nikosz75013 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Απο μπαταρία τα σπάει... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Για να δούμε και την 7.1.2 http://www.androidpolice.com/2017/04/03/nexus-and-pixel-factory-images-and-otas-for-april-2017-are-now-available/ Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Για να δούμε και την 7.1.2 http://www.androidpolice.com/2017/04/03/nexus-and-pixel-factory-images-and-otas-for-april-2017-are-now-available/ Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου ηρθε τωρα..376.9mb Edited April 3, 2017 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Ήρθε και σε μένα. :) Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 This update contains a number of bug fixes, added features, and general performance/stability improvements. A few changes and updates that we want to highlight are listed below: Improved fingerprint swipe performance Bluetooth connectivity improvements Battery usage alerts Some of the other fixes are with the early shutdown issue, a fix for the small number of users experiencing pink banding on the camera, and a fix to the audio popping issue some users were experiencing at high volumes. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 μια χαρα,βλεπω αμεσως τα διεθεσαν τα updates Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Είμαι και εγώ κάτοχος του XL εδώ και μία βδομάδα. Προερχόμενος από Nexus 4 και Moto X Play, μετακόμισα στην Αμερική και εδώ είχα τους τελευταίους 3 μήνες ένα iPhone 6s εταιρικό. Δεν την πάλεψα με το ios και χτύπησα το Pixel. Δεν έχω λόγια για το κινητό. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. ** Και για full google experience είμαι με project fi για provider.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Είμαι και εγώ κάτοχος του XL εδώ και μία βδομάδα. Προερχόμενος από Nexus 4 και Moto X Play, μετακόμισα στην Αμερική και εδώ είχα τους τελευταίους 3 μήνες ένα iPhone 6s εταιρικό. Δεν την πάλεψα με το ios και χτύπησα το Pixel. Δεν έχω λόγια για το κινητό. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. ** Και για full google experience είμαι με project fi για provider.... Επειδη δεν ειχα ποτε ios, παρα μονο Android, ποιες διαφορες ειδες και σε ενοχλησαν πιο πολυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Επειδη δεν ειχα ποτε ios, παρα μονο Android, ποιες διαφορες ειδες και σε ενοχλησαν πιο πολυ; To βασικό μου πρόβλημα ήταν ότι για να κάνω απλά πράγματα έπρεπε να έχω iTunes, iCloud, iWhatever. Ένα custom ringtone για να βάλεις πρέπει ή να το αγοράσεις από την apple ή να κάνεις ένα παπατζιλίκι με import στο itunes, rename σε ringtone, cut to 30 seconds και sync to phone. Μετά, το γενικό feeling του iphone μου φαίνεται εντελώς ανάποδο με αυτό που έχω συνηθίσει στο android. App switcher, app drawer, share, όλα υπάρχουν αλλά γίνονται με έναν τρόπο που δεν μου αρέσει και που τις περισσότερες φορές πρέπει να ψάξω για να βρω πως γίνεται κάτι. Το ότι δεν μπορούσα να έχω widgets και να κάνω customize τις home screens μου ήταν επίσης εκνευριστικό. * Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς υποκειμενικά. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν χρήστες που δεν θα μπορούσαν να συνηθίσουν στο android θεωρώντας ότι το ios είναι πιο βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 To βασικό μου πρόβλημα ήταν ότι για να κάνω απλά πράγματα έπρεπε να έχω iTunes, iCloud, iWhatever. Ένα custom ringtone για να βάλεις πρέπει ή να το αγοράσεις από την apple ή να κάνεις ένα παπατζιλίκι με import στο itunes, rename σε ringtone, cut to 30 seconds και sync to phone. Μετά, το γενικό feeling του iphone μου φαίνεται εντελώς ανάποδο με αυτό που έχω συνηθίσει στο android. App switcher, app drawer, share, όλα υπάρχουν αλλά γίνονται με έναν τρόπο που δεν μου αρέσει και που τις περισσότερες φορές πρέπει να ψάξω για να βρω πως γίνεται κάτι. Το ότι δεν μπορούσα να έχω widgets και να κάνω customize τις home screens μου ήταν επίσης εκνευριστικό. * Όλα τα παραπάνω είναι εντελώς υποκειμενικά. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν χρήστες που δεν θα μπορούσαν να συνηθίσουν στο android θεωρώντας ότι το ios είναι πιο βολικό. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε versus το θέμα, αλλά και εγώ με έξι μήνες iphone 6s έχω ξεβολευτεί. Εδώ έκανα αναβάθμιση το itunes και τώρα δεν ανοίγει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Μου ηρθε update του μαΐου!!! Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μου ηρθε update του μαΐου!!! Νταξ ρε μαν, pixel έχεις, λογικό είναι :lol: http://www.androidpolice.com/2017/04/18/google-accidentally-pushed-dogfood-test-build-may-2017-security-update-pixel-xl/ Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Η τιμη του δεν λεει να πεσει παντως μετα απο τοσους μηνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Η τιμη του δεν λεει να πεσει παντως μετα απο τοσους μηνες Φαντάζομαι επίτηδες είναι πολύ χαμηλή η διαθεσιμότητα για να μπορεί το κινητό να κρατάει την τιμή του.. Πρέπει να δούμε αν η γοογλε θα κρατήσει την ίδια στρατηγική και με το Pixel 2, που σημαίνει λίγοι και καλοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 ... Πρέπει να δούμε αν η γοογλε θα κρατήσει την ίδια στρατηγική και με το Pixel 2, που σημαίνει λίγοι και καλοί. Για πότε λένε ότι θα κυκλοφορήσει το 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassman1974 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Για πότε λένε ότι θα κυκλοφορήσει το 2? Λογικά τέλος του έτους. Sent from my Pixel XL Παράθεση Βασίλης Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Για πότε λένε ότι θα κυκλοφορήσει το 2? Λογικά την γνωστή περίοδο κάπου μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Και οι μέχρι τώρα φήμες μιλάνε για τρεις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ρε παιδιά που θα βρω φορτιστή για να κανει στην πρίζα μας.εχω αγγλικο και τρελενομαι με τον ανταπτορα.. ανταλλαγή κανενας;; Και με extra λεφτα;;;;ενα 30 δινω.χιχι Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ποσα volt/ampere είναι ο μαμα του pixel να σου πω τι θα πάρεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ποσα volt/ampere είναι ο μαμα του pixel να σου πω τι θα πάρεις ; https://store.google.com/de/product/usb_type_c_18w_power_adapter Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Κανε ένα κόπο να διαβάσεις ποσα volt k A γράφει γιατί στο link δεν τα αναφερει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Κανε ένα κόπο να διαβάσεις ποσα volt k A γράφει γιατί στο link δεν τα αναφερει.. Output.5v=30A 9v=20A Input 100-240v 05A 50-60Hz Μάλλον εννοεί 3 αμπέρ στα 5 βολτ.και 2 αμπέρ στα 9 βόλτ. Edited April 27, 2017 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Κυκλοφόρησαν image και ota update μαΐου. Οποιος χρησιμοποιεί twrp λίγο υπομονή. Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Παιδια πάντως ειδα και το s8 plus. Και εχω να πω ενα πραγμα.εχουμε την καλύτερη συσκευή για φέτος. ταχύτητα .καμερα. μπαταρία. Ενταξη η οθονη του s8 plus ειναι σούπερ. Αλλα σε θέμα smouth το pixel xl σκοτώνει. Ακομα και για πρώτη φορά δεν μου κάνει κεφι να αλλάξω κινητο. Και ασε που οπου το αφήνω στο μαγαζι ολοι με ρωτάνε ρε συ τι εργαλείο ειναι αυτο,ποιο ειναι. Ενώ το αλλο δεν τραβάει το βλέμμα.. άποψη μου ε. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts