Tasos19s Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 (edited) Δεν χρειάζεται να επαναφέρεις κάτι. Αν τα τραγούδια σου ήδη συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στην βιβλιοθήκη της μουσικής σου τότε απλά θα τα τοποθετήσεις στις λίστες. Δεν υπάρχουν. Μερικές λίστες υπάρχουν σαν όνομα αλλά τα κομμάτια δεν είναι μέσα. Άστο θα δω τι θα κάνω όταν γυρίσω σπίτι Το έκανα τελικά. Βρήκα μια πιο παλιά iTunes library που είχε κάνει αυτόματα backup και την πέρασα και ξανά μπήκαν τα τραγούδια. Στην καινούργια το πολύ να είχα κάνει άλλη μια playlist με 10-20 κομμάτια Edited March 14, 2017 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 εντοπισα στην καμερα μου οτι εχει παρει λιγη σκονη μεσα...(3-4 κουκιδες) ...και αυτο φανηκε μονο στις νυχτερινες. Δεν ειναι πολυ εντονο. Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα? ειναι 3-4 βδομαδων η συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 εντοπισα στην καμερα μου οτι εχει παρει λιγη σκονη μεσα...(3-4 κουκιδες) ...και αυτο φανηκε μονο στις νυχτερινες. Δεν ειναι πολυ εντονο. Το θεμα ειναι τι γινεται τωρα? ειναι 3-4 βδομαδων η συσκευη. Η μπροστά; Η πίσω; Τώρα επειδή είσαι εντός εγγύησης είναι λίγο παράξενα τα πράγματα. Πρέπει να το στείλεις σε κάποιο κατάστημα και να σου πουν τι θα γίνει Αν το ανοίξεις μόνος μετά χάνεις την εγγύηση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Η μπροστά; Η πίσω; Τώρα επειδή είσαι εντός εγγύησης είναι λίγο παράξενα τα πράγματα. Πρέπει να το στείλεις σε κάποιο κατάστημα και να σου πουν τι θα γίνει Αν το ανοίξεις μόνος μετά χάνεις την εγγύηση η πισω καμερα! Σε βιντεο που τραβηξα φαινονται , σε φωτο οχι ( μονο οταν παω να τραβηξω ) ΑΝ ηταν στην μπροστα δεν θα με πειραζε τοσο. χρησιμοποιειτε ελαχιστα σε σχεση με την πισω. Θα το παω στην Infoquest. Μονος μου δεν το πειραζω. το θεμα ειναι σου κανουν αντικατασταση καμερας ή συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Είσαι σίγουρος πως η συσκευή σου έχει πάρει σκόνη; Το έλεγξες με μεγεθυντικό φακό κι όντως έχει σκόνη; Το ρωτώ καθώς έχει δείκτη προστασίας σκόνης IP "6" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Είσαι σίγουρος πως η συσκευή σου έχει πάρει σκόνη; Το έλεγξες με μεγεθυντικό φακό κι όντως έχει σκόνη; Το ρωτώ καθώς έχει δείκτη προστασίας σκόνης IP "6" γιαυτο μου κανει εντυπωση..γιατι το τσεκαρα για το δεικτη προστασιας που το αναφερεις. Οχι δεν το κοιταξα με μεγενθυντικο φακο. θα το κανω και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 γιαυτο μου κανει εντυπωση..γιατι το τσεκαρα για το δεικτη προστασιας που το αναφερεις. Οχι δεν το κοιταξα με μεγενθυντικο φακο. θα το κανω και θα σας πω. Περίεργο όντως. Μήπως έχει τίποτα σημάδια από γρατζουνιές; Σίγουρα είναι εσωτερικά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Περίεργο όντως. Μήπως έχει τίποτα σημάδια από γρατζουνιές; Σίγουρα είναι εσωτερικά; ναι εξωτερικα δεν φαινεται να εχει κατι...το εκανα στο πλαι σε φως ( που φαινονται οι γρατζουνιες ) αλλα τιποτα. τωρα που θα παω στη δουλεια θα το φω με εναν μεγενθυντικο φακο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 ναι εξωτερικα δεν φαινεται να εχει κατι...το εκανα στο πλαι σε φως ( που φαινονται οι γρατζουνιες ) αλλα τιποτα. τωρα που θα παω στη δουλεια θα το φω με εναν μεγενθυντικο φακο. Έχεις ρίξει οινόπνευμα μήπως ποτέ; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 εχει τυχει καμια φορα που το εχω πιασει με λερωμενα χερια, να το περασω με κανενα πανακι hankies. παιζει αυτο ρολο? ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει κατι τετοιο. το ειδα και με μεγενθυντικο φακο, φαινονται εσωτερικα 2 κουκιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 εχει τυχει καμια φορα που το εχω πιασει με λερωμενα χερια, να το περασω με κανενα πανακι hankies. παιζει αυτο ρολο? ποτε δεν ειχα αντιμετωπισει κατι τετοιο. το ειδα και με μεγενθυντικο φακο, φαινονται εσωτερικα 2 κουκιδες. Επειδή το οινόπνευμα ξέρω κάνει ζημιά. Αν είναι από μέσα η σκόνη όντως δοκίμασε να το χτυπήσεις με θήκη σε ένα τραπέζι και να τρανταχτει. Θα πέσουν στην άκρη και δεν θα είναι στο εύρος του ματιού της κάμερας. Το εχω κάνει εγώ σε συσκευή που είχα το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 σε χώρο με full 3g... ξαφνικά δείχνει μια κουκίδα και μετά γεμίζει σταδιακά πάλι σε full. (μου το έχει κάνει 2 φορές) τι φάση? είχα αλλάξει κάρτα sim πρίν μερικές βδομάδες, οπότε θελω να πιστεύω πως δεν είναι αυτό. (είμαι με cosmote) το έχετε παρατηρήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 σε χώρο με full 3g... ξαφνικά δείχνει μια κουκίδα και μετά γεμίζει σταδιακά πάλι σε full. (μου το έχει κάνει 2 φορές) τι φάση? είχα αλλάξει κάρτα sim πρίν μερικές βδομάδες, οπότε θελω να πιστεύω πως δεν είναι αυτό. (είμαι με cosmote) το έχετε παρατηρήσει κανείς? Έχεις επιλεγμένη ταχύτητα 3g ή 4g; από τις ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 κλειδωμένο 3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 κλειδωμένο 3g Δεν δικαιολογείται τότε να χάνει το σήμα εάν συνεχίσει να το κάνει τότε δοκίμασε - εάν έχεις τη δυνατότητα - μια άλλη κάρτα ίδιου παρόχου, ας είναι καινούρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 σε χώρο με full 3g... ξαφνικά δείχνει μια κουκίδα και μετά γεμίζει σταδιακά πάλι σε full. (μου το έχει κάνει 2 φορές) τι φάση? είχα αλλάξει κάρτα sim πρίν μερικές βδομάδες, οπότε θελω να πιστεύω πως δεν είναι αυτό. (είμαι με cosmote) το έχετε παρατηρήσει κανείς? Δεν δικαιολογείται τότε να χάνει το σήμα εάν συνεχίσει να το κάνει τότε δοκίμασε - εάν έχεις τη δυνατότητα - μια άλλη κάρτα ίδιου παρόχου, ας είναι καινούρια. Το κανει και σε μενα η cosmote και η απαντηση τους ηταν "αναβαθμιζουμε τις κεραιες μας στην περιοχη σας, καντε λιγο υπομονη" αλλα ενα μηνα τωρα δεν εχει αλλαξει κατι στις σβουρες του σηματος... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 κλειδωμένο 3g Δεν έχεις καλό σήμα πιθανόν εκεί. Loopες στο σήμα τύχαινε πολλές φορές. Χωρίς να το κουνήσω λέει 3g, μετά μπορεί να πέσει σε 2g. Ακόμα και ο αέρας και ο καιρός μπορεί να παίζουν ρόλο. Δουλεύω σε περιοχή έξω από την πόλη σε ορυχεία και βλέπω στο σήμα διάφορα κόλπα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Εγκατεστησα εχθές πάλι το Viber, Instagram και η συσκευή πάλι αρχίζει τα ίδια. Γίνεται πιο αργή και καταναλώνει μπαταρία Να τονίσω ότι εδώ και μέρες έχω πάρει ένα oneplus 3t για πρώτη συσκευή γιατί το iPhone με κούρασε. Βέβαια δεν φταίει η συσκευή αλλά αυτές οι δύο εφαρμογές μου δημιουργούν πρόβλημα. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι ότι ξενερώνω Αναβαθμίστηκαν αλλά ακόμα δεν λύθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούν Το iPhone το έχω μόνο για κλήσεις, safari, και φωτογραφίες. Βέβαια ο safari είναι σε άλλο επίπεδο. Δύσκολα ο chrome στο android να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ομαλότητας,ταχύτητας,ευκολίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Εγκατεστησα εχθές πάλι το Viber, Instagram και η συσκευή πάλι αρχίζει τα ίδια. Γίνεται πιο αργή και καταναλώνει μπαταρία Να τονίσω ότι εδώ και μέρες έχω πάρει ένα oneplus 3t για πρώτη συσκευή γιατί το iPhone με κούρασε. Βέβαια δεν φταίει η συσκευή αλλά αυτές οι δύο εφαρμογές μου δημιουργούν πρόβλημα. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα είναι ότι ξενερώνω Αναβαθμίστηκαν αλλά ακόμα δεν λύθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούν Το iPhone το έχω μόνο για κλήσεις, safari, και φωτογραφίες. Βέβαια ο safari είναι σε άλλο επίπεδο. Δύσκολα ο chrome στο android να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ομαλότητας,ταχύτητας,ευκολίας Εγω με το Instagram βλεπω κολληματα,για το viber το εβγαλα και εχω facebook messenger.Αν και μου αρεσει και το whats app λογω περισσοτερων feature και καλυτερη συνδεση.Με Viber επειδη εχω Wind,με το παλιο 3G σε Κοζανη και φλωρινα ειχε θεματα.Με Messenger ηταν αρκετα καλυτερα και πιο καλη συνδεση ακομα και με Edge. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Εγω με το Instagram βλεπω κολληματα,για το viber το εβγαλα και εχω facebook messenger.Αν και μου αρεσει και το whats app λογω περισσοτερων feature και καλυτερη συνδεση.Με Viber επειδη εχω Wind,με το παλιο 3G σε Κοζανη και φλωρινα ειχε θεματα.Με Messenger ηταν αρκετα καλυτερα και πιο καλη συνδεση ακομα και με Edge. Σε iPhone 7 παρατηρείς αυτά τα προβλήματα; Γιατί στο 6s δεν είχα κανένα πρόβλημα Σε μία μέρα μέσα έδωσα το 6s, πήρα το 7 και από τότε έχω προβλήματα Δεν έστρωσε σχεδόν καθόλου η συσκευή. 2 μήνες τώρα έχω κολλήματα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σε iPhone 7 παρατηρείς αυτά τα προβλήματα; Γιατί στο 6s δεν είχα κανένα πρόβλημα Σε μία μέρα μέσα έδωσα το 6s, πήρα το 7 και από τότε έχω προβλήματα Δεν έστρωσε σχεδόν καθόλου η συσκευή. 2 μήνες τώρα έχω κολλήματα. Τι εννοείς ότι έχεις κολλήματα με το viber συγκεκριμένα, γιατί εγώ στο iphone 7 που το έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σε iPhone 7 παρατηρείς αυτά τα προβλήματα; Γιατί στο 6s δεν είχα κανένα πρόβλημα Σε μία μέρα μέσα έδωσα το 6s, πήρα το 7 και από τότε έχω προβλήματα Δεν έστρωσε σχεδόν καθόλου η συσκευή. 2 μήνες τώρα έχω κολλήματα. Με 5s,νιωθω οτι κολλαει καπως.Οταν βγαλω τα εφε,δηλαδη reduce motion,αργει πολυ το instagram.Οι αλλες εφαρμογες ειναι πιο γρηγορες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τι εννοείς ότι έχεις κολλήματα με το viber συγκεκριμένα, γιατί εγώ στο iphone 7 που το έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι; Δεν κολλάει το Viber. Μόλις βάζω αυτές τις δύο εφαρμογές αρχίζει η συσκευή να γίνεται πιο αργή και καταναλώνει μπαταρία. Σε όλα τα συσκευή αποκτά ένα βάρος σαν κάτι να την κρατάει από πίσω και δεν την αφήνει να τρέξει σωστά. Σβήνω τις εφαρμογές αυτές και μετά πάει αέρα. Επίσης μέσα στα διαγνωστικά γεμίζει διάφορα όταν έχω αυτές τις εφαρμογές. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Γιατί στο 6s δεν είχα κανένα πρόβλημα Σε μία μέρα μέσα έδωσα το 6s, πήρα το 7 και από τότε έχω προβλήματα Δεν έστρωσε σχεδόν καθόλου η συσκευή. 2 μήνες τώρα έχω κολλήματα. Τάσο , αφού σε ταλαιπωρεί τόσο , να σου δώσω το 6s και να μου δώσεις το 7άρι ?? Άλλωστε δεν χρεάζομαι viber & instagram...:) Edited March 24, 2017 by Tasos19s Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Τάσο , αφού σε ταλαιπωρεί τόσο , να σου δώσω το 6s και να μου δώσεις το 7άρι ?? Άλλωστε δεν χρεάζομαι viber & instagram...:) Να σου πω αυτο θα ηταν το καλυτερο. Δυσστυχως με ταλαιπωρει απο οταν το πηρα. Μονο σε καποια φαση πηγε να δειξει σημεια ζωης που μ εβγαζε 6,5 ωρες χρηση κανονικη οπως το δουλευω αλλα ηταν για λιγο καιρο. Μετα τι εγινε και παλι πηρε την κατηφορα δεν ξερω. Δυστυχως χωρις καποιες εφαρμογες δεν μπορουμε πλεον Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts