυτή την μπαταρία από το ebay που είναι και μεγαλύτερης χωρητικότητας από την αρχική και μετά ακολουθείς πιστά τα βήματα στο βίντεο από κάτω που σου λέει αναλυτικά τι χρειάζεσαι και πως να το κάνεις!

εγω παντως φιλε Γιαννη δε θα ρισκαρα τη στεγανοποιηση για να κερδισω 20-30 ευρω.

Θεωρω οτι δε μπορει να κοστιζει πανω απο 50-70 ευρω η μπαταρια στο σερβις μαζι με στεγανοποιηση.

ΕΠισης θεωρω οτι κανουν ελεγχο για στεγανοποιηση (στη samsung που ρωτησα ετσι γινεται) και εισαι πιο σιγουρος, ενω μετα ρισκαρεις με εγγυηση.

ΚΑι ειδικα αν προκειται να πουλησεις το κινητο μελλοντικα, ειναι κριμα να το φαει καποιος αλλος.

Οσο για μεγαλυτερη μπαταρια, παλια ειχα κανει κατι τετοια στο Ν8 και ηταν φολες ο,τι εβρισκα, αλλα το θεμα ειναι οτι με οσα εχουμε δει για τις μπαταριας, παλι δε θα ρισκαρα...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ok σε ευχαριστω για την απαντηση ..!

για αυτο επεμενα γιατι το κινητο ειναι αδιαβροχο και σε τετοιες περιπτωσεις φοβασαι να μπει "χερι" πανω ...

Μετά από έρευνα στο ίντερνετ για γην συγκεκριμένη μπαταρία, βρήκα πολλές αστοχίες οπότε καλύτερα ξέχασέ την. Αν ο μη γένοιτο χαλάσει η μαμά πάρε μια άλλη από ίντερνετ.Πάνω από 20 Ευρώ δεν θα έχει τότε. Το κινητό γίνεται όπως και πριν αδιάβροχο(δεν είναι και καταδυτικό ρολόι δα) αν πάει σε μάστορα που επισκευάζει παρόμοια κινητά ή ασχοληθείς μόνος σου και έχεις την ειδική κολα.Είναι εύκολο στο συγκεκριμένο κινητό να αλλάξεις μπαταρία.

Μετά από έρευνα στο ίντερνετ για γην συγκεκριμένη μπαταρία, βρήκα πολλές αστοχίες οπότε καλύτερα ξέχασέ την. Αν ο μη γένοιτο χαλάσει η μαμά πάρε μια άλλη από ίντερνετ.Πάνω από 20 Ευρώ δεν θα έχει τότε. Το κινητό γίνεται όπως και πριν αδιάβροχο(δεν είναι και καταδυτικό ρολόι δα) αν πάει σε μάστορα που επισκευάζει παρόμοια κινητά ή ασχοληθείς μόνος σου και έχεις την ειδική κολα.Είναι εύκολο στο συγκεκριμένο κινητό να αλλάξεις μπαταρία.

Ναι αυτο ηθελα να πω ..μπορει και ενας μαστορας κινητων να το κανει δεν ειναι κατι τοσο δυσκολο ..

αυτο ηθελα να ρωτησω ..οκ.....

απο σημερα κ εγω κατοχος της συσκευης σε μαυρο χρωμα .καλως σας βρηκα .ημουν αναμεσα στο p10 και αυτο ,και τελικα προτιμησα το g6 καθως το πηρα σχεδον καινουργιο σε καλη τιμη .:X

ειναι νωρις για να εκφερω αποψη all around ,αλλα ειναι φοβερο στο κρατημα με το ενα χερι .η καμερα λιγο με απογοητευσε μιας και προερχομαι απο note 8 (δεν συγκρινω τα 2 κινητα ),την περιμενα λιγο καλυτερη σε συνθηκες point and shoot μιας και εχω μπεμπα που δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο ακουνητη :lol:.θελω να το δουλεψω καποιες μερες και θα επανελθω