Jump to content

stelaras14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stelaras14

  1. Καλημέρα, γίνεται να μου εξηγήσει κάποιος πως το βρίσκω στην Ελλάδα 215€ και στη Κίνα 514€? https://www.zipy.gr/p/ali/samsung-gear-s3-frontier-smartwatch-gps-bluetooth-fitness-heart-rate-outdoor-wearable/32867856337/#wrapper. Μήπως διαφέρουν σε κάτι? Και κάτι άλλο, αν δεν είναι αδιάβροχο αυτό που έχει προστασία IP68 τότε ποιο είναι?
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση αδελφέ! Το έχω βρει στα 215€ και λέω να το πάρω.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά εδώ https://www.samsung.com/gr/wearables/gear-s3/ λέει πως: Πραγματοποιήστε κλήσεις ελεύθερα Δεν χρειάζεται να έχετε το τηλέφωνο μαζί σας. Το Gear S3 διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, με το οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις απευθείας από τη συσκευή. *Το μοντέλο Bluetooth απαιτεί σύνδεση με smartphone για πραγματοποιήση κλήσεων.
  4. Φίλε konandrio δεν εννοώ αυτό. Μου κάνει απορία πώς απαντάς ή κάνεις κλήσεις από το ρολόι χωρίς να έχει δικιά του sim και χωρίς να έχεις το κινητό σου μαζί σου. Αν μπορείς να με διαφωτίσεις παρακαλώ.
  5. Παιδιά μια ερώτηση έχω. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να μάθω τι σημαίνει συνδεσιμότητα με wifi και gps? Δηλαδή πώς λειτουργεί αυτο? Παρακαλώ μια απάντηση.
  6. Παιδιά μια ερώτηση έχω. Επειδή είμαι λίγο άσχετος θέλω να μάθω τι σημαίνει συνδεσιμότητα με wifi και gps? Δηλαδή πώς λειτουργεί αυτο?
×
×
  • Create New...