Jump to content

Samsung Gear S3 (Frontier, Classic)

me00016
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι κανονικα με αναλυτικα αποτελεσματα.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...

Ειμαι αναμεσα σε frontier και amazfit2. Το frontier μου αρεσει περισσοτερο σε ομορφια.

Διαβασα καποια προβληματακια με την μπαταρια,διορθωθηκαν?Γενικα πια ειναι η αποψη σας?

Ευχαριστω!!

Μετραει παλμους ανα δεκαλεπτο ΜΟΝΟ οταν ειστε σε κατασταση ηρεμιας.

Οταν κινειστε η οποιαδηποτε στιγμη κανετε κατι δεν μετρα παλμους γιατι δεν εχει νοημα.

Αν παλι θελετα να μετρατε παλμους σε κατασταση ασκησης βαλτε το να ξεκινησει μια ασκηση.

εγω κανω 40 χλμ ποδηλατο και δε θελω να βαλω το ρολοι να μετραει παλμους ολη την ωρα ή να μου μετρησει την ασκηση, αλλα θελω σε μια ανηφορα που εχει στη διαδρομη να πιασω παλμους για να δω ποσο ζορι τραβηξα, και να μην περασω και πχ τους 180 ή αν τους περασω να κοψω..

Σε αυτη την περιπτωση θα επρεπε να μπορει να μετραει, αλλα δεν τα καταφερνει καθως θελει καθαρο χερι, ακουνητο, και σταθερο...

Το οτι δεν εχει νοημα δεν ειναι λογικη, το οτι δεν μπορει να το καταφερει επειδη φτιαχτηκε για πιο νορμαλ χρηση με σπορ πινελιες, ειναι αλλο..

Προσωπικα το χρησιμοποιω για να μην χανω κλησεις πανω στο ποδηλατο, δεν περιμενω απο το ρολοι να δω πολλα, αλλα θαθελα να πιανει παλμους πιο ευκολα. Παρολα αυτα, επειδη εχω κανει αγωνιστικη ποδηλασια, αν θες να κανεις σωστη δουλεια βαζεις εναν σοβαρο παλμογραφο στο στηθος, ο,τι αθλημα και αν κανεις...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά μια ερώτηση έχω. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να μάθω τι σημαίνει συνδεσιμότητα με wifi και gps? Δηλαδή πώς λειτουργεί αυτο? Παρακαλώ μια απάντηση.

Παιδιά μια ερώτηση έχω. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να μάθω τι σημαίνει συνδεσιμότητα με wifi και gps? Δηλαδή πώς λειτουργεί αυτο? Παρακαλώ μια απάντηση.

Με αυτές τις απορίες τι το θες το smartwatch; :dizzy:

wifi παίρνει δίκτυο ασύρματα

gps για μέτρηση απόστασης, χάρτες κτλπ

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Φίλε konandrio δεν εννοώ αυτό. Μου κάνει απορία πώς απαντάς ή κάνεις κλήσεις από το ρολόι χωρίς να έχει δικιά του sim και χωρίς να έχεις το κινητό σου μαζί σου. Αν μπορείς να με διαφωτίσεις παρακαλώ. Edited by stelaras14

Φίλε konandrio δεν εννοώ αυτό. Μου κάνει απορία πώς απαντάς ή κάνεις κλήσεις από το ρολόι χωρίς να έχει δικιά του sim και χωρίς να έχεις το κινητό σου μαζί σου. Αν μπορείς να με διαφωτίσεις παρακαλώ.
Δεν κάνει τίποτα από τα δύο ούτε απαντάς ούτε κάνεις κλήσεις αν δεν είναι συνδεδεμένο με το τηλέφωνο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε konandrio δεν εννοώ αυτό. Μου κάνει απορία πώς απαντάς ή κάνεις κλήσεις από το ρολόι χωρίς να έχει δικιά του sim και χωρίς να έχεις το κινητό σου μαζί σου. Αν μπορείς να με διαφωτίσεις παρακαλώ.

Με σύνδεση με Bluetooth μπορείς και το λειτουργεις όπως ένα hands-free bt με χειρισμό κλήσεων..και μιλάς απαντάς κλπ. Βολεύει πολύ ορισμένες φορές

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με σύνδεση με Bluetooth μπορείς και το λειτουργεις όπως ένα hands-free bt με χειρισμό κλήσεων..και μιλάς απαντάς κλπ. Βολεύει πολύ ορισμένες φορές
Ναι αλλά και πάλι πρέπει να έχει κοντά το τηλέφωνο δεν γίνεται χωρίς αυτό

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά εδώ https://www.samsung.com/gr/wearables/gear-s3/ λέει πως:

Πραγματοποιήστε κλήσεις ελεύθερα

Δεν χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνο μαζί σας. Το Gear S3 διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις απευθείας από τη συσκευή.

*Το μοντέλο Bluetooth απαιτεί σύνδεση με smartphone για πραγματοποιήση κλήσεων.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά εδώ https://www.samsung.com/gr/wearables/gear-s3/ λέει πως:

Πραγματοποιήστε κλήσεις ελεύθερα

Δεν χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνο μαζί σας. Το Gear S3 διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις απευθείας από τη συσκευή.

*Το μοντέλο Bluetooth απαιτεί σύνδεση με smartphone για πραγματοποιήση κλήσεων.

Δεν εννοεί ότι μπορείς να κάνεις κλήσεις χωρίς να είναι κοντά το τηλέφωνο αλλά ότι μπορείς να μιλάς με μια συσκευή bt αρκεί φυσικά να είσαι σε εμβέλεια σύνδεσης με το τηλέφωνο

Ναι αλλά και πάλι πρέπει να έχει κοντά το τηλέφωνο δεν γίνεται χωρίς αυτό

για να λεω οτι λειτουργει οπως ενα handsfree, τι εννοω? οτι δε χρειαζεται και το τηλεφωνο? απλα δεν ειναι αναγκη να το εχει διπλα του. Μπορει να μιλαει και ας το εχει στα 3 μετρα.

για να λεω οτι λειτουργει οπως ενα handsfree, τι εννοω? οτι δε χρειαζεται και το τηλεφωνο? απλα δεν ειναι αναγκη να το εχει διπλα του. Μπορει να μιλαει και ας το εχει στα 3 μετρα.
Η ερώτηση του όμως αφορουσε την μη χρήση του τηλεφώνου οπότε δεν είχε και νόημα η απάντηση

Ευχαριστώ για την απάντηση αδελφέ! Το έχω βρει στα 215€ και λέω να το πάρω.

Αν ήταν αδιάβροχο θα το είχα πάρει με κλειστά τα μάτια

Μάλλον πάω σε xiaomi stratos

Η ερώτηση του όμως αφορουσε την μη χρήση του τηλεφώνου οπότε δεν είχε και νόημα η απάντηση

η ερωτηση απλα εδειχνε οτι ειχε καταλαβει λαθος, και του εξηγησα πως λειτουργει. Το να απαντησω σε λαθος με λαθος δεν θα ειχε καποιο νοημα.

Ρωτάει πώς μπορώ να κάνω κλήσεις χωρίς να έχει κάρτα σιμ και χωρίς να εχω κοντά το τηλέφωνο και απαντάς με σύνδεση bluetooth το λειτουργείς όπως ένα hands free που είναι η διευκρίνιση ότι πρέπει να έχει το τηλέφωνο σε εμβέλεια και όχι ότι δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί χωρίς το τηλεφωνο;

Νομίζω το frontier έχει βγει και σε έκδοση με SIM πάντως, αλλά δεν ήρθε Ελλάδα. Με αυτό κάνεις κανονικά κλήσεις χωρίς κινητό.

Αν ήταν αδιάβροχο θα το είχα πάρει με κλειστά τα μάτια

Μάλλον πάω σε xiaomi stratos

"απλα" αδιαβροχο ειναι.

για κολυμβηση δεν ειναι...

Νομίζω το frontier έχει βγει και σε έκδοση με SIM πάντως, αλλά δεν ήρθε Ελλάδα. Με αυτό κάνεις κανονικά κλήσεις χωρίς κινητό.
Έχει βγεί με e-sim και δεν υπάρχει ακόμη πάροχος στην Ελλάδα που να υποστηρίζει την τεχνολογία

"απλα" αδιαβροχο ειναι.

για κολυμβηση δεν ειναι...

Δεν είναι για κολύμβηση , δεν είναι να μπεις για ντουζ...

"Απλά" ΔΕΝ είναι αδιάβροχο.

Αυτή είναι η ακριβής περιγραφή του χαρακτηριστικού

IP68 dust/water proof (up to 1.5m for 30 mins)

Αυτή είναι η ακριβής περιγραφή του χαρακτηριστικού

IP68 dust/water proof (up to 1.5m for 30 mins)

Ίδια περιγραφή έχει και το ticwatch pro που χρυσοπλήρωσα , το χάρηκα 3 μέρες γιατί μάλλον έμπασε νερά επειδή έπλυνα το αμάξι, μαρκετίστικες ********, από τη στιγμή που δεν μπορείς να μπεις στη θάλασσα δεν είναι αδιάβροχο, ότι και να μου πουν....

Εγω εχω διαβασει οτι παιδια το εχουν βαλει στην θαλασσα και ντουζ εχουν κανει και δεν εχει παθει τιποτα εγω παντως δεν θα το δοκιμασω σημερα με δυνατη βροχη που το φοραγα δεν επαθε τιποτα

Edited by Manowarrior

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...

Ειμαι αναμεσα σε frontier και amazfit2. Το frontier μου αρεσει περισσοτερο σε ομορφια.

Διαβασα καποια προβληματακια με την μπαταρια,διορθωθηκαν?Γενικα πια ειναι η αποψη σας?

Ευχαριστω!!

Μετα το τελευταιο update, τουλαχιστονεγω, που αντιμετωπιζα προβλημα, πλεον ολα καλα!! εχω την αισθηση οτι πρεπει να εχουν "κατεβασει" την ταχυτητα φορτισης, τουλαχιστον σε εμενα, αργει να φορτισει ομως φορτιζει πλεον χωρις κανενα προβλημα σε δωματιο χωρις A/C.

Eαν ο ενδοιασμος σου αφορα ΜΟΝΟ στη μπαταρια τοτε παρτο με κλειστα ματια, δεν πιστευω οτι στα λεφτα του βρισκεις κατι καλυτερο!!

Εγω εχω διαβασει οτι παιδια το εχουν βαλει στην θαλασσα και ντουζ εχουν κανει και δεν εχει παθει τιποτα εγω παντως δεν θα το δοκιμασω παν σημερα με δυνατη βροχη που το φοραγα δεν επαθε τιποτα

ετσι ακριβως....εαν διαβασετε στο τι οριζει αδιαβροχο η SAMSUNG τοτε το μονο σιγουρο ειναι, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ με την εννοια κανω μπανιο στη θαλασσα ειτε ντουζ...οποτε απλα το βγαζουμε και ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!! :)

Edited by spinemm

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X