Jump to content

Ενημέρωση για κάλυψη και βελτιώσεις / προβλήματα δικτύου

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσφατη μετρηση απο b1 (2100mhz) dc-hspa σε αποκρυμνη παραλια της Αρκαδιας.http://i.imgur.com/DgaQweX.jpghttp://i.imgur.com/cTJhpjs.jpg

Με ποια εφαρμογή μετράς την ισχύ των κυψελών κλπ;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

network signal guru

Θενξ. Θέλει root όμως απ' ό,τι βλέπω. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• 2 weeks later...

Συνεχίζεται το πρόβλημα χρόνων με την cosmote να μην έχει σήμα στο χωριό Νέος παντελεήμονας Πιερίας όπως και στην παραλία Παντελεήμονα. Είναι απο τα πιο τουριστικά μέρη του νομού και κάθε καλοκαίρι βουλιάζει απο ημεδαπούς και αλλοδαπούς τουρίστες.

Είναι κρίμα αυτή η κατάσταση. Η μη εγκατάσταση κεραιάς δεν φέρνει κέρδη στην εταιρία, ας το δει με καθαρά οικονομικά κριτήρια

Διάλειψη σκιάς ή τοπικοί άρχοντες. Νομίζω το 1ο, αλλά κρατάω και πισινή γα το 2ο. Διάλεξε και πάρε

Διάλειψη σκιάς ή τοπικοί άρχοντες. Νομίζω το 1ο, αλλά κρατάω και πισινή γα το 2ο. Διάλεξε και πάρε

Το πρώτο, εχει μονο μια κεραία η οποία σκιάζεται απο βουνό και άλλες βουνοπλαγιές.

Επίσης ειναι η μόνη εταιρία που έβαλε μια κεραία στο χωριό παλιός παντελεήμονας για τις ανάγκες εκει περά . Δεν ξερω αν προσφέρει 4g σήμα θα το ελένξω οταν ξαναπάω απο εκει

Πέρισυ που ήμουν σε κάμπινγκ στον Παντελεήμονα θυμάμαι ότι ήταν και οι 3 προβληματικές. Υποθέτω είναι θέμα γεωγραφίας περιοχής ή λαδώματος τοπικών παραγόντων.

Συνεχίζεται το πρόβλημα χρόνων με την cosmote να μην έχει σήμα στο χωριό Νέος παντελεήμονας Πιερίας όπως και στην παραλία Παντελεήμονα. Είναι απο τα πιο τουριστικά μέρη του νομού και κάθε καλοκαίρι βουλιάζει απο ημεδαπούς και αλλοδαπούς τουρίστες.

Είναι κρίμα αυτή η κατάσταση. Η μη εγκατάσταση κεραιάς δεν φέρνει κέρδη στην εταιρία, ας το δει με καθαρά οικονομικά κριτήρια

Γι αυτο ολοι οι ντοπιοι ειναι στη Vodafone.Στο Χαλαρα ειχα μια γραμμη 3G/4G(απο B20) και συνεχως με πετουσε σε Edge.Ενω στο Παλιο Παντελεημονα ειναι αψογη και με καλυψη παντου(ειχα 3G οταν η Vodafone εκανε πτωσεις σε Gprs σε καποια σημεια).Να φανταστεις στο χωριο ο οτε εχει μονοπωλιο στο ιντερνετ και τη σταθερη.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Για ξήλωμα ξέρω σίγουρα στους Νέους Πόρους, της VF. Αλλά σταθμοί υπάρχουν και από τις 3. Είναι η μορφολογία. Μπορούν να μπουν κι άλλοι βέβαια, αλλά....

Για ξήλωμα ξέρω σίγουρα στους Νέους Πόρους, της VF. Αλλά σταθμοί υπάρχουν και από τις 3. Είναι η μορφολογία. Μπορούν να μπουν κι άλλοι βέβαια, αλλά....

Περυσι ειχε καμπανα σημα εκει.Αν και να πω την αληθεια εχει στους σταθμους απο κατερινη και κατω 4G σε B20 και B3.Σε συσκευη που δεν εχει B20,το 4G της Cosmote το ψαχνεις με το κυαλι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Καλησπέρα σε όλους ! είμαι από Κατερίνη αλλά θέλω να ρωτήσω μία απορία . Πήρα πρόσφατα ένα κινέζικο κινητό αλλά δεν υποστηρίζει την band 20 800MhZ. καθώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 4g... όταν βρίσκομαι σε περιοχές με κάλυψη μόνο της συγκεκριμένης κεραίας B20... θα πιάνω τουλάχιστον 3g? η αναγκαστικά θα μου το ρίχνει σε 2g?η και καθολου;!;! εχω cosmote..ευχαριστω!

Καλησπέρα σε όλους ! είμαι από Κατερίνη αλλά θέλω να ρωτήσω μία απορία . Πήρα πρόσφατα ένα κινέζικο κινητό αλλά δεν υποστηρίζει την band 20 800MhZ. καθώς δεν με ενδιαφέρει καθόλου το 4g... όταν βρίσκομαι σε περιοχές με κάλυψη μόνο της συγκεκριμένης κεραίας B20... θα πιάνω τουλάχιστον 3g? η αναγκαστικά θα μου το ρίχνει σε 2g?η και καθολου;!;! εχω cosmote..ευχαριστω!

Θα πιάνεις χειρότερα, όσο περνάει ο καιρός. Το 3G είναι κυρίως στα 2100 και λίγο στα 900 (με πολύ μειωμένη ταχύτητα).

Αν δεν πιάνεις LTE800 τότε θα υπάρχουν περιοχές που θα σε γυρνάει κατευθείαν σε 2G και αν πιάνεις 3G θα σέρνεται. Μιλάμε πάντα για δύσκολες περιοχές, αγροτικές/ερημικές παραλίες. Μέσα σε πόλεις δεν θα έχεις ιδιέταιρο θέμα, υπάρχει παντού 3G 2100.

Θα εισαι οκ στο νομο,αν ειχες Vodafone.Η Cosmote απο Λιτοχωρο εως Νεους Πορους 4G B20 εβλεπα.Αν εχει B3 ειναι στο κτηριο του οτε στον Πλαταμωνα σιγουρα.

Λεπτοκαρυα,Σκοτινα,Πλακα Λιτοχωρου,Νεο Παντελεημονα 4G B20.Γενικα 3G θα εχεις απλα στη Πλακα θα σε πεταει και σε Edge λογω κινησης(παθων,περυσι που ειχα whats up),Λεπτοκαρυα στα ΚΑΑΥ και Olympian Bay,αν μπεις σε εσωτερικο χωρο ουτε 3G.Τα σπιτια πανω απο τα ΚΑΑΥ 3G μονο εξω.Στο χωριο και στα Ευαγγελικα ολα οκ με το 3G.

Edited by Nikolas14

ευχαριστω παιδια..τουλαχ. απο 2g δε θα ξεμεινω ποτε;για viber messenger κλπ..και λιγο αποτοξινωση δε βλαπτει!

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ότι μπαίνουν τα πάντα όλα στον σταθμό βάσης δεν σημαίνει ότι έχουν όλα το ίδιο footprint.

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάλογα με την ισχύ εκπομπής και τη συχνότητα εκπομπής.

Αν π.χ. η πιο κοντινή κεραία εκπέμπει GSM/900, UMTS/2100 και LTE/800 με την ίδια ισχύ, τότε αν είσαι σχετικά μακριά δεν θα δεις ποτέ το UMTS παρά μόνο 2G + 4G.

Μάλλον διαβάζουν εδω απο την cosmote :p απο προχθές Δευτέρα εμφανίστηκαν 2 μπάρες σημα 3G και 4 απο 2 4G.

Μάλλον διαβάζουν εδω απο την cosmote :p απο προχθές Δευτέρα εμφανίστηκαν 2 μπάρες σημα 3G και 4 απο 2 4G.

Σίγουρα ρίχνουν μια ματιά εδώ από Cosmote και από τις άλλες εταιρείες, δεν σημαίνει ότι θα το μάθουμε επίσημα ούτε ότι τους δεσμεύει κάτι :X

• 2 weeks later...

Αυτη την φορά που ήρθα Ελλάδα, για καποιον λογο δεν μπορω να συνδεθω με την Βουλγαρικη κάρτα στο δικτυο της κοσμοτε (ουτε στα αλλα δικτυα). Η περιαγωγη ειναι ενεργοποιημενη, αλλα δεν εχω καθολου σημα. Χειροκινητα βγαζει τα δικτυα και μονο στο δικτυο της κοσμοτε ΔΕΝ γραφει απαγορευμενο διπλα απο το ονομα δικτυου και οταν παταω να συνδεθει, μετα απο λιγη ωρα αναφερει πως η εγγραφη απετυχε και να δοκιμασω αργοτερα.

Καμια ιδεα;

Samsung S21 Ultra

Μιας και μάλλον μας διαβάζουν από την Cosmote, να τους επισημάνουμε για χιλιοστή φορά το μηδενικό σήμα (ούτε καν gsm για κλήσεις) στη διαδρομή Τσαγκαράδα προς Μηλιές (Πήλιο). Να πάθεις κανένα ατύχημα μέρα μεσημέρι, ούτε οδική βοήθεια δε μπορείς να καλέσεις. Μένεις εκεί και σε τρώνε τα τσακάλια. :rtfm: :down:

Μιας και μάλλον μας διαβάζουν από την Cosmote, να τους επισημάνουμε για χιλιοστή φορά το μηδενικό σήμα (ούτε καν gsm για κλήσεις) στη διαδρομή Τσαγκαράδα προς Μηλιές (Πήλιο). Να πάθεις κανένα ατύχημα μέρα μεσημέρι, ούτε οδική βοήθεια δε μπορείς να καλέσεις. Μένεις εκεί και σε τρώνε τα τσακάλια. :rtfm: :down:

Χαχαχα,τραγικοι ειναι.Και μετα λενε μονο πρασινη και καμια αλλη.Ενα δικαρτο με Cosmote/Wind ή Vodafone.Γιατι μια απο τις τρεις δεν φτανει να εχεις.

Πάντως και με cosmote αλλά και με τις υπόλοιπες όπως ρώτησα, είναι τραγικό Θεσσαλονίκη Αθήνα με τρένο, να έχεις αξιοπρεπές ίντερνετ μόνο στο 30 % της διαδρομής

Χαχαχα,τραγικοι ειναι.Και μετα λενε μονο πρασινη και καμια αλλη.Ενα δικαρτο με Cosmote/Wind ή Vodafone.Γιατι μια απο τις τρεις δεν φτανει να εχεις.

Γνωστός μου που έχει σπίτι στην περιοχή, έχανε συνέχεια κλήσεις κι αναγκάστηκε να αλλάξει νούμερο και να βάλει Wind, διότι απ' ό,τι φαίνεται στο ανατολικό Πήλιο μόνο αυτή πιάνει απροβλημάτιστα.

Τόσα χρόνια η ίδια ιστορία. Τουριστική περιοχή σου λέει μετά... :mad:

Δυστυχώς μόνο Wind σε αυτή τη διαδρομή :(

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς μόνο Wind σε αυτή τη διαδρομή :(

Σκέτη απογοήτευση το Ανατολικό Πήλιο. Απεναντίας στις περισσότερες περιοχές εντός Παγασητικού τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Πολύ καλό 4G σήμα σχεδόν παντού.

Σκέτη απογοήτευση το Ανατολικό Πήλιο. Απεναντίας στις περισσότερες περιοχές εντός Παγασητικού τα πράγματα είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Πολύ καλό 4G σήμα σχεδόν παντού.
Είσαι λίγο υπερβολικός αλλά ναι έχει θέματα. Από Μηλιές μέχρι Νεοχώρι έχει σήμα αλλά Πολλά drop calls και από Νεοχώρι μέχρι Ξουριχτι εν κινήσει χάνει το σήμα πολλές φορές αλλά όταν είχα περπατήσει το μονοπάτι είχα παντού σήμα με Κοσμοτε. Μάλιστα πέρυσι είχα και 4g+. Δυστυχώς για ανατολικό Πήλιο δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Μόνο Wind. Και Vodafone πλέον ;)

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]