zerokill Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Πώς εξηγείται το γεγονός ότι συνεχίζουν να έρχονται μηνύματα από πενταψήφια, τη στιγμή που έχεις ενεργοποιημένη τη φραγή πενταψήφιων;Μπλοκάρονται μόνο τα χρεώσιμα sms τα οποία στην Ελλαδα είναι τα 19χχχ και τα 54χχχ Τα υπόλοιπα που δεν χρεώνουν τον παραλήπτη δεν τρώνε μπλόκ.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 To + 10151 πάντως δεν είναι πενταψήφιο , αλλά νούμερο εξωτερικού,. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 Είχα κάνει μεγάλη φασαρία. δεν θυμάμαι τί είχε γίνει και μπλόκαρα και τα μη χρεώσιμα. Μίλησα με το Customer Support. Αυτό το είχα κάνει πριν αρκετά χρόνια. Έκτοτε δεν μου έχει έρθει τίποτα και σε Vodafone και σε Wind. Μειονέκτημα ότι ούτε προσφορές μου έρχονται αλλά δεν με νοιάζει. Τις βρίσκω μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. July 17, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2022 5 minutes ago, Vox said: Είχα κάνει μεγάλη φασαρία. δεν θυμάμαι τί είχε γίνει και μπλόκαρα και τα μη χρεώσιμα. Μίλησα με το Customer Support. Αυτό το είχα κάνει πριν αρκετά χρόνια. Έκτοτε δεν μου έχει έρθει τίποτα και σε Vodafone και σε Wind. Μειονέκτημα ότι ούτε προσφορές μου έρχονται αλλά δεν με νοιάζει. Τις βρίσκω μόνος μου. Σε αυτούς τους αριθμούς λαμβάνεις κανονικά τα SMS από τις τράπεζες κλπ.; Αν δεν κάνω λάθος και αυτά πενταψηφια είναι. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Πως είναι δυνατόν να μου έρχεται μήνυμα από 54122 ενώ έχω φραγή εισερχομένων 5ψηφιων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 (edited) 43 minutes ago, makisg4 said: Πως είναι δυνατόν να μου έρχεται μήνυμα από 54122 ενώ έχω φραγή εισερχομένων 5ψηφιων; Μήπως για κάποιο λόγο έγινε άρση της φραγής. Το έχεις τσεκάρει? Μιλά με την εταιρεία σου να κάνουν πάλι ένα έλεγχο. Edited December 26, 2023 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2023 Είναι μη χρεώσιμο το SMS από αυτόν τον αριθμό και είχα διαμαρτυρηθεί έντονα παλαιότερα και εγώ αφού είχα φραγή. Προσπαθούν να σε κάνουν να απαντήσεις και έτσι να χρεωθείς. Ζήτησα από την τότε Wind να εξαιρεθεί αυτός ο αριθμός και δεν με ξανά ενόχλησαν. δεν ασχολήθηκα καθόλου με την εταιρεία που έστειλε το SMS και είναι αυτή εδώ: Έλληνες Παντού (ellinespadou.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Δεν προβλέπετε φραγή σε δωρεάν εισερχόμενα SMS. Μόνο τα χρεώσιμα μπορούν να αποκλειστούν. Αν κάνεις όμως το λάθος και απαντήσεις , δεν θα έχεις καμμία δικαιολογία για την χρέωση που θα έχεις. Εν πάσει περιπτώσει δεν χρεώνεσαι εν αγνοία σου , αφού επιλέγεις να στείλεις εξερχόμενο SMS με 2,7509 ευρώ το ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Και από που ακριβώς έχω ενημερωθεί για την χρέωση ΑΝ απαντήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 12 ώρες πριν, makisg4 said: Και από που ακριβώς έχω ενημερωθεί για την χρέωση ΑΝ απαντήσω; Αν έχεις απαντήσει σίγουρα έχεις χρεωθεί. Ζήτα αναλυτική αν είσαι σε συμβόλαιο ή δες το υπόλοιπο σου σε καρτοκινητό για να το επιβεβαιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts