Jump to content

dimitris2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    212
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitris2004

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

dimitris2004's Achievements

  1. Καλησπέρα. Ξαφνικά το καλώδιο της φόρτισης δεν κουμπώνει στο κινητό. Μέσα στο βύσμα δεν φαίνεται να έχει κάποιο σκουπίδι ή κάποιο άλλο εμπόδιο. Θεσσαλονίκη microtech είναι λογικά η επίσημη υποστήριξη;
  2. Ψάχνω λεπτό αντάπτορα type C to 3.5 με παράλληλη δυνατότητα φόρτισης. Γνωρίζει κάποιος εάν αυτό https://www.esrgear.com/products/2-in-1-usb-c-pd-headphone-jack-adapter/ έχει ενσωματωμένο DAC?
  3. Πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες αγορές. Θήκη Spigen Liquid Crystal Θήκη Spigen Liquaid Air Tempered glass whitestone Dome Glass. Η διάφανη θήκη πολύ καλή χωρίς να επηρεάζει την εργοστασιακή μεμβράνη. Το dome glass πρώτα λίγο μελέτη και μετά εγκατάσταση. https://ibb.co/bvXtP0w
  4. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Καλησπέρα. Οθόνη για αντικατάσταση από ebay; (η τιμή είναι απαγορευτική από Ελλάδα 230+)
  5. 140,83€ με priority τελική τιμή.
  6. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Με 2 κάρτες f2go και CU κανένα πρόβλημα με τα δεδομένα. Για την επαναφορά στην Β12 όπως έλεγε κατά την ενημέρωση, απλά βάζεις το αρχείο μέσα σε μια SD και μέσα από το menu του ελέγχου ενημερώσεων κάνεις την εγκατάσταση.
  7. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Με το oreo 8 λύθηκε το πρόβλημα!
  8. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Μούφα ήταν ;
  9. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Καλησπέρα. Δεν συνεργάζεται με το συγκεκριμένο selfie stick-tripod. https://www.blitzwolf.com/BlitzWolf-BW-BS3-Versatile-3-in-1-Bluetooth-Mini-Extendable-Folding-Tripod-Selfie-Sticks-p-190.html Συνδέεται και αποσυνδέεται μέσω bluetooth. Σε άλλα android κινητά και iphone είναι οκ. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά?
  10. Καλησπέρα. Το κινητό δεν ανάβει με κανέναν τρόπο. Όταν συνδέεται στον υπολογιστή βγάζει μήνυμα ότι δεν επαρκεί το ρεύμα της usb και τον κλείνει!!!! Όταν συνδεθεί σε powerbank το κλείνει (σβήνουν τα λαμπάκια του, romoss) Σε άλλο powerbank που δείχνει στοιχεία φόρτισης, κάθε 2-3 δευτερόλεπτα σταματά και ξεκινά η φόρτιση. Σε φορτιστή μόλις συνδεθεί επίσης τον κλείνει (σβήνουν τα εσωτερικά ledakia της εισόδου usb). Το κινητό θα πάει για επιστροφή, αλλά έχει κάποιος άποψη τι μπορεί να φταίει; Μπαταρία;
  11. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Πρόβλημα με οποιαδήποτε εφαρμογή κλειδώματος. Όποια εφαρμογή και να δοκιμάσω να κλειδώσω px. το instagram (app lock pro, Lockit, APPlock) μετά από λίγη ώρα χάνεται το κλείδωμα και η εφαρμογή δεν είναι κλειδωμένη. Στις ρυθμίσεις--> Ασφάλεια --> Εφαρμογές με πρόσβαση χρήσης, είναι ΕΝΕΡΓΟ, η επιλογή για την εφαρμογή. Στις ρυθμίσεις--> Ασφάλεια --> Διαχειριστές συσκευών, επίσης η εκάστοτε εφαρμογή κλειδώματος είναι κλικαρισμένη. Καμιά ιδέα? Edit: το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας.
  12. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    thanks. όλα οκ.
  13. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Με το update έχασες όλα τα δεδομένα του κινητού? Δεν θέλω να το στήσω από την αρχή. Αυτό ας γίνει με το OREO όταν και εάν έρθει.
  14. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Δοκίμασε κανείς LineageOS 15.1 (oreo 8.1)? https://download.lineageos.org/axon7#! https://www.xda-developers.com/lineageos-15-feature-list-overview-screenshots-video/
  15. dimitris2004

    ZTE Axon 7

    Το στέλνει σωστά γιατί πρώτα από όλα μου ενεργοποιεί το πακέτο (με το 1000) και δεύτερον έχω στείλει sms σε παραλήπτη που είναι δίπλα μου για τσεκάρισμα. Επίσης πλέον με το textra sms μου δημιουργεί αυτόματα τα ελληνικά γράμματα σε κεφαλαία και αφαιρεί αυτόματα τους τόνους και οι παραλήπτες λαμβάνουν μήνυμα με 160 χαρακτήρες. :ninja:
×
×
  • Create New...