mol Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Μα ούτε γω έχω προθεση να στην πω, απόψεις ανταλλάσσουμε. Παλιότερα (και αν θυμάμαι σωστά) έκοβε τα πάντα! Δεν έβλεπα πουθενά διαφημίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 To minminguard έλεγα σωστά το ανέφερε ο Patrick. Το adaway από πέρσι που πήγε σε νέα έκδοση είναι για τα πανηγύρια. Δεν κόβει πολλές διαφημίσεις. Πήγα σε adguard premium από τότε έβαλα μπόλικα φίλτρα όλα τα stealth μαζί με dns και ησύχασα από τα πάντα. Προτείνω να κάνετε το ίδιο. Https δεν χρειάζεται μιας και δεν έχω κλείδωμα δεν κάνει κάτι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Μα ούτε γω έχω προθεση να στην πω, απόψεις ανταλλάσσουμε. Παλιότερα (και αν θυμάμαι σωστά) έκοβε τα πάντα! Δεν έβλεπα πουθενά διαφημίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μερικές φορές παρεξηγούνται τα γραφόμενά μου, γι'αυτό :p Νομίζω έχει να κάνει με το hosts file στο adaway, δεν στο εφαρμόζει μάλλον. Από εκεί και πέρα αν εξακολουθείς και βλέπεις νομίζω έχει κάποιες ρυθμίσεις η εφαρμογή για να δοκιμάσεις να μπλοκάρεις εσύ τις διαφημίσεις προσθέτοντας διευθύνσεις. Αν δεν πιάνει τίποτα και εξακολουθείς να βλέπεις, τότε είναι μέσα στον κώδικα της εφαρμογής που βλέπεις την διαφήμιση. Έχει κάποιες οδηγίες πάντως στο site του adaway. Και εγώ στο Mi6 adguard έχω επειδή είμαι no root ακόμα. :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Εγώ me adaway, με systemless hosts, hosts από Steven black, energized protection και 2 από adguard και ενεργοποιημένο τον τοπικό διακομιστή ιστοσελίδων από τις ρυθμίσεις του Adaway δεν έχω πουθενά διαφημίσεις, ούτε καν κουτάκια. Δε χρειάζομαι ούτε minminguard που είχα κάποτε. Βέβαια αν κάποιος δεν έχει χρόνο, γνώσεις κι όρεξη να ψαχτεί, βάζει adguard. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Και μόνο με adguard premium δεν υπάρχουν διαφημίσεις πουθενά. Το energized protection δεν το γνωρίζω καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 (edited) το energized ειναι λιστες, σαν του stevenblack, διαβασε: https://github.com/EnergizedProtection/block τις χρησιμοποιουσα ενα διαστημα, αλλα κοβουν οτι ναναι, την μια το εκοβαν το sofascore, την αλλη το gearbest και δεν θυμαμαι τι αλλο και τους εκοψα, απο τοτε, παιρνω μεμονωμενες λιστες απο αυτους και απο του adguard και τις "ψηνω" μονος μου στο pc με hostsman και το παραγομενο αρχειο το "ταϊζω" μετα σε κινητα (adguard user filter ή adaway στο 3ο), desktop, laptop Edited May 7, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 το energized ειναι λιστες, σαν του stevenblack, διαβασε: https://github.com/EnergizedProtection/block τις χρησιμοποιουσα ενα διαστημα, αλλα κοβουν οτι ναναι, την μια το εκοβαν το sofascore, την αλλη το gearbest και δεν θυμαμαι τι αλλο και τους εκοψα, απο τοτε, παιρνω μεμονωμενες λιστες απο αυτους και απο του adguard και τις "ψηνω" μονος μου στο pc με hostsman και το παραγομενο αρχειο το "ταϊζω" μετα σε κινητα (adguard user filter ή adaway στο 3ο), desktop, laptop Πολύ ενδιαφέρον. Το adguard με τα φίλτρα θεωρώ ότι κόβει ότι χρειάζεται. Σελίδες δεν κόβει που μπαίνω. Και με cloudfare μπαίνουμε κανονικά και σε σελίδες υποτίτλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Πολύ ενδιαφέρον. Το adguard με τα φίλτρα θεωρώ ότι κόβει ότι χρειάζεται. Σελίδες δεν κόβει που μπαίνω. Και με cloudfare μπαίνουμε κανονικά και σε σελίδες υποτίτλων. Καλημέρα, ότι DNS χρησιμοποιούμε αλλους εκτος παροχου οι απαγορεύσεις δεν υπαρχουν… δεν εχει να κανει αποκλειστικα με τα προγράμματα adblockers δλδ εννοω, εκτος αν μερικα από αυτά εχουν δικο τους dns server και παιζουν ετσι. Εγω δουλευω με δικο μου adblocker το pi hole σε ένα raspiberry pi zero WH και pivpn (OpenVPN server) και χρησιμοποιει όπως το εχω ρυθμισει τους DNS servers της Google (8.8.8.8 και 8.8.4.4) και δεν υπαρχει ουδεμια απαγορευση φυσικα. Και οι Opendns κανουν μια χαρα. Edited May 9, 2019 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Έχω στο κινητό το Kaspersky vpn. Αν περάσω το adguard, η, το NetGuard θα πρέπει να καταργήσω το Kaspersky vpn; Mπορουν να δουλεύουν και τα δύο ; Το vpn στο κινητό είναι σημαντικό για μένα, γιατί στο καφενείο, παίρνω WiFi από το κοινόχρηστο ρούτερ του καφενείου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 καλημέρα, ειχα δοκιμασει με δικο μου openvpn και με καποιο άλλο vpn για τις διαφημισεις δεν γινεται μαζι, πρεπει να είναι κλειστο το ένα δυστυχως. Ετσι εχω στησει σε ένα raspi p zero WH με το pi-hole ad blocker/dns και κανω την δικια μου με δικο μου VPN (οpenvpn) για το raspi είναι το pivpn, εχω και γρηγορη γραμμη inalan FTTH 100/100 και παει σφαιρα και δεν ξανασχοληθηκα με όλα αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Έχω στο κινητό το Kaspersky vpn. Αν περάσω το adguard, η, το NetGuard θα πρέπει να καταργήσω το Kaspersky vpn; Mπορουν να δουλεύουν και τα δύο ; Το vpn στο κινητό είναι σημαντικό για μένα, γιατί στο καφενείο, παίρνω WiFi από το κοινόχρηστο ρούτερ του καφενείου . μια αλλη εναλλακτικη ειναι το proxy, το adguard π.χ. παιζει και με proxy αν εισαι ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Καλημέρα Πέρασα το NetGuard, χθες το βράδυ, είναι από έναν από το xda, κατόρθωσα και ενεργοποίησα το pro, με donate 7 € για 2 μόνο συσκευές, για χρήση without play store. Το Kaspersky vpn το κατήργησα. Έχω πρόβλημα σε μια ρύθμιση, προφανώς πρέπει να εξαιρεθεί από την βελτιστοποίηση της μπαταρίας http://imgur.com/5hvOcJW αλλά όταν πατάω το ok, στις εφαρμογές που δείχνει, δεν έχει το NetGuard. Προφανώς πρέπει να κάνω ρύθμιση στην μπαταρία, για να εξαιρεθεί η εφαρμογή, από την βελτιστοποίηση. Αν μπορείτε να μου υποδειξεται την ρύθμιση για την μπαταρία. Το κινητό είναι το Huawei mate 20 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 (edited) Καλημέρα Πέρασα το NetGuard, χθες το βράδυ, είναι από έναν από το xda, κατόρθωσα και ενεργοποίησα το pro, με donate 7 € για 2 μόνο συσκευές, για χρήση without play store. Το Kaspersky vpn το κατήργησα. Έχω πρόβλημα σε μια ρύθμιση, προφανώς πρέπει να εξαιρεθεί από την βελτιστοποίηση της μπαταρίας http://imgur.com/5hvOcJW αλλά όταν πατάω το ok, στις εφαρμογές που δείχνει, δεν έχει το NetGuard. Προφανώς πρέπει να κάνω ρύθμιση στην μπαταρία, για να εξαιρεθεί η εφαρμογή, από την βελτιστοποίηση. Αν μπορείτε να μου υποδειξεται την ρύθμιση για την μπαταρία. Το κινητό είναι το Huawei mate 20 pro.Σε πάει αυτόματα στη ρύθμιση όταν πατήσεις οκ, και εκεί επιλέγεις όλες οι εφαρμογές πάνω αριστερά και θα εμφανιστεί το Netguard. Αν δεν το έκανες, πας ρυθμισεις->apps->apps-> τρεις τελίτσες πάνω δεξιά - >ειδική πρόσβαση - >βελτιστοποίηση. Εκεί πάνω αριστερά να επιλέξεις όλες τις εφαρμογές και θα εμφανιστεί και το Netguard και θα επιλέξεις να μην επιτρέπεται. Επίσης, να εξαιρέσεις το Netguard από την αυτόματη ενημέρωση στο playstore γιατί θα χάσεις το adblock και να κανεις τις ενημερώσεις μόνο από το github. Τέλος, στα advanced options του Netguard, επέλεξε manage system apps. Νομίζω πάντως το Netguard συμφέρει να το αγοράσεις από το playstore. Το είχα πάρει με 9.5€ ευρώ πριν 2 χρόνια για unlimited συσκευές. Μετά βάζεις την εφαρμογή του github και έχεις κανονικά όλα τα pro features και adblock. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 4, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Η ρύθμιση του NetGuard, είναι από προεπιλογή : επιτρέπεται Επίσης στο play store, έχω όλες τις εφαρμογές : χωρίς αυτόματη ενημέρωση, δεν ξέρω πως γίνεται για μια μόνον εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Η ρύθμιση του NetGuard, είναι από προεπιλογή : επιτρέπεται Επίσης στο play store, έχω όλες τις εφαρμογές : χωρίς αυτόματη ενημέρωση, δεν ξέρω πως γίνεται για μια μόνον εφαρμογή.Sorry, να μην επιτρέπεται θέλει. Αφού τις έχεις όλες χωρίς αυτόματη ενημέρωση τότε οκ. Όταν θα υπάρχει καινούργια stable έκδοση του Netguard θα εμφανίζεται στο playstore. Εσύ τότε θα την κάνεις update από το github. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Sorry, να μην επιτρέπεται θέλει. Αφού τις έχεις όλες χωρίς αυτόματη ενημέρωση τότε οκ. Όταν θα υπάρχει καινούργια stable έκδοση του Netguard θα εμφανίζεται στο playstore. Εσύ τότε θα την κάνεις update από το github. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΧωρίς να έχω δοκιμάσει την εφαρμογή μου κάνει εντύπωση αυτό. Για ποιο λόγο το κάνετε με αυτό το τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Χωρίς να έχω δοκιμάσει την εφαρμογή μου κάνει εντύπωση αυτό. Για ποιο λόγο το κάνετε με αυτό το τρόπο; Η εφαρμογή που ανεβάζει ο developer στο playstore δεν έχει το extra χαρακτηριστικό για adblock μέσω host files επειδή απαγορεύεται από τη Google. Η εφαρμογή που παρέχει ο developer στο github είναι ακριβώς η ίδια (έχει την ίδια υπογραφή), αλλά με το extra αυτό χαρακτηριστικό, οπότε αν κάνεις update της εφαρμογής μέσω playstore αυτόματα χάνεις το adblock. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Η εφαρμογή που ανεβάζει ο developer στο playstore δεν έχει το extra χαρακτηριστικό για adblock μέσω host files επειδή απαγορεύεται από τη Google. Η εφαρμογή που παρέχει ο developer στο github είναι ακριβώς η ίδια (έχει την ίδια υπογραφή), αλλά με το extra αυτό χαρακτηριστικό, οπότε αν κάνεις update της εφαρμογής μέσω playstore αυτόματα χάνεις το adblock. Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkΑα μάλιστα, ωστόσο η βασική λειτουργία συνεχίζει να είναι μέσω VPN που στήνει στη συσκευή ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 (edited) Αα μάλιστα, ωστόσο η βασική λειτουργία συνεχίζει να είναι μέσω VPN που στήνει στη συσκευή ε;Ναι, δημιουργεί τοπικά στο κινητό VPN δίκτυο και από εκεί φιλτράρει όλη την κίνηση που φεύγει προς τα έξω. Απλά το version με το adblock σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις τα host files. Βασικά η λογική όσον αφορά το adblock είναι ίδια με το adaway, απλά όλο το φιλτράρισμα γίνεται μέσω του δικτύου VPN. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited July 4, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopanatha Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ρε παιδιά το adguard ενώ μου έκοβε όλες τις διαφημίσεις στις εφαρμογές εδώ και καιρό δεν κόβει καμία..Ξέρει κάποιος τι γίνεται?Είμαι με την τελευταία έκδοση και αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ρε παιδιά το adguard ενώ μου έκοβε όλες τις διαφημίσεις στις εφαρμογές εδώ και καιρό δεν κόβει καμία..Ξέρει κάποιος τι γίνεται?Είμαι με την τελευταία έκδοση και αγορασμένο. Τι ρυθμίσεις έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ρε παιδιά το adguard ενώ μου έκοβε όλες τις διαφημίσεις στις εφαρμογές εδώ και καιρό δεν κόβει καμία..Ξέρει κάποιος τι γίνεται?Είμαι με την τελευταία έκδοση και αγορασμένο. και σε μένα το ιδιο,τι γίνεται? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 για ψαχτειτε με τις ρυθμισεις, εχουν αλλαξει πολλα τελευταια, το μπλοκαρισμα των hosts γινεται μεσα απο την επιλογη "dns" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 για ψαχτειτε με τις ρυθμισεις, εχουν αλλαξει πολλα τελευταια, το μπλοκαρισμα των hosts γινεται μεσα απο την επιλογη "dns" στη default τι είναι ? το γύρισα στην adguard για να δούμε ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Εγώ το πέρασα σε Samsung s10+, και κόβει ολες, εκτός από you tube. Βάλε επιλογή από default, στο adguard, και στο private dns βάλε, : dns.adguard.com Και δεν εμπιστεύομαι τραπεζικές συναλλαγές !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts