Jump to content

JohnDoe954

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About JohnDoe954

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1978

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone15Pro Max

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

JohnDoe954's Achievements

  1. Πήγα και το τσίμπησα. Δεν μπορούσα να περιμένω να το στείλουν. Υπέροχο. Κόσμημα. Ώραίο στο χέρι. Το στήνω τώρα. Αρκετή θερμοκρασία νιώθω. Το αφήνω εκτός θήκης για καλύτερη ψύξη.
  2. Εύχομαι να εξυπηρετηθούν οι παραγγελίες όλων. Εμένα η παραγγελία καταχωρήθηκε 15/09 15:30 με το ζόρι από την υπερφόρτωση και δεν πρόλαβα από την πρώτη αλλά δεν πειράζει.
  3. Ειδοποιήθηκα ότι ήρθε το Titanium naturale μου και θα παραλάβω κι εγώ σε κανα δυο μέρες. Επιτέλους!🥰
  4. Μάλιστα. Εδω είναι μυστικό. Δεν λέμε σε κανέναν εκτιμώμενη ημερομηνία, όυτε καν αν θα το πάρει ή όχι. Έτσι για σασπένς 🙄 Εντάξει δεν βιάζομαι βέβαια γιατί το ρεζέρβα μου 11pro Max είναι πολύ ωραία συσκεύη αλλά μην το πάρω όταν θα βγαίνουν τα leaks για το 16 κιόλας😆. Έβαλα και σε Plaisio και Kotsovolo για έξτρα πιθανότητες πάντως. Όσο για τα "θέματα" δεν πιστεύω ότι είναι από Hardware. Λογικά θα διορθωθούν με επόμενα updates θεωρώ.
  5. Μήπως έχει ακούσει κάποιος πότε θα έρθει η περιβόητη 2η παρτίδα; Πήρα στην iStorm να ρωτήσω τι γίνεται με την παραγγελία μου αλλά ούτε ασχολήθηκαν. Θα ενημερωθείτε λέει με mail, τηλεφωνο κτλ. Αντε γεια. Ή παραγγελία μου πέρασε 35 λεπτά μετά το άνοιγμα γιατί έπεφτε η σελίδα τους από υπερφόρτωση. Ούτε να δουν που βρίσκομαι σε σειρά για να μου πουν αν υπάρχει περίπτωση να μην εκτελεστει. Τίποτα.
  6. Καλησπέρα φίλοι. Έχετε αντιληφθεί πρόβλημα στην ανάγνωση QRcodes; Αναφέρομαι σε περιπτώσεις που χρειάζεται να πλησιάσουμε αρκετά το τηλέφωνο στην επιφάνεια προς σκανάρισμα. Το πρόβλημα είναι αξεπέραστο σε 3rd party εφαρμογές που χρησιμοποιούν την βασική κάμερα για scaner η οποία δεν μπορεί να κάνει focus εκεί που απαιτείται μικρή απόσταση. Το ίδιο συμβαίνει και στο Built in scaner. Δεν κάνει εναλλαγή κάμερας. Στην εφαρμογή κάμερας του τηλεφώνου δουλεύουν όλα κανονικά αλλά αυτό δεν βοηθάει φυσικά. Έχω βρει αρκετές αναφορές για το πρόβλημα αλλά καμία λύση έως τώρα.
  7. Χθες έμεινε κολλημένο με το παράθυρο που λέει επιτυχημένη εγκατάσταση του iOS 16.2 και δεν ανταποκρινόταν το ΟΚ. Μετά το Hard reset όλα καλά. Ενεργοποίησα και το AOD αν και ρουφάει λίγο μπαταρία. Θα δω πως θα πάει από αυτονομία αλλά φαίνεται να την παλεύει την ημέρα.
  8. Εγώ φίλοι μου είδα τεράστια διαφορά. Πάντα ξεκινώ το πρωί 8 η ώρα με 100% και ενώ με την 16 μου κατέβαινε στο 20% μέχρι τις 12 το βράδυ, με την 16,1 στη χειρότερη περίπτωση έχω δει μέχρι 40-50%. Το παιδεύω όσο μπορώ και το ευχαριστιέμαι. Αν τύχει και δεν προλάβω να το ζορίσω πολύ, πάω για ύπνο με 60%+ μπαταρία. Απλά AOD κλειστό. Όλα τα υπόλοιπα ανοιχτά συνεχώς.
  9. Καλησπέρα σας. Σήμερα το πρωί μετά που αφαίρεσα το καλώδιο φόρτισης η οθόνη μου μαύρισε ενώ το ένιωθα ότι λειτουργούσε κανονικά. Το άκουγα ότι κλείδωνε με το side button ενώ μετά ξεκλείδωνε και το ξανακλείδωνα. Το έκανα αυτό μερικές φορές αλλά η οοθόνη δεν φώτισε ποτέ. Δεν είχα την υπομονή να περιμένω περισσότερο και ενώ νόμισα ότι θα μείνω χωρίς τηλέφωνο, τελικά έκανα κανονική απενεργοποίηση (side button με volume up και slide) ακολουθώντας τις κινήσεις των δακτύλων που κάνουμε συνήθως γι' αυτό. Όχι με hard restart. Μετα το ενεργοποίησα και δούλεψε κανονικά χωρίς άλλη δυσλειτουργία μέχρι τώρα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει σε iPhone αυτό και ήθελα να ρωτήσω αν έχει συμβεί και σε εσάς...
  10. Σχετικά με αυτό το θέμα που σας προβλημάτισα, απλά χρειαζόταν κάποιος χρόνος από την Alpha να για να ενεργοποιηθουν τα Push notifications. Δεν γίνεται άμεσα. Απλά όσο το πείραζα το καθυστερούσα περισσότερο. Βλακεία μου. Sorry για το ελαφρώς Off topic και ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
  11. Εγώ πάντως δεν το βλέπω να "ιδρώνει". Βέβαια προέρχομαι από τα 2 mini και το XS που δεν είναι καθόλου καλά αλλά και πάλι. Μου βγάζει τόσο άνετα την ημέρα που δεν καταλαβαίνω τόση γκρίνια. Κάθε βελτίωση βέβαια, καλοδεχούμενη.
  12. Ναι έχω δει τις επιλογές μέσα στην προσθήκη δικτύου. Δυστυχώς στη χώρα μας είμαστε πίσω σε όλα. Ακόμα και σε τόσο απλά πράγματα 🤔. Και η Wind δεν έχει καν e-sim. Γελάω...
  13. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Θα περιμένω να φτιάξει μόνο του και μέχρι τότε θα δουλεύω με SMS codes. Ευχαριστώ.
  14. Καλησπέρα. Έχεις μήπως ή κάποιος άλλος myAlpha Mobile; Παλεύω από προχθές να δουλέψουν στο 14 Pro τα push notifications με άπειρες προσπάθειες, απεγκατάσταση-εγκατάσταση ξανά και ξανά, μέσα από ρυθμίσεις του e-Banking που με παραπέμπει να τα ενεργοποιήσω από το Mobile το οποίο τα δείχνει ενεργά και τίποτα. Στο XS δούλευε κανονικά.
×
×
  • Create New...