Jump to content

Yiouria

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Yiouria

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Yiouria's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Yiouria

    LG G6

    Vision AI: Making Photography Intuitive Vision AI includes three new intelligent camera features: AI CAM, QLens and Bright Mode that automates and enhances the smartphone image capturing experience for novice as well as experienced shutterbugs. AI CAM analyzes subjects in the frame and recommends the optimal shooting mode among eight categories: portrait, food, pet, landscape, city, flower, sunrise, and sunset. Each mode enhances the characteristics of the subject taking into account factors such as the viewing angle, color, reflections, lighting, and saturation level. QLens takes further advantage of the image recognition capabilities of the AI technology to scan QR codes to improve the online shopping experience. Capture an item of interest with QLens to get information as to where to buy the product online at the lowest price as well as recommendations of similar items. Perform an image search with QLens to see matching or similar images of food, fashion and celebrities or detailed information of landmarks such as buildings and statues. Low light photography on the LG V30S ThinQ gets a huge boost with Bright Mode. Instead of measuring only ambient light like most smartphone cameras, this AI feature uses algorithms to brighten images by a factor of two for better looking photos without the noise. Περίμενα καιρό να δω αν υπήρχαν προβλήματα με την αναβάθμιση σε Oreo, και από ότι διαπίστωσα όλα πήγαν άψογα σε σχέση με άλλες εταιρίες και άλλες αναβαθμίσεις που παρακολούθησα (και ΜΗ αναβαθμίσεις, π.χ Huawei), και σήμερα έχουμε και συνέχεια από ότι βλέπω (είναι στο 99% η αναβάθμιση σε εμένα). Όλα καλά.
  2. Yiouria

    LG G6

    Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις Samsung Evo, κατά καιρούς βγαίνουν σε προσφορές σε διάφορα καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.
  3. Yiouria

    LG G6

    Χαλαρώστε λίγο, αυτά με τις κάμερες είναι ολίγον για γέλια. Έχω και το S9+ και πραγματικά δεν είναι ΤΟΣΟ πολύ καλύτερο από το G6. Σκεφτόμουν έναν που έλεγε εδώ ότι έβγαζε τη κόρη του βράδυ με το S8+ (νομίζω), κάτι δηλαδή που δεν κάνει η φωτογραφική μου, που συνολικά φακός+φλας φτάνει σχεδόν 4.000ευρώ, και τράβαγα προχθές ένα ανηψάκι μου (με το S9+) που έκανε πατίνι στην πυλωτή (7 το απόγευμα), και οι μισές ήταν για πέταμα! μπορεί να είχε ένα 10% περισσότερες keeper από το G6, αλλά το ένα το πήρα 370, και το άλλο 970. Σίγουρα το S9+ έχει καλύτερες κάμερες (αγοράστηκε ακριβώς για αυτό το σκοπό, και η τιμή δεν ήταν θέμα), ΑΛΛΑ δεν έχει ευρυγώνιο, που είναι σχεδόν το 80% των φωτογραφιών μου από το κινητό, και δεν έχει ΤΟΣΟ πολύ καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας. Η μεγάλη διαφορά θα έρθει όταν οι σένσορες των κινητών θα φτάσουν τη 1 ίντζα. Εκεί θα δούμε μεγάλη διαφορά με την τωρινή γενιά.
  4. Yiouria

    LG G6

    Όχι, δεν είναι περίεργο. Όταν έκανα την έρευνα για τις διαφορετικές κάμερες των G6, έπεφτα συνέχεια σε ανθρώπους που τα άνοιγαν, και έβλεπαν ποια κάμερα φοράει, επίσημα από τα μαγαζιά. Στις περισσότερες χώρες (σχεδόν σε όλες) δεν είχαν ταινία ασφαλείας τα κουτιά. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει τίποτα, αλλά αυτό μπορεί να το κρίνει μόνο αυτός που το άνοιξε. Έχει συσκευασία, πλαστικά και πολλά πραγματάκια που μπορείς να καταλάβεις με τη μία αν είναι χρησιμοποιημένο ή όχι.
  5. Yiouria

    LG G6

    Ούτε επαναφορά ούτε τίποτα. Φαίνεται να λειτουργούν όλα άψογα (εννοώ, τουλάχιστον δεν δημιουργήσε κάποιο άλλο πρόβλημα, όσοι είμαστε παλιοί έχουμε καεί άπειρες φορές!). Φαίνεται ότι έκαναν πολύ σοβαρή δουλειά, και δεν "ξεπέταξαν" μία αναβάθμιση και ότι γίνει. Βελτιστοποίησαν και κάποιες λειτουργίες, άλλαξαν και μερικά πραγματάκια. Αυτό εμένα δείχνει μία αλλαγή νοοτροπίας, και μακάρι να επαληθευθεί αυτή η παρατήρηση. Πάντως δεν θα είμαι από τους τύπους που θα φωνάζουν το Δεκέμβρη γιατί δεν θα έχει βγάλει ακόμη το νέο λειτουργικό! Εγώ ποτέ δεν ήμουν φίλος της LG, συνήθως τα πρότεινα σε άλλους κάποια mid range μοντέλα (τότε που η Samsung δεν έκανε καλά mid-range), αλλά για μένα η εταιρία αυτή μπήκε στο χάρτη πάλι. Έχει κανείς κάποιο σχόλιο για το AF στην φωτογραφία; Η πρώτη μου εντύπωση είναι ότι έχει δραματική βελτίωση προς το ταχύτερο.
  6. Yiouria

    LG G6

    Επιβεβαιώνω ότι το combo G6 και Smooth Q κάνει θαύματα. Πλέον τον βρίσκεις κάτω απο 100ευρώ, πριν λίγο καιρό είχε κάτω από 80 στο GearBest νομίζω, δεν θα κοίταγα οτιδήποτε λιγότερο. Αν τραβάτε αρκετό βίντεο, και κυρίως με παιδιά/ζώα/αθλήματα, αντί να αλλάξετε κινητό για να πάρετε 1% καλύτερη εικόνα, πάρτε το Smooth Q. Υπάρχει και αντάπτορας που βάζεις κάμερα τύπου GoPro πάνω. Σημείωση: μέχρι στιγμής δεν με έχει εντυπωσιάσει το S9+. Η οθόνη είναι απίστευτη, αλλά και του G6 θεωρώ ότι είναι από τις κορυφαίες. Ο σχεδιασμός είναι καταπληκτικός όταν το κοιτάς στην έκθεση, αλλά στην πραγματική ζωή φοβάσαι να το πιάσεις κάπως, σίγουρα δεν θα το έπαιρνα στη δουλειά. Κολληματάκια και glitches υπάρχουν, το πληκτρολόγιο πολύ περίεργο, τα πλαινά κουμπιά (πάνω στην οθόνη πλαινά) πατώνται δύσκολα, και θέλουν και περισσότερη πίεση να πιάσουν - κάτι που αγγίζει τα όρια του προβληματικού, πατάς κάποια και 2 και 3 φορές, τα χρώματά του υποδεέστερα από το Platinum G6 που έχω (τα χρωματιστά έμοιαζαν με κινητό σειράς J, πήραμε το μαύρο - μονόδρομος, το οποίο λερώνεται απίστευτα). Πολλοί κρίνουν το LG OS, αλλά εγώ το προτιμώ από της Samsung. Όπως έλεγα και όταν έμπαιναν εδώ μέσα διάφοροι και "ειρωνεύονταν" τον 821, δεν παρατήρησα καμία διαφορά σε κανένα πρόγραμμα, και σε καμία χρήση με τα 2 κινητά μέχρι στιγμής, και το ένα είναι ολοκαίνουργιο, και το άλλο έχει δεχθεί βαρυά χρήση (και ξύλο, και τσιμέντο, και άσφαλτο!) μισό χρόνο. Θετικά. Διαφορά βλέπω στις βραδυνές φώτο, συνδέεται με τα USB-C μόνιτόρ μου άμεσα και ικανοποιητικά, Dex Station/VR (δεν τα πήρα ακόμη, αλλά μάλλον, ίδωμεν). Περισσότερα τις επόμενες μέρες.
  7. Yiouria

    LG G6

    Παρακαλώ! Με ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι χειρότερη (τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση), απλά δεν θέλω να είμαι κατηγορηματικός ότι είναι καλύτερη ακόμη. Η εμπειρία χρήσης στο Android, είναι διαφορετική για τον καθένα, νομίζω ότι μόνο γενικές γραμμές μπορεί να πάρει κάποιος, γιατί τo σετάρισμα, και οι εφαρμογές του καθενός δίνουν ΠΑΝΤΑ διαφορετικά αποτελέσματα. Πήραμε και ένα S9+, το σετάρω τώρα, ίσως την άλλη εβδομάδα να πω και 2 λόγια για τις διαφορές. Εντυπωσιακό κινητό, αλλά έπρεπε να πάμε στο 9+ για διπλή κάμερα, και ενώ έβαλα θήκη και τζαμάκι από το 1ο δεπτερόλεπτο, μετά από 3 λεπτά φαινόταν λερωμένο! Ο αισθητήρας δακτυλικού είναι πάλι αρκετά κοντά με την κάμερα (καμία σχέση βέβαια με το fail σχεδιασμό του S8, που ήταν και από deal breakers για μένα).
  8. Yiouria

    LG G6

    Θα έλεγα είναι περίπου το ίδιο, αλλά δεν έχει μεσολαβήσει πολύ βαρυά μέρα χρήσης ακόμη (π.χ σε δουλειά) και τις τελευταίες μέρες δοκίμαζα κάτι παιχνιδάκια(!) οπότε δεν έχω ιδέα στην πραγματικότητα. Έχω την αίσθηση ότι οριακά μπορεί να είναι και καλύτερο, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμη να κοπάσει ο ενθουσιασμός, και κρίνω λίγο ποιο συγκρατημένα. Να σημειώσω ότι και πριν ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την μπαταρία, και πάντα είχα καλύτερους χρόνους από συνάδελφο με S8. Βέβαια δεν έχω messenger, και από ότι γνωρίζω πρέπει να κάνει μεγάλη κατανάλωση. Το Smart Doctor επίσης έχει γίνει πολύ ποιο γρήγορο, πριν όταν το έβαζα να καθαρίσει, το άφηνα κάπου το κινητό, γιατί πραγματικά έπαιρνε πολλά λεπτά.
  9. Yiouria

    LG G6

    Περίμενα μερικές μέρες να σχολιάσω, και νομίζω ότι τα πάντα έχουν βελτιωθεί στο κινητό. Στο 10% μου δίνει 1:30 (+-5) για φουλ φόρτιση, προσωπικά όταν περνάει το 90% είμαι ΟΚ, και το βγάζω. Η wide camera είναι πλέον 2.04, και η ταχύτητα φωτογράφισης πολύ ποιο γρήγορη από πριν (ακόμα και σε σκοτεινές συνθήκες, βασικά η διαφορά είναι εντυπωσιακή, νομίζω θα το επιβεβαιώσουν και οι ποιο εξειδικευμένοι με τις κάμερες κινητών) και η ποιότητα έχει βελτιωθεί (στον wide, αλλά δεν έκανα και τίποτα επιστημονικά τεστ, περιμένω επιβεβαίωση). Νομίζω ότι η LG έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, και ελπίζω να μην παρουσιαστούν προβλήματα όπως πρόσφατα στα Samsung. Όλα δουλεύουν καλά μέχρι στιγμής, και τολμώ να πω ότι έχει δώσει νέα πνοή στο κινητό. Το λειτουργικό σύστημα είναι πολύ καλύτερο για 2:1 οθόνες και όλα φαίνονται ποιο γρήγορα και μοντέρνα. Νομίζω μου προσέθεσε 100MB στη RAM. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί.
  10. Yiouria

    LG G6

    Κάπου έγραφε ότι ΚΑΠΟΙΑ στοιχεία του, είναι software based και θα μπορούσαν να περάσουν, αλλά από ότι διάβασα οι πρώτοι που πήραν Oreo δεν ανέφεραν κάτι. Σε ένα δεύτερο επίπεδο, αυτή τη στιγμή είναι περισσότερο gimmick, παρά εκτελεί κάποια σημαντική λειτουργία. H εκτίμησή μου είναι ότι πρέπει να περάσει τουλάχιστον αυτή η πρώτη γεννιά, ίσως και η επόμενη, για να κάνει τη διαφορά. Αυτό που οι περισσότεροι σπρώχνουν είναι ότι επιλέγει αυτόματα κάποιο πρόγραμμα φωτογράφισης, κάτι το οποίο γίνεται σχεδόν 10 χρόνια από τις φθηνότερες κόμπακτ της αγοράς, και η κάθε εταιρία του έχει ένα διαφορετικό όνομα (smart/intelligence κ.α). Επίσης τα κανονικά κινητά με ΑΙ έχουν ΝPU που εκτελεί αυτές τις λειτουργίες, δηλαδή είναι Hardware based. Δεν έχω κάποια άλλη γνώση για το θέμα πάνω στο G6. Τώρα που ρολλάρει Αμερική, θα μάθουμε πολλά περισσότερα τις επόμενες ημέρες, και φυσικά μετά είναι Ευρώπη, τελευταίοι, ελπίζω και καλύτεροι!
  11. Yiouria

    LG G6

    Καμία σχέση, θα μπορούσες να βάλεις απλά ένα," :) " . Μεταξύ σοβαρού και αστείου, (προς το αστείο) έθιξα ένα θέμα που βλέπουμε να συμβαίνει συχνά εδώ, αλλά και αλλού, και φυσικά δεν σε έθιξα, και γεμίσαμε μία σελίδα off topic. Ευθιξία! @hasiotis_john 1000 φορές να περιμένω 1-2 μήνες ακόμη, αλλά όλα να γίνουν στην εντέλεια παρά αυτό που παρέθεσες. Η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντικότερη από την ταχύτητα κατ'εμέ. Ελπίζω να δοθεί χωρίς πολλά προβλήματα, και γρήγορα. Πρέπει μέσα στον Ιούνιο να το πάρουμε. και ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις!
  12. Yiouria

    LG G6

    https://support.t-mobile.com/docs/DOC-34110 Στα λεφτά του το κινητό είναι απίστευτη ευκαιρία, και σκοπεύω να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμη και δεν αγχώνομαι με τις μικρές διαφορές που έχει με τα φετινά. Οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν με τη χρήση ΑΙ, χρήση σαν υπερ-φορητός υπολογιστής εργασίας (όπως γίνεται τώρα με τα Huwaei και Dex station, αλλά καλύτερα φυσικά) και καλύτερα φωτογραφικά module που ακόμη δεν έχουν συμβεί, ούτε αναμένονται τώρα κοντά.
  13. Yiouria

    LG G6

    Τα χαρακτηριστικά που έδωσε ήταν "χαμηλό SAR", φωτογραφία σε "χαμηλό φωτισμό". Δεν είπε τίποτα για τιμή. Αν με ενδιέφεραν αυτά τα 2, θα πήγαινα για S9, ή και S8 ακόμη. Αν παρακολουθείς καιρό το νήμα, υπάρχει πληθώρα ανθρώπων που παραπονιούνται για διάφορα θέματα, και παραθέτουν διάφορες μάρκες που υπερέχουν σε αυτό, ή σε εκείνο το χαρακτηριστικό έναντι του G6, οπότε κάποιος πρέπει να θέτει και την άλλη πλευρά, και μετά ο ενδιαφερόμενος αποφασίζει αν θα δώσει άλλα 50-100-200ευρώ για να πάρει κάτι που πλησιάζει περισσότερο στις προσδοκίες του, γιατί μόλις το πάρει, εδώ θα έρχετε και θα λέει, "το S8 έχει γρηγορότερο AF και τραβάει το σκύλο που κηνυγάει τη γάτα μου"/"το Huawei βγάζει στο απόλυτο σκοτάδι τα δόντια μου"/"το iPhone κάνει θόλωμα καλύτερο από dSLR"/"το HTC έχει 1 terra byte μνήμη"/"To Xiaomi κάνει αναβαθμίσεις κάθε μέρα"/"To Red βγαίνει με ολογραφική οθόνη και θα κυκλοφορήσει αύριο", και οτιδήποτε έχει στο μυαλό του ο καθένας. Οπότε κρατάμε και μία πισινή, και θέτουμε και τον καθένα υπό των ευθυνών του.
  14. Yiouria

    LG G6

    Η καλύτερη κάμερα, και με λογική τιμή SAR, έχει το Samsung S9. Σε σκοτεινές λήψεις και σε AF είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Θα σου πρότεινα να πας εκεί κατ'ευθείαν γιατί μετά δεν θα έχεις ενδοιασμούς ότι έκανες λάθος όταν θα τρέχει το σκυλί σου στο πάρκο το βραδάκυ και θα σου βγαίνει κουνημένο, επειδή πρακτικά δεν θα μπορούσες να πάρεις κάτι πολύ διαφορετικό, και θα γλυτώσουμε και εμείς την γκρίνια από κόσμο που έκανε λάθος επιλογή, και τα ακούμε εμείς.
  15. Yiouria

    LG G6

    Η εμπειρία μου είναι τελείως διαφορετική μέσα στο δικό μου πρώτο εξάμηνο, με πολύ βαρυά χρήση, και καθόλου προσοχή. Έχεις κάνει reset? επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; αν έχεις κάνει και έχει ακόμη προβλήματα τότε επέστρεψέ το, και πες ότι σου κάνει restart χωρίς λόγο. ΣΗΜ: καλά, οι γρατζουνιές δίπλα στη θύρα φόρτισης δεν είναι λόγος επιστροφής στο service, κοιτάω τώρα το δικό μου και δεν βλέπω τίποτα, και για να βάλω τον φορτιστή τον ψάχνω στα τυφλά.
×
×
  • Create New...