Jump to content

Xployd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    123
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xployd

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Xployd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μόλις προέκυψε το εξής πρόβλημα και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε τι παίζει σχετικα με εγγύηση κλπ.. Τα κουμπιά Volume Up/Down δεν κλικάρονται καλά..δηλαδη δεν νιωθεις το κλικ οταν τα πατας, παρόλαυτα λειτουργούν κανονικότατα. Το πρόβλημα ειναι εφόσον έχουν χάσει σε αρκετα σημαντικό βαθμό το "click" τους πλέον έχει γίνει δύσκολο να καταλάβω αν πατιούνται ή οχι με την θήκη με αποτέλεσμα να αυξάνεται ή να μειώνεται ραγδαία ο ήχος.. Είναι στην εγγύηση? Κοντεύει να κλείσει χρόνο το κινιτό τέλος του μήνα.
  2. Κατάφερες να την αλλάξεις? Σκέφτομαι να πάω και εγώ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα δεχτούν για αλλαγή. Μπορείς να πεις λιγο την διαδικασία και τι τους είπες για να ξέρω τι παίζει? Έχω χασει τουλάχιστον 13%--14% μετα απο 7 μήνες χρήσης..
  3. Καλησπέρα, μια ερώτηση σχετικα με την CRB7 oreo rom. Είχα φλασάρει την ρομ της cosmote , αν κάνω update τωρα στην CRB7, θα χάσω το wifi calling κλπ? Αν δεν λειτουργεί θα περιμενω update.
  4. Mην τρελενεσαι αν δν ειναι oreo που μαλλον θα παμε κατευθειαν εκει. Μια ερωτηση, τι ποσοστα παιζει το device idle στο θεμα της μπαταριας παιδια? Εχω παρατηρησει οτι ειναι παντα σχετικα πολυ χωρις λογο εκτος και αν ευθυνεται για αυτο η 7.0.0 . Θεωρω οτι μπορει να τραβηξει το κινητο 1 ωρα παραπανω σε sot το οποιο χανεται εκει.
  5. Θα ήθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το Hd voice/Volte. Υπάρχει καποια διαφορα μεταξύ τους? Περασα το firmware της "Cosmote" απο sammobile( μονο της cos δεν ειναι, εκτος και αν αυτοι το παιρνουν απο εκει και το τροποποιουν) και παρατηρησα πως δεν βλεπω πλεον την HD voice στις κλήσεις. To wifi calling και volte παντως παιζουν. Οποτε υπάρχει εν τέλει καποια διαφορα ή απλα μου αντικαταστάθηκε το HD με το volte τώρα?(σαν τιτλος οχι σαν λειτουργια).
  6. Αντιστοιχως και για τα αλλα.
  7. Το go.5 εχει τεραστια θεματα σε ολα τα νεα κινητα. Ολοι παραπονιουνται σε μι6, οπ5 κλπ οτι η οθονη εμφανιζει μικρες γρατζουνιες. Ειναι μαστ το γυαλι προστασιας. Υπαρχει καποιος που να εχει βρει cdla earphones που να δουλευουν? Της λεεκο εχει θεματα και νομιζω οτι εχουν ολα τα type c. Κριμα γιατι ο ηχος ειναι απιστευτος.Και δεν ξερω πως κανεις bug report περα απο dev mode..
  8. Δοκιμασε να κανεις format το τηλεφωνο και να περασεις stock απο fastboot και αν υπαρχει ακομα το προβλημα τοτε θα εισαι σιγουρος. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/how-to/guide-how-to-manually-upgrade-firmware-t3609786 fastboot format userdata εαν δεν δουλευει το αλλο command, οτι αλλο θες ρωτα
  9. Τη πατησες οπως και εγω τουλαχιστον σε σενα ανοιγει. Εισαι σε αλλη ρομ η στοκ? Αν εισαι σε στοκ τοτε κατι χαλασε και πρεπει να το στειλεις πισω.
  10. Μαγκες , θα το πω αλλη μια φορα οποιος θελει ακουει η οχι. Αλλαξτε τα καλωδια το συντομοτερο. Θα κλαιτε το κινητο σας οπως ολοι που δν αλλαξαμε πιο συντομα.
  11. Συγνωμη που βγαινω εκτος θεματος αλλα θα ηθελα την αποψη σας για ενα πολυ επειγον ζητημα. Αναγκαστηκα να γυρισω ενα κινητο πισω στη κινα οποιο ειχα αγορασει απο το geekbuying επειδη βγηκε ελατωματικο. Δυστηχως το μαγαζι με αγνοησε πανω απο μια εβδομαδα και με αποτελεσμα να ανοιξω dispute στο paypal οπου και μπορειτε να καταλαβετε τη συνεχεια. Οταν ο κινεζος νιωσει την απειλη ειναι πανταχου παρων. Το κινητο γυρισε με τα πολλα και το case μου ειναι escalated γιατι ποτε δεν κλεινω αν δεν ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα. Μου ζητανε τωρα να κλεισω το dispute για να στειλουν αλλο κινητο η να κινηθουν σε αλλου ειδους πραξη αλλα φοβαμαι πολυ να το κανω γιατι μετα μπορει και να μην παρω ποτε τα λεφτα μου ειτε σε κινητο ειτε σε ορισμενη αξια. Πως λετε να κινηθω? Να το αφησω και να περιμενω να μου στειλει η paypal οταν κανουν review και να ζητησω για refund η κατι? Η να το κλείσω και να εμπιστευτω τυφλα τη τυχη μου στα χερια τους? Το προβλημα ειναι οτι αυτοι λενε οτι μαλλον θα στειλουν νεο κινητο αν και στο μαγαζι τους βλεπω οτι εχουν αποσυρει ολα τα leeco συμπεριλαμβανομενου και του μοντελου μου. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  12. αλλαξε καλωδιο φωρτισης μονο, παρε ενα το οποιο να ειναι qualcom certified και na εχει 56kohm resistor(καλο θα ηταν και φορτιστη αλλα ναι..το καλωδιο κανει τη ΄δουλεια΄) 2.5euro https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-TC1-3A-USB-Type-C-Braided-Charging-Data-Cable-3_33ft1m-With-Magic-Tape-Strap-p-1118457.html?rmmds=search just do it, better be safe than sorry.
  13. Mην κανεις καμια μλκια και παρεις το elite θα το μετανιωσεις. Η θα πας στο χ720 η στο le max2. Η εταιρεια ειναι ηδη υπο διαλυση και αυτα εχουν το καλυτερο development(lm2>pro3(x720) για να συντηρηθει για ενα 2χρονο+. Για μενα οπως και να εχει το lp3 x720 ηταν για την τιμη του απο τα καλυτερα deals οταν το αγορασα και οι ρομ γινονται ολο και καλυτερες σιγα σιγα. 4κ μπαταρια κραταει για 1μιση μερα σιγουρα αλλα και με λμ2 την μερα την βγαζεις.
  14. Priority για ενα κινητο 18$ στο bang εναντι 2$ απο gearb(resgistered post nl). To gearb εχει αλλη μια επιλογη (priority->eu express) στα 20$ αλλα ποτε δν αγορασα με αυτο διοτι δεν το θεωρησα ασφαλες σε σχεση με την κλασσικη αποστολη μεσω ολλανδιας.
  15. Ακυρωσετο οσο προλαβαινεις, παρε λμ2. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://forum.xda-developers.com/android/software/tool-tool-one-driversunlocktwrpfactory-t3358711 you can do this
×
×
  • Create New...