yiannisoooo Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Οχι κανενα προβλημα, ολα οκ οπως πριν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Έχει κανείς άλλος θέματα μετά την ενημέρωση? Πλέον δεν μου έρχονται αναφορές παράδοσης μηνυμάτων. Και σε διάφορες εφαρμογές, πχ στο viber, όταν έχω νέο μήνυμα, αν πατήσω την ειδοποίηση, δεν με μεταφέρει στην εφαρμογή, όπως έκανε πριν..Και μένα μια χαρά. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Τέλεια.. Με βλέπω για επαναφορά εργοστασιακών. Κ για την αναβάθμιση σε oreo μας δουλεύουν μου φαίνεται.. Μήνα μήνα το πάνε χαλαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Έχει κανείς άλλος θέματα μετά την ενημέρωση? Πλέον δεν μου έρχονται αναφορές παράδοσης μηνυμάτων. Και σε διάφορες εφαρμογές, πχ στο viber, όταν έχω νέο μήνυμα, αν πατήσω την ειδοποίηση, δεν με μεταφέρει στην εφαρμογή, όπως έκανε πριν.. Εμενα στην αρχη δεν μου ερχονταν οι ειδοποιήσεις απο το twitter. Το εφτιαξα και από τοτε ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Παιδιά γιατί καθυστερεί τόσο το oreo;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 THE FIXERS Σταδίου 10, Αθήνα, 10564 210 3215564-5 Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, αλλά, ανυπόμονη ως συνήθως, βρήκε ένα μαγαζί στα Βριλήσσια και παρήγγειλε ήδη την οθόνη, πριν το μήνυμά σου. Αύριο λογικά θα έχει έρθει η νέα οθόνη, οπότε θα πάει να της το φτιάξουν. (φοβάμαι ότι το πληρώσει παραπάνω, αλλά ας μάθει να μην είναι βιαστική) :) Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 πως απο τις κρυμμένες εφαρμογές βγαζουμε ενα app ? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Πας στις κρυμμένες εφαρμογές, πατάς το + και βγάζεις την επιλογή από την εφαρμογή που θες να εμφανίσεις. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. September 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2018 Πας στις κρυμμένες εφαρμογές, πατάς το + και βγάζεις την επιλογή από την εφαρμογή που θες να εμφανίσεις. Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΜε το + αφαιρω. Μαλιστα. Εισαι γιγαντας. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 2η φορά σε λιγότερο από ένα έτος αλλαγή οθόνης και τώρα τα χρώματα είναι ξέπλυμα. Το μπλε είναι σιέλ, το μωβ του viber είναι λιλά, το πορτοκαλί του tapatalk ξεβαμμενο πλαστικό ktm δικύκλου. Θα το ξαναπάω αύριο να το δουν. Απογοητευμένος όσο δε πάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλό μήνα σε όλους. Είναι 1η του Δεκέμβρη του 2018 και ακόμα δεν έχουμε το update για Android 8 (Oreo). Μας δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Εγω παντως το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να παρουμε oreo. Δεν με χαλαει βεβαια καθολου γιατι και με την εκδοση που εχουμε τωρα μια χαρα ειναι το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Εγω παντως το εχω παρει αποφαση οτι δεν προκειται να παρουμε oreo. Δεν με χαλαει βεβαια καθολου γιατι και με την εκδοση που εχουμε τωρα μια χαρα ειναι το κινητο. Συμφωνώ. Είναι άψογο. Αλλά εδώ και ένα χρόνο μας δουλεύουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 ερωτηση μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα μπορω να βαλω γιατι αρχιζει και φουλαει η μνημη; Να μεταφερω τιποτα βιντεακια κτλ. 2ο νουμερο δεν εχω οποτε κανενα προβλημα για πειτε εσεις τι εχετε και ειστε ικανιποιημενοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα μπορω να βαλω γιατι αρχιζει και φουλαει η μνημη; Μέχρι και 200GB microsd έχει δοκιμαστεί κανονικά. Τώρα όσον αφορά την ταχύτητα, όσο το γρηγορότερη, τόσο το καλύτερο αλλά και τόσο ακριβότερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ήρθε η 381, έχει τίποτα καινούργιο; Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Ήρθε η 381, έχει τίποτα καινούργιο; Στάλθηκε από το iFart μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενημερώσεις τις google κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Υπαρχει gcam για το συγκεκριμενο κινητο που να βελτωνει τις φωτογραφιες; Το εχει δοκιμασει κανενας; Και αν ναι, υπαρχει καποιος οδηγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Υπαρχει αλλα ειναι για emui 8 και custom roms. Δεν ειναι πάντως και πολυ καλο το αποτελεσμα στην αυτοματη ληψη. Θελει να κανεις ρυθμισεις για καλυτερο αποτελεσμα. Εγω εχω κανει debrand σε bln-l22c675 την εκδοση για ινδια και εχω αναβαθμισει σε emui 8 αλλα δεν εχω δοκιμασει την gcam. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ενημερωσεις ασφάλειας τέλος για το κινητο μας; Εχω μεινει με αυτη του Δεκεμβρίου 2018 (382) Υπαρχει καποιος τρόπος να συνεχίσουμε να παίρνουμε ενημερωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Από ότι κατάλαβα δεν θα δούμε ποτέ το Android 8, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Από ότι κατάλαβα δεν θα δούμε ποτέ το Android 8, σωστά; Μάλλον σωστά......βλέπω ότι θα μείνουμε στο android 7. Εδώ σταμάτησαν να κάνουν ενημερώσεις ασφαλείας, η τελευταία είναι από 1 Δεκεμβρίου 2018. Κρίμα πάντως γιατί το τηλέφωνο στέκεται αξιοπρεπέστατα ακόμα, προσωπικά έχω μείνει φουλ ικανοποιημένος 2 χρόνια που το έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Μάλλον σωστά......βλέπω ότι θα μείνουμε στο android 7. Εδώ σταμάτησαν να κάνουν ενημερώσεις ασφαλείας, η τελευταία είναι από 1 Δεκεμβρίου 2018. Κρίμα πάντως γιατί το τηλέφωνο στέκεται αξιοπρεπέστατα ακόμα, προσωπικά έχω μείνει φουλ ικανοποιημένος 2 χρόνια που το έχω! Πραγματικά κρίμα! Και εμένα πετάει το κινητό στα σχεδόν δύο χρόνια που το έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Πραγματικά κρίμα! Και εμένα πετάει το κινητό στα σχεδόν δύο χρόνια που το έχω! Και εκτός αυτού είναι και πολύ ανθεκτικό τηλέφωνο! Έχει φάει τρια καλά πεσιματα κάτω συν ένα ακόμα σουτ σε τοίχο (ανιψιός μου το εξεσφενδονησε στον απέναντι τοίχο του σπιτιού) συν μου έχει πέσει σε λεκάνη γεμάτη με νερό και όμως δεν έπαθε τίποτα, ούτε καν επανεκκίνηση δεν έκανε! Όταν κάποια στιγμή αλλάξω τηλέφωνο (το honor play σκέφτομαι) αυτό θα το κρατήσω σίγουρα για δεύτερο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω ένα πακετάκι που μου έχει μείνει με θήκη & tempered glass για τη συσκευή. Θα τα δώσω στα 5 ευρώ πακέτο για όποιον ενδιαφέρεται. Βρίσκομαι στη Πάτρα αλλά τα στέλνω και με το ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts