SpyrosR Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Kαλημέρα. Προσωπικά θα έπαιρνα το εξαιρετικό note 3, κυρίως λόγω κοινότητας από πίσω και υποστήριξης... Μέχρι πρόσφατα είχα Coolpad και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικές συσκευές vfm με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής... Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για το Cool 1, ωστόσο νομίζω δε θα έχει την υποστήριξη (άρα και την αντοχή στον χρόνο) που έχει και θα έχει το note 3... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Kαλημέρα. Προσωπικά θα έπαιρνα το εξαιρετικό note 3, κυρίως λόγω κοινότητας από πίσω και υποστήριξης... Μέχρι πρόσφατα είχα Coolpad και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικές συσκευές vfm με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής... Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για το Cool 1, ωστόσο νομίζω δε θα έχει την υποστήριξη (άρα και την αντοχή στον χρόνο) που έχει και θα έχει το note 3... ;) Καλα εννοειται δεν περιμενω την υποστηριξη της xiaomi στο leeco αλλα δεν θα δουλευει κανονικα out of the box? Η καμερα του δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο? Εχει και καλυτερο επεξεργαστη. Σας ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 και εγω φιλε σου προτεινω το Samsung A5(2016). εχει πολυ καλυτερη καμερα απο το xiaomi.το αναφερω γιατι γραφεις οτι σε ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της καμερας. Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Απο ξερα specs δεν ξερω, ισως ειναι και καλυτερο... Κ σιγουρα out of the box θα παιζει... Ωστοσο εγω λεω για αντοχη στον χρονο... Απλα σου αναφερω οτι αν το 7320 που ειχα, ειχε αναβαθμισεις κ αλλο 1gb ram θα το κρατουσα αν και το ειχα δυομιση χρονια... Αν δε σε πολυενδιαφερουν αναβαθμισεις γιατι ξαναλεω δεν ξερω τι παιζει με το cool, προχωρα αφοβα... Ειναι πολυ ποιοτικες οι συσκευες της Coolpad και στο λεω απο προσωπικη εμπειρια.. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Στα 300€ budget η καλύτερη συσκευή που μπορέις να πάρεις είναι το : Huawei Mate S Θετικά: •Εξαιρετική Full HD AMOLED οθόνη •Πολύ καλές επιδόσεις •Εντυπωσιακό Design Αρνητικά •Μέτρια Aυτονομία •H EMUI είναι αρκετά παρεμβατική στο User Interface Ως runer up να δείς και την Xiaomi Mi5 πολύ καλή για τα χρήματα που θα δώσεις. Εγω πάντως εάν θές την προσωπική μου γνώμη θα έπερνα το Huawei P9 Lite 3GB στα 250€ και θα μου έμεναν και 50€ για να πάρω θήκες, τζαμάκια και περιφερειακα. :D Ευχαριστώ φίλε μου για τις προτάσεις σου. Να πω την αλήθεια δεν τα έχω ψάξει καθόλου τα 2 που μου αναφέρεις. Όσο για το Huawei νομίζω δεν βγαίνει σε 3GB ή κάνω λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα 300€ budget η καλύτερη συσκευή που μπορέις να πάρεις είναι το : Huawei Mate S Θετικά: •Εξαιρετική Full HD AMOLED οθόνη •Πολύ καλές επιδόσεις •Εντυπωσιακό Design Αρνητικά •Μέτρια Aυτονομία •H EMUI είναι αρκετά παρεμβατική στο User Interface Ως runer up να δείς και την Xiaomi Mi5 πολύ καλή για τα χρήματα που θα δώσεις. Εγω πάντως εάν θές την προσωπική μου γνώμη θα έπερνα το Huawei P9 Lite 3GB στα 250€ και θα μου έμεναν και 50€ για να πάρω θήκες, τζαμάκια και περιφερειακα. :D Επίσης το Huawei Mate S νομίζω πάει γύρψ στα 420Euro.Κρίμα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Samsung A5(2016). Νομίζω ότι καλύπτει σε πολύ καλό βαθμό το σύνολο των απαιτήσεων που θέτεις. και εγω φιλε σου προτεινω το Samsung A5(2016). εχει πολυ καλυτερη καμερα απο το xiaomi.το αναφερω γιατι γραφεις οτι σε ενδιαφερει πολυ η ποιοτητα της καμερας. To flex 2 εχει καλυτερη καμερα απο το A5[2016] + οτι τραβαει 4κ βιντεο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 (edited) Γεια και από εμένα... Λόγω του ότι έχω δύο κινητά λόγω εργασίας νομίζω ότι ενα 2καρτο τηέφωνο μου είναι πλέον απαραίτητο.Η μία καρτα είναι Cosmote και η άλλη Vodafone. Αυτή τη στιγμή έχω το motorola nexus 6 και η αλήθεια είναι ότι μέχρι και πριν πάρει την nougat ήμουν υπερευχαριστημένος.Με την 7.0 και την 7.1 που έχω τώρα μου κανει λίγα νερά αλλά και πάλι είναι μία πολύ καλή συσκευή.Επίσης και η προηγούμενη μου συσκευή ήταν ένα nexus 4 και γενικά δεν θα έφευγα απο το pure android εάν δεν υπήρχε η ανάγκη 2καρτου. Επιπλέον χαρακτηριστικά που μου κάνουν κλικ είναι η οθόνη,τα υλικά κατασκευής και η κάμερα ( θα με βόλευε να υποστηρίζει και NFC με την προυπόθεση βέβαια να μην είναι ρουταρισμένο γτ με ενδιαφέρει εφαρμογή τράπεζας αλλιώς μου είναι άχρηστο). Ελάχιστη ram 3gb,rom 32gb μου είναι αρκετή και οθόνη 5" έως 6".Δεν έχω προβλημα αν χρειαστεί να το φλασάρω,ούτε και να αγοράσω από Κίνα. Οι συσκευές που διαβάζω και πιστεύω ότι μου ταιριάζουν είναι Xiaomi Mi5,Xiaomi Mi5s,Xiaomi Redmi Pro,Huawei P9 lite αν και στα Xiaomi έχω χαθεί λίγο στις λεπτομέρειες. Απο εκέι και πέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με τις παραπάνω συσκευές ,όπως και επίσης εναλλακτικές προτάσεις που ελπίζω να υπάρχουν. Edited January 20, 2017 by janpap08 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Η μόνη τους διαφορά στα specs είναι 2 παραπάνω πυρήνες που δεν νομίζω να την καταλάβει κάποιος σε κανονική χρήση. Για μένα οι σημαντικότερες διαφορές υπέρ του note 3 είναι η υποστήριξη σε updates,το ράδιο και η sd. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά στα υπόλοιπα φαίνονται ισάξια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 αλλα σαν φωτο είναι καλύτερο Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε κατα διάνοια. Όσο για το ερώτημα σου είναι λίγο άκυρο, συγκρίνεις ένα phablet με ένα 5άρι. Σαν 5άρι το mi5 σε αυτά τα λεφτά που κοστίζει είναι απ'τα πιο vfm, αν πάλι θες 5.5άρι δες το meizu mx6 που χει κατα πολύ καλύτερη κάμερα απ΄το letv και πολύ καλύτερή υποστήριξη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Μέχρι 200€ προτείνω Huawei p9 lite. Θα σε υπερκαλύψει. Για κινητό με καλή φωτό κοίτα το sony xperia XA. Edited January 21, 2017 by Zerga08 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Το j7 ειναι φοβερό τηλεφωνο,το έχει φιλος και βγαζει φυρω στις 10 ωρες οθονης!!Αβ ψάχνεσαι για 5.5 ίντσες.Το χτυπας άφοβα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Απο Ελλάδα Huawei P9 lite είναι πολύ καλή επιλογή, δες και το Huawei honor 8, αν και νομίζω ότι η τιμή του είναι υψηλότερη από το budget. Το βασικότερο είναι ότι έχεις εγγύηση και τα δουλεύεις out of the box. Από Κίνα θα σου έλεγα εκτός από τα Xiaomi να κοιτάξεις και το Nubia z11mini S, παίρνει 2 sim + SD card, ενω πλέον του φλασαρεις την international ROM και είσαι κύριος. http://www.nubia.com/en/phones/Z11miniS/ Φυσικά και τα Xiaomi που αναφέρεις είναι ολα πολύ αξιόλογα, αλλά θα πρέπει λίγο να ψαχτεις με τις ρομ. Κοιτα για το μοντέλο να υπάρχει global ROM, το ζητάς με αυτήν ή την περνάς εσύ και μετά θα είσαι οκ. Επίσης να έχεις υπόψη ότι μερικά δεν υποστηρίζουν την 800αρα μπάντα, οπότε σε μερικές περιοχές μπορεί να έχεις θέμα με το 4g. Sent from my Onda v975m using Tapatalk Edited January 21, 2017 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ereynitis Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Καλησπέρα, κοπελιές και παλικάρια! Ψάχνω για συσκευή ως άνωθεν, λόγω του ότι έφτασα το όριο διαφορετικών λογαριασμών στη Google και θέλω άλλο λογισμικό από Android, αλλά όχι iOS. Αναγνωρίζω ότι γίνομαι λίγο απαιτητικός στη σχέση τιμή/χαρακτηριστικά, αλλά γι' αυτό χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Όποια πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ενδιαφέρουσα αναζήτηση, ποιο είναι το οριο λογαριασμών Google; Για αρχή lumia 950 ή 950 ΧL δικαρτο απο Windows πιο πανω βέβαια στα 250 περίπου. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sokk Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ανάμεσα σε note 4 και pro αγοραζεις το pro γιατί έχει τον x25 στην έκδοση 3/64 και 4/128 ενώ το note έχει το x20 έχει oled οθόνη αντί για IPS και έχει αρκετά πιο premium look από το note 4 τα ειχα και τα δύο και το pro είναι ανώτερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 (edited) Ναι,λίγο που το είδα με καλύπτει και το Honor 8 απλά βλέποντας ξανα και ξανά τα χαρακτηριστικά τους όλοι θεωρούν το Mi5 το καλύτερο VFM. Με τις ROM δεν έχω θέμα,θα φλασάρω οποιαδήποτε αν και στα 230€ υπάρχει αυτή τη στιγμή το 3/32 με official global rom. Ακόμη και τελωνείο να περάσει θα βγει 50€ οικονομικότερο από το Honor,το οποίο βέβαια δεν είναι το μοναδικό μου κριτήριο.Αν πχ το Honor υπερέχει και αξίζει τα +50-100€ τότε φυσικά και θα το επιλέξω.Εδώ είναι που χρειάζομαι και την βοήθεια σας,κυρίως από ανθρώπους που έχουν δουλέψει τις συγκεκριμένες συσκευές. Τωρα σχετικά με το Nubia,δεν το γνωρίζω σαν συσκευή αλλά θα το ψάξω λίγο. Edited January 21, 2017 by janpap08 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ereynitis Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Ενδιαφέρουσα αναζήτηση, ποιο είναι το οριο λογαριασμών Google; Για αρχή lumia 950 ή 950 ΧL δικαρτο απο Windows πιο πανω βέβαια στα 250 περίπου. Ευχαριστώ! Δεν ξέρω ποιο είναι το όριο, απλά μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν μπορώ να φτιάξω άλλον. Όσο για τη συσκευή κι εγώ μέχρι στιγμής στο 950 XL έχω καταλήξει, αλλά η τιμή που αναφέρεις είναι για το μονόκαρτο. Το δίκαρτο έχει τόσο. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Μεταχειρισμένο βρίσκεις από 200-250€ το περισσότερο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Πολύ ακριβά τα δικαρτα! πας σε μεταχειρισμένα 950 / 950ΧL. Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Εγω εχω το 950 δικαρτο ειναι πολυ καλο κινητακι,και πραγματικα για 200€ οχι μονο αξιζει τα λεφτα του αλλα δεν εχει αντιπαλο... Αρκει να αντεχεις τα windows.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Τα nubia είναι θυγατρική της zte, ανάλογη φάση όπως τα honor της Huawei. Κοίταξε, άλλο τα χαρακτηριστικά στα χαρτιά και άλλο η πραγματική εμπειρία χρήσης. Για το honor πληρώνεις παραπάνω, αλλά έχεις εγγύηση και πλήρη κάλυψη στις μπάντες 4g, ενώ πήρε και nougat. Μια άλλη καλή επιλογή είναι το Lenovo zuk 2, απλώς η stock rom νομίζω δεν είναι Multilanguage Αλλά εκεί έχεις πολλές επιλογές από ρομ. Εφόσον κλείνεις προς xiaomi, Η συμβουλή μου είναι να διαβάσεις στα αντίστοιχα νήματα με τα xiaomi να σχηματίσει γνώμη, να εντοπίσεις τυχόν προβλήματα και πράττεις αναλόγως. Αν περιμένεις συμβουλές από κατόχους xiaomi, αυτό που θα ακούσεις είναι ότι είναι τα καλύτερα κινητά του κόσμου. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited January 22, 2017 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ereynitis Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Να αναφέρω ότι δε θα με πείραζε και κινέζικο που υποστηρίζει Windows, αλλά όσο έψαξα δε βρήκα κάτι. Εάν, λοιπόν δεν προταθεί κάτι άλλο, πιθανότατα θα καταλήξω σε μεταχειρισμένο 950 XL, αφού έχω και καλή άκρη για μεταχειρισμένα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Θα ήθελα την βοηθεια σας, οσον αφορα την αγορα ενος αξιοπιστου smartphone και για περιορισμο αναζητησης θα παραθεσω παρακατω καποια προσωπικα κριτηρια για την αγορα του: 1) Τιμη: έως 250-270€ 2) Χρήση του κινητού: Νορμαλ χρηση με ουτε πολυ wifi, δεδομενα, κυριως φωτογραφιες και ελαχιστα εως καθολου παιχνιδια. 3) Μέγεθος της οθόνης: Το πολύ 5,5 ιντσες 4) Αλλα χαρακτηριστικά: Αναγνώστης Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Ραδιο, υποδοχη ακουστικων 5) Καλή πίσω κάμερα: Εδω δεν γνωριζω αν τα περισσοτερα mp δινουν και καλυτερη φωτογραφια. Σιγουρα θα παιζει ρολο η ποιοτητα του φακου αλλα και το μεγεθος των πιξελ ωστε να "απορροφουν" περισσοτερο φως για καλυτερη φωτογραφια ακομη και σε χαμηλο φωτισμο. 6) Με ενδιαφέρει να είναι Dual SIM διοτι χρησιμοποιω 2 καρτες 7) Θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM και αυτο όχι απαραίτητα αν ο εσωτερικος χωρος αποθηκευσης ειναι επαρκης (δηλαδη τουλαχιστον 32GB) 8) Σιγουρα να εχει Ελληνική γλώσσα 9) Να υποστηριζει την μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G 10) Λογισμικο σίγουρα android (δεν με πειραζει αν ειναι MIUI ή κατι αλλο) 11) Μεγάλη μπαταρία (εκτιμω οτι πανω απο 3500mAh θα ειναι αρκετη, αλλά σίγουρα οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο) 12) Η αγορά δεν με περιοριζει μονο απο Ελλαδα αλλά και απο εξωτερικο 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, λογω επιδοτησης απο Cosmote αν υπαρχει κινητο που να τα πληρει αν οχι ολα, τα περισσοτερα απο τα παραπανω για αγορα απο Cosmote ή Γερμανο, αλλα και παλι δεν ειναι απαραιτητο αυτο. 14) Και σιγουρα να ειναι καινούριο και όχι μεταχειρισμένο. Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) τσεκαρε το XIAOMI REDMI NOTE 3 από γερμανό και cosmote μια που έχεις και επιδότηση κάρτα sd την χάνεις λόγω διπλής sim αλλά έχει 32ρη χώρο όλα τα αλλά που ζητάς τα έχει https://www.germanos.gr/product/xiaomi-redmi-note-3-dual/20348949/?productId=20348949&fname=skuColor&fvalue=-128095114030417746&commerceItem=&isComingSoon= Edited January 23, 2017 by Sniaf [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 (edited) Αυτο που με μπερδευει στο συγκεκριμενο κινητο ειναι οτι στον τιτλο του ο Γερμανος γραφει οτι φοραει CPU Οκταπυρηνο Cortex-A53, ενω στα χαρακτηριστικα του παρακατω αναφερει ως CPU: MSM8956, Snapdragon 650 (Δλδ την μια λεει οτι φοραει 8πυρηνο και την αλλη 6πυρηνο). Στα χρηματα που αναφερω δλδ. αν ξεχασουμε την επιδοτηση μπορω να εχω επιλογη σε καποιο αλλο καλυτερο? Edited January 23, 2017 by Aeriko Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts