nikos_nia86 Δημ. November 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Παίζει σε προσφορά 140€ στον banggood. Αξίζει τον κόπο?Αυτό κοιτούσα κι εγώ. Δείχνει πολύ καλή επιλογή Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 (edited) Ξαναπαιζει η προσφορά και το ξανασκεπτομαι. Κάποιες ερωτήσεις Πόσες ώρες οθόνη βγάζει? Ανοίγει με διπλό κλικ στην οθόνη? Από κολληματα πως πάει? Παιρνει gcam? Δεν έχει την 800αρα αλλά στην Αθήνα θα πιάνει 4g με wind? Edited December 11, 2018 by adi32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 140,83€ με priority τελική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskoul Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 140,83€ με priority τελική τιμή. Με priority περνάει τελωνείο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Με priority περνάει τελωνείο ; Όχι σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Τελικά δεν άντεξα και το παρήγγειλα. Γι αυτα που έχει είναι εξευτελιστικη η τιμή του Αν δεν είναι αναβαθμισμένο να κάνω αναβάθμιση σε oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskoul Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Και εγώ το παρλήγγειλα, αντε να το δούμε και από κοντα με το νέο έτος. Παναγιώτης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2018 Με το καλο να ερθει και να βγει τοσο καλο οσο λενε Εγω το πηρα απο Ισπανια και θα φτασει την πρωτοχρονια μαλλον λογω αργιων Πηρα ηδη την αγαπημενη μου θηκη που παιρνω για ολα τα κινητα https://www.ebay.com/itm/For-Asus-Zenfone-3-3S-Nillkin-Matte-Hard-Back-PC-Cover-Slim-Thin-Case-Shell/201751530799?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=501871714579&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Υπαρχει κανενα tempered glass full screen αλλα ολο διαφανες ? (οχι πανω κατω μαυρο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatagr Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 εγώ το παρέλαβα πριν δυο βδομάδες κ το έστειλα πίσω για refund.στην αρχη δεν δουλεβε το wifi μετά η οθόνη πιξελιασε και είπα να γλιτώσω μια ώρα αρχύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 εγώ το παρέλαβα πριν δυο βδομάδες κ το έστειλα πίσω για refund.στην αρχη δεν δουλεβε το wifi μετά η οθόνη πιξελιασε και είπα να γλιτώσω μια ώρα αρχύτερα Μη μας λες τέτοια Από που το πήρες? Τι android είχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatagr Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Μη μας λες τέτοια Από που το πήρες? Τι android είχε? από lightinthebox κ πήρε κατευθείαν oreo.σαν κινητό καλό κάμερα καλή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. γενικά πρέπει να έχει θέματα αξιοπιστίας αποτι διάβασα κ σε ξένα φορουμς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Ηρθε σημερα το δικο μου με dhl Πηρε αναβαθμισεις σε android 8 Πρωτες εντυπωσεις Σουπερ οθονη, καλες φωτογραφιες απο το λιγο που ειδα με μενου με παρα πολλες ρυθμισεις Αρκετα πλουσιες επιλογες συστηματος Πολυ καλος ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2018 Με την αναβάθμιση σε oreo υπάρχει πρόβλημα με το poweramp. Ο ήχος ακούγεται χαλασμένος γιατί μάλλον μπλέκεται το equalizer της συσκευής με αυτό του poweramp. Υπαρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Επειδη το παλεψα και δεν εκανα downgrade σε Nougat βρηκα τα εξης Αν κανετε ολες τις αναβαθμισεις και κανουν νουμερα οι εφαρμογες καντε μια επαναφορα και ξανασεταρισμα απο την αρχη ολα και το κινητο γινεται σουπερ χωρις προβληματα κλπ Η μπαταρια κραταει απιστευτα πχ τωρα ειμαι στο 60% με 6 ωρες οθονη σε μεγαλη φωτεινοτητα wifi ανοικτα κλπ Οσον αφορα τον ηχο και το προβλημα στα ακουστικα με το poweramp υπαρχει τελικα λυση και η ενταση γινεται πολυ δυνατη και ο ηχος καθαριζει αρκει να βαλετε αυτα στις ρυθμισεις http://i65.tinypic.com/zwcc4h.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Έχει βρει κανείς tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη? Επειδή είναι curved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ag_ts Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Έχει βρει κανείς tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη? Επειδή είναι curved https://s.click.aliexpress.com/e/7lCQmbq Εγω αυτό είχα κ ήμουν υπέρ ευχαριστημένη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 https://s.click.aliexpress.com/e/7lCQmbq Εγω αυτό είχα κ ήμουν υπέρ ευχαριστημένη Πιάνει όλη την οθόνη ή έχει κενά στις άκρες εκει που κάνει κουρμπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Πιάνει όλη την οθόνη ή έχει κενά στις άκρες εκει που κάνει κουρμπα? Αυτο ειναι τυπου full frame. Δηλαδή καλύπτει ολόκληρη την οθόνη. Το πρόβλημα ειναι οτι ουσιαστικά κολλά στις άκρες και ως εκ τούτου στο κέντρο δεν εχει τόσο καλή επαφή. Το αποτέλεσμα ειναι οτι μπορει να βλέπεις rainbow effect στο κέντρο και να χάνει και λιγο το touch. Προσωπικά προτιμώ τα απλά τζαμάκια και ας μην καλύπτουν την "κούρμπα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Στο meizu που είχα τέτοιο δεν είχα πρόβλημα. Αν δε φτάνει μέχρι τις άκρες δε φαίνεται ωραίο. Αλλά φοβάμαι ότι επειδή είναι curved δε θα εφαρμόζει καλά στις άκρες. Η οθόνη του κινητού πάντως είναι φανταστική. Σε άλλα κινητά την είχα στο τέρμα ενώ σε αυτό στο μέσο και λάμπει. Το έβαλα δίπλα σε note 8 και έδειχνε πιο ζωντανή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Στο meizu που είχα τέτοιο δεν είχα πρόβλημα. Αν δε φτάνει μέχρι τις άκρες δε φαίνεται ωραίο. Αλλά φοβάμαι ότι επειδή είναι curved δε θα εφαρμόζει καλά στις άκρες. Είναι δεδομένο ότι χάνει σε touch. Απλά αναλόγως τη χρήση και απαιτήσεις του καθενός θα εξαρτηθεί το πόσο αισθητό ειναι. Στον αντίποδα, σκέψου λεπτά τζαμάκια nillkin που δεν σε αίσθηση με το ζόρι καταλαβαίνεις ότι έχει τζάμι. Δεν θα χει προβλημα, ειναι και αυτά "κουρμπαριστα". Το θεμα ειναι μην το σπρώχνει η θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σήμερα πήρε το μάτι μου αυτο το κινητό και επειδή ψάχνω κάτι φθηνό και καλό να αντικαταστήσω το meizu m6 Note (μου κάνει θέματα εν ώρα κλήσης ξαφνικά σταματάνε να με ακούνε και πρέπει να πατήσω το power button ώστε να ανοίξει η οθόνη και να ακούγομαι πάλι και το κάνει αρκετές φορές.Μονο από ακουστικά δεν έχω κανένα θέμα).Αξιζει λέτε οι κάτοχοι στην τιμή αυτή των 140€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σήμερα πήρε το μάτι μου αυτο το κινητό και επειδή ψάχνω κάτι φθηνό και καλό να αντικαταστήσω το meizu m6 Note (μου κάνει θέματα εν ώρα κλήσης ξαφνικά σταματάνε να με ακούνε και πρέπει να πατήσω το power button ώστε να ανοίξει η οθόνη και να ακούγομαι πάλι και το κάνει αρκετές φορές.Μονο από ακουστικά δεν έχω κανένα θέμα).Αξιζει λέτε οι κάτοχοι στην τιμή αυτή των 140€; Θα δεις το φως το αληθινο Και 250 αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Σήμερα πήρε το μάτι μου αυτο το κινητό και επειδή ψάχνω κάτι φθηνό και καλό να αντικαταστήσω το meizu m6 Note (μου κάνει θέματα εν ώρα κλήσης ξαφνικά σταματάνε να με ακούνε και πρέπει να πατήσω το power button ώστε να ανοίξει η οθόνη και να ακούγομαι πάλι και το κάνει αρκετές φορές.Μονο από ακουστικά δεν έχω κανένα θέμα).Αξιζει λέτε οι κάτοχοι στην τιμή αυτή των 140€; Βέβαια πρόσθεσε και άλλα 10 ευρώ το priority. Αλλά ναι πιστεύω πως αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Τέλεια...Σας ευχαριστώ και τους 2.Απορω τον Απρίλιο που πήρα το Meizu πως δεν το είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Κι εγώ αυτό είχα. Τότε εκανε 400 στην Ελλάδα και μόνο το public το είχε βάλει 250 για λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts