venividivici Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 καλησπέρα μόλις παρέλαβα από honorbuy το κινητό καλή κατασκευή μεταλλικό,κάμερα πίσω και μπροστά . καλοριζικο φιλε για πες μας εντυπωσεις! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλοριζικο φιλε μου . Αν μπορεσεις ανεβασε καμια φωτογραφια απο τη καμερα μερα και βραδυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serk120 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Ευχαριστώ!!κάμερα πίσω σε σύγκριση με redmi note 3 pro του rnp3 οι photos φαίνονται ζωντανοτερες στην οθόνη και λογικα ειναι θεμα οθονης στον υπολογιστή δεν τις κοίταξα ακόμα και τον δυo,μπροστά κάμερα πολύ καλύτερη του rnp3 πιο φωτεινή σε low light περιβάλλον. Περισσότερα χαρακτηριστικά δεν έχω προσέξει ακόμα θα ανεβάσω και photoς κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Παιδια ειναι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα στο leeco pro 3 και στο leeco le max pro (910). Η χρηση που κανω στο κινητο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ twitch tv για live stream και οταν ειμαι εξω τα κλασσικα 4g facebook και γενικοτερο σερφαρισμα με χρηση viber κλπ. Ποιο απο τα δυο θα μου προτεινατε; ειλικρινα ειμαι σε τρελο διλημμα. Το μονο που φοβαμαι στο le max pro ειναι η αυτονομια της μπαταριας λόγω της μεγαλης οθονης και υψηλης αναλυσης. Δε θελω δηλαδη εκει που ειμαι για καφε να μπω συνολικα μιση ωρα fb συν σερφαρισμα κλπ και απο 100% να κατεβει στο 60%. Απο την αλλη βλεπω το le pro 3 να φοραει 4000 μιλιαμπερ μπαταρια και σκεφτομαι πως με αρκετα μικροτερη οθονη, μικροτερη αναλυση και μεγαλυτερη μπαταρια θα ειναι τρελη η διαφορα στην αυτονομια. Βοηθηστε με! Edited October 14, 2016 by Simply_crystal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Παιδια ειναι να αγορασω κινητο και ειμαι αναμεσα στο leeco pro 3 και στο leeco le max pro (910). Η χρηση που κανω στο κινητο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ twitch tv για live stream και οταν ειμαι εξω τα κλασσικα 4g facebook και γενικοτερο σερφαρισμα με χρηση viber κλπ. Ποιο απο τα δυο θα μου προτεινατε; ειλικρινα ειμαι σε τρελο διλημμα. Το μονο που φοβαμαι στο le max pro ειναι η αυτονομια της μπαταριας λόγω της μεγαλης οθονης και υψηλης αναλυσης. Δε θελω δηλαδη εκει που ειμαι για καφε να μπω συνολικα μιση ωρα fb συν σερφαρισμα κλπ και απο 100% να κατεβει στο 60%. Απο την αλλη βλεπω το le pro 3 να φοραει 4000 μιλιαμπερ μπαταρια και σκεφτομαι πως με αρκετα μικροτερη οθονη, μικροτερη αναλυση και μεγαλυτερη μπαταρια θα ειναι τρελη η διαφορα στην αυτονομια. Βοηθηστε με! αν σε νοιαζει η αυτονομια πας σιγουρα σε le pro 3 αν σε νοιαζει η οθονη πας στο le max Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 αν σε νοιαζει η αυτονομια πας σιγουρα σε le pro 3 αν σε νοιαζει η οθονη πας στο le max Το χω καταλαβει αυτο, αλλά δε μπορω να καταλαβω ποσο γρηγορα τελειωνει η μπαταρια στο 910. Αν ισχυει αυτο που λεω πιο πανω και τελειωνει τοσο γρηγορα τοτε δεν αξιζει καθολου. Αν ειναι νορμαλ η καταναλωση οπως π.χ. στο meizu mx4 που εχω (νορμαλ δεν τη λες αλλά υποφερτη) τοτε θα την παλευα. Η αληθεια ειναι οτι λογω οθονης θελω να παρω το 910, αλλά επειδη τα χρηματα ειναι μαζεμενα με πολυ δυσκολια, δε θελω να μετανιωσω για την επιλογη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το χω καταλαβει αυτο, αλλά δε μπορω να καταλαβω ποσο γρηγορα τελειωνει η μπαταρια στο 910. Αν ισχυει αυτο που λεω πιο πανω και τελειωνει τοσο γρηγορα τοτε δεν αξιζει καθολου. Αν ειναι νορμαλ η καταναλωση οπως π.χ. στο meizu mx4 που εχω (νορμαλ δεν τη λες αλλά υποφερτη) τοτε θα την παλευα. Η αληθεια ειναι οτι λογω οθονης θελω να παρω το 910, αλλά επειδη τα χρηματα ειναι μαζεμενα με πολυ δυσκολια, δε θελω να μετανιωσω για την επιλογη μου. Δεν έχω την συσκευή αλλά θα σου πω οτι κι εγώ θέλω το le 2 max που θα έχει λογικά καλύτερη αυτονομία απο το x910 αλλά θα πάω στο le 3 pro για να μην μένω απο απο μπαταρία με 3 χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Από κάμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Από κάμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. τεραστια διαφορα με βλεπω προς xiaomi mi5s Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Από κάμερα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Η κάμερα του le max pro (x910) ειναι καλυτερη; το le 3 pro βλέπω εχει 16mp ενω το 910 εχει 21.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 το mi5s φοραει νομιζω πολυ καλο φακο της sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 Παιδες το mi5s εχει ολοκανουριο Sony ΙΜΧ375 φακο, που δεν υπαρχει σε κανενα άλλο κινητο, πλην των Google pixel, που θα κυκλοφορησουν τωρα. Δυστυχως οι φωτο και των καινούριων leeco είναι για τα πανηγυρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 Παιδες το mi5s εχει ολοκανουριο Sony ΙΜΧ375 φακο, που δεν υπαρχει σε κανενα άλλο κινητο, πλην των Google pixel, που θα κυκλοφορησουν τωρα. Δυστυχως οι φωτο και των καινούριων leeco είναι για τα πανηγυρια... To Mi5s τρώει άκυρο για άλλα πράγματα. Αλλά όντως έχει καλύτερο αισθητήρα το Mi5s. Το θέμα έιναι στην ΠΡΑΞΗ το πόσο φαίνεται η διαφορά μιας οι φωτογραφίες προορίζονται κυρίως για instagram/facebook nowadays... Μιλάμε για τις περισσότερες περιπτώσεις. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. October 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 To Mi5s τρώει άκυρο για άλλα πράγματα. Αλλά όντως έχει καλύτερο αισθητήρα το Mi5s. Το θέμα έιναι στην ΠΡΑΞΗ το πόσο φαίνεται η διαφορά μιας οι φωτογραφίες προορίζονται κυρίως για instagram/facebook nowadays... Μιλάμε για τις περισσότερες περιπτώσεις. :) μπορεις να πεις ποια πραγματα ειναι αυτα γιατι ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 συσκευες η μονη διαφορα ειναι μπαντα και η ραμ Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 LeEco Le Pro 3 vs Xiaomi Mi5 https://www.youtube.com/watch?v=cdgVPl70teQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Καλημερα σαν τηλεφωνο με την μαμισια ρομ παιζει κανονικα nfc winbank wallet και ειδοποιησεις?πως το βλεπεται? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Πολυ καλο μου φαινεται.Καποιος που το εχει μπορει να μας πει την γνωμη του σε καθημερινη χρηση πως τα παει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 http://www.honorbuy.com/959-leeco-le-pro-3-32gb-smartphone-gold.html ετοιμοπαράδοτο και από EU αποθήκη Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Οσοι το εχετε αγορασει τι εχετε να πειτε για τη διαρκεια ζωης της μπαταριας; ειναι καλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 από ότι βλέπω στο xda βγήκε root kai twrp http://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/leeco-le-pro-3-root-t3476560 Ο Ιταλός πως και δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με την συσκευή ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Όσοι το έχετε πάρει μπορείτε να μου πείτε δύο τρία πράγματα; 1. Έχει ελληνικά μέσα; 2. Ή οθόνη σε σχέση με amoled τι λέει; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Χθες μπηκε officially η LeEco στην αγορα των USA με δυο κινητα (ποιο ειναι το LeEco Le S3? με 249 δολλαρια στη Αμερικη λεει) LATEST ENTRY Le Pro3 and Le S3 hands-on: Welcome to the U.S., LeEco LeEco is trying to make its case in the U.S., starting with inexpensive phones attached to a massive ecosystem. We've seen LeEco phones before, mostly in Asia and India, but now the company is branching out to North America with its latest "ecophones," the Le Pro3 and Le S3. The pair of 5.5-inch phones are supposed to be a one-two punch to get U.S. consumers introduced to the LeEco brand and excited about the value it provides with devices that have really solid specs at impressive prices. We've seen countless phones come from Chinese companies at mid-range value-oriented prices before, but LeEco is hoping to differentiate itself with software, services and an ecosystem that only a company of its size can provide. Let's take a look at the front-end smartphone hardware that brings it all together. http://www.androidcentral.com/leeco-le-pro3-and-le-s3-hands Edited October 21, 2016 by Michael22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 letvmobilestore >> http://www.camelwill.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 letvmobilestore >> http://www.camelwill.com/ Τι είναι τούτο ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts