Sofos_5 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 εχω ενα φιλο που λεει οτι μπορει να μου κανει το υπαρχον μου νουμερο φοιτητικο η καινουργιο νουμερο κτλ με 5 χρονια ισχυ παιζει κατι τετοιο η μπουρδες μου λεει ? τα φοιτητικα γενικα τα κλεινουν αν σε παρουν χαμπαρι ?το εχει κανει μου λεει σε 100 ατομα κτλΑν πετύχει να μας ενημερώσεις πάντως για να παίρνουμε σειρά!.. Sent from my SM-G960F using Tapatalk Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris6694 Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 εχω ενα φιλο που λεει οτι μπορει να μου κανει το υπαρχον μου νουμερο φοιτητικο η καινουργιο νουμερο κτλ με 5 χρονια ισχυ παιζει κατι τετοιο η μπουρδες μου λεει ? τα φοιτητικα γενικα τα κλεινουν αν σε παρουν χαμπαρι ?το εχει κανει μου λεει σε 100 ατομα κτλ Δεν θα μπω σε λεπτομερειες γιατι απαγορευεται απ τους κανονες αλλα το χω κανει εδω κ ενα χρονο. Κραταει 6 χρονια οσο κ το πασο δλδ. Παντως νομιζω τελευταια δεν γινεται, απο τοτε που βγηκε το προνομιακο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ένα υπάρχον νούμερο δε γίνεται προνομιακό να φανταστώ ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ένα υπάρχον νούμερο δε γίνεται προνομιακό να φανταστώ ε; Όχι.Το προνομιακό What's Up, αφορά νέους και όχι υφιστάμενους συνδρομητές. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 (edited) Μου ηρθε προσφορα το φοιτητικο πακετο 1000' ολους και 400 mb με 3€ μεχρι 26/05 ενεργοποιηση. Τελικα ρα 400mb δεν τα προσθεσαι με τα υπαρχοντα mb και εχουνε ξεχωριστη ημερομηνια. Edited May 18, 2018 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Μου ηρθε προσφορα το φοιτητικο πακετο 1000' ολους και 400 mb με 3€ μεχρι 26/05 ενεργοποιηση. Τελικα ρα 400mb δεν τα προσθεσαι με τα υπαρχοντα mb και εχουνε ξεχωριστη ημερομηνια. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα, που ενεργοποίησα την προσφορά σήμερα το πρωί. Είμαι 99,9%(αν όχι 100%) σίγουρος, πως όταν αυτή η προσφορά θα κοντεύει να λήξει και ξανα-αγοράσεις το φοιτητικό πακέτο (στα 6€ πλέον) για να διατηρήσεις τα υπόλοιπά σου, δε θα προσθέσει ούτε τα λεπτά ούτε τα MB στα ήδη υπάρχοντα. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί η προσφορά να δίνει ακριβώς τις ίδιες παροχές με το φοιτητικό πακέτο, δεν είναι όμως ακριβώς το ίδιο στο σύστημα της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Αν το ενεργοποιήσεις λογικά θα λέει στην εφαρμογή από που είναι οι παροχές. Αν δεν γράφει φοιτητικό, μπορεί να είναι κι έτσι. Το μόνο κάπως σχετικό που θυμάμαι, είναι όταν πήγε το μικρό φοιτητικό 6€ και αποφάσισα να ξεκινήσω να αγοράζω το άλλο των 8€, για να έχω και sms, περιμένοντας πως θα χάσω ότι υπόλοιπο είχα μαζέψει, τελικά μου πρόσθεσε τα λεπτά προς όλους με αυτά του νέου (διαφορετικού) πακέτου. Προς μεγάλη μου έκπληξη. Για mb δε θυμάμαι. Τα περισσότερα που έχω μαζέψει είναι από τα δωρεάν που δίνει κάθε μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Μου ηρθε προσφορα το φοιτητικο πακετο 1000' ολους και 400 mb με 3€ μεχρι 26/05 ενεργοποιηση. Τελικα ρα 400mb δεν τα προσθεσαι με τα υπαρχοντα mb και εχουνε ξεχωριστη ημερομηνια. Λογικά είχες καιρό να ενεργοποιήσεις το πακέτο και γι' αυτό σου έστειλαν αυτήν την προσφορά. Μου έχει τύχει και εμένα με τα φοιτητικά Vodafone & Cosmote που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Και εμένα μου ήρθε η προσφορά και ας ενεργοποιώ κάθε μήνα το πακέτο των 6 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Στη σελίδα του whatsup αναφέρει τα bonus του φοιτητικού είναι για τους 12 πρώτους μήνες. Τι παίζει με αυτό; Τώρα το παρατήρησα. Ισχύει στην πράξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. May 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2018 Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα . Ρώτησα πριν λίγο καιρό για να μεταφέρω μια φοιτητική από ένα κινητό μου σε ένα αλλο και μου είπαν ότι απο 23/4 έχει καταργηθεί το bonus του πακέτου 1000 και 400 για τρεις μήνες που δινόταν δωρεάν , όπως και για το bonus των 600 προς Wu και 600 mb ότι θα δίνεται για 12 μήνες . Σε ερώτηση μου εαν δεν κάνω την αλλαγή και το αφήσω έτσι στον πάλιο αριθμό μου, εάν η δεύτερη παροχή ληγει ( μιας και τη έχω πριν από την ημερομηνία που με ενημέρωσαν) , δυστυχώς μου απάντησαν ότι σε περίπτωση παλαιότερου συνδρομητή το συγκεκριμένο λήγει τον Απρίλιο του 2019. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα . Ρώτησα πριν λίγο καιρό για να μεταφέρω μια φοιτητική από ένα κινητό μου σε ένα αλλο και μου είπαν ότι απο 23/4 έχει καταργηθεί το bonus του πακέτου 1000 και 400 για τρεις μήνες που δινόταν δωρεάν , όπως και για το bonus των 600 προς Wu και 600 mb ότι θα δίνεται για 12 μήνες . Σε ερώτηση μου εαν δεν κάνω την αλλαγή και το αφήσω έτσι στον πάλιο αριθμό μου, εάν η δεύτερη παροχή ληγει ( μιας και τη έχω πριν από την ημερομηνία που με ενημέρωσαν) , δυστυχώς μου απάντησαν ότι σε περίπτωση παλαιότερου συνδρομητή το συγκεκριμένο λήγει τον Απρίλιο του 2019. Sent from my VTR-L29 using Tapatalk Εγω εχω ηδη το φοιτητικο λογω πανελληνιων.Υπαρχει περιπτωση να κοπει απο σεπτεμβρη; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Γεια σας παιδιά εχω κανει τον αριθμό μου Φοιτητικό πριν απο περίπου 2 χρόνια απο το ιεκ που φοιτουσα και ουσιαστικά τελιωσα απο το ιεκ και να κανω καποιες ερωτήσεις μήπως μπορεσετε να με βοηθήσετε: 1) ξερετε αν θα λήξει καποια στιγμή το φοιτητικό νούμερο και αν ναι πότε περίπου μπορει να γίνει, αν σε καποιον έληξε που σπουδαζε σε ιεκ και ξερει, θα με βοηθούσε πολύ 2) πριν μερικούς μήνες εγινα φοιτητής τει και απέκτησα πασο και ηθελα να μαθω αν με το πασο μου μπορεσω να κανω Φοιτητικό το νούμερο του αδερφού μου 3)αν σε περίπτωση που τελικα κανω Φοιτητικό τον αριθμό του αδερφού μου και σε μερικούς μήνες κοψουν το φοιτητικό στον αριθμό μου απο το ιεκ που ειχα, θα μπορέσω μετα να μεταφέρω την φοιτητική ιδιότητα του τει απο τον αδερφό μου σε μενα και να εχω εγω Φοιτητικό νούμερο αντι για τον αδερφό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Γεια σας παιδιά εχω κανει τον αριθμό μου Φοιτητικό πριν απο περίπου 2 χρόνια απο το ιεκ που φοιτουσα και ουσιαστικά τελιωσα απο το ιεκ και να κανω καποιες ερωτήσεις μήπως μπορεσετε να με βοηθήσετε: 1) ξερετε αν θα λήξει καποια στιγμή το φοιτητικό νούμερο και αν ναι πότε περίπου μπορει να γίνει, αν σε καποιον έληξε που σπουδαζε σε ιεκ και ξερει, θα με βοηθούσε πολύ 2) πριν μερικούς μήνες εγινα φοιτητής τει και απέκτησα πασο και ηθελα να μαθω αν με το πασο μου μπορεσω να κανω Φοιτητικό το νούμερο του αδερφού μου 3)αν σε περίπτωση που τελικα κανω Φοιτητικό τον αριθμό του αδερφού μου και σε μερικούς μήνες κοψουν το φοιτητικό στον αριθμό μου απο το ιεκ που ειχα, θα μπορέσω μετα να μεταφέρω την φοιτητική ιδιότητα του τει απο τον αδερφό μου σε μενα και να εχω εγω Φοιτητικό νούμερο αντι για τον αδερφό μου? Μη σκας, έχω φοιτητικό με βεβαίωση σπουδών ΙΕΚ από το 2013! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Δεν μπορείς να έχεις δύο αριθμούς φοιτητικούς στην Cosmote. Σε άλλη εταιρεία μπορείς να έχεις το δεύτερο και μάλιστα με δωρεάν φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Γεια σας παιδιά εχω κανει τον αριθμό μου Φοιτητικό πριν απο περίπου 2 χρόνια απο το ιεκ που φοιτουσα και ουσιαστικά τελιωσα απο το ιεκ και να κανω καποιες ερωτήσεις μήπως μπορεσετε να με βοηθήσετε: 1) ξερετε αν θα λήξει καποια στιγμή το φοιτητικό νούμερο και αν ναι πότε περίπου μπορει να γίνει, αν σε καποιον έληξε που σπουδαζε σε ιεκ και ξερει, θα με βοηθούσε πολύ 2) πριν μερικούς μήνες εγινα φοιτητής τει και απέκτησα πασο και ηθελα να μαθω αν με το πασο μου μπορεσω να κανω Φοιτητικό το νούμερο του αδερφού μου 3)αν σε περίπτωση που τελικα κανω Φοιτητικό τον αριθμό του αδερφού μου και σε μερικούς μήνες κοψουν το φοιτητικό στον αριθμό μου απο το ιεκ που ειχα, θα μπορέσω μετα να μεταφέρω την φοιτητική ιδιότητα του τει απο τον αδερφό μου σε μενα και να εχω εγω Φοιτητικό νούμερο αντι για τον αδερφό μου? Τον αδερφο σου δεν μπορεις να τον κανεις φοιτητικο κοσμοτε.Θα κοπει η δικια σου αν γινει κατι τετοιο. Αλλη δινει νεο νουμερο και 2 φοιτητικα νουμερα,βγαλε σε αυτην ενα αν θελει. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Δεν χρειάζεσαι νέο νούμερο καθότι υπάρχουν δύο εταιρείες που μετατρέπουν ήδη υπάρχοντες αριθμούς σε φοιτητικούς και μπορείς να έχεις έναν σε κάθε εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πολύ πιθανόν να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω δωρεάν SMS από το πακέτο, μετά από λίγες αποστολές βλέπω ότι η κάρτα χρεώνεται κανονικά τα μηνύματα! Έστειλα μύνημα στην Cosmote και μου είπαν το άσχετο ότι δηλαδή μπορώ να στέλνω μυνήματα όταν τελειώσει το πακέτο και η αξία θα αφαιρεθεί από την επόμενη κάρτα. Το θέμα είναι ότι έχω ακόμα 1400 μυνήματα. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μήπως στέλνεις κάπου που χρεώνει και δεν περιλαμβάνεται στα δωρεάν. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Πολύ πιθανόν να έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν το βρίσκω. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω δωρεάν SMS από το πακέτο, μετά από λίγες αποστολές βλέπω ότι η κάρτα χρεώνεται κανονικά τα μηνύματα! Έστειλα μύνημα στην Cosmote και μου είπαν το άσχετο ότι δηλαδή μπορώ να στέλνω μυνήματα όταν τελειώσει το πακέτο και η αξία θα αφαιρεθεί από την επόμενη κάρτα. Το θέμα είναι ότι έχω ακόμα 1400 μυνήματα. Έχει κανείς ιδέα τί μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το CUBOT_MANITO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι 1000% σίγουρος ότι στέλνεις σε συνδρομητή What's Up; Εάν ναι, τότε ζητά να συνδεθείς, ή μάλλον απαίτησε να συνδεθείς με το τεχνικό τμήμα και να βρεθεί λύση το ταχύτερο. Να είσαι πιεστικός, αλλιώς λύση δεν θα βρεις. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ankostas Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Μόλις παρατήρησα κάτι που μου διέφυγε. Μετά από λίγους χαρακτήρες το SMS μετατρέπεται αυτόματα σε MMS και μάλλον γι'άυτό με χρεώνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί μετατρέπεται αυτόματα σε MMS από μόνο του. Οπότε δεν είναι θέμα της Cosmote αλλά θέμα ρυθμίσεων μάλλον. Παράθεση Άραξε τη μέρα, άδραξε τη νύχτα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Μόλις παρατήρησα κάτι που μου διέφυγε. Μετά από λίγους χαρακτήρες το SMS μετατρέπεται αυτόματα σε MMS και μάλλον γι'άυτό με χρεώνει. Δεν καταλαβαίνω γιατί μετατρέπεται αυτόματα σε MMS από μόνο του. Οπότε δεν είναι θέμα της Cosmote αλλά θέμα ρυθμίσεων μάλλον. Κοίτα τη ρύθμιση της εφαρμογής. Πχ η handsend πάνω από 3 μηνύματα το κάνει MMS εκτός και το έχεις αποεπιλεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerber Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος, αν τα Mb των πακέτων και τα λεπτά ομιλίας προς όλους, ισχύουν στο εξωτερικό? ευχαριστώ σημ. ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ξανά η ερώτηση αλλά όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Στο εξωτερικό (αόριστα ) όχι. Στην Ε.Ε. δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα λεπτά ομιλίας και πρέπει να αγοραστεί ένα πακέτο του WHATS UP με λεπτά προς όλα τα δίκτυα. Τα ΜΒ από πάρε μοίρασε παίζουν στην Ε.Ε. Τα δωρέαν ΜΒ όπως reload it κ.τ.λ. δεν παίζουν . Τα SMS του φοιτητικού παίζουν. Για τα ΜΒ του φοιτητικού δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα, που ενεργοποίησα την προσφορά σήμερα το πρωί. Είμαι 99,9%(αν όχι 100%) σίγουρος, πως όταν αυτή η προσφορά θα κοντεύει να λήξει και ξανα-αγοράσεις το φοιτητικό πακέτο (στα 6€ πλέον) για να διατηρήσεις τα υπόλοιπά σου, δε θα προσθέσει ούτε τα λεπτά ούτε τα MB στα ήδη υπάρχοντα. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί η προσφορά να δίνει ακριβώς τις ίδιες παροχές με το φοιτητικό πακέτο, δεν είναι όμως ακριβώς το ίδιο στο σύστημα της Cosmote. Τελικά, η πρόβλεψή μου επιβεβαιώθηκε. Τα λεπτά και MB από την προσφορά του φοιτητικού πακέτου με 3 (αντί 6)€, που είχα ενεργοποιήσει στις 19 Μαΐου, δεν αθροίστηκαν με τις κανονικές παροχές του φοιτητικού πακέτου των 6€, το οποίο αγόρασα πριν από 20 λεπτά. Αντίθετα, βλέπω στην εφαρμογή 688' προς όλους από την παλιά προσφορά, τα οποία λήγουν σε 2 λεπτά, ενώ τα 1000' προς όλους του νέου πακέτου, λήγουν στις 20 Ιουλίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts