Jump to content

iPhone 7 Plus

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πόσο μπορεί να πωληθεί περίπου ένα i7plus 64gb πλέον?

Το έχω από τα Χριστούγεννα

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

Πόσο μπορεί να πωληθεί περίπου ένα i7plus 64gb πλέον?

Το έχω από τα Χριστούγεννα

Μάλλον 32gb θα εννοείς.

iphone 7 iOS 12.0

Ναι 32gb sorry

http://img822.imageshack.us/img822/166/400x90.jpg

StarCraft2 Hellenic Community @ http://www.StarCraft2.gr

StarCraft 2 Gaming Stream @ http://www.Twitch.tv/Lunaticoldschool

Στις πρώτες παρτίδες υπήρχαν τέτοια προβλήματα

Δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάτι

Χρησιμοποίησε την συσκευή 2-3 μέρες και θα φανεί αν έχει κάτι που αποκλείεται

Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Σήμερα το παρέλαβα και μέχρι στιγμής όλα είναι οκ.

Σχετικά με το πληκτρολόγιο, γίνεται να έχω στα ελληνικά το τελικό ς και το ερωτηματικό ;

Στο iPad τα έχω αλλά παρόλο που έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και στο iPhone, δεν βρίσκω την λύση.

Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Σήμερα το παρέλαβα και μέχρι στιγμής όλα είναι οκ.

Σχετικά με το πληκτρολόγιο, γίνεται να έχω στα ελληνικά το τελικό ς και το ερωτηματικό ;

Στο iPad τα έχω αλλά παρόλο που έχω τις ίδιες ρυθμίσεις και στο iPhone, δεν βρίσκω την λύση.

Τι εννοείς;

Από το iPhone σου γράφω και εμφανίζεται κανονικά το τελικό ς που θέλεις

Εμφανίζεται αυτόματα με την αυτόματη διόρθωση αλλά αν θέλεις χειροκίνητα κρατάς πατημένο το "σ" και εμφανίζεται

Και σε αλλά γράμματα έχει τέτοια επιλογή και ανάλογα σου εμφανίζει διαφορα έξτρα

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείς;

Από το iPhone σου γράφω και εμφανίζεται κανονικά το τελικό ς που θέλεις

Εμφανίζεται αυτόματα με την αυτόματη διόρθωση αλλά αν θέλεις χειροκίνητα κρατάς πατημένο το "σ" και εμφανίζεται

Και σε αλλά γράμματα έχει τέτοια επιλογή και ανάλογα σου εμφανίζει διαφορα έξτρα

Εννοώ ότι στο iPad, στα αριστερά του (ε) υπάρχει το (ς) και μετά το (;)

Στο iPhone δεν έχω την διάταξη αυτή και για να βάλω το (ς) πρέπει να πατήσω παρατεταμένα το (σ).

Αν κατάλαβα από τα λεγόμενα σου, έτσι είναι στα iPhone.... σωστα;

Εννοώ ότι στο iPad, στα αριστερά του (ε) υπάρχει το (ς) και μετά το (;)

Στο iPhone δεν έχω την διάταξη αυτή και για να βάλω το (ς) πρέπει να πατήσω παρατεταμένα το (σ).

Αν κατάλαβα από τα λεγόμενα σου, έτσι είναι στα iPhone.... σωστα;

Στο iPad ειναι full το πληκτρολογιο λογω μεγαλης οθονης, ενω στο iPhone δε χωρανε ολα οποτε πρεπει να το πατησεις παρατεταμενα! Βεβαια αν γυρισεις το iPhone στο πλάι νομιζω οτι βλεπεις ακομη περισσοτερες επιλογες χωρις να πατας παρατεταμενα!

κ @ τ @ ν τ ι @

Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Νόμιζα ότι θα είχαν το ίδιο layout στο πληκτρολόγιο. Όλα καλά λοιπόν. Θα πρέπει να το συνηθίσω.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι όλα τα 7/7Plus που έρχονται στην Ελλάδα έχουν Intel Modems?

Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει το Qualcomm version?

Πως μπορώ να ψάξω από ποια χώρα είναι το μοντέλο που έχω; Το πήρα από Constantine.gr και είναι το MN4M2QL/A

εγω εχω βαλει στο μικρο 7αρι την Nillkin 3D CP+ MAX...απο σκρουτζ εχει κοντα στα 32 ευρω εγω την αγορασα απο aliexpress στα 13....εχει εφαρμοσει τελεια στην οθονη(την καλυπτει πληρως ολη) και επισης ειναι και case friendly..την εχω μαζι με μια spigen liquid armor!

Αυτή που αναφέρεις είναι για όλη την πρόσοψη αλλά εγώ θα προτιμούσα το 2.5D μιας και έχω ήδη την δερμάτινη θήκη της Apple και δεν είμαι σίγουρος για το αν δεν θα έχω πρόβλημα.

Σήμερα έβαλα ένα τζαμί της ESR αλλά δεν έκατσε καλά στις άκρες και σε κάποια σημεία είναι σαν ξεκολλημένο.

Καμία δοκιμασμένη λύση για tempered glass έχουμε;

Μια καλή δοκιμασμένη αλλά για μένα το πιο βασικό όμορφη λύση είναι το full cover glass by x-one το οποίο για αυτό που παρέχει το θεωρώ vfm.

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Παρατηρώ κάτι στο 7 plus που πήρα πρόσφατα και με έχει αγχώσει λίγο.

Συχνά πυκνά με το 3-4G δεν έχω ίντερνετ (δείχνει κανονικά ότι έχω) και ή επανέρχεται μετά από λίγη ώρα ή αν βιάζομαι ανοιγοκλείνω τα δεδομένα και φτιάχνει.

Υπέθεσα μήπως είναι πρόβλημα της SIM (επειδή είναι και παλιά-γράφει 3G πάνω σκεφτείτε-cosmote) αλλά επειδή έχω και 2ο νούμερο το κάνει και με τις 2...

Καμία ιδέα?

Να είναι θέμα κινητού ή σατανική σύμπτωση και να φταίνε και οι 2 κάρτες?

Κοσμοτέ και οι 2.

Opel Astra OPC

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Παρατηρώ κάτι στο 7 plus που πήρα πρόσφατα και με έχει αγχώσει λίγο.

Συχνά πυκνά με το 3-4G δεν έχω ίντερνετ (δείχνει κανονικά ότι έχω) και ή επανέρχεται μετά από λίγη ώρα ή αν βιάζομαι ανοιγοκλείνω τα δεδομένα και φτιάχνει.

Υπέθεσα μήπως είναι πρόβλημα της SIM (επειδή είναι και παλιά-γράφει 3G πάνω σκεφτείτε-cosmote) αλλά επειδή έχω και 2ο νούμερο το κάνει και με τις 2...

Καμία ιδέα?

Να είναι θέμα κινητού ή σατανική σύμπτωση και να φταίνε και οι 2 κάρτες?

Κοσμοτέ και οι 2.

Μάλλον στο σημείο που ήσουν έπεσες σε κανένα νεκρό σημείο του δικτύου

Συμβαίνει κάποιες φορές

Δες σε άλλη περιοχή αν στο κάνει

Nokia 8800 Scirocco

Δε νομίζω γιατί το κάνει στη δουλειά (έχω κάνει μπόλικα τεστ) όπου έχουμε τρομερό σήμα γενικά.
Opel Astra OPC

Δε νομίζω γιατί το κάνει στη δουλειά (έχω κάνει μπόλικα τεστ) όπου έχουμε τρομερό σήμα γενικά.

Το ότι έχεις Ίντερνετ δεν σημαίνει ότι έχεις και καλό σήμα για κλήσεις

Εχθές ήμουν στο εξοχικό και ενώ είχα 4g internet, κλήσεις δεν μπορούσα να κάνω

Nokia 8800 Scirocco

ειμαι αναμεσα σε jet black και matte... πιο πιστεύετε ειναι καλύτερα να επιλέξω?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ειμαι αναμεσα σε jet black και matte... πιο πιστεύετε ειναι καλύτερα να επιλέξω?

Έχω πάρει όλα τα χρώματα εκτός από το ασημί, matte να πάρεις εκτός αν για κάποιο λόγο σε τρελαίνει το jet black και το ποθείς διακαως

Προσωπικά, επειδή το UI γενικά είναι λευκό και κατά βάση το φόντο όλων των εφαρμογών είναι λευκό, νομίζω ότι η λευκή συσκευη δένει καλύτερα με την οθόνη αναμμένη (διαλέγεις οποιοδήποτε πίσω χρωμα σου αρέσει), μην ξεχνάμε ότι παντού χρησιμοποιούν το silver για επίδειξη screenshots...

Με σβηστή την οθόνη, φυσικά το matte, κι αφού θέλεις σκουρόχρωμα, αυτό να επιλέξεις, είναι πιο ωραίο από το jet.

Εγώ που δεν το αφήνω από τα χέρια μου, έχω τώρα gold 7 plus μετά από rose gold 6s plus και ένα silver 6 plus.

Και iPad πάλι λευκό... Όλα πάντα σε λεπτές διαφανείς θήκες.

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Εγώ πάλι διαφωνώ με τις λευκές οθόνες μπροστά. Το Galaxy S8 είναι ότι καλύτερο βγήκε, που αλλάζει το χρώμα μόνο στην πλάτη, διατηρόντας το μαύρο μπροστά. Όταν είναι σβηστή η οθόνη δείχνει άσχημη η αντίθεση του μαύρου με το λευκό, και επίσης είναι ενοχλητικό όταν βλέπεις βίντεο πχ, ενώ με το μαυρο, χάνεται η συσκευή στα μάτια, και επικεντρώνεσαι σε αυτό που παρακολουθείς!

Αν λοιπόν έβγαινε το iPhone μαύρο μπροστά, σίγουρα θα με έψηνε και με χρυσή πλάτη, και με ασημί.

Επειδή όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα, το matte black είναι κορυφαίο. Με οποιαδήποτε θήκη δεν θα δεις καμία γρατζουνιά. Αντίθετα το jet black, ακόμα και με θήκη κάνει ψηλές γρατσουνιές.

Edited by tfd1978

Εγώ πάλι διαφωνώ με τις λευκές οθόνες μπροστά. Το Galaxy S8 είναι ότι καλύτερο βγήκε, που αλλάζει το χρώμα μόνο στην πλάτη, διατηρόντας το μαύρο μπροστά. Όταν είναι σβηστή η οθόνη δείχνει άσχημη η αντίθεση του μαύρου με το λευκό, και επίσης είναι ενοχλητικό όταν βλέπεις βίντεο πχ, ενώ με το μαυρο, χάνεται η συσκευή στα μάτια, και επικεντρώνεσαι σε αυτό που παρακολουθείς!

Αν λοιπόν έβγαινε το iPhone μαύρο μπροστά, σίγουρα θα με έψηνε και με χρυσή πλάτη, και με ασημί.

Επειδή όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο ακόμα, το matte black είναι κορυφαίο. Με οποιαδήποτε θήκη δεν θα δεις καμία γρατζουνιά. Αντίθετα το jet black, ακόμα και με θήκη κάνει ψηλές γρατσουνιές.

Γούστα είναι αυτά

Εμένα δεν η αρέσει η διχρωμία.

Μόνο μαύρο ή μόνο άσπρο

Δεν μου κάθεται άσπρο πίσω και μαύρο μπροστά

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 7 Plus
  • The topic was unpinned