Ribopaido Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Αν δεν έχει σπάσει η οθόνη και είναι μόνο το τζαμακι με 100 ευρώ φιαχνεται και σου κάνουν και αδιαβροχοποιηση.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Αν δεν έχει σπάσει η οθόνη και είναι μόνο το τζαμακι με 100 ευρώ φιαχνεται και σου κάνουν και αδιαβροχοποιηση.. Sent from my iPhone using Tapatalk οθονη τζαμι ειναι ενα ανταλλακτικο.δεν ξεχωριζετε.δεν ισχυει αυτο που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 οθονη τζαμι ειναι ενα ανταλλακτικο.δεν ξεχωριζετε.δεν ισχυει αυτο που λες. Γίνεται Υπάρχουν μηχανήματα ειδικές κόλλες και διαδικασία με uv φωτισμό αλλά είναι άκρως δύσκολο και δεν αξίζει Το ανταλλακτικό που θα μπει δεν θα είναι αυθεντικό οπότε πληρώνεις ακριβά την δουλειά όχι το ανταλλακτικό Εγώ θα έβαζα μόνο original οθόνη στην isystem Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Γίνεται Υπάρχουν μηχανήματα ειδικές κόλλες και διαδικασία με uv φωτισμό αλλά είναι άκρως δύσκολο και δεν αξίζει Το ανταλλακτικό που θα μπει δεν θα είναι αυθεντικό οπότε πληρώνεις ακριβά την δουλειά όχι το ανταλλακτικό Εγώ θα έβαζα μόνο original οθόνη στην isystem στην ελλαδα αυτη παροχη δεν υποστηριζετε.εγω προσωπικα οσα χρονια ασχολουμε με κινητα,ταμπλετες και οποτε χρειαστηκε αλλαγη οθονης.σε οτι service και να απευθυνθηκα κανεις δεν μου ειπε για την παραπανω τεχνικη.οσο για την isystem εχω ακουσει πολλα παραπονα και ειδικα σε θεματα εγγυησης.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 στην ελλαδα αυτη παροχη δεν υποστηριζετε.εγω προσωπικα οσα χρονια ασχολουμε με κινητα,ταμπλετες και οποτε χρειαστηκε αλλαγη οθονης.σε οτι service και να απευθυνθηκα κανεις δεν μου ειπε για την παραπανω τεχνικη.οσο για την isystem εχω ακουσει πολλα παραπονα και ειδικα σε θεματα εγγυησης.:whistle: Υπάρχουν άσχετα που δεν τους γνωρίζεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Υπάρχουν άσχετα που δεν τους γνωρίζεις σε ired - omnitech και παλιοτερα σε infoquest κανεις δεν εκανε τετοια ενεργεια.τελος παντων..εγω προσωπικα δεν θα το επιχειρουσα.θα αλλαζα οθονη και μαλιστα αυθεντικη.εχω δει μαιμου οθονες που δεν εχουν καθολου καλα σημεια επαφης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 σε ired - omnitech και παλιοτερα σε infoquest κανεις δεν εκανε τετοια ενεργεια.τελος παντων..εγω προσωπικα δεν θα το επιχειρουσα.θα αλλαζα οθονη και μαλιστα αυθεντικη.εχω δει μαιμου οθονες που δεν εχουν καθολου καλα σημεια επαφης. Μην περιμένεις από τέτοια καταστήματα να κάνουν αυτά τα πράγματα Πιο εξεζητημένες εργασίες είναι αυτό που ανέφερα Τέλος πάντων επειδή η apple όπως είπαμε δεν δίνει αυθεντικά ανταλλακτικά σε μαγαζιά είναι μονόδρομος να πληρώσεις ακριβά για να έχεις 100% original ανταλλακτικό στην συσκευή σου Καλώς ή κακώς έτσι έχει η δουλειά με τις επισκευές των apple Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 οθονη τζαμι ειναι ενα ανταλλακτικο.δεν ξεχωριζετε.δεν ισχυει αυτο που λες. Eπειδη το έχω κανει στο iphone 7 και ξέρω... και μπορώ τεχνικά να σου εξηγήσω την διαδικασία αν θες.. .ψαξτο πρώτα λίγο φίλε μου Μεθοδος OCA .. Το τζαμάκι μπροστα δεν ειναι οθόνη. Επισημη οθονη μονο να το στείλεις έξω μέσω επίσημου αντιπροσώπου. Εδω να σου αλλάξουν οθόνη δεν Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Eπειδη το έχω κανει στο iphone 7 και ξέρω... και μπορώ τεχνικά να σου εξηγήσω την διαδικασία αν θες.. .ψαξτο πρώτα λίγο φίλε μου Μεθοδος OCA .. Το τζαμάκι μπροστα δεν ειναι οθόνη. Επισημη οθονη μονο να το στείλεις έξω μέσω επίσημου αντιπροσώπου. Εδω να σου αλλάξουν οθόνη δεν +1 Ακριβώς έτσι είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Eπειδη το έχω κανει στο iphone 7 και ξέρω... και μπορώ τεχνικά να σου εξηγήσω την διαδικασία αν θες.. .ψαξτο πρώτα λίγο φίλε μου Μεθοδος OCA .. Το τζαμάκι μπροστα δεν ειναι οθόνη. Επισημη οθονη μονο να το στείλεις έξω μέσω επίσημου αντιπροσώπου. Εδω να σου αλλάξουν οθόνη δεν Επίσημα Ελλάδα μόνο isystem έχει πάρει την επισκευή apple συσκευών Δεν τις επισκευάζουν οι ίδιοι. Τα στέλνουν έξω αλλά μόνο αυτοί επίσημα έχουν από την Apple την δικαιοδοσία Είμαστε εκτός θέματος εδώ όλα τα παραπάνω ας μεταφερθούν και ας συνεχιστεί η συγκεκριμένη κουβέντα στην κατάλληλη ενότητα περί εγγύησης και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Eπειδη το έχω κανει στο iphone 7 και ξέρω... και μπορώ τεχνικά να σου εξηγήσω την διαδικασία αν θες.. .ψαξτο πρώτα λίγο φίλε μου Μεθοδος OCA .. Το τζαμάκι μπροστα δεν ειναι οθόνη. Επισημη οθονη μονο να το στείλεις έξω μέσω επίσημου αντιπροσώπου. Εδω να σου αλλάξουν οθόνη δεν οοοο ενδιαφερον!! ωραια δουλεια και φανταζομαι και με μειωμενο κοστος. δεν το ηξερα και ζητω συγνωμη για την αθελα μου παραπληροφορηση.ηδη το εβαλα στα αγπημενα μου και θα ψαξω και περισσοτερες πληροφοριες για το serive point αυτο.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Υπάρχει τρόπος παιδιά να δούμε πόση ώρα οθόνης έχουμε . έστω με εφαρμογή; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Υπάρχει τρόπος παιδιά να δούμε πόση ώρα οθόνης έχουμε . έστω με εφαρμογή; Όχι Μετράει διαφορετικά το ios δεν είμαι όπως το android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnDoe954 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αν αθροίσουμε τους χρόνους σε οθόνη, που αναφέρει σε κάθε εφαρμογή, δεν ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αν αθροίσουμε τους χρόνους σε οθόνη, που αναφέρει σε κάθε εφαρμογή, δεν ισχύει? Ακριβώς δεν βγαίνει πάλι Ένα νόημα στο περίπου μπορείς να βγάλεις όμως χοντρικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ribopaido Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 οοοο ενδιαφερον!! ωραια δουλεια και φανταζομαι και με μειωμενο κοστος. δεν το ηξερα και ζητω συγνωμη για την αθελα μου παραπληροφορηση.ηδη το εβαλα στα αγπημενα μου και θα ψαξω και περισσοτερες πληροφοριες για το serive point αυτο.:up: Μην σκας και ζητω απειρα συγνώμη για το ύφος μου και γω απλα έτυχε μια μικρη παρεξήγηση..Ολα καλα.. Υπάρχουν μαγαζιά αν σε ενδαιφέρει θα σ πω.. Επισης γίνεται πανω απο 1 φορά οχι όπως ακουγεται οτι αν ξανασπάσει πάς για αλλαγή οθόνης.. Ελπιζω να μην χρειαστέι σε κανενα.. Βγήκαμε εκτος θέματος πάμε παλι ξανα Παράθεση I am a man who walks alone.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Να ρωτήσω και κάτι άλλο επειδή έχω μείνει στο 10 αρι ios.. Το δυναμικό κείμενο με την αναβάθμιση, αυξάνει το κείμενο στην εφαρμογή Facebook ή το αφήνει ίδιο; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. October 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2017 Χρησιμοποιεί κανείς αυτή την εφαρμογή; Πως την βάζουμε για προεπιλογή στις επαφές μας και όντως σου βγάζει τα στοιχεία του καλούντα ακα και αν δεν τον έχεις καταχωρήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Βγήκε η 11.1 παιδιά όποιος είχε θέματα με τις προηγούμενες ας μπει στην ουρά να την περάσει αξίζει τον κόπο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Βγήκε η 11.1 παιδιά όποιος είχε θέματα με τις προηγούμενες ας μπει στην ουρά να την περάσει αξίζει τον κόποΤάσο μιας και την έχεις ήδη μια βδομάδα, πώς σου φαίνεται; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Τάσο μιας και την έχεις ήδη μια βδομάδα, πώς σου φαίνεται; Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παραπάνω την εχω Δεν έχω κάνει κανένα restore Είναι πολύ καλύτερη από την 11.0.3 αλλά ακόμα θέλει λίγο δουλίτσα να μην έχει καθόλου σκαλώματα Βέβαια για όσους έχουν σκοπό να κάνουν set up as new δεν ξέρω μπορεί να τους φανεί τέλεια Βέβαια εδώ και μερικές μέρες έχω μετακομίσει σε HTC u11 και στο iPhone μόνο περιμένω αναβαθμίσεις να δω πως δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλή επιστροφή στο iPhone εύχομαι :) Εγώ πούλησα το 6ρι που είχα για backup Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλή επιστροφή στο iPhone εύχομαι :) Εγώ πούλησα το 6ρι που είχα για backup Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Καλά τα λες αλλά μετα το 7 τι; 1200 για το x? Το 7αρι είναι ολοκληρωμένο αλλά υπάρχουν κι άλλες καλές συσκευές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πραγματικά απίστευτα μεγάλη θερμοκρασία με το iOS 11. Δουλεύεις την συσκευή 3 4 λεπτά και ζεματαει!! Κάνω update τώρα σε 11.1 μπας και στρώσει και ελπίζω με την 11.2 που θα έρθει σύντομα και αυτή να συνέλθει πλήρως. Μιλάμε η εμπειρία χρήσης από το 100 πήγε στο 10 πραγματικά.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πραγματικά απίστευτα μεγάλη θερμοκρασία με το iOS 11. Δουλεύεις την συσκευή 3 4 λεπτά και ζεματαει!! Κάνω update τώρα σε 11.1 μπας και στρώσει και ελπίζω με την 11.2 που θα έρθει σύντομα και αυτή να συνέλθει πλήρως. Μιλάμε η εμπειρία χρήσης από το 100 πήγε στο 10 πραγματικά.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Πολύς κόσμος είχε προβλήματα Η 11.1 λύνει αρκετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts