Tr3LaRaS Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Καλησπέρα έχει κυκλοφορήσει ένα καινούριο update με ονομασία One UI το έχει βάλει κάποιος να μας πει αν διορθώνονται τα προβλήματα??που εχει κυκλοφορησει και πως το βαζουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 που εχει κυκλοφορησει και πως το βαζουμε ? Μέσα από την εφαρμογή Galaxy Wearable κάνεις το update για ελληνικές συσκευές δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αν όμως παρόλα αυτά θες να την βάλεις υπάρχει τρόπος σχετικά εύκολος https://forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-s3/guide-how-to-change-gear-s3-r760-csc-t3784226 https://www.sammobile.com/2019/05/20/one-ui-update-for-galaxy-watch-gear-s3-gear-sport/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ελπίζω να λυθούν έστω μερικά από τα προβλήματα. Σημαντική προσθήκη το "ξύπνημα" της οθόνης με άγγιγμα χωρίς να πρέπει με το ζόρι να πατήσεις κουμπί ή να κουνήσεις τη ροδέλα για να ανοίξει η οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspax1 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ελπίζω να λυθούν έστω μερικά από τα προβλήματα. Σημαντική προσθήκη το "ξύπνημα" της οθόνης με άγγιγμα χωρίς να πρέπει με το ζόρι να πατήσεις κουμπί ή να κουνήσεις τη ροδέλα για να ανοίξει η οθόνη.Εμένα πάντως με ξενέρωσε αρκετά που απλά η σύνδεση του WiFi είναι καθαρά για λήψη ειδοποιήσεων από κινητό σε ρολόι και ούτε καν αποστολής σημαντικών δεδομένων όπως το shealth, δεδομένα σημειώσεων η ημερολόγια από το ρολόι στο κινητό, όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν Bluetooth σύνδεση.... Άρα πάλι θα πρέπει να έχω το κινητό στα χέρια μου.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Ελπίζω να λυθούν έστω μερικά από τα προβλήματα. Σημαντική προσθήκη το "ξύπνημα" της οθόνης με άγγιγμα χωρίς να πρέπει με το ζόρι να πατήσεις κουμπί ή να κουνήσεις τη ροδέλα για να ανοίξει η οθόνη. Εμένα πάντως τώρα ξυπνάει με διπλό χτύπημα Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Μέσα από την εφαρμογή Galaxy Wearable κάνεις το update για ελληνικές συσκευές δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αν όμως παρόλα αυτά θες να την βάλεις υπάρχει τρόπος σχετικά εύκολος https://forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-s3/guide-how-to-change-gear-s3-r760-csc-t3784226 https://www.sammobile.com/2019/05/20/one-ui-update-for-galaxy-watch-gear-s3-gear-sport/ Ελλάδα πότε θα βγει? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσα από την εφαρμογή Galaxy Wearable κάνεις το update για ελληνικές συσκευές δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αν όμως παρόλα αυτά θες να την βάλεις υπάρχει τρόπος σχετικά εύκολος https://forum.xda-developers.com/smartwatch/gear-s3/guide-how-to-change-gear-s3-r760-csc-t3784226 https://www.sammobile.com/2019/05/20/one-ui-update-for-galaxy-watch-gear-s3-gear-sport/ Ελλάδα πότε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2019 Άγνωστο να φανταστείς το προηγούμενο update επειδή καθυστερούσε πολλά άτομα το βάλαμε με τον τρόπο που σου έγραψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Άγνωστο να φανταστείς το προηγούμενο update επειδή καθυστερούσε πολλά άτομα το βάλαμε με τον τρόπο που σου έγραψα το θέμα είναι ότι επειδή έχει πολύ φασαρία και γω δε γνωρίζω από αυτά καλά φοβάμαι μη κάνω καμιά ******* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Οπως πάντα, μην βιαζεστε. Εκανε πατάτες η Sammy στο προηγούμενο update. Ποιος σας λέει ότι αυτό δεν θαναι χειρότερο; Διαβάστε λίγο το feedback στο εξωτερικό πριν αναβαθμίσετε... Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Οπως πάντα, μην βιαζεστε. Εκανε πατάτες η Sammy στο προηγούμενο update. Ποιος σας λέει ότι αυτό δεν θαναι χειρότερο; Διαβάστε λίγο το feedback στο εξωτερικό πριν αναβαθμίσετε... Lenovo Yoga Book & Tapatalkεγω το εχω το ρολοι μια βδομαδα οποτε δε ξερω που να διαβασω κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Αν πατήσεις για παράδειγμα gear s3 One UI update στο Google, θα βρεις πληροφορίες για το τι προσφέρει η νέα έκδοση και αν έχει εμφανίσει προβλήματα. Lenovo Yoga Book & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Άντε να το δοκιμάσω κι εγώ. Έκανα τη διαδικασία, αλλαγή CSC σε ΧΑR, και τώρα κατεβαίνει το udpate. Το θέμα είναι, αφήνω το XAR (έχει και samsung pay) ή το ξαναγυρίζω σε ΕUR? :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Άντε να το δοκιμάσω κι εγώ. Έκανα τη διαδικασία, αλλαγή CSC σε ΧΑR, και τώρα κατεβαίνει το udpate. Το θέμα είναι, αφήνω το XAR (έχει και samsung pay) ή το ξαναγυρίζω σε ΕUR? :lol::lol: το γυρνάς πάλι EUR έτσι και αλλιώς το samsung pay δεν λειτουργεί στην Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Άντε να το δοκιμάσω κι εγώ. Έκανα τη διαδικασία, αλλαγή CSC σε ΧΑR, και τώρα κατεβαίνει το udpate. Το θέμα είναι, αφήνω το XAR (έχει και samsung pay) ή το ξαναγυρίζω σε ΕUR? :lol::lol: Φίλε Αχιλλέα, μας βλέπω πάλι σε τηλέφωνα και οθόνες μπροστά, να μου περνάς το update...... Εκτός και αν σταθείς τυχερός και έρθει κανονικά πιο σύντομα από την επικοινωνία μας, αλλιώς ετοιμάσου χα!χα!χα! Ελπίζω κατά τα άλλα να είσαι γερός και δυνατός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Φίλε Αχιλλέα, μας βλέπω πάλι σε τηλέφωνα και οθόνες μπροστά, να μου περνάς το update...... Εκτός και αν σταθείς τυχερός και έρθει κανονικά πιο σύντομα από την επικοινωνία μας, αλλιώς ετοιμάσου χα!χα!χα! Ελπίζω κατά τα άλλα να είσαι γερός και δυνατός! Όποτε θέλεις!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Όποτε θέλεις!! :) Παίξτε και μένα ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Το πέρασα και εγώ.. θα δείξει πως θα πάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Το πέρασα και εγώ.. θα δείξει πως θα πάει.. Καλημέρα ανέφερε μας αν δεις τίποτα αξιοσημείωτο. Εγώ αυτή την φορά λέω να περιμένω να έρθει κανονικά στην συσκευή μου δεν βιάζομαι. Ποια έκδοση είναι; Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Τώρα είδα ειδοποίηση για το update. Οπότε μην βιάζεστε να το περάσετε χειροκίνητα. Ήρθε και επίσημα. Ακόμα δεν το έβαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Τελικά το έβαλα. Έχουν αλλάξει εικονίδια κτλ. Πολύ ωραίο φαίνεται! Μεγάλη ευκολία το tap! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Εμένα το tap to wake.. το ξυπνάει χωρίς να θέλω και το έκλεισα.. Τώρα Γενικά πάει καλά και είναι φρέσκο σαν ui. Έχασα όμως ένα face που του πήγαινε πολύ ρε γμτ..κάτι σαν metallic έλεγε με 3 χρονογράφους. Anyway..άσχετο έπαθα πλάκα με την smartec παιδιά.. Πήρα το ρολόι μεταχειρισμένο πριν 3 μέρες.. και έκανε ένα κλικ το besel..είχε κενό.. Ε το πήγα.. άλλαξαν besel οθόνη μπαταρια και κάτω καπάκι.. free. 10 μηνων το ρολοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Εμένα το tap to wake.. το ξυπνάει χωρίς να θέλω και το έκλεισα.. Τώρα Γενικά πάει καλά και είναι φρέσκο σαν ui. Έχασα όμως ένα face που του πήγαινε πολύ ρε γμτ..κάτι σαν metallic έλεγε με 3 χρονογράφους. Anyway..άσχετο έπαθα πλάκα με την smartec παιδιά.. Πήρα το ρολόι μεταχειρισμένο πριν 3 μέρες.. και έκανε ένα κλικ το besel..είχε κενό.. Ε το πήγα.. άλλαξαν besel οθόνη μπαταρια και κάτω καπάκι.. free. 10 μηνων το ρολοιΕγώ το πήρα καινούργιο και έχει κι εμένα κενό η στεφάνη. Κάνα 2μηνο το' χω Μετά την αλλαγή είναι πιο σφιχτή? Που το πήγες; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_addict Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Ενώ την προηγούμενη αναβάθμιση την είχα περάσει με αλλαγή csc, τώρα δεν μπορώ να κάνω το ρολόι να επικοινωνήσει με τον υπολογιστή με τίποτα. Καμιά ιδέα? Έχω ενεργοποιήσει το debugging, έκανα και restart, έκλεισα και το firewall μήπως έφταιγε αυτό. Τίποτα. after this command you will be prompted in your watch to allow a RSA Authorization Key( you must allow it) Εδώ δεν εμφανίζεται ποτέ κάτι στο ρολόι. Edited May 23, 2019 by friends_addict Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Εγώ το πήρα καινούργιο και έχει κι εμένα κενό η στεφάνη. Κάνα 2μηνο το' χω Μετά την αλλαγή είναι πιο σφιχτή? Που το πήγες; Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Smartec στο Χαϊδάρι..με κλειστά τα ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 Smartec στο Χαϊδάρι..με κλειστά τα ματιαΕυχαριστώ, θα πεταχτω σήμερα :) Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts