bezoss Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Δοκίμασε κάνεις το cosmote 2g με το νέο δίκτυο για κλήσεις φωνής να μας πει εντυπώσεις; Με το που πέφτει η γραμμή από VolTE σε 2g είναι εμφανής η πτώση στη ποιότητα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Με το που πέφτει η γραμμή από VolTE σε 2g είναι εμφανής η πτώση στη ποιότητα.... Είναι τόσο απαράδεκτη όσο ήταν; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Από το πρωί στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει ένα θέμα με τις εξερχόμενες κλήσεις και τα SMS, είναι γενικό όπως είπαν κ το διορθώνουν.. Για να δούμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Ναι και εδώ. Αλλά τώρα διορθώθηκε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaftiras Δημ. May 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2021 Σήμερα 10:00-12:00 επιβεβαιώνω και εγω υπήρχε πρόβλημα με εξερχόμενες και μηνύματα περιοχή κηφισιάς. Μάλιστα τους έστειλα και μήνυμα και ακόμα να απαντήσουν… Τωρα ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Γούστααααα https://i.imgur.com/vQkWAc4.jpg Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Γούστααααα https://i.imgur.com/vQkWAc4.jpg σε μενα τις τελευταιες μερες ειμαι με 3G k με πεταει στο Ε κ ξαναγυριζει παλι.Γιατι? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Γούστααααα https://i.imgur.com/vQkWAc4.jpgΕ=Ερωτικό. Εχεις μπει στην Ερωτική γενιά δικτύου. Καλή απόλαυση :P Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Ε=Ερωτικό. Εχεις μπει στην Ερωτική γενιά δικτύου. Καλή απόλαυση :P Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol: :lol: κάπως έτσι.. καλη μου διασκεδαση! :p ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε μενα τις τελευταιες μερες ειμαι με 3G k με πεταει στο Ε κ ξαναγυριζει παλι.Γιατι? :wacko: Mήπως σας αναβαθμίζουν? Λέω εγώ τώρα.. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Ε=Ερωτικό. Εχεις μπει στην Ερωτική γενιά δικτύου. Καλή απόλαυση :P Στάλθηκε από το STK-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol:καλο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 :lol: :lol: κάπως έτσι.. καλη μου διασκεδαση! :p ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mήπως σας αναβαθμίζουν? Λέω εγώ τώρα.. το ρωτησα αυτο χθες το απογευμα στο τσατ αλλα ιδεα δεν ειιχε κ μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι για την Αιγινα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 το ρωτησα αυτο χθες το απογευμα στο τσατ αλλα ιδεα δεν ειιχε κ μου ειπε οτι δεν βλεπει κατι για την Αιγινα:) Τότε ήταν τυφλός ο εκπρόσωπος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Τότε ήταν τυφλός ο εκπρόσωπος. τι να πω! τελοςπαντων ελπιζω να μην γινεται συνεχεια κ καταντησει ενολχλητικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Τότε ήταν τυφλός ο εκπρόσωπος. Θα συμφωνήσω και μάλλον θα έλεγα ότι δεν ήξερε που να το ψάξει Όσον αφορά τις κλήσεις με 2g το τελευταίο διάστημα εγώ θα έλεγα ότι βλέπω σημαντική βελτίωση. Έχω volte βέβαια και όλες τις κλήσεις μου τις κάνω μέσω 4g αλλά έκανα δοκιμές από περιέργεια και είδα διαφορά σε σχέση με παλιά στις κλήσεις και σε καθαρότητα και σε ενταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Εγω ξερω, οτι προχτες του Αγιου Κωνσταντινου, που ειχα πολλες τηλεφωνικες συνομιλιες απο ολη την Ελλαδα, ειδα...live, απο την cosmote κιολας που θεωρειται οτι εχει και το καλυτερο σημα στη χωρα και παντου, ποσο 'τρυπια' και χαλια ειναι τα πραγματα... Να χανεται το σημα ξαφνικα, και να μιλας στο πουθενα... εγω σταθερος σε ενα σημειο....αλλοι, επισης σταθεροι απο τα σπιτια τους, και να χανουν σημα ή να πεφτουν οι κλησεις.... πολλοι το απεδωσαν ισως και στην κινηση της ημερας, γιορταζε η μιση Ελλαδα, αλλα και τι να λεει; Εν ετει 2021, ζωντας σε πολεις, και αν μιλησω πχ συνολικα 6 ωρες μες τη μερα, θα εχω 4-5 περιστατικα οπου χανεται το σημα και πεφτει η γραμμη; Αν δεν μπορουμε να διασφαλισουμε, ακομη, την φωνη, τοτε τι συζηταμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Δασκαλειο Κερατέας στο cosmote home booster κόβει εντελώς το ίντερνετ. Σβήνει το mode και η ένδειξη σήματος εντελώς. Κάνοντας μια χειροκίνητη αναζήτηση βλέπω ότι δεν εμφανίζεται καθόλου το 4g αλλά μόνο το 2g και το 4g ? Τι γίνεται το κατάργησαν το 3g στην περιοχή μας? Κάλεσα τις βλάβες και δεν ξέρουν κάτι!!. Πάντως έβγαλα την σημ και την ξανά έβαλα και επανήλθε. Αλλά σε speed test δείχνει ότι πιάνει σήμα αλλά χαμηλή ταχύτητα μου βγάζει. @ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Eχουν ανακοινώσει ότι απο Σεπτέμβριο 2021 το 3G σταδιακά θα καταργηθεί. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Eχουν ανακοινώσει ότι απο Σεπτέμβριο 2021 το 3G σταδιακά θα καταργηθεί. ναι το γραφει και πανω στον λογαριασμο κινητης κοσμοτε του home booster αλλα οχι απο τωρα!! Τελικα επανηλθε το 3g και φαινεται στην αναζητηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Κάνουν δοκιμές ανα περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Όλα φυσιολογικά μέχρι τις 18:00, από εκείνη την ώρα και μετά όσοι με παίρνουν στο κινητό δεν μπορούν να με βρούν και τους δείχνει πως είναι απασχολημένο. Εγώ κάνω κλήσεις κανονικά. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Και αλλού διάβασα σχετικά. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Δεν μ ανοιγει τα ντατα εδω κ ωρα με 4g και το wifi calling ειναι οφ.Περιοχη Λιβαδεια Το γυρναω σε 3g νεκρο. Κληση κανω δε μπορουν να με παρουν.. Edited August 10, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα με εξερχόμενες στην Cosmote. Έχουν βάλει τηλεφωνητή και ενημερώνει περί αυτού στο 13888. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Γελάει ο κοσμος Cosmote... 18 ωρες εχουν περασει και ακομα ειμαστε χωρις τηλεφωνια και internet... αν μη τι αλλο βγαλτε μια ανακοινωση... ο τηλεφωνητης στο 13888 δεν αρκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 αργολιδα απο χθες προβλημα με τα data μια δουλευουν μια όχι Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts