Jump to content

miatagr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by miatagr

  1. καλημέρα παίδες μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση V12.0.5.0.QFJEUXM. υπάρχει κάνα θέμα με την συγκεκριμένη?έχω αλλάξει δεκάδες τηλέφωνα και ακριβά. και μεσαίας κατηγορίας τέτοιο εργαλείο δεν έχω ξαναδεί. σε λίγο κλεινει 2 χρόνια και πολύ απλά το γουστάρω τρελά. τα προηγούμενα στους 6 μήνες τα άλλαζα χωρίς καν να το σκεφτώ
  2. γεια στην παρέα σκέφτομαι να αγοράσω το μι α2 αλλά θέλω να μου πει κάποιος αν είναι συμβατή η εφαρμογή Galaxy Wearable (Samsung Gear).Είναι ένα κίτρινο εικονίδιο και γράφει πάνω wear. επίσης έχει κανονικά την 800αρα?
  3. από lightinthebox κ πήρε κατευθείαν oreo.σαν κινητό καλό κάμερα καλή αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. γενικά πρέπει να έχει θέματα αξιοπιστίας αποτι διάβασα κ σε ξένα φορουμς
  4. εγώ το παρέλαβα πριν δυο βδομάδες κ το έστειλα πίσω για refund.στην αρχη δεν δουλεβε το wifi μετά η οθόνη πιξελιασε και είπα να γλιτώσω μια ώρα αρχύτερα
  5. ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. θα το πάω αύριο σε κάνα μαγαζί για service λέτε να καταφέρουν τίποτα?
  6. δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος γιατί τον κωδικό δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρω
  7. καλησπέρα πέρασα με το xiaomitool την miui9 stable china έγινε με επιτυχία αλλά δεν ξέρω τον κωδικό του mi account που μου ζητάει.το κινητό είναι κλειδωμένο τώρα. Τι κάνω????
  8. miatagr

    LG G Flex2 (H955)

    το υποψιάστηκα οτι είναι πρόβλημα στο hardware.το έχω ακριβώς 13 μήνες από σκρουτζομαγαζο είναι γερμανικό παρτίδα 510. λοιπόν τώρα τι κάνω?έχω διετή εγγύηση καταρχήν?μένω Λάρισα παίζει να έχει service η lg εδώ?
  9. miatagr

    LG G Flex2 (H955)

    εδώ κ μερικές μέρες η κάμερα δεν λειτουργεί. μόλις την ανοίγω μου λέει unfortunally camera has stopped. δοκίμασα με άλλο camera app αλλά τα ίδια σήμερα το έκανα και hard reset αλλά το πρόβλημα παραμένει. τι προτείνετε??
  10. καλησπέρα στην παρέα!σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή και έχω μερικές ερωτήσεις.1)δουλεύει κάποιος την original rom αυτήν που έχει αγγλοκινεζικα χωρίς play store γιατί αυτήν με ενδιαφέρει.2)διάβασα σε ένα review ότι το μαύρο στην οθόνη είναι πολύ σκούρο καφέ και όχι total black όπως σε όλες τις amoled ισχύει?3)τελος ειναι και οι 2 sim stand by?ευχαριστω!
  11. miatagr

    LG G Flex2 (H955)

    πως τραβάμε φώτο σε raw(dng)?
  12. miatagr

    LG G Flex2 (H955)

    και σε μένα τα ίδια φίλε μου σειρά 510 γερμανικό το αγόρασα από το my24shop με κίτρινες κηλίδες στην οθονη.το έστειλα πίσω λόγω doa.θα έχω νεότερα σε 4 μερες
  13. miatagr

    LG G Flex2 (H955)

    καλησπέρα παιδιά! προσφτα πήρα και γω το g flex 2 αλλά με ελαττωματική οθόνη. είναι σειρά 510 γερμανικό με τις γνωστές κιτρινίλες στην οθόνη κ το ξεθώριασμα των χρωμάτων στην πάνω αριστερή γωνία..θέλω να μου πει κάποιος με παρόμοια εμπειρία τι να κάνω.doa θα δεχτεί το κατάστημα(σκρουτζ)?νομίζω doa είναι μόνο όταν η συσκευή δεν δουλεύει καθόλου..
×
×
  • Create New...